Go to content

Poikkilinjantie 293

Nokia, Pinsiiö

omakotitalotontti

Surface area
300 m²
Debt-free price
48 000 €

Target description

Nyt saatavilla Pinsiöstä, suositulta Poikkilinjantieltä kaksi kappaletta omakotitalotontteja. Määräalat myydään erillisinä, joten vaihtoehtoja rakentamiselle löytyy runsaasti. Tämän alueen pinta-ala on noin 8 000 neliömetriä ja rakennusala 300 neliömetriä (sisältäen mahdollisen talousrakennuksen). Sähköt, sekä vesiosuuskunnan vesi on lähellä. Rakennuspaikat sijaitsevat Ylöjärveltä päin tultaessa Poikkilinjantien alussa. Matkaa Elon kauppakeskukseen on alle viisi kilometriä ja Tampereellekin hurauttaa autolla parissakymmenessä minuutissa. Pinsiö muodostuu alueena kolmen eri kunnan alueelta: Ylöjärvi, Hämeenkyrö ja Nokia. Tämä alue sijaitsee Nokian kaupungin alueella. Kylältä löytyy perhepäivähoito ja koulukyydit Nokialle onnistuu kaupungin järjestämänä. Kun kiinnostuit tästä mahdollisuudesta toteuttaa "omakotiunelmaa" lähellä palveluita, mutta keskeltä Hämäläistä luontoa, ota yhteys niin sovitaan aika ja lähdetään yhdessä katsomaan paikan päälle. MYYNTI JA ESITTELYT: Ari Antinmaa 0400 591 111 ari.antinmaa@spkoti.fi

Basic information

Target number
21041011
Location
Poikkilinjantie 293, 39150 Pinsiö
Type
omakotitalotontti
​​Living space surface area
300 m²
Total surface area
300 m²
Release
heti

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
48 000,00 €
Debt-free price
48 000,00 €
Price per square meter
160,00 €/m²

More information about the plot

Energy certificate
Ei lain vaatimaa energiatodistusta

Plot and zoning

Plot size
8000 m²
Plot’s planning permission area
300 m²
Type of plot
Tasamaatontti
Property ID
536-407-2-129
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Suunnittelutarvealue
Ranta
ei rantaa

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations