Go to content

Harmaalaakso 7 A

Espoo, Vanttila

paritalo 2023 , oh-k+3mh+työtila+kph/wc+s+khh+wc+var.+parv.+ak

Built
2023
Surface area
96 m²
Debt-free price
699 000 €

Target description

ARVOKAS JUURI LOPPUTARKASTETTU CLT-MASSIIVIPUURAKENNETALO, JONKA RAKENNE ON HENGITTÄVÄ, HUONEILMA PUHDASTA JA RAKENNE SUOTUISASTI KOSTEUTTA TASAAVA. TÄMÄ KOHDE ON RAKENNETTU PIETEETILLÄ JA KUSTANNUKSISTA TINKIMÄTTÄ. SE NÄKYY TAIDOKKAANA ARKKITEHTUURINA, TASOKKAANA VALAISTUKSENA, HINTAVINA MATERIAALEINA KUIN LAADUKKAANA TYÖN JÄLKENÄKIN. ASUNNOSSA ERILLINEN TYÖTILA OMALLA SISÄÄNKÄYNNILLÄ. Ekologinen miellyttävä puurakenne, valon runsas määrä, kohteen uutuus ja arkkitehtuurinen erityisyys tekevät tästä kodista sellaisen, jossa ihmisen on hyvä olla ja asua. Asunnon edessä terassia ja viherpihaa oleskeluun. Olohuone-keittiö-ruokailutila ja niiden aidot puupinnat valaistuvat korkeista ikkunoista tulevalla luonnonvalolla ympärivuotisesti. Isoissa ikkunoissa on UV-säteilysuojaus. Laadukkaat Puustellin mustat satiinipintaiset keittiökalusteet ovat hienona kontrastina valoisuudelle. Olohuoneen jatkeena on kahden kerroksen korkuinen parveke. Sisääntulokerroksessa on lisäksi makuuhuone vehreillä näkymillä sekä upea kylpyhuone, jossa on suihku sadepäällä ja seinät aitoa valkoista marmoria. Kylpyhuoneen lasiseinän takana on löylyhuone, jossa Harvian etäohjattava pilarikiuas sekä leveälankkuista haapalaudetta. Yläkerrassa on kaksi viihtyisää makuuhuonetta monensuuntaisine ikkunanäkymineen. Toisesta makuuhuoneesta on vehreä kulmaikkunanäkymä ja toisesta näkyy kallion ja metsän lisäksi läpitalon kauaskantoinen sisäikkunanäkymä. Yläkerrassa on lisäksi wc. Kellarikerrokseksessa on kodinhoitohuone sekä pääsy eteisen kautta pihalle. Kellarikerroksessa on lisäksi eriliinen ikkunallinen työtila, johon on käynti omasta ulko-ovesta. Etätyöskentely tai harrastaminen siellä on rauhallista. Asunnolla on lämmin varasto ja yhteinen kylmä varasto asunnon B kanssa. Asunnolle kuuluu lisäksi autokatospaikka sähkölatausasemalla ja pihapaikka sähkötolpalla. Asunnon pääovessa on älylukko ja ulkoportaissa lämmityskaapelit talvikelien varalle. Asunnossa on kaksi ilmalämpöpumppua ja niissä myös viilennys. Katolla on varaus aurinkopaneeleita varten. Materiaali- ja varustevalinnoissa on vaalittu tasokkuutta. Käytetyt rakennusyritykset on huolellisesti valittu. Tervetuloa tutustumaan tähän harvoin tarjolla olevaan arvokkaaseen massiivipuutaloon! Mikäli oma asuntonne on vielä myymättä, saatte minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Timo Kettunen Kiinteistönvälittäjä, LKV Puh. 050 4450998 timo.kettunen@spkoti.fi Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Ukkohauentie 11-13 B, 02160 Espoo Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi

Basic information

Target number
20989772
Location
Harmaalaakso 7 A, 02780 Espoo
Type
paritalo
Ownership type
oma
Apartment description
oh-k+3mh+työtila+kph/wc+s+khh+wc+var.+parv.+ak
Rooms
5 Rooms
​​Living space surface area
96 m²
Other floor area
8.5 m²
Total surface area
104.5 m²
More information about the area
Asuintilojen pinta-alaksi on tässä myynti-ilmoituksessa ilmoitettu 96 m2 ja varaston huoneistoalaksi 8,5m2 arkkitehdin laskelman mukaan. Asuintilojen pinta-alaan on sisällytetty tässä ilmoituksessa kellarikerroksessa sijaitseva työtila, jonka huoneistoala on arkkitehdin laskelman mukaan 9 m2. Lisäksi huoneistolla A on yhteinen kylmä varasto huoneiston B:n kanssa. Kylmän varaston huoneistoala on 14m2 arkkitehdin laskelman mukaan. Edellä mainitut pinta-alat saattavat poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Rakennusten todelliset pinta-alat voivat siten olla myynti-ilmoituksessa mainittuja pinta-aloja merkittävästi pienempiä tai suurempia. Asuntokaupan hinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Floors
1-3
Residential floors
3
Year of construction
2023
Commissioning year
2023
Release
heti

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
699 000,00 €
Debt-free price
699 000,00 €
Price per square meter
7 281,25 €/m²

Muut maksut

More information about fees
SÄHKÖN- JA VEDENKULUTUS Kohde on uusi eikä sähkönkulutuksen ja veden kulutusmääriä ja niiden toteutuneita hintoja ole vielä saatavilla. 23.8.2023 laaditun energiatodistuksen mukaan arvioitu vakioidulla käytöllä laskettu sähkönkulutus koko rakennuksen (A ja B) nettoalalle 209,3m2 on 17159 kWh/vuosi. JÄTEMAKSU HSY:n hinnaston mukaan jätemaksu (1krt/vko, 240 litrainen jäteastia) maksaa 9,46€/kerta (sis. alv. 24%). Biojätetyhjennys 6,87€/kerta (sis. alv. 24%). Kohteessa on yhteinen jätepiste asuntojen A ja B kesken. KIINTEISTÖVERO Koko kiinteistön kiinteistövero rakennusaikana vuonna 2023 oli 735,74€. Vuoden 2024 kiinteistövero tulee olemaan korkeampi, koska kohde on valmistunut. Kiinteistövero jaetaan A:n ja B:n kesken hallinnanjakosopimuksen mukaisesti. YLEISTÄ Esitetyt kulutusmäärät perustuvat nykykäytäntöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen mm. asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.

More information about the apartment

The apartment includes
oma sauna, sähköliittymä siirtyy, antenni
Energy class
B2018
Additional energy class information
Energiatodistuksen laatimispäivä 23.8.2023
Condition
hyvä
More information about condition
Kohde on valmistunut vuonna 2023 ja on uusi.
Heating system
muu
More information about the heating system
Ilmavesilämpöpumppu, 2 ilmalämpöpumppua ja sähkö. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Ventilation
koneellinen tulo, koneellinen poisto, lämmön talteenotto, viilennys/jäähdytys
Water supply
kunnan
Drain
kunnan
Transferred subscriptions
Vesi- ja viemäriliittymä

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu, kivi, betoni
Roof type
Harjakatto
Roofing material
Pystysaumapeltikate
Description of the living room
Olohuone seinät pystysuuntaista massiivipuuta ja lattia parkettia, käynti terassille isosta ikkunalasiliukuovesta.
Description of the kitchen
Keittiö: Jääkaappi-pakastin, induktioliesi, paikka mikroaaltouunille, kiertoilmaerillisuuni, integroitu astianpesukone, aktiivihiililiesituuletin, Silgranit Purapur-tiskiallas , välitilat laminaattia, laminaattitaso, seinät puuta ja lattia parkettia. Kaapisttoissa mustat satiinipintaiset ovet.
Description of the bedrooms
Mh1: Vaatekomeroita, seinät massiivipuuta tai maalattu ja lattia parkettia Mh2: Vaatekomeroita, seinät massiivipuuta tai maalattu ja lattia parkettia Mh3: Vaatekomeroita, aeinät massiivipuuta tai maalattu ja lattia parkettia
Number of bedrooms
3
Description of the bathroom
Saunan kph: Kaksipäinen suihku, jossa on tavallinen suihku ja sadesuihku, lasiseinä saunan suuntaan, seinät marmorilaattaa ja lattia laattaa.
Description of the toilets
Yläkerran wc: Peilikaappi, lavuaari, lavuaarilaatikosto, wc-istuin, bidee-suihku, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Keskikerroksen wc: Peilikaappi, lavuaari, lavuaarilaatikosto, seinät kaakelia, wc-istuin, bidee-suihku, seinät maalattu ja lattia laattaa.
Number of toilets
2
Description of the sauna
Harvian etäohjattu pilarisähkökiuas, ikkuna, lasiseinä kylpyhuoneen suuntaan, lauteet erikoisleveää haapalaudetta, seinät ja katto Aureskosken kuusipaneelia ja lattia laattaa.
Description of the utility room
Khh: Paikka pesutornille, työtaso laminaattia, teräsallas korkealla hanalla, seinät maalattu ja lattia laattaa.
Other premises
Työtila: Seinät maalattu ja lattia parkettia. Keskikerroksen eteinen: Finnmirrorin peililiukuovikaapisto, seinät maalattu ja lattia parkettia. Yläkerroksen aula: Seinät massiivipuuta tai maalattu ja lattia parkettia Alakerran eteinen: Seinät maalattu ja lattia laattaa. Lämmin varasto: Maalattu betonilattia ja seinät maalattu. Yhteinen (A ja B) kylmä varasto: Maalattu betonilattia ja seinät maalattu.

Plot and zoning

Plot size
676 m²
Rasitteet
1) Kulkuyhteys asemakaava-alueella (049-2021-K140) Kulkuyhteys asemakaava-alueella / 1 Oikeutetut: 49-43-74-9, 49-43-74-11, 49-43-74-12 Rasitetut: 49-43-74-10 Kulkuyhteys asemakaava-alueella / 2 Oikeutetut: 49-43-74-9, 49-43-74-10, 49-43-74-12 Rasitetut: 49-43-74-11 2) Johto (049-2021-K141) Johto / 1 OIkeutetut: 49-43-74-9, 49-43-74-12 Rasitetut: 49-43-74-10 Rajaukset: vesi-, viemäri-, sadevesiviemäri-, puhelin- ja sähköjohdot
Type of plot
Rinnetontti
Property ID
49-43-74-10
Ownership of the plot
oma
Lisätietoja tontista
Kohteena on tontin määräosa A 186m2 koko tontista 676m2, määräosalla sijaiseva paritaloasunto A ja A:n osuus A:n ja B:n yhteishallinta-alueesta C 110m2. Osuudet on määritelty hallinnanjakosopimuksessa, jonka seuraava omistaja hyväksyy kaupanteon yhteydessä ja ottaa vastatakseen omistusoikeuden siirtymisestä alkaen.
Zoning situation
Asemakaava
Plot zoning information

Espoon kaupunki puh. 09 81621

Services and transportation connections

Services
Saunalahden ja Lasihytin ruokakaupat sekä Saunalahden kirjasto lähellä. Myös Espoon Keskuspuisto ja sen hyvät ulkoilu- ja hiihtomaastot lähellä.
Traffic connections
Nopea ajoyhteys Länsiväylälle ja Turun moottoritielle. Kivenlahden matroasema noin 3km:n etäisyydellä. Lisäksi eriomaiset pyörätieverkostot.
Schools
Alueella tai alueen läheisyydessä kouluja.
Kindergarten
Alueella ja alueen läheisyydessä useita päiväkoteja.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations