Go to content

Koskustie 5

Helsinki, Kaarela, Malminkartano

rivitalo 1985 , 2h+k+kph/s+piha (Yj:n muk. 2 h+k+s)

Built
1985
Surface area
62 m²
Debt-free price
185 000 €

Target description

Tervetuloa tutustumaan tähän ihastuttavaan ja harvinaiseen rivitalokaksioon! Tämä päätyasunto sijaitsee rauhallisen päättyvän tien päässä. Alkuperäinen omistaja myy tätä kauttaaltaan kunnostettua kotia, joka on valmis seuraavaa asukasta varten. Asunnossa on tehty merkittäviä remontteja, kuten kylpyhuone ja sauna uudistettu vuonna 2013 ja keittiö koneineen uusittu vuonna 2017 (Ikea). Samalla asennettiin uusi laminaattilattia ja seinät maalattiin. Pohjaratkaisua on parannettu sulkemalla kaksi oviaukkoa, mikä tekee tilasta entistä toimivamman. Asunnossa on runsaasti säilytystilaa ja tilava, valoisa keittiö. Isot, avarat huoneet tekevät kodista erittäin valoisan, ja kesäisin varjostavat puut pitävät asunnon miellyttävän viileänä ilman, että ne pimentävät tiloja. Piha-alue on suojaisa ja vehreä kesällä, kun puut ovat lehdessä. Takapihalla sijaitseva oma kasvimaa on todellinen helmi, jossa kasvaa muun muassa mansikoita, luumupuu ja raparperia. Asunto vapautuu sopimuksen mukaan, tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Taloyhtiön sijainti on erinomainen rauhallisen päättyvän tien varrella. Taloyhtiössä ei ole huoltoyhtiötä; talvisin pääväylien auraus hoidetaan ulkopuolisen toimesta, mutta jokainen asukas huolehtii itse oman asuntonsa edustan. Kesällä jokainen vastaa omasta ruohonleikkuustaan, ja yhteisten alueiden hoito hoidetaan kiertävällä talonmiesvuorolla. Kaikille asunnoille riittää autopaikka, jonka voi saada 20€/kk hintaan, lisäksi sähkö veloitetaan kulutuksen mukaan. Vesimaksu sisältyy vastikkeeseen, eikä kasvimaasta tule erillisiä maksuja – se kuuluu huoneistolle. Asuinalue on hyvin saavutettavissa julkisilla kulkuneuvoilla: Malminkartanon juna-asemalle (kehärata) on noin 8 minuutin kävelymatka (650m), ja bussit 59 ja 37 ovat myös saman matkan päässä. Lähellä sijaitsevat myös Malminkartanon kuntoportaat ja hyvät kävelymaastot. Myyrmannin palvelut, kuten kaupat, apteekki ja kirjasto, ovat noin kilometrin kävelymatkan päässä. Konalan S-market on 1,5 km päässä (4 min autolla) ja Kaari kauppakeskus noin 4,5 km päässä (8-10 min autolla). Koulut ja päiväkodit ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä, ja terveysasema on kävellen noin 1 km (autolla 1,9 km, 4 min). Tämä koti tarjoaa täydellisen yhdistelmän rauhallista asumista ja erinomaisia palveluita. Tervetuloa ihastumaan tähän upeaan kokonaisuuteen! Myynti ja yhteydenotot: Nikita Missiouk p. 044 244 6364 nikita.missiouk@spkoti.fi

Basic information

Target number
21169868
Location
Koskustie 5, 00410 Helsinki
Type
rivitalo
Ownership type
oma
Apartment description
2h+k+kph/s+piha (Yj:n muk. 2 h+k+s)
Rooms
2 Rooms
​​Living space surface area
62 m²
Total surface area
62 m²
Floors
1
Residential floors
1
Year of construction
1985
Commissioning year
1985
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
183 371,02 €
Velkaosuus
1 628,98 €
Debt-free price
185 000,00 €
Price per square meter
2 983,87 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
463,00 €/kk
Financing fee
38,43 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
501,43 €/kk

Muut maksut

Type of water fee
sisältyy vastikkeeseen
Parking fee
20,00 €/kk
More information about fees
Autopaikan sähkö (lataus ja/tai lämmitys maksetaan lisäksi kulutuksen mukaan).

More information about the apartment

The apartment includes
oma sauna, oma sopimus, antenni
Storage use
kellarikomero myyjän käytössä
Energy class
E2013
Additional energy class information
27.6.2014-27.6.2024
Condition
hyvä
Heating system
kaukolämpö, muu
More information about the heating system
Ilmanvaihto: Koneellinen poisto.
Views
Ihanan vehreät näkymät läpitalon omalle piha-alueelle sekä takapihalle, missä mm. viljelypalsta.
Completed repairs
15.2.2017 Asuinhuoneet, asennetaan laminaatti muovimaton päälle. Keittiö: uusitaan kalusteet ja tasot sekä asennetaan astiapesukone. Liesikupu sekä hana uusitaan. Keittiön muovimaton päälle asennetaan laminaattilattia. Keittiön sekä toinen makuuhuoneen ovista poistetaan ja oviaukko levytetään umpeen. 25.6.2013 WC:n ja saunan remontointi. 31.7.2012 2 kpl lisäavaimia.

Spaces and materials

Construction and surface materials
muu
Wall materials
Maali, laatta, paneeli.
Flooring materials
Laminaatti, laatta.
Roof type
Pulpettikatto
Roofing material
Peltikate
Roofing materials
Maali, paneeli.
Description of the living room
Valoisa olohuone, josta näkymä piha-alueelle
Description of the kitchen
Moderni 2017 remontoitu keittiö, jossa varusteina allas/hana, astianpesukone, liesituuletin, keraaminen liesitaso, sähköuuni, integroitu mikro, jääkaappi, pakastin, kaapistot ja tasot.
Description of the bedrooms
Tilava makuuhuone, jossa mukavasti kiinteää säilytystilaa.
Description of the bathroom
Tyylikäs 2013 remontoitu kylpyhuone, jossa varusteina peilikaappi, allas/allaskaappi, wc-istuin, bidee-suihku, suihkuverhon tanko, suihku, rättipatteri, seinäkaappi ja pesukoneliitäntä.
Description of the sauna
Kylpyhuoneen yhteydessä 2013 remontoitu tunnelmallinen sauna, jossa myös ikkuna tuomassa valoa sisälle. Varusteina lauteet sekä sähkökiuas.
Description of storage facilities
Häkkivarasto A-asunnon päädyssä olevassa erillisessä rakennuksessa.

Plot and zoning

Plot size
7395 m²
Ownership of the plot
vuokrattu
Lessee of the plot
Helsingin Kaupunki
Rent of the plot
10 900,00 €/vuosi
Plot rental period
31.12.2045
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Helsingin kaupunki tai https://kartta.hel.fi/. Malminkartanonhuipun ideasuunnitelma - Suunnitelman kuvaus: Malminkartanossa on käynnistynyt useamman vuoden kestävä hanke, jossa on tarkoitus saada alueelle viihtyisiä julkisia kaupunkitiloja ja uusia asuntoja. Osana uudistustyötä laaditaan Malminkartanonhuipun analyysi ja ideasuunnitelma. Suunnittelualueena ovat huippu eli täyttömäki ja siihen oleellisesti liittyvät reuna-alueet. Työn tavoitteena on laatia vuorovaikutteisen prosessin kautta alueen asukkaiden ja toimijoiden sekä aluetta käyttävien näkemyksiä hyödyntävä yleispiirteinen suunnitelma, jossa määritellään alueen tärkeimmät ajanvietto-, virkistys- ja liikuntateemat sekä parantamiskohteet. Lisätietoja antaa Projektipäällikkö Tero Santaoja, puhelin 310 37155.
Pihan kuvaus
Suojaisa ja vehreä piha-alue, jossa mukavasti tilaa kalusteille sekä grillailulle. Ilmansuunta lounas.

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Pihkatie
Contact details of the property manager
SKH-Isännöinti Oy / Markku Kulomäki (p. 09 530 8860 / asiakaspalvelu@skh.fi)
Maintenance
asukkaat
More information about maintenance
Talvisin pääväylien auraus ulkopuolisen toimesta mutta asunnolle vievät kujat jää jokaisen itse hoidettavaksi (sama jako myös hiekoituksessa). Kesällä samoin ruohon leikkuu jokaisen omalla vastuulla. Kiertävä ns. talonmiesvuoro esim liputusten osalta ja kesällä yhteisten alueiden ruohonleikkuu.
Housing company parking spaces
Parkkipaikkoja: 3 / Autopistokepaikkoja: 18
Information on the housing company’s parking spaces
Jokaiselle huoneistolle kuuluu yksi lämmin autopaikka (yhteensä 18 kpl). Lisäksi yhtiöllä on 3 kpl sähkötolpattomia autopaikkoja, jotka annetaan 2. paikkaa tarvitsevien asukkaiden käyttöön varaamisjärjestyksessä.
Completed repairs
2005 Ovien ja ikkunoiden huoltomaalaus ja kunnostus. 2006 Tontin sadevesijärjestelmien parantaminen. 2008 Patteriverkoston perussäädön suunnittelu + säätömittaukset. 2009 Salaojien huuhtelu ja kaivojen puhdistus. Patteritermostaattien uusinta, verkoston perussäätö, patterien uusinta 2. krs talot, lisätyt sulkuvent. Kaukolämpölaitteiden uusiminen, patteritermostaattien uusinta, verkoston perussäätö. Kaukolämpölaitteiden uusiminen. 2010 Käydään läpi kaikki vuotavat vesikalusteet ja korjataan viat. Peltikattojen huoltomaalauksen suunnittelu, kulkusiltojen kunnostus. 2011 Peltikattojen huoltomaalaus, kulkusiltojen uusinta. Ovilippojen kunnostus, lumiesteet. 2012 Lukituksen uusinta. Jätekatokseen ovi ja lukko: Nykyiseen jätekatokseen asennetaan ovi ja siihen lukko. Vesipostien tarkastus ja kunnostus, samalla sisällä olevien vesipisteiden liitosten tarkastus: Taloyhtiön seinissä useita vesiposteja, joiden kunto syytä tarkistaa ja korjata jos aihetta. 2013 Lumiesteet huoneistojen kohdalle: G,H,I, J ja K, verkkolumieste, sinkitty yhteensä 2970,00 e. 2014 Pihaovien ja karmien kuntotarkastus: Talossa eniten kylmällä ilmalla ongelmia aiheuttaa pihaovista tuleva kylmä ilma. Märkätilojen kuntotarkastus: Yhtiössä tehty edellisen kerran 2004, syytä tehdä uusi. Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö. 2015 G-asunto. B-asunnon huippuimuri ja liesikupu uusittu: vanha hajonnut. 2016 Kylpyhuoneiden peruskunnostus, 1.vaihe 1.osa ; 2 märkätilaa. L ja R. Vanhojen lämpötolppien kunnostus ja yhden uuden tolpan asennus. Antenni-tv-verkon laitteiston päivitys. 2017 Kylpyhuoneiden peruskunnostus, 1.vaihe 2.osa; 6 märkätilaa. G, J, K, M, N ja P. Huippuimurin uusinta: Asunnot Q, R ja I. 2018 Pohja sekä tonttiviemäreiden sekä sadevesiviemäreiden huuhtelu (mahdollisesti kuvaus) sekä sadevesikaivojen tyhjennys. Pumppaamon ja sisäisen putkiston sekä ohjauskeskuksen uusiminen. 2019 Kattojen katselmointi akuuttikorjaustarpeiden kartoittamista varten. Samalla katselmoidaan myös räystäskourut. lämmönjakokeskuksen tarkastus: Tarkastus ja tarvittavat huoltotoimet. Paisunta-astian huolto ja mutapussin tarkastus/tyhjennys. Julkisivujen maalaus ja pihaovien uusiminen. 2020 Pumppaamon pesu imupesuautolla. Märkätilojen suunnitelman mukainen kuntokartoitus: Asunnot D, F, H, I ja O. Puhaltimien uusinta: Asunnot M ja N. Vesikatot: Kartoituksessa todettujen vikojen akuuttikorjaukset. 2021 Huoneistojen märkätilat (toteutus): Kph- ja saunatilojen peruskunnostus, vaihe 2. (A,B,C,D sekä Q) 2021 Sähköautojen latauspisteet. Salaojien huuhtelu ja kuvaus. Pihavarasto. 2022 Pumppaamon pesu imupesuautolla ja samalla tarkastushuolto (ATP Works). 2023 Piha-alueen viemäreiden painaumien korjaus, sisältää myös salaojien korjauksen. Tulipalon korjaustoimet P,Q ja R asunnot.
Upcoming repairs
2024 Energiatodistus. Piha-alueen viemäreiden painaumien korjaus Lämmönjakokeskus: Keskuksen tarkastus, paisunta-astian huolto ja mutapussin tarkastus/tyhjennys. Katon huoltotoimet: Irronneiden maalien poistaminen, puhdistaminen ja ruosteen pois hionta ja maalaus ruosteenestomaalilla. A- ja C-talon lapetikkaat uusitaan.(B-talo uusittu aikaisemmin). Kattoluukkujen (6 kpl.) uusinta. 2025 Huoneistoiden märkätilat (toteutus): Kph- ja saunatilojen peruskunnostus, vaihde 3. (H ja O). PTS putkiston kuntotutkimus: sis. käyttö- ja lämmitysveden putkiston tutkimuksen sekä mahd. putkiremontin toteutustapavaihtoehdot. Pohja sekä tonttiviemäreiden sekä sadevesiviemäreiden huuhtelu (mahdollisesti kuvaus) sekä sadevesikaivojen tyhjennys. Myös salaojien kuvaus. 2027 Lämmönjakokeskuksen tarkastus: Tarkastus ja tarvittavat huollot/korjaukset mm. paisunta-astian huolto. 2030 Kaukolämpökeskuksen uusiminen (toteutussuunnittelu, toteutus): Termostaattien ja venttiilien uusiminen sekä verkoston perussäätö. Ajankohta ei tiedossa: Linjasaneeraus (hankesuunnittelu, toteutussuunnittelu, toteutus). Katon uusiminen (toteutussuunnittelu, toteutus): Myös kourut ja syöksyt uusitaan. Huoneistojen ilmanvaihdon parantaminen: Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö sekä korvausilmaventtiilien lisääminen.
Other details about the housing company
Yhtiön välittämään hallintaan jää 5 erillistä talousrakennusta, joissa irtaimistovarastot ja tekniset tilat yhteiseltä pinta­alaltaan n.96 m2.

Services and transportation connections

Services
Kauppakeskus Myyrmanni noin 1 km. S-market noin 1,5 km. Kauppakeskus Kaari (mm. Prisma) noin 4,5 km. Malminkartanon kuntoportaat noin 700 m. Terveysasema noin 1 km.
Traffic connections
Bussipysäkki noin 500 m. Juna-asema (kehärata) noin 650 m.
Schools
Pihkapuiston koulu noin 500 m. Malminkartanon ala-aste noin 1 km.
Kindergarten
Päiväkoti Kaunokki noin 400 m. Päiväkoti Metsäntähti noin 500 m.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations