Go to content

Pitäjänmäentie 20

Helsinki, Pitäjänmäki

kerrostalo 2011 , 2h, avok, kph, terassi (yj, 2h,kt)

Built
2011
Surface area
46 m²
Debt-free price
289 000 €

Target description

Ulkoilusta ja urheilusta kiinnostuneen city-ihmisen unelmien pihallinen loft-koti. Vuonna 2011 saneerattu rakennus on alkujaan ollut 1940-luvulla rakennettu tuotanto- ja toimistorakennus. Suojellun ja tyylikkään rakennuksen huoneistoissa on myös pyritty säilyttämään 40-luvun tunnelmaa mm. korkeilla huoneilla ja näkyvillä on alkuperäisen rakennuksen tunnelmaa. Tämä koti on poikkeuksellinen mm. arkkitehtuurinsa ja asuntopihansa ansiosta. Koti vaikuttaa myös suuremmalta valoisan tunnelman ja korkean huonekorkeuden ansiosta. Aidatulla sisäpihan asuntopihalla voi nauttia auringosta kirjaa lukien tai grillaillen. Sisäpihaa hieman korkeammalla olevalle pihalle pääsee kauniita kivilaattaportaita pitkin. Tällaiseen kotiin on helppo ihastua. Yhtiössä on laadukas urheilu/punttisali, lenkkisauna ja saunat omille vuoroille. Pitäjänmäki on alueellisesti erittäin merkittävä eläväinen yhdistelmä asunto- ja yritysaluetta. Alueella asuu n. 17000 asukasta ja työpaikkoja on tarjolla n. 25000 kappaletta. Alueella onkin kokoonsa nähden erinomaiset palvelut. Alueen urheilutarjonta on myös poikkeuksellisen laadukasta mm. tennis- ja jalkapallohalleineen ja Talin alue on yksi Helsingin kauneimmista ulkoilualueista. Raide-Jokerin myötä Pitäjänmäen kulkuyhteydet paranevat edelleen ja Helsinkiin kuin Espooseenkin pääsee nopeasti. Pitäjänmäentien ilme on uudistumassa viihtyisäksi kaupunkibulevardiksi puurivistöineen ja raitiolinjoineen. Samaan aikaan ympäristöön tulee myös uusia kävely- ja pyöräilyteitä, jotka helpottavat liikkumista entisestään. Raide-Jokerin pysäkki on talon edessä kadun puolella. Kodin vierestä löytyy myös City-Market ja Alko. Alue kehittyy merkittävästi tulevina vuosina ja nyt sieltä kannattaakin ostaa itselleen koti. Soita ja sovi oma henkilökohtainen esittely unelmien kotiisi. Tämä koti menee nopeasti kaupaksi.

Basic information

Target number
21092418
Location
Pitäjänmäentie 20, 00380 Helsinki
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
2h, avok, kph, terassi (yj, 2h,kt)
Rooms
2 Rooms
​​Living space surface area
46 m²
Total surface area
46 m²
More information about the area
Ei tarkistusmitattu.
Floors
1
Residential floors
3
Year of construction
2011
Commissioning year
2011
Release
muu ehto
More information about vacating
Sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
289 000,00 €
Debt-free price
289 000,00 €
Price per square meter
6 282,61 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
211,60 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
211,60 €/kk

Muut maksut

Water fee
22,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
More information about fees
Kuntosali kuuluu osakkaiden käyttöön ja samoin lenkkisauna. Laajakaista (Telia) 10M 3,9 euroa/kk, Saunavuoro maksaa 20 euroa/kk. Kts. tilinpäätöksen vastiketiedot.

More information about the apartment

More information
valokuitu
The apartment includes
hissi, kaapeli-tv, oma sopimus
Storage use
kellarikomero myyjän käytössä
The transaction does not include
Irtaimisto
Energy certificate
Ei lain vaatimaa energiatodistusta
Condition
hyvä
Heating system
kaukolämpö, muu
More information about the heating system
Isännöitsijäntodistuksen mukaan vesikiertoinen lämmönjako, koneellinen ilmanvaihto
Views
Suojaisat sisäpihanäkymät lounaan suuntaan.
Other trade-significant information
Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Roof type
Harja
Roofing material
Pelti
Description of the living room
Sälekaihtimet Lattia: Parketti Seinät: Maalattu
Description of the kitchen
Jääkaappi/pakastin, kiertoilmauuni, astianpesukoneliitäntä, astianpesukone, kaapistot, induktioliesi, liesituuletin hormiin Lattia: Parketti Seinät: Maalattu, välitilalasi
Description of the bathroom
Peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys (sähkö), kiinteät valaisimet, suihku, suihkuseinä, wc ja bide-suihku Lattia: Laatta Seinät: Laatta
Description of the sauna
Taloyhtiössä 3 saunaa, Joista yksi kuntosalin vieressä ja toinen samalla käytävällä tämän kodin kanssa.
Type of sauna stove
sähkökiuas
Description of storage facilities
Hissi, kellarikomero, saunax3, urheiluvälinevarasto, pesutupa, kuivaushuone, kuntosali, Telia taloyhtiölaajakaista, lastenvaunuvarasto, väestönsuoja
Other premises
Sälekaihtimet, liukuovikaapisto Lattia: Parketti Seinät: Maalattu
Muuta kauppaan kuuluvaa
eteisen peilikaapit (halkeama peilissä)

Plot and zoning

Plot size
5766 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Pitäjänmäentien ja Purotien puoleinen julkisivu on suojeltu kaupunkikuvallisesti ja teollisuushistoriallisesti arvokkaana rakennuksena sr-2 merkinnällä. Lisäksi pääsisäänkäyntinä (A-porras) toiminut porrashuone on suojeltu asemakaavassa sr-2 merkinnällä. Kaavoituksesta lisätietoa Helsingin kaupunki (09) 310 1691 / https://kartta.hel.fi/ Skanskan hanke meneillään Kutomotie 1:ssä. https://kodit.skanska.fi/taloyhtiot/helsinki/pitajanmaki/helsingin-valaja/ Liitteitä kaavoitushankkeista liitteinä välittäjältä.
Pihan kuvaus
Asuntopiha on tämän huoneiston käytössä.

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Talin Trendi, Helsinki
Contact details of the property manager
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Saara Klasila saara.klasila@kiinteistotahkola.fi 0207488288
Maintenance
huoltoyhtiö
Completed repairs
Talo on alkujaan 1940-luvulla rakennettu tuotanto- ja toimistorakennus. Vuonna 2011 talo on saneerattu laadukkaiksi loft-asunnoiksi. Suoritettu normaalia kunnossapitoa ja huoltoa, sekä rakennuttajan 10v. vastuukorjauksia. (mm. sokkelin maalaus, patolevyt). 2018 Suoritettu ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö 2020 Suoritettu palovaroittimien uusiminen 2021 Suoritettu Purotien päädyn ikkunoiden ulkopokien kunnostustyöt
Upcoming repairs
2023 Pitäjänmäentien puolen ikkunoiden ulkopokien kunnostuksen suunnittelu, yhden saunan lauteiden uusinta 2024 Pitäjänmäentien puolen ikkunoiden ulkopokien kunnostus 2025 Ilmanvaihtokanavien puhdistus 2028 Palovaroittimien uusiminen
Other details about the housing company
Yhtiö omistaa 3555/8593 osaa Helsingin kaupungin Pitäjänmäen kaupunginosan korttelissa 46004 tontista nro 10 (kiinteistötunnus 91-46-4-10). Tontin muut omistajat ovat: As Oy Talin Continental, As Oy Talin Custom Made, As Oy Talin Cool ja Talin Pysäköintihalli Oy. Kaikki tontin omistavat yhtiöt ovat allekirjoittaneet sopimuksen kiinteistön hallinnan jakamisesta ja rasiteluonteisista oikeuksista, jossa on sovittu mm. tonttiin ja yhteisiin tiloihin liittyvien kustannusten jakamisesta ja yhteisjärjestelyjen toteuttamisesta. Tontin kokonaispinta-ala on 5.766 m2. Yllä mainitulla yhtiöillä on tontin nro 10 omistajina rasitesopimus tontin nro 9 omistajan kanssa. Sopimuksen mukaan tontilla nro 10 on pysyvä oikeus korvauksetta käyttää tontin nro 9 alueella sijaitsevaa ajoyhteyttä tontilla nro 10 sijaitseviin autohalleihin. Rasite koskee myös tontin nro 10 jätehuollon kuljetuksia. Hallinnanjakosopimuksen perusteella yhtiö osallistuu yhteisten tilojen (piha-alueet ja rakenteet, saunat, kuntosali, pesulat ja kerhotilat) alueella tehtäviin kunnostustoimiin sopimuksen mukaisella osuudella, joka on tämän yhtiön osalta 41,42 % toteutuneista kustannuksista. Esitykset yhteisiin tiloihin tehtävistä hankkeista tekee yhteistilatoimikunta, joka koostuu yhtiöiden hallitusten puheenjohtajista.

Services and transportation connections

Services
Ruokakaupat: S-Market n. 0.1km K-Market n. 1.6km
More information about the services
Kaikki on lähellä. Pitäjänmäellä on paljon työpaikkoja ja näin myös luontaista elämää. Alueella myös erinomaiset liikunnalliset mahdollisuudet Talin urheilupuistossa ja sen ympärillä olevissa halleissa. Alueen palvelut kehittyvät vielä lisää, kun alueen kaupunkibulevardi toteutetaan joskus tulevaisuudessa.
Traffic connections
Erinomaiset: Liikenneyhteydet: Laaja bussiverkosto vieressä n. 0.05km, Raide-Jokerin pysäkki n. 0.05km Haagan juna-asemalle n. 800m, josta mm. lentokentälle suora yhteys.
Schools
Koulut: Strömbergin ala-aste n. 0.2km Helsingin ranskalais-suomalainen koulu n. 1.6km
Kindergarten
Päiväkodit: Päiväkoti Mestari n. 0.2km

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations