Go to content

Ylimännynkatu 19

Tampere, Linnainmaa

rivitalo 1978 , 3 mh, th, k, 2wc, vh, kph, s, p, terassi, ak

Built
1978
Surface area
123.5 m²
Debt-free price
249 000 €

Target description

OMAKOTITALOMAISTA ASUMISTA PALVELUJEN LÄHELLÄ ________________________________________________________________ Linnainmaa on yksi mielenkiintoisimmista asuinaluista Tampereen itäpuolella. Alueen historia ulottuu jo 1700- luvulle jolloin siellä viljeltiin pellavaa. Näistä ajoista on astuttu moderniin aikaan ja nykyään alueella on erinomaiset palvelut ja liikenneyhteydet. Käytössäsi ovat Koilliskeskuksen, suurten automarkettien ja liikuntakeskusten tarjonta ja ulkoiluihmisenä arvostat sekä Niihaman, että Halimasjärven suomia ulkoilumahdollisuuksia. TKL:n bussiyhteydet ovat kattavat, omaa autoa et välttämättä tarvitse. Ratikkareitin on suunniteltu kulkevan Linnainmaan läpi aina Kangasalan puolella sijaitsevan Lamminrahkan alueelle saakka. Kaupunki kaavailee hyvinvointikeskukselle ja sen palveluille keskeisempää paikkaa Koilliskeskuksen vaihtopysäkin lähiympäristöstä ja suunnitelmassa on varaus myös uimahallille. Asunto-oy Ylimänty on omatonttinen taloyhtiö joka koostuu neljästä huoneistosta ja jokaisella on huoneiston edessä autokatospaikka. Yhtiö lämpiää sähköllä, lisäksi nyt myyntiin avatussa huoneistossa on uusi ilmalämpöpumppu ja suurella tulipesällä varustettu näyttävä avotakka. Velattoman taloyhtiön maksuvalmius on ollut hyvä ja hoitovastike huippuedullisella tasolla. Yhtiössä on tehty mm. ikkuna- ja kattoremontit. Rakennusvuosikymmenten monikerroksellisuus tekee asuinalueesta mielenkiintoisen ja valmiiksi vehreän. Huoneiston keittiö huokuu laatua. Italialainen Gatto Cucine on innovatiivinen ja moderni keittiötehdas, joka alalla tunnetaan edelläkävijänä ja suunnannäyttäjänä. Linjakkaan suunnittelun lisäksi sen suosio perustuu suurempiin materiaalivahvuuksiin ja pitkään käyttöikään. Gaggenaun luksustason kodinkoneet ovat monille kotikokeille unelmien täyttymys ja suunnittelijoiden taidonnäyte monine toimintoineen. Taloyhtiöön on suunnitteilla käyttövesiputkiremontti jonka arvioitu kustannus noin 15 000 € per huoneisto. Samalla hyvä hetki päivittää saniteettitilat mieleisikseen. Omakotitalomaista asumista tarjoavan jämäkän taloyhtiön osin kiviainesrakenteiset seinät ja kerrosten välinen betonilaatta ovat turvallisia ja hyvin ääntä eristäviä. Päämakuuhuone korotettuine sisäkattoineen, esiin jätettyine massiivisine tukipalkkeineen ja lapetiloineen on ihastuttava ja huoneesta on käynti länsisuuntaiselle parvekkeelle. Rakennusvuosikymmenelle tyypillinen kattoikkuna avaa tähtitaivaan yläkerran aulatilassa nähtäväksesi. Huoneisto vapautuu käyttöösi heti kauppahinnan maksusta. Tervetuloa, sovi perhekohtainen esittely! ____________________________________________________________________________________ Kotisi hinta-arviot ja kilpailukykyiset välitystarjoukset 20 vuoden asuntokauppakokemuksella. Susanna Manninen Laillistettu kiinteistönvälittäjä p. 041 528 5023 susanna.manninen@spkoti.fi

Basic information

Target number
20918641
Location
Ylimännynkatu 19, 33580 Tampere
Type
rivitalo
Ownership type
oma
Apartment description
3 mh, th, k, 2wc, vh, kph, s, p, terassi, ak
Rooms
4 Rooms
​​Living space surface area
123.5 m²
Total surface area
123.5 m²
Floors
1
Residential floors
2
Year of construction
1978
Commissioning year
1978
Release
muu ehto
More information about vacating
kaupanteosta

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
249 000,00 €
Debt-free price
249 000,00 €
Price per square meter
2 016,19 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
192,66 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
192,66 €/kk

Muut maksut

Water fee
20,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
More information about fees
Talous- ja lämmityssähkönkulutus noin 18 000 kWh/ vuosi perhekohtaisen kulutuksen mukaan. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta.

More information about the apartment

Balcony type
sisäänvedetty
Balcony orientation
länsi
The apartment includes
parveke, oma sauna, kuntotarkastusta ei ole tehty, kosteusmittausta ei ole tehty
More information 2
kiinteät valaisimet
Storage use
ulkovarasto myyjän käytössä
Energy certificate
Ei lain vaatimaa energiatodistusta
Condition
tyydyttävä
Heating system
ilmavesilämpöpumppu, sähkö, muu
More information about the heating system
avotakan tulisijasäteily

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu, tiili
Wall materials
puupaneeli, maali
Flooring materials
tammiparketti
Roof type
harjakatto
Roofing material
tiilikate
Description of the kitchen
Keittiö remontoitu 2011. Kiintokalusteet (Gatto Cucine) . Välitilaseinä: lasi. Työtasot: kivi. Kodinkoneet Gaggenau: integroitu liesitaso (sekä induktio, että keraaminen liesitaso), kalusteuuni, integroitu yhdistelmämikroaaltouuni, side-by-side jääkaappi / pakastin jäävesiautomaatilla, liesituuletin, astianpesukone, integroitu lämpölaatikko.
Number of bedrooms
3
Description of the bathroom
Seinät: laatta. Lattia: laatta.
Description of the toilets
Seinät: laatta. Lattia: laatta. Varusteet: peilikaappi, allas, Alakerran WC: paikka pesutornille, lämminvesivaraaja. Lukumäärä: 2.
Number of toilets
2
Description of the sauna
Lattia: laatta. Seinä: puupaneeli. Sähkökiuas.
Other premises
tuulikaappi, eteisaula
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet/rullaverhot, verhotangot, kiinteät valaisimet, kattovalaisimet, lämminvesivaraaja. Ilmalämpöpumppu Toshiba Premium + 35 (07/ 2022).

Plot and zoning

Plot size
2196 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Tampereen kaupunki, Palvelupiste Frenckell p. 041 7308 168

Housing company

Housing company name
Asunto-oy Ylimänty
Contact details of the property manager
Mansikan Isännöinti Oy/ Pekka Rantanen pekka.rantanen@taloasema.fi 045 172 3990
Maintenance
asukkaat
The number of housing company parking spaces
4
Completed repairs
Katon uusiminen (tiilikate) 2009. Ikkunat (poislukien kattoikkunat) ja puutarhanpuoleiset ovet 2013. Pihan sorastus ja väliaitojen maalaus 2014. Pihavalaisimien uusinta 2015. Maakellarin ja antennijärjestelmän korjaus 2016.
Upcoming repairs
Taloyhtiössä suunnitteilla käyttövesiputkiston remontti tehtäväksi vuonna 2024. Ensimmäinen urakkatarjous saatu jossa kustannusarvio myytävän huoneiston osalta sisältäen myös lämminvesivaraajan uusimisen on noin 16-17 000€.
Other details about the housing company
maakellari

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations