Go to content

Pyhän Katariinan tie 5

Kaarina, Keskusta

kerrostalo 2025 , 3h, kt, s, p

Built
2025
Surface area
83 m²
Debt-free price
336 100 €

Target description

Muuttopalvelu kaupan päälle! Kun teet uuden asuntokaupan, niin tarjoamme sinulle muuttopalvelun kaupan päälle. Kampanja on voimassa 31.8.2024 mennessä tehtyyn uuteen kauppaan. Kysy tarkemmat tiedot välittäjältä. Uudiskohde aivan Kaarinan keskustassa! Asunto Oy Kaarinan Oskari III rakennetaan keskeiselle paikalle Kaarinan keskustassa ja se tuo jatkoa uudelle korttelille, joka nousee Oskarin aukion laidalle. Erinomaisen sijainnin ansiosta kaikki keskustan monipuoliset palvelut ovat vain kävelymatkan päässä. Lähistöltä löytyvät muun muassa päivittäistavarakaupat, kirjasto, apteekkipalvelut ja lounasravintola. Vaikka taloyhtiön lähikorttelit muodostavat todellisen kaupunkilaisten olohuoneen, pääsee sieltä myös vaivattomasti luonnon rauhaan rentoutumaan. Lähettyvillä on vehreitä puistoja sekä tunnelmallisia retkeilyreittejä, jotka vievät aina meren rantaan asti. Ympäristö tarjoaakin ihanteellisen miljöön arjesta nauttimiseen. Kaarinassa yhdistyvät modernin kaupungin palvelut ja pienen paikkakunnan turvallinen tunnelma. Tämän kuusikerroksisen ja hissillisen taloyhtiön kodit ovat valoisia ja avaria. Toimivapohjaisten yksiöiden lisäksi tarjolla on myös isohkoja kaksioita sekä kookkaita kolmioita väljään ja mukavaan asumiseen. Rauhallista ja kodikasta tunnelmaa henkivät kodit on sisustettu tasokkailla ja kestävillä pintamateriaaleilla. Ostajalla onkin hieno mahdollisuus päästä suunnittelemaan itselleen uusi koti juuri omien mieltymysten mukaan. Myös itse pohjaratkaisuihin on mahdollista vaikuttaa isommillakin muutoksilla. Halutessasi voit luoda yli 80 m² kodin kaksi asuntoa yhdistämällä – kysy lisää välittäjältä. Kaikissa asunnoissa on joko terassi, parveke tai ranskalainen parveke. Parvekelasituksen ansiosta lisäneliöitä voi hyödyntää varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Terassilta tai parvekkeelta on myös ihana seurata torin arkea tai tähyillä ympärille levittyvää vehreää Kaarinaa. Kulkuyhteyksien kannalta sijainti on erittäin hyvä, sillä linja-autopysäkki on heti taloyhtiön edustalla ja matka esimerkiksi Turun keskustaan taittuu vaivattomasti. Myös omalla autolla liikkuminen on helppoa ja parkkeeraaminen onnistuu kätevästi korttelin yhteisessä, puolilämpimässä autohallissa sekä ulkona olevilla katutason autopaikoilla. Tälle taloyhtiölle on varattu 33 autohallipaikkaa ja 8 vieraspaikkaa katutasoon. Autohallipaikka maksaa Oskari III:n asukkaalle vain 500 euroa! Arvioitu valmistuminen kesällä 2025. Taloyhtiö rakennetaan RS-kohteena ja RS-pankkina on Someron Säästöpankki. Ennakkomarkkinointikohde. Rakentajana toimii Pohjola Rakennus, joka on kotimainen perheyritys. Pohjola Rakennuksen ammattilaiset ovat auttamassa Sinua rakennusajan alusta aina avaintenluovutukseen saakka. Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää ja suunnitellaan yhdessä juuri mieleisesi koti! Myynti ja lisätiedot: Juha-Pekka Penttilä Kiinteistönvälittäjä LKV 0400 827706 | juha-pekka.penttila@spkoti.fi Sp-Koti Turku

Next showing

29.7.2024 at 17:00-17:30

Basic information

Target number
21083481
Location
Pyhän Katariinan tie 5, 20780 Kaarina
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
3h, kt, s, p
Rooms
3 Rooms
​​Living space surface area
83 m²
Total surface area
83 m²
Floors
3
Residential floors
6
Year of construction
2025
Commissioning year
2025
Release
muu ehto (uudiskohde)
More information about vacating
Arvioitu valmistuminen loppukesällä 2025

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
134 800,00 €
Velkaosuus
201 300,00 €
Debt-free price
336 100,00 €
Price per square meter
4 049,40 €/m²
Valinnaisen vuokratontin lunastushinta
31 394,21 €

Kohde on yhtiölainoitettu. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu
Ei
Tontin vuokravastike
112,88 €/kk
Lisätietoa tontin lunastuksesta
Huom! Huoneistokohtainen osuus vuokranantajan omistaman tontin määräosan lunastushinnasta ei sisälly huoneiston velattomaan hintaan. Tontin lunastushintaan yhtiön valmistumishetkelle on laskettu arvioitu elinkustannusindeksin korotus. Tontin vuokranantaja laskee kauppahinnan kulloisessakin kauppatilanteessa. Kulloinkin kaupan kohteena oleva tontin määräosan hinta sidotaan Tilastokeskuksen julkaisemaan elinkustannusindeksiin. Kauppahintaa tarkistetaan vuosittain ennen tontin määräosan kauppojen tekemistä. Tarkistusindeksi on tarkistusajankohtana tiedossa oleva viimeksi julkaistu pisteluku. Kauppahintaa korotetaan samassa suhteessa kuin tarkistusindeksi on perusindeksiä suurempi. Jos elinkustannusindeksi on laskenut, ei kauppahintaa kuitenkaan lasketa. Arvio huoneistokohtaisen tontinosan lunastamisesta syntyvistä kuluista: Ostajan maksettavaksi tulevat määräosan lunastushinnan lisäksi kiinteistön määräosan kaupasta yhtiölle aiheutuvana kustannuksena syntyvät kiinteistökaupan varainsiirtovero, kaupanvahvistajan palkkio mahdollisine matkakuluineen, lainhuutokustannus, kiinnitysten purkamisesta aiheutuva kustannus sekä lisäksi isännöintitoimiston perimät kustannukset sekä mahdolliset notariaattipalkkiot. Varainsiirtovero tulee kunkin osakkeenostajan/-omistajan maksettavaksi ja muut kustannukset jaetaan kaikkien samaan aikaan lunastavien kesken.
Valinnaisen vuokratontin lunastushinta
31 394,21 €

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla. Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle

Vastikkeet

Maintenance fee
327,85 €/kk
Financing fee
829,60 €/kk
Tontin vuokravastike
112,88 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
1 270,33 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Arvioidut vastike- ja käyttökorvausmaksut tilikaudelle 2026 (arvio laadittu joulukuussa 2023). Pääomavastike A arvioidaan uudestaan turva-asiakirjojen laadinnan yhteydessä, ennen sitovan myynnin alkamista. Lisäksi perittävä pääomavastike A tullaan tarkistamaan ennen yhtiön valmistumista. HUOM! Korkotason/viitekoron muuttuessa myös pääomavastike koron osalta muuttuu. Pääomavastiketta A kerätään kaikilta huoneistoilta (asuinhuoneistot), joiden osakkeisiin kohdistuu rakennusaikaista yhtiölainaa. Yhtiö tulee keräämään lyhennyksen osuutta pääomavastikkeessa (koron lisäksi) viimeistään puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen määräpäivää, jotta lyhennyksen osuus on yhtiön käytettävissä lyhennyksen eräpäivänä. Pääomavastike on arvioitu käyttäen laskennassa n. 4,904 % kokonaiskorkoa (1,15 % marginaalia lisättynä arviointihetken, 12.12.2023, 12 kk euriborkorolla 3,754 %) ja kohdassa "Alustavat tiedot yhtiölainasta" ilmoitettuja lainan ehtoja. Lainaosuutensa suorittaneilta ei kerätä Pääomavastike A:ta.

Muut maksut

Type of water fee
oma mittari
More information about fees
Vesimaksuennakko 20,00 €/hlö/kk ja tasauslaskutus huoneistokohtaisen mittauksen mukaan. Mediavastike 3,00 €/asuinhuoneisto/kk (sis. kaapeli-tv ja taloyhtiölaajakaista). Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,50 % velattomasta kauppahinnasta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista. Tontinvuokravastike: Tontinvuokravastike ei pienennä huoneistokohtaista tontin lunastusosuutta. Tonttiosuutensa lunastaneilta ei peritä tontinvuokravastiketta. Tontinvuokravastiketta peritään niiden asuinhuoneistojen osakkeiden omistajilta, jotka eivät ole lunastaneet hinnastossa ilmoitettua huoneistokohtaista osuuttaan. Tontinvuokravastike on arvioitu ensimmäiselle tilikaudelle yhtiön hallinnonluovutuksen jälkeen, ja siinä on huomioitu arvioitu maanvuokrasopimuksen mukainen indeksikorotus. Tontin vuokran suuruus maanvuokrasopimuksen allekirjoituksen hetkellä on ollut 29 146,20 €/ vuosi. Vuoden 2023 indeksikorotettu vuokra on 29.146,20 €/vuosi, johon on arvioitu n. 9 %:n indeksikorotus vuodelle 2026 (indeksikorotettu vuokra on n. 31.769,36 € vuonna 2026). Vuokra on sidottu elinkustannusindeksiin siten, että perusvuokra on maanvuokrasopimuksen allekirjoitushetken vuokra ja perusindeksilukuna on vuoden 2018 joulukuun pisteluku. Tarkistusindeksinä on kulloinkin viimeisin julkaistu pisteluku. Vuokraa tarkistetaan alkaen kalenterivuosittain siten, että perusvuokraa korotetaan samassa suhteessa kuin tarkistusindeksi on perusindeksiä suurempi. Indeksin alentuminen ei alenna vuokraa.

More information about the apartment

Balcony type
lasitettu
Balcony orientation
etelä
More information
laajakaista
The apartment includes
hissi, parveke, oma sauna, kaapeli-tv
Energy class
A2018
Condition
uusi
Heating system
kaukolämpö
Views
Ikkunat kahteen suuntaan.

Spaces and materials

Construction and surface materials
muu
Roof type
Pulpettikatto
Roofing material
Bitumikate
Description of the living room
Mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin. Lattia vinyylilankkua ja seinät maalattu.
Description of the kitchen
Mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin, kalusteisiin ja varusteluun. Vakiovarusteina mm. induktioliesitaso, kalusteuuni, liesikupu, jääkaappi, pakastinkaappi, astianpesukone ja upotettava komposiittiallas. Lattia vinyylilankkua ja seinät maalattu.
Description of the bedrooms
2 kpl. Mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin. Lattia vinyylilankkua ja seinät maalattu.
Description of the bathroom
Mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin, kalusteisiin ja varusteluun. Vakiovarusteina mm. suihkusetti, suihkuseinä, allas- ja peilikaappi, wc-istuin ja pesukoneliitäntä. Kylpyhuoneessa mukavuuslattialämpö sähköllä. Lattia ja seinät laattaa.
Description of the toilets
Valaisinpeili, allaskaluste laatikoilla. Seinät maalatut, lattia laatoitettu.
Number of toilets
1
Description of the sauna
Mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin ja varusteluun. Vakiovarusteina mm. Harvian sähkökiuas ja saunassa lasiovi. Seinät ja katto paneloitu, lattia laattaa.
Description of storage facilities
Huoneistokohtainen irtaimistovarasto, eteisessä kaapisto ja molemmissa makuuhuoneissa vaatehuoneet.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet.

Plot and zoning

Plot size
1758 m²
Ownership of the plot
valinnainen vuokratontti
Lessee of the plot
FIM Vuokratontti Ky
Rent of the plot
29 146,20 €/vuosi
Plot rental period
18.12.2068
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Kaarinan kaupunki

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Kaarinan Oskari III
The housing company includes
urheiluvälinevarasto, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Housing company parking spaces
Parkkipaikkoja: 8
Housing company garage parking spaces
33
Information on the housing company’s parking spaces
Autohallipaikat 33 kpl erillisinä osakkeina ja ulkoautopaikat 8 kpl vieraspaikkoja. Autohallipaikkavastike 31,60 €/autohallipaikka/kk.
Other details about the housing company
Ilmanvaihtona huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä. Huoneistokohtainen kylmän ja lämpimän veden mittaus on etäluettava. Huoneistot varustetaan sähköverkkoon liitetyillä palovaroittimilla. Kiinteistöön asennetaan ovipuhelinjärjestelmä. Ala-aulassa on sähköinen näyttöinfotaulu. Taloyhtiötä sitoo sopimus yhteisjärjestelyistä naapuritonttien kanssa.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations