Go to content

Käenlinna 4

Hämeenlinna, Hattelmala

omakotitalo , Ak: oh,k,et,wc/psh, ullakkotilat.

Surface area
50 m²
Debt-free price
119 500 €

Target description

Hattelmalanharjun kainalossa, rauhallisella asuinalueella tarjolla tunnelmallinen, pienen perheen omakotitalo. Talossa mukana pieni pala 1940-luvun historiaa. Talo omalla, vihreällä ja väljällä tontilla, jolla on asemakaavan mukaan iso rakennusoikeus, jota vielä myös jäljellä. Tontilla oma, erillinen piharakennus, jossa verstas-, sekä varastotilaa ja myös idyllinen pihasauna. Kiinteistö on liitetty kunnalliseen vesijohto- ja viemäriverkostoon, tämän lisäksi tontilla on vesikaivo, vaikka puutarhan kasteluun. Rakennuksessa tiloja kahdessa tasossa. Alakerrassa olohuoneen ja keittiön lisäksi pesu- ja kodinhoitotilat, sekä tilava eteinen. Ullakkotilassa iso makuutila, joka on helppo jakaa vaikka kahdeksi tilaksi tarpeesi mukaan. Rakennukseen on tehty merkittäviä korjauksia ja kunnostuksia aikojen saatossa mm. pesutilat on remontoitu, käyttövesiputket uusittu ja rakennuksen perustusta ym. kunnostettu 2015-2016. Talon vesikatto on myös uusittu 2022. Myös piharakennusta on huollettu ja kunnostettu. Tässä hieno mahdollisuus pienen tilan tarvitsijalle tai suuremman talon rakentamista harkitsevalle. Tämä on monen mahdollisuuden paikka. Kohdetta sinulle välittää ja esittelee Sp-koti Hämeenlinna Ensio Repola p. 045 134 1962 sp. ensio.repola@spkoti.fi

Basic information

Target number
21116065
Location
Käenlinna 4, 13430 Hämeenlinna
Type
omakotitalo
Apartment description
Ak: oh,k,et,wc/psh, ullakkotilat.
​​Living space surface area
50 m²
Other floor area
32.6 m²
Total surface area
82.6 m²
More information about the area
Pinta-ala perustuu Hämeenlinnan kaupungin rakennus- ja huoneistorekisteriotteeseen, sekä omistajan tekemään lattiapintojen mittaukseen. Pinta-ala ei ole tarkastusmitattu.
Floors
2
Residential floors
2
Release
muu ehto
More information about vacating
2 kk kaupanteosta/ sopimuksen mukaan.

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
119 500,00 €
Debt-free price
119 500,00 €
Price per square meter
2 390,00 €/m²

Muut maksut

More information about fees
Nykyisellä omistajalla kulut: - Kiinteistövero (2023) 357,57€. - Sähköä mennyt n. 8000-9000 kWh/vuosi. - Polttopuuta n. 6-8 heittomottia lämmitykseen/vuosi. - Vesilasku Hs-veden laskutuksen mukaan. - Hulevesimaksu 45 euroa/vuosi. Nuohous tehty kerran vuodessa taloon ja piharakennukseen 2 vuoden välein. - Rakenteilla oleva valokuitu 39,90 €/ kk (1000/1000 Mbit/s) 24 kuukauden sopimuksena, jonka kokonaishinta sopimuskaudelta 1 152,60 €.

More information about the apartment

Other restrictions on use and transfer
Omakotitalo.
More information
valokuitu
The apartment includes
oma sauna, tie perille, kuntotarkastus tehty, sähköliittymä siirtyy
The transaction does not include
Irtaimisto.
Additional energy class information
Kohteeseen ei ole hankittu energiatodistusta, sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa. Hankitaan kuntotarkastuksen yhteydessä.
Condition
tyydyttävä
More information about condition
Korjattu ja hoidettu rakennus.
Heating system
puu, sähkö, Ilmalämpöpumppu
Heating system details
Toimii.
Ventilation
painovoimainen
Water supply
kunnan
Drain
kunnan
Transferred subscriptions
Valokuituliittymä (ei vielä käytössä)
Completed repairs
- Talon sivuilta vaihdettu maamassoja (multaa poistettu, lisätty sepeliä2023. - Vesikate uusittu 2022. - LVV vaihdettu 2022 (n. 60 litraa). - Talon ulkomaalaus (virtasen öljymaali), Ikkunapeltejä uusittu ja yläkerran ikkunoista osa uusittu (kierrätysikkunoita) 2021 - Kellarin ulkopuolinen puukoppi uusittu 2020. - Piharakennuksen verstas lämpöeristetty 2018. - Puuliiteri laatat 2017. - Perustus (osa) korjaus (wc:n ja psh kulma). Perustus korjattu hengittäväksi matalan ulkonurkan vuoksi. Samalla vaihdettu seinärungon alajuoksu osassa taloa (etupiha, osittain keittiön saakka) ja vaihdettu maamassoja 2016. - Sauna ja pesuhuone saneerattu, käyttövesiputket uusittu ja kaivon puukoppi uusittu 2016. - Seinät valkolakattu (oh, yläkerta) ja oh lattia maalattu ja pihan maapintoja muokattu 2015. - Normaalia huoltoa ja kunnossapitoa tehty. Aikaisemman omistajan toimesta tehtyjä kunnostuksia mm. - Yläkerran ullakkotiloja otettu asumiskäyttöön 1996. - Ikkunoita uusittu, keittiö remontoitu 2010, ulkoseinä lisäeristetty (50 mm), sähköjärjestelmiä uusittu (keittiö ja olohuone).

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu
Rakennusmateriaali: Puurunko ja lautaverhoiltu.
Roof type
Harjakatto
Roofing material
Profiilipelti, uusittu 2022. Kuisti/eteinen katto n. 2010.
Roofing materials
Talon sisäkatot pääosin puupaneelia.
Description of the living room
Tilava oleskelutila, jossa maalattu vanhan ajan tyylillä oleva puulattia. Tilan seinät maalattua pintaa. Olohuoneesta käynti ullakkotilaa.
Description of the kitchen
Vuonna 2010 saneerattu tilava ja valoisa keittiö. Tilan lattia laminaattia ja seinät maalattua pintaa. Pakastin ja astianpesukone on integroitu kalusteisiin. Tilassa puulämmitteinen, varaava vuolukivitakka. Varustus: kaapistot, jääkaappi, pakastin, keraaminen sähköliesi/uuni, liesituuletin, astianpesukone ja kiinteät valaisimet. Työtasot laminaattia.
Description of the bedrooms
Talon makuutila ullakolla. Tila mahdollista jakaa monella tapaa palomuurin kohdalta kahdeksi makuutilaksi, oman tarpeesi mukaan. Makuutilan lattia parkettia ja seinät maalattua puuta. Nukkumatilaa myös mahdollista järjestää alakerran olohuoneeseen.
Number of bedrooms
1
Description of the bathroom
Yhdistetty psh/wc tila. Tila saneerattu kokonaan n. 2015. Seinä ja lattiapinnat laatoitettu. Tilan varustus: suihku, suihkukaappi, wc-istuin, bidee-suihku, peili, allaskaappi, käsienpesuallas, kiinteät valaisimet.
Description of the sauna
Sauna piharakennuksessa.
Sauna floor
betoni
Sauna walls
puu
Type of sauna stove
puukiuas
Description of the utility room
Kodinhoitotila, jonka seinäpinta osittain laatoitettu ja lattia laattaa. Tila saneerattu 2015. Tilassa pesukoneliitäntä, lvv, sekä vesimittari.
Description of storage facilities
Hyvät. Piharakennus, puuliiteri (kevytrakenteinen), maakellari (irtaimen varastona talon alla), kiinteät kaapistot.
Other premises
Iso sisääntuloeteinen, jonka seinät puupaneelia ja lattia lautaa. Tilassa säilytyskomerot.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät valaisimet, rullaverhot, verhotangot, naulakko (eteinen), osa eteisen kaapeista, lvv, ilmalämpöpumppu, kiinteät kaapit, tv-antenni, pyykinkuivausteline, jätesäiliö, pihan istutukset, kuivauskaappi piharakennuksessa, pressutalli.

Plot and zoning

Plot size
1446 m²
Tontin tehokkuusluku
0.25
Plot’s planning permission
Kaavan mukaan rakennusoikeutta käyttämättä tontilla yli 250 k-m2.
Property ID
109-22-18-9
Ownership of the plot
oma
Lisätietoja tontista
Isojen puiden reunustama, suojainen ja monimuotoinen tontti, jossa rinnettä ja osaksi tasaisempaa aluetta. Istutuksia, pensaita ja puita, sekä vihreää nurmipihaa.
Zoning situation
Asemakaava
Plot zoning information

Hämeenlinnan kaupunki.

Lisätietoa muista rakennuksista
- Piharakennus; rv. n. 1947 (ulkomitat 3,95m x 12,5m). - Puuliiteri (kevytrakenteinen), kellari.
Pihan kuvaus
Hoidettua pihaa ja nurmikenttää.

Services and transportation connections

Services
K-market Visamäki n. 2 km, Hämeenlinnan keskusta ja kauppakeskus Goodman n. 5 km.
Schools
Miemalan ala-aste n. 2,1 km.
Kindergarten
Visamäki n. 2,2 km.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations