Go to content

Hetkikuja 8

Lieto, Loukinainen

omakotitalo 2024 , 5h, avok., khh, s

Built
2024
Surface area
114 m²
Debt-free price
359 000 €

Target description

Uusi, upea omakotitalo uudella asuinalueella Liedon Loukinaisissa! *** Mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin sekä kalusteisiin *** Tämä omakotitalo rakennetaan uudelle Matintalon asemakaava-alueelle, joka sijaitsee suositussa Loukinaisten kaupunginosassa. Alue on erittäin hyvien kulkuyhteyksien päässä, sillä matka Turun keskustaan taittuu vain 15 minuutissa ja Liedon keskustan palvelut tavoittaa vain viidessä minuutissa. Lisäksi vaivaton yhteys Ohikulkutielle mahdollistaa helpon kulkemisen eri puolille Turun seutua ja lähikuntia. Myös kaikki perheen tarvitsemat palvelut löytyvät läheltä. Uusi päiväkoti on rakenteilla käytännössä kulman taakse ja koulu sekä lähikauppa ovat turvallisen kävely- tai pyörämatkan päässä. Vehreä metsikkö kehystää uutta asuinaluetta ja tuo luonnon lähelle, mikä tekee tästä ympäristöstä erittäin viihtyisän. Lisäksi lähistöltä löytyvät leikkipuistot, urheilukentät ja kauniit ulkoilumaastot tarjoavat erinomaiset puitteet perheen yhteisille harrastuksille. Talon kaikki asuintilat ovat käytännöllisesti yhdessä tasossa. Pohjaratkaisu on toteutettu ajatuksella ja tilat on hyödynnetty tehokkaasti. Olohuone ja keittiö muodostavat avoimen ja valoisan kokonaisuuden, josta on isot ikkunat etupihan terassin suuntaan. Olohuoneessa on hieno paikallaan muurattu varaava tiilitakka, ja keittiöön tulevat laadukkaat Puustellin kiintokalusteet, jotka on mahdollista suunnitella yhdessä Puustellin asiantuntijan kanssa. Makuuhuoneita on kaiken kaikkiaan neljä, joten huoneita riittää hyvin myös työhuone- tai vierashuonekäyttöön. Päämakuuhuoneesta on kulku vaatehuoneen kautta suoraan kylpyhuoneeseen, mikä tuo ripauksen arjen luksusta. Kodinhoitohuoneesta on vielä käynti ulos takapihan terassille. Ostajalla on vielä mahdollisuus päästä vaikuttamaan pintamateriaaleihin sekä muun muassa keittiön, kodinhoitohuoneen ja kylpyhuoneen sekä wc:n kalusteisiin. Kaikissa asuintiloissa on vesikiertoinen lattialämmitys, joka varmistaa asumismukavuuden. Lämmönlähteenä on taloudellinen vesi-ilmalämpöpumppu ja lisäksi olohuoneeseen asennetaan ilmalämpöpumppu, joten kesähelteistäkään ei tarvitse murehtia. Talon lisäksi tontille rakennetaan kahden auton autokatos, jonka yhteydessä on myös puolilämmin varasto. Autokatoksessa varaus sähköautojen latauspistokkeille. Talon arvioitu valmistuminen on joulukuussa 2024. Kaupanteon yhteydessä kauppahinnasta maksetaan vain osa ja loppukauppahinta maksetaan vasta sitten, kun asunto on valmistunut ja lopputarkastettu. Tässä on erinomainen tilaisuus saada omalle perheelle todella hieno koti juuri omien mieltymysten mukaan!

Basic information

Target number
21069889
Location
Hetkikuja 8, 21410 Vanhalinna
Type
omakotitalo
Apartment description
5h, avok., khh, s
Rooms
5 Rooms
​​Living space surface area
114 m²
Total surface area
128 m²
More information about the area
Asuinrakennuksen pääpiirustusten mukainen huoneistoala on 114 m² ja kokonaisala 128 m².
Floors
1
Residential floors
1
Year of construction
2024
Commissioning year
2024
Release
muu ehto (uudiskohde)
More information about vacating
Arvioitu valmistuminen joulukuu 2024

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
359 000,00 €
Debt-free price
359 000,00 €
Price per square meter
3 149,12 €/m²

Muut maksut

More information about fees
Sähkö ja vesi oman kulutuksen mukaan, jätehuolto, vakuutusmaksut, kiinteistövero ja vuokraoikeuden kirjauskulut. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 3 % kauppahinnasta. Vuokratontin lunastushinta omaksi vuonna 2024 on 57 774,54 €.

More information about the apartment

The apartment includes
oma sauna, sähköliittymä siirtyy
Energy class
B2018
Additional energy class information
Voimassa 8.2.2034 asti.
Condition
uusi
Heating system
muu
Other description of the fireplace
Olohuoneessa paikallaan muurattu varaava tiilitakka
More information about the heating system
Vesi-ilmalämpöpumppu ja kaikissa tiloissa vesikiertoinen lattialämmitys. Lisäksi ilmalämpöpumppu ja varaava takka.
Ventilation
koneellinen tulo, koneellinen poisto, lämmön talteenotto
Water supply
kunnan
Drain
kunnan
Transferred subscriptions
Vesi- ja viemäriliittymät

Spaces and materials

Construction and surface materials
muu
Roof type
Harjakatto
Roofing material
Peltikate
Description of the living room
Mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin. Lattia esim. vinyyliä tai parkettia. Seinät maalattu ja katto ruiskutasoitettu.
Description of the kitchen
Laadukkaat Puustellin kalusteet ja AEG:n kodinkoneet. Varusteina korkeat jääkaappi ja pakastin, induktioliesitaso liesituulettimella, kalusteuuni, kalustemikro ja integroitu astianpesukone. Mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin ja kalusteet saa valita Puustellin kalustekuvien mukaan.
Description of the bedrooms
4 kpl. Mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin. Lattia esim. vinyyliä tai parkettia. Seinät maalattu ja katto ruiskutasoitettu.
Description of the bathroom
Mahdollisuus vaikuttaa laattavalintoihin. Varusteina kaksi sadesuihkua ja lattialämmitys. Lattia ja seinät laattaa, katto puupaneelia.
Description of the toilets
2 kpl. Yksi erillinen wc ja toinen wc kylpyhuoneen yhteydessä. Mahdollisuus vaikuttaa laattavalintoihin ja kalusteet saa valita Puustellin kalustekuvien mukaan. Varusteina peili, allaskaappi ja lattialämmitys. Lattiat ja seinät laattaa.
Description of the sauna
Harvia Cilindro sähkökiuas. Saunan lattia laattaa ja seinät sekä katto puupaneelia. Saunan ja pesuhuoneen välissä karmiton lasiovi sekä osittainen lasiseinä.
Description of the utility room
Mahdollisuus vaikuttaa laattavalintoihin ja kalusteet saa valita Puustellin kalustekuvien mukaan. Varusteina pesukoneliitäntä, pesuallas ja lattialämmitys. Lattia laattaa ja seinät maalattu valkoiseksi. Kodinhoitohuoneesta kulku suoraan ulos.
Description of storage facilities
Autokatoksen yhteydessä puolilämmin varasto, eteisen kaapistot ja yhden makuuhuoneen yhteydessä vaatehuone.
Other premises
Etu- ja takapihalla katetut terassit.

Plot and zoning

Plot size
0,0965 ha
Tontin tehokkuusluku
0.22
Type of plot
Tasamaatontti
Property ID
423-428-2-244-L1
Ownership of the plot
vuokrattu
Lessee of the plot
Liedon kaupunki
Rent of the plot
2 888,73 €/vuosi
Plot rental period
22.5.2073
Zoning situation
Asemakaava
Plot zoning information

Liedon kaupunki

Lisätietoa muista rakennuksista
Kahden auton autokatos, jonka yhteydessä on puolilämmin varasto noin 13,7 m². Autokatoksessa on varaus sähköautojen latauspistokkeille.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations