Go to content

Matinpuronkuja 2

Espoo, Matinkylä

kerrostalo 2014 , oh+k+mh+kph/wc+s+iso lasitettu kattoterassi

Built
2014
Surface area
45 m²
Debt-free price
278 000 €

Target description

YLIMMÄN KERROKSEN HIENO HUONEISTO SUURELLA LASITETULLA KATTOTERASSILLA JA KAUSKANTOISILLA ETELÄNÄKYMILLÄ. KÄVELYETÄISYYS METROLLE, ISO OMENAAN JA MERENRANTAAN. Asunnossa on yhtenäistä tilaa tyylikkäässä olohuone-keittiössä. Keittiö on käytännöllisesti toteutettu ja siinä on hyvin laskutilaa. Olohuoneen jatkeena on suuri lasitettu kattoterassi, johon voit loihtia oman viihtyisän oleskelukeitaasi ja vehreän parvekepuutarhasi. Makuuhuoneessa on riittoisasti tilaa täysikokoiselle parisängylle ja työpisteelle. Vaatekomeroitakin on hyvin. Kylpyhuone/wc on tilava ja tyylikkäillä materiaaleilla toteutettu. Peseytyminen ja kodinhoitoaskareet sujuvat tässä tilassa ilman ahtauden tunnetta. Saunakin on hyvin mitoitettu ja ikkunalla varusteltu. Taloyhtiön ja naapuritaloyhtiöiden keskiössä on suuri puistomainen pihapiiri ja hyvin varusteltu lasten leikkialue. Sijainti on keskeinen mutta viehättävän rauhallinen. Tervetuloa tutustumaan tähän sympaattiseen huoneistoon arvostetulla etelä-espoolaisella asuinalueella. Mikäli oma asuntosi on vielä myymättä, saat minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Leena Ollila Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Puh. 050 3838 767 leena.ollila@spkoti.fi Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Ukkohauentie 11-13B, 02170 Espoo Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi

Basic information

Target number
20990518
Location
Matinpuronkuja 2, 02230 Espoo
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
oh+k+mh+kph/wc+s+iso lasitettu kattoterassi
Rooms
2 Rooms
​​Living space surface area
45 m²
Total surface area
45 m²
More information about the area
Huoneistoselitelmä on yhtiöjärjestyksen mukaan on 2h+kk+s. Yhtiöjärjestyksessä ja isännöitsijäntodistuksessa on ilmoitettu pinta-alaksi 45m2. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Rakennuksen todellinen pinta-ala voi siten olla myynti-ilmoituksessa mainittuja pinta-aloja merkittävästi pienempi tai suurempi. Kohteen pinta-ala ei ole tarkastusmitattu.
Floors
4
Residential floors
4
Year of construction
2014
Commissioning year
2014
Release
muu ehto
More information about vacating
31.3.2024 mennessä tai sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
278 000,00 €
Debt-free price
278 000,00 €
Price per square meter
6 177,78 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
193,50 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
193,50 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Yhtiökokous 22.5.2023 päätti myöntää hallitukselle valtuudet enintään kahden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen perimiseen tai perimättä jättämiseen, mikäli yhtiön taloudellinen tilanne sitä edellyttää.

Muut maksut

Water fee
18,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
More information about fees
Edellä mainittu vesimaksu 18€/kk on vesimaksuennakko. Vesilaskun tasauslasku tehdään vuosittain. Kylmävesimaksu 3,50€/m3 ja lämminvesimaksu 7,00€/m3. Vuokra-autopaikka autohallin sisätasolla 46€/kk Vuokra-autopaikka autohallin ulkotasolla 38€/kk

More information about the apartment

Balcony orientation
etelä
More information
laajakaista
The apartment includes
hissi, parveke, oma sauna, kaapeli-tv
Energy class
C2018
Additional energy class information
Energiatodistus laadittu 4.1.2019.
Condition
hyvä
Heating system
kaukolämpö, muu
More information about the heating system
Lämmönjakotapa: Vesikiertoinen patterilämmitys. Ilmanvaihto: koneellinen tulo- ja poisto
Views
Lasitetulta kattoterassilta laaja näkymä Iirislahden pientaloalueelle ja Haukilahden vesitornille.
Other trade-significant information
Asunto Oy Espoon Matinpuronpuisto 1 omistaa tontista 2100/17550 määräosan. Kiinteistö on jaettu hallinnanjakosopimuksella seitsemän yhtiön kesken. Hallinnanjakosopimuksen mukaan Matinpuronpuisto 1:n hallintaan kuuluu Matinpuronkuja 2A-asuinrakennus sekä hallinnanjakosopimuksen mukaiset käyttöoikeudet yhteiskäyttöalueisiin ja -tiloihin.

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Roof type
Tasakatto
Roofing material
Huopa
Description of the living room
Olohuone: Käynti lasitetulle kattoterassille, säleverho, seinät maalattu ja lattia tammiparkettia.
Description of the kitchen
Keittiö: Jääkaapi-pakastin, keraaminen liesi, uuni, integroitu astianpesukone, liesituuletin, laminaattitasot, välitila laattaa, seinät maalattu ja lattia tammiparkettia.
Description of the bedrooms
Mh: Vaatekomerot, säleverhot, seinät maalattu ja lattia tammiparkettia.
Number of bedrooms
1
Description of the bathroom
Kph/wc: Suihku, suihkuseinä, wc-istuin, bidee-suihku, lavuaari, peilikaappi, allaskaappi, pyykkikaappi, paikka pesutornille, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Lattialämmitys.
Description of the sauna
Sauna: Sähkökiuas, seinät paneelia ja lattia laattaa ja ikkuna.
Other premises
Eteinen: Peililiukuovikomerot, seinät maalattu ja lattia tammiparkettia.

Plot and zoning

Plot size
15849 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Espoon kaupunki puh. 09 81621

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Espoon Matinpuronpuisto 1
Contact details of the property manager
Pääovi Oy Tehtaankatu 10 00140 Helsinki Isännöitsijä Timo Raita Puh. 09 7002 8764 timo.raita(at)paaovi.fi
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Selco Oy Olarinluoma 16 02200 Espoo
Information on the housing company’s parking spaces
Isännöitsijän mukaan yhtiö omistaa autopaikkoja Kiinteistö Oy Matinpuron Pysäköinnistä sisätasolta 19 paikkaa ja kattotasanteelta 5 paikkaa. Pysäköintitaloon on ajoneuvon painorajoitus 2000 kg. Lisäksi Matinpuronkujan varrella on yksi ulkoautopaikka, mutta se on yhtiöiden keskinäisellä sopimuksella vuokrattu pysäköintiyhtiön käyttöön vieraspaikaksi. Myös Matinpuronpuisto 2-5 yhtiöt ovat samalla tavoin luovuttaneet tähän kukin yhden paikan, jotta kujalle saatiin lisää vieraspaikkoja.
Completed repairs
Rakennuttaja oli korjannut makuuhuoneen ja toisen huoneiston väliseinän äänieristyksen osalta. Asia on myyjän mukaan korjaantunut.
Upcoming repairs
Hallituksen korjaustaveselvityksen mukaan (esitetty yhtiökokoukselle 22.5.2023) hallituksen tiedossa ei ole sellaista yksittäistä kunnossapitotarvetta, joka maksaa varmasti yli 28 300€.
Other details about the housing company
Yhtiöjärjestyksen mukaan yhtiön välittömään hallintaan jäävät irtaimistovarastot, lastenvaunuvarasto, ulkoiluväline/polkupyörävarasto, lämmönjakohuone, sähköpääkeskus, talovarasto, siivousvarasto, porrashuone ja sivukäytävät. Yhtiön välittömään hallintaan jäävät myös yhtiön omistamat autopaikat Kiinteistö Oy Matinpuron Pysäköinnistä.

Services and transportation connections

Services
Kävelyetäisyydellä Iso Omena, joissa monipuoliset kunnalliset ja kaupalliset palvelut, sekä Haukilahden ostoskeskus, jossa ruokakauppa ja ravintoloita.
Traffic connections
Kävelyetäisyys Matinkylän metroasemalle. Hyvät bussiyhteydet ja taloyhtiön vieressä bussipysäkki. Lyhyt ajoyhteys Länsiväylälle, Kehä II:lle ja Helsinkiin. Erinomaiset pyörätieverkostot ja taloyhtiön vieressä kaupunkipyöräparkki.
Schools
Alueen läheisyydessä useita kouluja. Myös ruotsinkielinen koulu lähellä.
Kindergarten
Alueella ja alueen läheisyydessä useita päiväkoteja.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations