Go to content

Häränajajanpolku 1

Turku, Härkämäki

kerrostalo 1975 , 1h, k, p

Built
1975
Surface area
35.5 m²
Debt-free price
74 000 €

Target description

Hieno, hyväkuntoinen yksiö Härkämäessä! Tämä upea yksiö ihastuttaa valoisuudellaan sekä siistillä ja raikkaalla yleisilmeellään. Isot ikkunat päästävät runsaasti luonnonvaloa asuntoon ja vaaleat pinnat luovat tilan tuntua. Lattia- ja seinäpinnat on uusittu edellisen omistajan toimesta vuonna 2022. Pohjaratkaisu on yksiölle lähes ihanteellinen. Neljännen kerroksen asunnossa on myös lasitettu parveke, josta on aurinkoinen ja viihtyisä näkymä kauas horisonttiin. Kevätaurinko lämmittääkin parveketta jo aikaisin. Tyylikäs ja hyvin varusteltu keittiö on remontoitu asunnon muun pintaremontin yhteydessä vuonna 2022. Varusteina ovat muun muassa induktioliesitaso, astianpesukone ja jääkaappi/pakastin. Tilavassa kylpyhuoneessa on ikkuna, mikä tekee tilasta valoisan ja helpottaa tuulettamista. Kylpyhuoneessa on myös paikka omalle pyykinpesukoneelle. Säilytystilaa on asunnon kokoon nähden runsaasti, sillä eteisen liukuovikaapistojen lisäksi asuntoon kuuluu häkkivarasto sekä kylmäkellari. Asunto sijaitsee luonnonläheisellä paikalla Turun Härkämäessä. Taloyhtiön takapihalta alkaa vehreä metsikkö ja lähialueella on paljon hyviä ulkoilureittejä sekä monipuolisia liikuntamahdollisuuksia. Myös lähikauppa on heti naapurissa ja kulkuyhteydet Turun keskustan suuntaan ovat vaivattomat. Matka taittuu helposti bussilla tai pyörällä. Asunnon vapautumisen kanssa voidaan olla hyvin joustavia ja kuunnella ostajan toiveita. Ota yhteyttä, sovitaan aika yksityisesittelylle ja mennään katsomaan asuntoa paikan päälle! Myynti ja lisätiedot: Juha-Pekka Penttilä Kiinteistönvälittäjä LKV 0400 827 706 juha-pekka.penttila@spkoti.fi Sp-Koti Turku

Basic information

Target number
21024796
Location
Häränajajanpolku 1, 20210 Turku
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
1h, k, p
Rooms
1 Rooms
​​Living space surface area
35.5 m²
Total surface area
35.5 m²
Floors
4
Residential floors
8
Year of construction
1975
Commissioning year
1975
Release
muu ehto
More information about vacating
1-2 kk / sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
74 000,00 €
Debt-free price
74 000,00 €
Price per square meter
2 084,51 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
195,72 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
195,72 €/kk

Muut maksut

Water fee
19,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
More information about fees
Sähkö kulutuksen mukaan (vastikkeessa peritään kuukausittaista ennakkoa, joka huomioidaan lukemalaskussa), autopaikkavuokra 7,00 €/kk ja autotallivuokra 25,00 €/kk. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,50 % velattomasta kauppahinnasta kaupanteossa. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

More information about the apartment

Balcony type
lasitettu
Balcony orientation
kaakko
More information
laajakaista
The apartment includes
hissi, parveke, kaapeli-tv
Energy class
D2018
Additional energy class information
Voimassa 31.3.2033 asti.
Condition
hyvä
Heating system
kaukolämpö
Completed repairs
Keittiö ja lattia- sekä seinäpinnat uusittu edellisen omistajan toimesta vuonna 2022.

Spaces and materials

Construction and surface materials
elementti, betoni
Roof type
Harjakatto
Roofing material
Bitumikate
Description of the living room
Lattia vinyylilankkua ja seinät maalattu.
Description of the kitchen
Keittiö remontoitu vuonna 2022. Jääkaappi/pakastin, induktioliesitaso, kalusteuuni, liesituuletin ja astianpesukone. Lattia vinyylilankkua ja seinät maalattu.
Description of the bathroom
Suihku, wc-istuin, peili- ja allaskaappi sekä pesukone. Lattia ja seinät laattaa.
Description of storage facilities
Häkkivarasto, kylmäkellari ja eteisessä liukuovikaapistot.
Other premises
Eteinen.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet.

Plot and zoning

Plot size
7877,5 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Turun kaupunki

Housing company

Housing company name
Asunto-oy Pyytti
Contact details of the property manager
Härkämäen Huolto Oy, Kalle Laitinen, puh. 02 278 0600, Säkäkuja 1, 20210 Turku
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Härkämäen Huolto Oy
The housing company includes
sauna, jäähdytetty kellari, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Housing company parking spaces
Parkkipaikkoja: 44
Housing company garages
32
Completed repairs
Ikkunoiden korvausilmaventtiilien suodattimien uusinta 2023, lukitusten uusinta (Abloy Easy) ja pihan leikkipaikan kunnostus 2022, ylivirtausventtiilin uusinta 2021, kameravalvonta AB-, CD- ja EF-talojen pyöräkellareihin, pysäköintialueen viereisen aidan uusinta, uudet tikkaat GH-talon hissikonehuoneeseen, AB-talon edustan asfaltointi ja CD-talon saunan saneeraus 2019, veden kulutuksen etäluentajärjestelmä päävesimittariin, kameravalvonta GH-talon häkkikellariin ja patteriverkoston kiertoveden huuhtelu Airsepex-menetelmällä 2018, G-portaan ilmanvaihtokoneen uusinta, kameravalvonta pyöräsuojiin, ulkovalaistuksen ja porraskäytävävalaistuksen uusinta, häkkikellareiden saneeraus ja valaistuksen uusinta 2017, ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö, EF-talon sokkelin korjaus, D- ja H-portaan poistoilmanvaihtokoneet uusittu, huoneistokohtaiset sähkömittarit, ikkunat, parvekeovet ja varastojen ovet uusittu 2016, parkkipaikan kameravalvonta 2015, linjasäätöventtiilien vaihto ja säätö, valaistuksen uusinta yleisiin tiloihin, kellari-, pyöräsuoja- ja kuivaushuonetilojen maalaus, palovaroittimet yleisiin tiloihin, parvekkeiden paikkamaalaus, ulko-ovien vaihto ja lukkojen sarjoitus ulko-oviin 2014, uusittu EF-talon pohjakerroksen lämpöputket pintavetoina 2012, uusittu kuivaushuoneiden (4 kpl) lämpöpuhaltimet, uusittu CD- ja EF-talojen pohjakerroksen asuntojen lattialaatan sisällä olevat pattereiden lämpöputket (runkolinjoja ei ole uusittu betonin sisältä), kaikkien neljän kylmiöiden koneistojen uusinta 2011, G- ja H-portaiden hissien ohjauskeskusten uusinta ja hissikorin modernisointi, julkisivuelementtien vaihto Steni-levyiksi (kaikkien neljän kiinteistön päädyt) 2010, talojen välisten maanalaisten (käyttövesi ja lämpö) putkien uusinta 2009, CD- ja EF-talojen salaojien uusinta ja patolevyjen asennus, viemärilinjojen painehuuhtelu 2008, F-portaan salaojien uusinta ja patolevyjen asennus 2007, julkisivuelementtien uudelleen saumaus, ilmastointikanavien puhdistus ja säätö 2006, porraskäytävien ala-aulojen kattojen uusinta 2002, käyttövesilinjojen, galvanoitujen kylmävesilinjojen uusinta GH-talossa 1999 ja AB-, CD- ja EF-taloissa 2002 (ainoastaan yhteistilojen putket, ei asuntojen), patteriverkoston tasapainotus ja patteriventtiilien uusinta 1999, saunaosaston peruskorjaus 1998-1999, parvekkeiden ulko- ja sisäpuoliset seinät pinnoitettu, AB-, CD- ja EF-talojen kattojen vedeneristeet uusittu (huopa) 1999, lukkojen uudelleensarjoitus, GH-talon katon vedeneristeet uusittu (huopa) 1997, parvekkeiden rakennekorjaukset 1996, porraskäytävien ja ala-aulojen kunnostus 1994 ja asennettu sääetuikkunat 1993.
Upcoming repairs
Yhtiökokous 11.12.2023 hyväksyi linjasaneerauksen hankesuunnitelman (perinteinen putkiremontti, lämmön talteenotto ja yhtiön saunatilojen saneeraus) ja valtuutti hallituksen aloittamaan toteutussuunnittelun sekä kilpailuttamaan hankkeen suunnittelun valmistuttua. Toteutussuunnittelu ja kilpailutus tehdään yhdessä naapuriyhtiön kanssa. Kilpailutuksen tulokset esitellään ja hankkeen toteutuksesta päätetään yhtiökokouksessa vuoden 2024 lopulla. Kunnossapitotarveselvitys: Linjasaneerauksen toteutussuunnittelu 2024, linjasaneeraus ja lämmön alajakokeskuksen uusinta sekä lämmön talteenottojärjestelmä 2025, parvekkeiden paikkamaalaus ja ikkunoiden tiivistyskorjaus 2028.
Repairs have been decided
Ei päätettyjä remontteja
Other details about the housing company
Alueelliset pesulat sijaitsevat osoitteissa Säkäkuja 1 ja Viskaripolku 9. Pesulat ovat avoinna joka päivä klo 8-21 ja toimivat mobiilimaksulla (Callock). Grillikatos,

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations