Go to content

Kauppiaskatu 13

Turku, Keskusta

kerrostalo 1958 , 3h, k, kh, parv

Built
1958
Surface area
73 m²
Debt-free price
269 000 €

Target description

Kaupungin paraatipaikalla, Kauppatorin naapurissa sijaitseva kuudennen kerroksen kolmio on vapautumassa uusille asukkaille. Olohuoneesta ja parvekkeelta näkee Kauppatorille ja aina Samppalinnan mäelle asti. Toimiva pohjaratkaisu mahdollistaa asumisen niin pienelle perheelle kuin pariskunnalle. Asunto on läpitalon huoneisto, jonka molemmat makuuhuoneet sijoittuvat rauhallisen sisäpihan puolelle. Lasilliset pariovet olohuoneen ja makuuhuoneen välillä luovat kodikkaan tunnelman. Keittiö on remontoitu tyylikkääksi vuonna 2012. Lattiat ovat parkettia ja keittiön tasot puuta. Kylpyhuone/wc on uusittu putkistosaneerauksen yhteydessä vuonna 2007. Yhtiön maksuvalmius on hyvä. Myynti ja lisätiedot: Veli-Pekka Jokipuu Kiinteistönvälittäjä LKV 0400 823 212 | veli-pekka.jokipuu@spkoti.fi Sp-Koti Turku

Basic information

Target number
21117816
Location
Kauppiaskatu 13, 20100 Turku
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
3h, k, kh, parv
Rooms
3 Rooms
​​Living space surface area
73 m²
Total surface area
73 m²
More information about the area
Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, tämän vuoksi pinta-alat saattavat poiketa olennaisestikin nykystandardien mukaan laskettavasta huoneistoalasta. Todellinen pinta-ala voi siten olla esitteessä ilmoitettua suurempi tai pienempi.
Floors
6
Residential floors
8
Year of construction
1958
Commissioning year
1958
Release
muu ehto
More information about vacating
1kk kaupanteosta/sopimuksen mukaan.

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
261 227,60 €
Velkaosuus
7 772,40 €
Debt-free price
269 000,00 €
Price per square meter
3 684,93 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
233,60 €/kk
Financing fee
108,04 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
341,64 €/kk

Muut maksut

Water fee
30,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
More information about fees
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,5 % velattomasta kauppahinnasta kaupanteossa. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

More information about the apartment

Balcony type
ulostyönnetty
Balcony orientation
lounas
More information
laajakaista
The apartment includes
hissi, parveke, kaapeli-tv, kuntotarkastusta ei ole tehty, kosteusmittausta ei ole tehty
More information 2
sälekaihtimet/rullaverhot, pyykinpesukone
Energy class
F2013
Additional energy class information
Voimassa 28.12.2025.
Condition
hyvä
Heating system
kaukolämpö, muu
More information about the heating system
Lattialämmitys
Completed repairs
Kylpyhuone remontoitu putkiremontin yhteydessä vuonna 2007. Keittiö remontoitu, parkettien vaihto ja hionta vuonna 2012.

Spaces and materials

Construction and surface materials
kivi
Roof type
harja/tasakatto
Description of the living room
Parketti hiottu ja lakattu 2012. Tapetti uusittu 2012
Description of the kitchen
Keittiö remontoitu 2012. Keraaminen liesitaso, erillisuuni, integroitu astianpesukone ja mikro, jääkaappi/pakastin. Liesituuletin, aktiivihiili. Pyykinpesukone integroituna keittiöön. Edelliseltä isännöitsijältä saatu lupa pyykkikoneen asentamisesta keittiöön, ei ole kirjallista muutostyöilmoitusta. Parketti asennettu 2012.
Kitchen countertops
puu, kivi
Kitchen floor
parketti
Kitchen walls
maalattu
Description of the bedrooms
Isomman makuuhuoneen parketti lakattu, hiottu ja tapetit uusittu 2012. Vaatekaapit ja väliovet alkuperäiset teak-puuta. Pienemmän makuuhuoneen parketti asennettu ja tapetit uusittu 2012.
Number of bedrooms
2
Description of the bathroom
Laatoitukset uusittu putkiremontin yhteydessä 2007. Uudet kalusteet 2012, kylpyamme 2012: Huoneiston sähkölaitteet, katkaisijat ja pistorasiat ovat yli normaalitason eli Renova sarjaa. Taloyhtiö vastaa ainoastaan perustason asennuksista, ei Renovasta.
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Description of the toilets
Wc kylpyhuoneen yhteydessä.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Eteisen ja keittiön kattovalaisimet.

Plot and zoning

Plot size
3821,9 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Turun kaupunki, p. 02 330 000.

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Kauppiaskatu 13
Contact details of the property manager
Attentus Oy, Hannu Marjanen p. 02 2503 554
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Kiinteistöhuolto Rusanen Oy, p. 010 836 0700.
The housing company includes
mankeli, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv
Information on the housing company’s parking spaces
Parkkipaikkoja 9 kpl, yhtiön omistuksessa.
Completed repairs
2022 Takapihan puoleiset ovet uusittu. A-takaovi ja pyöräsuojan ovi varustettu sähköisillä avauskoneistoilla. Jalkakäytävän lämmitysjärjestelmän laajennus yhteistyössä Turun kaupungin kanssa. 2021 Hissit C ja E. Nostokoneistot ja kannatusköydet uusittu. Sammuttimet asennettu kaikkiin liiketiloihin sekä porrashuoneisiin. Vesikattojen uusittujen osien maalaus. Lämpimän käyttöveden järjestelmä säädetty. 2020 Lämmitysverkon säätöjärjestelmien kunnostus, sisälsi mm. huoneistokohtaisten jakotukkien uusimisen ja huonekohtaisten termostaattisäätimien asennuksen. 2019 Ilmanvaihtojärjestelmien nuohous ja tasapainotus sekä ilmanvaihtokanaviston täydennysasennuksia kellarikerroksessa. Lukkojen sarjoitus Iloq lukkojärjestelmään. Ulko-oviin asennettu sähköiset ovenavaajat eli saranaovikoneistot. 2018 Taloyhtiön kellaritiloissa sijaitsevan kokoustilan kunnostus. Sähköjärjestelmien saneeraus aloitettu syyskuussa 2017, valmistuu toukokuu 2019. 2015 Liiketilojen julkisivusaneeraus, vastaanottotarkastus. 2014 Liiketilojen julkisivusaneeraus, sisältää mm. seuraavat työt: Valolippa rakennettu, kadun puoli ja valopiha Valopihan kaksi "valomutteria" uusittu. Kadun puolen ja valopihan valaistusjärjestelmät uusittu Pihaanajoportti ja valopihan portit uusittu, 1 + 3 kpl. Liikehuoneistojen ikkunat ja ovet sekä porrashuoneiden pääovet uusittu. Matkatoimistosiiven ja Maariankadun puolen liiketilojen katot uusittu ja yläpohjat eristetty. Kadun puolen salaojat uusittu, jalkakäytävät ja valopiha varustettu lämmityksellä. Sadevesijärjestelmiä paranneltu. Liiketilojen antenni- ja dataverkko uusittu. 2013 Toimistosiiven katto maalattu. Liiketilojen julkisivujen kunnostustöitä valmisteltu 2012 Lisälumiesteet katoille asennettu. Parvekelattioiden osittainen kunnostus ja maalaus; asunto- sekä siivousparvekkeet. Kattojen maalaus; asuinrakennus ja pihaliikesiiven matala osa 2011 Ovipuhelinjärjestelmä uusittu / kunnostettu. 2009 Sadevesiviemärit sukitettu, kaivot betonoitu, tehty pumppaamo ja liitos kaupungin verkkoon. 2008 Asuinrakennuksen loput peltikatot B-E-portaiden alueelta uusittu kattovarusteineen. Ilmanvaihtojärjestelmän nuohous. 2007 Putkistosaneeraus. Lukitusjärjestelmä. 2003 Lämmönjakokeskuslaitteet saneerattu ja kellarin patteriverkosto uusittu. 2001 Takapihan pihakansi uusittu. Elokuvateatterin katto uusittu. 1999 Hissien peruskorjaus. 1998 Julkisivut ja parvekkeet. 1996 Liikepuolen pihakansi ja liikepihan liikkeiden ikkunat ja ovet uusittu. Pohjaviemärit osin uusittu ja osin sujutettu, taloviemäri sukitettu. 1992 Porrashuoneiden tuulikaapit rakennettu. 1991 Asuntojen ikkunat ja parvekeovet uusittu.
Upcoming repairs
Hallituksen kunnossapitotarveselvitys vuosille 2023-2027: Siivousparvekkeiden ovet, asuntojen ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen ja energiatalouden parantamiseen tähtääviä toimenpiteitä.
Repairs have been decided
Kyllä
Number of owned apartments
1
Area of owned apartments
49,0 m²
Number of commercial premises
38
Area of commercial premises
3 274,0 m²
Other details about the housing company
Yhtiön hallintaan jäävät seuraavat tilat: Pihassa olevat yhdeksän autopaikkaa ja huoneisto C 83, 49 m². Lisäksi yhtiön hallintaan jäävät tekniset tilat, saunatilat, pesutupatilat ja kellarivarastoja 42 kpl. Muuta: As Oy Kauppiaskatu 13 hakenut kaavamuutosta tontilleen. Hakemus ei ole edennyt toimenpiteisiin ja hakemus on peruutettu huhtikuussa 2023. Tavoitteen oli lisätä rakennusoikeutta ja uudisrakennus tontille. Hakemus 621/16-08/15975-2008 Kiinteistö Oy Maariankatu 6 saanut luvan tehdä julkisivumuutokset siten, että tonttien rajalla olevaan seinään saa tehdä ikkuna-oviseinän ja palomuuri voidaan jättää rakentamatta. (ns. seinärasite) Katutason liiketilojen alla olevat tilat pääasiassa taloyhtiön. Tilat tapauskohtaisesti vuokrattavissa mahdollisuuksien mukaan. Kaikissa katutason liiketiloissa ei ole omia sosiaalitiloja. Yhtiön hallitus valmistelee vaihtoehtoisia ja täydentäviä energiaratkaisuja kaukolämmön tueksi. Tavoitteena LTO-järjestelmän rakentaminen ja kerroksissa olevien ikkunoiden sekä parvekeovien vaihto. Valmistelut käynnissä syksyllä 2023. Toteutus- ja rahoituspäätökset tehdään myöhemmin yhtiökokouksessa. Turun kaupunki on määrännyt tupakointikiellon keväällä 2022.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations