Go to content

Saimaankatu 3

Helsinki, Alppila

kerrostalo 1942 , Oh-mh+k+kph+et

Built
1942
Surface area
33 m²
Debt-free price
198 000 €

Target description

YKSIÖ, JOKA TUNTUU MELKEIN KAKSIOLTA. VALOISA JA SIISTINÄ PIDETTY HUONEISTO ISOLLA KEITTIÖLLÄ JA OLOHUONE-MAKUUHUONE-YHDISTELMÄLLÄ SAIMAANPUISTON KALLIOISILLA NÄKYMILLÄ. HISSITALO. PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET LÄHELLÄ. Kauniissa keittiössä on runsaasti säilytys- ja työskentelytilaa ilman ahtauden tunnetta. Sinne mahtuu isokin ruokapöytä. Olohuone-makuuhuone on helppo kalustaa sekä oleskelua, etätyöskentelyä että nukkumista varten. Kylpyhuone on erityisen hyvällä maulla remontoitu vuonna 2021. Säilyltystilaa on myös eteisessä ja taloyhtiön verkkokellarikopissa. Näkymät huoneistosta ovat kauaskantoiset ja vehreät. Taustalla pilkottaa Tripla-ostoskeskus, jonne on lyhyt kävelyetäisyys. Juna-asema ja raitiovaunupysäkki ovat myös lähellä. Tässä kodissa on helppo asua ja viihtyä pitkäänkin. Tervetuloa esittelyyn! Mikäli oma asuntonne on vielä myymättä, saatte minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Timo Kettunen Kiinteistönvälittäjä, LKV Puh. 050 445 0998 | timo.kettunen@spkoti.fi Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Ukkohauentie 11-13B, 02160 Espoo Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi

Basic information

Target number
21189604
Location
Saimaankatu 3, 00520 Helsinki
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
Oh-mh+k+kph+et
Rooms
1 Rooms
​​Living space surface area
33 m²
Total surface area
33 m²
More information about the area
Huoneistoselitelmä on yhtiöjärjestyksen mukaan 2h Asuintilojen pinta-alaksi on tässä myynti-ilmoituksessa ilmoitettu 33m2 yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan. Edellä mainitut pinta-alat saattavat tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Rakennusten todelliset pinta-alat voivat siten olla myynti-ilmoituksessa mainittuja pinta-aloja merkittävästi pienempiä tai suurempia. Kohteen pinta-ala ei ole tarkastusmitattu. Pinta-alaa ei ole mitattu SFS 51 39 standardin mukaisesti.
Floors
4
Residential floors
4
Year of construction
1942
Commissioning year
1942
Release
muu ehto
More information about vacating
heti tai sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
198 000,00 €
Debt-free price
198 000,00 €
Price per square meter
6 000,00 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
264,00 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
264,00 €/kk

Muut maksut

Water fee
23,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
More information about fees
Kukin osakas vastaa oman huoneistonsa käyttösähkön ja kylpyhuoneen lattialämmityssähkön kustannuksista omalla sähkösopimuksellaan. Esitetyt kulutusmäärät perustuvat nykykäytäntöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen mm. asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta. Yhtiökokous 8.5.2023 pitämässään kokouksessa antoi hallitukselle valtuudet periä kahden kuukauden hoitovastikkeen tai jättää perimättä taloudellisen tilanteen niin salliessa. Ylimääräinen hoitovastike 7,90 €/m2.

More information about the apartment

More information
välitysliike on vastaanottanut avaimet
The apartment includes
hissi, kaapeli-tv, kosteusmittaus tehty
More information 2
sälekaihtimet/rullaverhot, verhotangot, naulakko, kiinteät valaisimet
The transaction does not include
Kirjahylly ja muut irtokalusteet eivät kuulu.
Energy class
D2018
Additional energy class information
E=137 voimassa 18.4.2033
Condition
hyvä
Heating system
kaukolämpö
Views
Näkymät hyvin hoidetulle Saimaanpuistolle päin.
Completed repairs
Taloyhtiö teettänyt keittiö, kylpyhuoneen sekä eteisen osalta kunnostukset valvoen työnsuoritusta.
Other trade-significant information
Saimaanpuistikko on merkattuna tulevaan kaavaan VP/s. Suojeltava puisto, joka on kaupunkikuvallisesti, maisemallisesti, puustoinen tai kulttuurihistoriallisesti arvokas. Puisto on viher- ja ekologisen verkoston jatkuvuuden kannalta merkittävä osa kokonaisuutta. Virkistys- ja viheryhteyden jatkuminen ympäröiville viheralueille tulee olla sujuva, puistoinen ja helposti hahmoteltavissa. HEL 2017-008027 Kaavan nro 12829 Kysy lisätiedot Helsingin kaupungin rakennusvalvonnasta.

Spaces and materials

Construction and surface materials
tiili
Roof type
Harja
Roofing material
Tiili
Description of the living room
Olohuone / makuutila Lattia: lauta Seinät: maalattu/sisustuslevyä
Description of the kitchen
Jenkki jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi, aktiivihiililiesituuletin, välitila kaakeli, työtasot laminaattia, pesukoneliitäntä ja pyykinpesukone, erillinen mikroaaltouuni, kiinteät valaisimet työtason päällä. Ikkunassa sälekaihtimet.
Description of the bathroom
Wc/Kph: Wc-istuin, bidee-suihku, suihku, peilikaappi, käsienpesuallas, allaskaappi ja pyyheliinakuivaustanko. Seinät kaakelia ja lattia laattaa, lattialämmitys. Kylpyhuoneeseen lasiovi.
Description of storage facilities
Taloyhtiössä on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan pesutupa ja varastohuone.
Other premises
Eteinen: Kaappi ja naulakko. Seinät maalattu ja lattia lautaa.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Liukuovikaapisto makuuhuoneessa.

Plot and zoning

Plot size
948 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Helsingin kaupungin rakennusvalvonta puh. 09 310 2611.

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Fredriksberg Bostadaktiebolaget
Contact details of the property manager
Isännöitsijätoimisto Karhupuiston Isännöinti Oy Isännöitsijä Leena Talvela-Pietikäinen Porthaninkatu 10 00530 HELSINKI
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Kiinteistöpalvelu Jokinen Oy Sakarinkatu 4 00530 HELSINKI
The housing company includes
talopesula, vinttikomero, kellarikomero, urheiluvälinevarasto
Completed repairs
Vesikaton kunnostus 1985 Sähkö 1986 Vesi- ja viemärijohdot 1992 Lämmönjakokeskus 1995 Ikkunat 1 998 Hissien uusiminen 2002 Kadunpuolen ulko-ovet kunnostettiin 2004 Pihakalusteet 2007 Vesikaton turvalaitteiden uusiminen 2008 Lämmityskeskus; patteriverkoston ja käyttöveden moottoriventtiilit ja säätölaitteet 2008 Ulko-ovien koodilukitukset 2009 Pihan asfaltointi, pihakivetyksien asennus 2010 Julkisivun rappauskorjaus ja maalaus 2010 Pihan saneeraus 2010 Pihasaneerausta mm. muurin korjaus 2011 Pihan puolen oven karmien uusiminen ja ovien kunnostus 2012 Vedonparantajat 2012 Porraskäytävien, vinttien ja kellareiden automaattivalaistus (Led) ja johdotukset 2015 Pesula; automaattivalaistus ( Led), pesukoneen ja kuivausrummun uusiminen 2016 Käytävän mattojen uusiminen ala-auloihin 2017 Vulcan sähköinen vedenkäsittelylaite 2018 Huoneiston B 27 märkätilan laajennus ja korjaus 2018 Huoneiston A 23 märkätilan ja huoneen keittiönurkan vesivauriokorjaus 2019 Huoneistojen A 1 7, A 20 ja A 8 märkätilan laajennukset ja kunnostukset 2020 Ilmanvaihtokanavien puhdistustyöt 2020 Sokkelin rapautumien korjaus ja maalaus 2020 Huoneiston A 14 märkätilan laajennus ja kunnostus 2020 Huoneiston B 44 märkätilan laajennus ja kunnostus 2021 Huoneiston B 45 märkätilan ja keittiön vesivauriokorjaus sekä B 46 huoneen vesivauriokorjaus 2021 Huoneiston A 1 3 märkätilan vesivauriokorjaus 2021 Huoneiston B 41 märkätilan laajennus ja kunnostus 2022
Upcoming repairs
Julkisivu: julkisivujen saumakorjaus 2023. Lämmitysjärjestelmä: lämmitysverkoston tasapainotus ja kaukolämpökeskuksen uusiminen 2026-2027. Lukitusjärjestelmä uusiminen 2027.
Other details about the housing company
Helsingin kaupunki kehittää Savonkadun aluetta, joka vaikuttaa taloyhtiön ympäristöön. Asiasta lisätietoa; www.savonkatukehittyy.fi Taloyhtiö on siirretty sähköiseen huoneistotietojärjestelmään 20.10,2023. Osakkaan on haettava omistuksen sähköistä rekisteröintiä kymmenen vuoden kuluessa osakeluettelon siirrosta, jos osakirja on hallussasi, osakekirja on pankissa lainan vakuutena tai osakekirja on kadonnut tai tuhoutunut. Jos huoneisto vaihtaa omistajaa, osakkaan on haettava omistuksen rekisteröintiä kahden kuukauden kuluessa luovutuskirjan allekirjoituksesta tai omistusoikeuden siirtymisestä, jos osakas on saanut osakekirjan kaupalla, osituksessa, lahjana jne. osakeluettelon siirron jälkeen, osakekirjassa on oltava siirtomerkintä tai jos osakas on saanut osakekirjan perintönä tai testamentilla osakeluettelon siirron jälkeen, mukana on oltava alkuperäinen saantoasiakirja.

Services and transportation connections

Services
Triplan kauppakeskus ja useita ruokakauppoja lähellä.
Traffic connections
Juna- ja raitiovaunuyhteys lähellä. Paikallisbussilinjat. Hyvät pyörätieyhteydet.
Schools
Alueella tai alueen läheisyydessä useita kouluja.
Kindergarten
Alueella tai alueen läheisyydessä useita päiväkoteja.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations