Go to content

Särkikuja 4 A2

Espoo, Haukilahti

paritalo 2021 , oh+rt+k+2mh+kph/wc+2ht+olesk.+s+kph+khh+wc+las.ter.

Built
2021
Surface area
173 m²
Debt-free price
795 000 €

Target description

SUURIKOKOINEN, ELEGANTTI JA UUDEHKO ASUNTO HAUKILAHDESSA. HULPPEA LUMONIN LASITERASSI, PIHALLA YMPÄRI VUODEN KÄYTÖSSÄ OLEVA POREAMME JA OLOHUONEESSA VARAAVA LEIVINUUNITAKKA TUOVAT RIPAUKSEN LUKSUSTA ARKEEN. VEHREÄ VIIHTYISÄ PIENTALOYMPÄRISTÖ KÄVELYETÄISYYDELLÄ METROSTA, KAUPOISTA JA UPEASTA HAUKILAHDEN MERENRANNASTA. Tässä kohteessa on runsaasti tiloja, luonnonvaloa ja hyvällä tyylitaidolla tehtyjä valintoja. Materiaali- ja varustevalinnoissa on vaalittu tasokkuutta. Olohuone, ruokailutila ja keittiö ovat yhtenäistä avaraa tilaa ja ne valaistuvat ikkunoista tulevalla luonnonvalolla kaikkina vuodenaikoina. Isoissa ikkunoissa on vekkiverhot valon määrän säätelemiseksi ja ilmalämpöpumppu viilentää tilan tarvittaessa miellyttävään lämpötilaan. Laadukkaat A la Carten mustapintaiset keittiökalusteet ja aito musta Ylämaan Graniitti-tasot ovat hienona kontrastina valoisuudelle ja raikkaudelle. Keittiöön on panostettu. Siellä on muun muassa kahdet tiskialtaat ja leveä induktiotaso integroidulla liesituulettimella. Ruokailutilan ja keittiön jatkeena on iso lasitettu terassi, johon voit loihtia oman oleskelukeitaasi. Sisääntulokerroksessa on lisäksi kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone-wc ja tilava eteinen. Kellarikerroksessa on lisää tiloja. Kahta harrastetilaa on käytetty asumiseen. Toinen niistä on tällä hetkellä sisustettu walk-in-closet-vaatehuonetilaksi. Kellarikerroksen oleskelutila on suuri ja siitä on mahdollista muodostaa vielä yksi ovellinen erillinen tila lisää. Tällä hetkellä se on TV-loungetilana, jossa perheen on mukava viettää yhteistä aikaa saunomisen jälkeen. Kellarin kodinhoitotilat on käytännölliseksi suunniteltu. Saunaosasto on erityisen hienoksi ja laadukkaaksi toteutettu. Saunan lauteet ovat leveälankkusta tervaleppää, kiuas on näyttävä ja seinässä on myös aitoa katajaseinätehostetta. Saunasta ikkunat kylpyhuoneeseen, jossa tuplasuihkut. Suihkuissa sekä sadesuihkupää että tavallinen suihkupää. Kellarissa on myös tilava erillis-wc. Kiinteistöllä sijaitsee kaksi uudehkoa paritaloa ja niissä yhteensä neljä asuntoa. PIhapiiri on viihtyisä ja ympäristö mitä parhain merellisessä kaupunginosassa. Tervetuloa tutustumaan tähän erityisen hienoon kotiin! Mikäli oma asuntonne on vielä myymättä, saatte minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Leena Ollila Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Puh. 050 3838 767 leena.ollila@spkoti.fi Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Ukkohauentie 11-13B, 02170 Espoo Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi

Basic information

Target number
20974177
Location
Särkikuja 4 A2, 02170 Espoo
Type
paritalo
Ownership type
oma
Apartment description
oh+rt+k+2mh+kph/wc+2ht+olesk.+s+kph+khh+wc+las.ter.
Rooms
5 Rooms
​​Living space surface area
173 m²
Total surface area
173 m²
More information about the area
Asuintilojen pinta-alaksi on tässä ilmoituksessa ilmoitettu puolet koko A-talon kerrosalasta. A-talo käsittää kaksi asuntoa, joiden oletetaan tässä olevan suunnilleen samankokoiset pinta-aloiltaan. Espoon kaupungin hyväksymän asemakaavakuvan 29.1.2018 mukaan koko A-talon 1. kerroksen kerrosala on 175,39m2 ja kellarikerroksen 171,17m2. Oletuksella, että asunnot ovat suunnilleen samankokoiset nyt myynnissä olevan A-talon A2-asunnon 1. kerroksen kerrosala on noin 87,659m2 ja kellarikerroksen kerrosala noin 85,585m2 eli yhteensä noin 173,28m2, joka on pyöristetty tässä ilmoituksessa 173m2:ksi. Rakennus- ja huoneistorekisteriotteen 14.2.2024 mukaan koko A-talon pinta-alat ovat seuraavat - Käytetty rakennusoikeus 171m2 - Kerrosala 175m2 - Kokonaisala 347m2 - Kellarin pinta-ala 171m2 Lisäksi edellä mainittu rakennus- ja huoneistorekisteriote erittelee, että A-talon molempien asuntojen asuinala on 74m2 kumpikin. Edellä mainitut pinta-alat saattavat poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Rakennusten todelliset pinta-alat voivat siten olla myynti-ilmoituksessa mainittuja pinta-aloja merkittävästi pienempiä tai suurempia. Asuntokaupan hinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Floors
1-2
Residential floors
2
Year of construction
2021
Commissioning year
2018
Release
muu ehto
More information about vacating
30.4.2024 mennessä tai sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
795 000,00 €
Debt-free price
795 000,00 €
Price per square meter
4 595,38 €/m²

Muut maksut

More information about fees
Edellä mainitut lämmityskustannukset on ilmoitettu toteutuman perusteella vuodelta 2023. Muita toteutuneita kustannuksia vuodelta 2023 (A2 asunnon osuus): Vesimaksu 58,91€/kk Jätemaksu 15,83€/kk Kiinteistövakuutus 24,5€/kk Kiinteistövero 994€/vuosi Esitetyt kulutusmäärät perustuvat nykykäytäntöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen mm. asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.

More information about the apartment

The apartment includes
oma sauna, sähköliittymä siirtyy
More information 2
sälekaihtimet/rullaverhot, kiinteät valaisimet, ilmalämpöpumppu
Energy consumption
14,23MWh
Energy class
B2013
Additional energy class information
Energiatodistuksen laatimispäivä 24.6.2021. Energiatodistus on laadittu koko A- rakennukselle.
Condition
hyvä
Heating system
kaukolämpö, Ilmalämpöpumppu, muu
Fireplace
takka
Other description of the fireplace
Varaava takka, jossa myös leivinuuni
More information about the heating system
Varaava tulisija.
Ventilation
koneellinen tulo, koneellinen poisto, lämmön talteenotto
Water supply
kunnan
Drain
kunnan

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu, muu, betoni
Roof type
Pulpettikatto
Roofing material
Pelti
Description of the living room
Olohuone-ruokailutila: Uuniseppien varaava takka leivinuunilla, seinät maalattu ja lattia osin laatoitettu osin vinyylikorkkia. Ikkunassa vekkiverho. Käynti suurelle lasitetulle terassille, jossa myös vekkiverhot.
Description of the kitchen
Keittiö: Erillinen jääkaappi ja pakastin, leveä induktioliesi, jossa integroitu liesituuletin, integroidut mikroaaltouuni ja erillisuuni, astianpesukone, kaksi tiskiallasta eri kohdissa, välitila satiinilasia, Ylämaan graniitti-kivitasot, ilmalämpöpumpun sisäyksikkö, seinät maalattu ja lattia vinyylikorkkia. Ikkunassa vekkiverho.
Description of the bedrooms
Mh1: Vaatekomero, seinät maalattu ja lattia vinyylikorkkia. Säleverho. Mh2: Paikka vaatekomeroille, seinät maalattu ja lattia vinyylikorkkia. Säleverho.
Description of the bathroom
1. kerroksen kph/wc: lavuaari, peili led-valoilla, wc-istuin, bidee-suihku, suihku, ikkuna, säleverho, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Kellarin kph: Kaksi kaksipäistä suihkua, joissa on tavallinen suihku ja sadesuihku, lasi-ikkuna saunan suuntaan, seinät kaakelia ja lattia laattaa.
Description of the toilets
Kellarin wc: Peili, lavuaari, lavuaarilaatikosto, wc-istuin, bidee-suihku, seinät maalattu ja lattia laattaa.
Description of the sauna
Sähkökiuas, leveälankkuiset tervaleppälauteet, katajaseinätehoste, lasi-ikkuna kylpyhuoneen suuntaan, seinät ja katto paneelia ja lattia laattaa.
Description of the utility room
Khh/pukeutumistila: Paikka pesutornille, laminaattityötaso, välitila maalattu, kaappeja, seinät maalattu ja lattia laattaa.
Other premises
Oleskelutila: Käynti kodinhoitohuoneesee/pukeutumistilaan, seinät maalattu ja lattia laminaattia. Portaiden alla paikka työpisteelle. Säleverho. Harrastetila 1: Seinät maalattu ja lattia laminaattia. Tällä hetkellä vaatehuonekäytössä. Säleverho. Harrastetila 2: Seinät maalattu ja lattia laminaattia. Eteinen: Liukuovikomerot, seinät maalattu ja lattia laattaa. Säleverho.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ympäri vuoden käytettävä ulkoporeallas sisältyy kauppaan. Poreallas on Laatualtaiden malli Kuohuspa Pärske.

Plot and zoning

Plot size
1363 m²
Rasitteet
Hallinnanjakosopimus 12.6.2017.
Type of plot
Tasamaatontti
Property ID
49-14-41-9
Ownership of the plot
oma
Lisätietoja tontista
Kohteena on kiinteistön määräosa, joka on 340,75/1363 osaa koko kiinteistöstä, sekä hallinnanjakosopimuksen määrittämällä alueella B sijaitseva paritaloasunto A2. B alueen hallinta kuuluu A2-asunnolle. Osuudet on määritelty hallinnanjakosopimuksessa, jonka seuraava omistaja hyväksyy kaupanteon yhteydessä ja ottaa vastatakseen omistusoikeuden siirtymisestä alkaen.
Zoning situation
Asemakaava
Plot zoning information

Espoon kaupunki puh. 09 81621

Services and transportation connections

Services
Haukilahden keskustan kauppakeskus lähellä. Siellä mm. hyvälaatuinen ruokakauppa ja ravintoloita. Lyhyt ajoetäisyys Matinkylän Iso Omenaan ja Tapiolan Ainoaan ja Länsituuleen, joissa kattavat palvelut.
Traffic connections
Nopea ajoyhteys Länsiväylälle ja kehä II:n kautta Turun moottoritielle. Kävelyetäisyys Niittykummun metroasemalle. Lisäksi erinomaiset pyörätieverkostot ja lenkkeilymaastot kuten Espoon Rantaraitti merenrannalla.
Schools
Alueen läheisyydessä useita kouluja.
Kindergarten
Alueen läheisyydessä useita päiväkoteja.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations