Go to content

Kirstinsyrjä 6

Espoo, Suvela

kerrostalo 1976 , 4h+k

Built
1976
Surface area
97.5 m²
Debt-free price
109 000 €

Target description

Etsitkö uutta kotia hyvien kulkuyhteyksien ääreltä ja palveluiden läheisyydestä? Tämä tilava kerrostalokoti etsii uusia asukkaita ja pintaremontilla herätät sen uuteen loistoonsa! Koti sijaitsee kerrostalon viidennessä kerroksessa hissillisessä talossa. Kodin pinnat ovat suurelta osin alkuperäisiä, hyväkuntoisia, mutta pintaremontilla saisi uuden ilmeen koko kotiin. Tilaa löytyy sen verran paljon, että mahdollisuuksia on moneksi! Makuuhuoneita löytyy kolme ja yhdessä näistä löytyy myös vaatehuone säilytystilojen avuksi. Keittiön kaapistoja on maalailtu vuosien varrella. Olohuone on hyvin tilava ja siitä pääsee kodin lasitetulle parvekkeelle, jossa on mukava oleskella, ihailla ilta-aurinkoa, luonnon vihreyttä ja pitkälle näkyviä maisemia. Kylpyhuone ja wc-tilat tullaan muutaman vuoden sisään remontoimaan taloyhtiön toimesta linjasaneerauksen yhteydessä. Yhtiö on hyvin pidetty, kaikki remontit tehty ajallaan, mm. julkisivut ja vesikate uusittu. Ikkunat on uusittu selektiivilaseiksi, joten kesällä ulkoapäin tuleva auringonvalo ei kuumenna asuntoa. Lämmitysmuotona yhtiössä toimii huoleton kaukolämpö. Seuraavaksi rakennukseen on suunnitteilla linjasaneeraus, jonka suunnittelu on aloitettu ja arvioitu aloitusaika on alkuvuodesta 2025. Jokaiselle huoneistolle on varattu yksi tolpallinen autopaikka talon takana löytyvältä parkkipaikalta. Kerrostalon tien vieressä on myös hyvin tilaa ja parkkipaikkoja tarvittaessa mm. vieraille. Herättikö tämä koti kiinnostusta, ole yhteydessä ja sovitaan esittelyaika; Elisa Rinne 050 521 5212 elisa.rinne@spkoti.fi Riikka Lehervo 044 700 7136 riikka.lehervo@spkoti.fi

Basic information

Target number
21133055
Location
Kirstinsyrjä 6, 02760 Espoo
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
4h+k
Rooms
4 Rooms
​​Living space surface area
97.5 m²
Total surface area
97.5 m²
More information about the area
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Huoneiston pinta-ala on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 97,5 m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Floors
5
Residential floors
8
Year of construction
1976
Commissioning year
1977
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
101 852,52 €
Velkaosuus
7 147,48 €
Debt-free price
109 000,00 €
Price per square meter
1 117,95 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
414,38 €/kk
Financing fee
85,33 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
694,71 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Yhtiössä päätetty nostaa korjausvastikkeen määrää tulevien remonttien kuluja varten. Korjausvastike nyt myytävän huoneiston osalta 195,00e/kk. Jos lainaosuutta 7147,48e ei makseta kaupanteossa pois, hoitovastikkeen lisäksi maksetaan rahoitusvastiketta 85,33e/kk.

Muut maksut

Water fee
25,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
Parking fee
12,00 €/kk
Sauna fee
12,00 €/kk

More information about the apartment

Balcony type
lasitettu
The apartment includes
hissi, parveke, kaapeli-tv, kuntotarkastusta ei ole tehty, kosteusmittausta ei ole tehty
More information 2
sälekaihtimet/rullaverhot
Storage use
kellarikomero myyjän käytössä
Energy class
F2013
Additional energy class information
Viimeinen voimassaolopäivä 30.10.2024.
Condition
tyydyttävä
Heating system
kaukolämpö
Other trade-significant information
Varainsiirtovero 1,5% velattomasta kauppahinnasta maksetaan kauppakirjan allekirjoittamisen yhteydessä. Ostaja vastaa paperisen osakekirjan siirrosta huoneistotietojärjestelmässä sähköiseen muotoon sekä tästä aiheutuvista kustannuksista. Parvekelasien kunnossapitovastuu osakkeenomistajalla.

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Roof type
Tasakatto
Roofing material
Huopa
Description of the living room
Olohuoneen lattia hyväkuntoista koivu parkettia
Living room walls
maalattu, tapetti
Kitchen countertops
metalli
Kitchen floor
muovi
Kitchen walls
maalattu, puolipaneeli
Kitchen equipment
kiinteät valaisimet
Stove
sähköliesi
Refrigerator and freezer
jääkaappi/pakastin
Number of bedrooms
3
Bedroom floor
parketti
Bedroom walls
maalattu, tapetti
Description of the bathroom
epoksilattia, peltiseinät. Kylpyhuoneen lattia uusittu noin 5 vuotta sitten.
Bathroom floor
muu
Bathroom walls
muu
Bathroom equipment
suihkuseinä, pesukoneliitäntä, suihku, peilikaappi
Description of the toilets
peltiseinät
Toilet floor
muovi
Toilet walls
muu
Toilet equipment
peilikaappi
Number of toilets
1
Description of the sauna
Sauna A rapussa.
Other premises
Ulko-oven edessä laatoitettu lattia.

Plot and zoning

Plot size
3777 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Satokirsti
Contact details of the property manager
Isännöinti Luotsi, isännöitsijä Virve Petjoi, p. 010 207 5300, sähköposti: virve.petjoi@isannointiluotsi.fi
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Skipa Kiinteistöpalvelut Oy, p. 09 859 88 103
The housing company includes
sauna, talopesula, mankeli, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja
Housing company parking spaces
Parkkipaikkoja: 84
Information on the housing company’s parking spaces
Aitopaikat jaetaan jonotusperiaattella. Autopaikka (kylmä) 6e/kk, autopaikka tolpalla 12e/kk ja autokatospaikka 18e/kk.
Completed repairs
Autokannen kunnostus v. 2001 julkisivuremontti v. 2004 talosaunojen peruskorjaus v. 2011 LVI-kuntokartoitus sekä paikoitustason korjaustyöt v.2013 kylpyhuoneiden kuntoarvio, LVI-suunnittelutyöt laaditun kuntokartoituksen pohjalta sekä kaukolämmön alajakokeskuksen uusiminen v. 2014 lämmitysverkoston venttiilien ja linjasulkujen uusiminen ja säätötyöt laadittujen suunnitelmien mukaisesti, IV-kanavien mittaus-, puhdistus- ja säätötyöt v. 2016 etupihan asfaltointi ja laatoituksen uusiminen v. 2017 seinäkaivojen muutoksia lattiakaivoksi ja kylpyhuoneiden vesieristyksen uusimista v. 2018 LVV kuntotutkimuksen päivitys ja märkätilojen kosteuskartoitus (Raksystems), hissien kuntokartoitus ja hankesuunnitelma (Hissikonsultit HS Oy), ikkuna- ja oviurakan hankesuunnittelun ja kilpailutuksen aloitus, seinäkaivojen muutoksia lattiakaivoksi ja kylpyhuoneiden vesieristyksen uusimista v. 2019 Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, ilmanottoaukkojen ja savunpoistoluukkujen tukkiminen, jäteveden tarkastuskaivon T K 1 kansiston esiin otto ja kaivon puhdistaminen juurikasvustosta, puun kaato, parkkiruutujen numerointi, kylpyhuoneiden seinäkaivojen muutoksia lattiakaivoksi ja vesieristyksen uusimista, energiakartoitus ja tiiveysmittaukset (Raksystems) v. 2020 vesikatteen ja poistoilmakoneiden uusiminen, ilmamäärien säätö, elementtisaumasten uusiminen, kylpyhuoneiden seinäkaivojen muutoksia lattiakaivoksi ja vesieristyksen uusimista v. 2021 lukituksen uusiminen, julkisivun pesu ja ulko-ovien uusiminen v. 2022
Upcoming repairs
Taloyhtiöhallituksen yhtiökokoukselle esittämän 5-vuotiskorjaustarveselvityksen mukaan vuosille 2023-2027 korjaus tarpeita ovat: Linjasaneerauksen hankesuunnittelu ja toteutussuunnittelun aloitus 2024 Linjasaneerauksen toteutussuunnittelu ja urakan kilpailutus 2024-2025 Linjasaneeraus (sadevesiviemäreiden sukitus, palovaroittimet, sähköautojen latausvalmius, pintojen ja valaistuksen uusimista) 2025-2026 Hissien uusiminen Asunto-osakeyhtiölain mukaisen hallituksen kirjallisen selvityksen yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitotarpeista seuraavan viiden vuoden aikana tarkoitus on, että hallitus esittää arvionsa kunnossapitotöitä, jotka voivat vaikuttaa osakehuoneiston käyttämiseen tai siitä aiheutuviin kustannuksiin. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään aina yhtiökokouksessa erikseen.

Services and transportation connections

Services
Alepa Kirstintie 300m, Alepa Suvela 800m, Samarian terveysasema 1,4km, Kauppakeskus Espoontori 1,4km, Keski-Espoon urheilupuisto 950m, Mikkelän palloilukenttä 2,2km.
Traffic connections
Juna-asema 1,3km, bussipysäkit lyhyen kävelymatkan päästä, hyvät kulkuyhteydet.
Schools
Kirstin koulu 600m, Kirkkojärven koulu 1km, Jalavapuiston koulu 1,4km, Saarnilaakson koulu 1,6km.
Kindergarten
Pilke Peippo 450m, Suvelan päiväkoti 500m, Kirstin päiväkoti 600m, Suviniityn päiväkoti 800m.

Additional information links

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations