Go to content

Loiskekuja 4

Vantaa, Myyrmäki

kerrostalo 2018 , 3h + avok + kph + s

Built
2018
Surface area
66.5 m²
Debt-free price
269 000 €

Target description

Valoisa läpitalon kolmio omalla tontilla! Tämä saunallinen kolmio sopii loistavasti vaikkapa ensiasunnoksi! Tilaa on sopivasti joko pienen perheen tarpeisiin, tai sinulle, joka kaipaat lisätilaa etätöitä tai harrastuksia varten. Asunto on hyvässä kunnossa, eikä tämän ikäisessä taloyhtiössä ole suurempia remontteja tiedossa! Avara keittiö ja fiksu pohjaratkaisu tekevät asumisesta mukavaa ja huoletonta. Asunnon sijainti on loistava, sillä kulkeminen on jouhevaa niin julkisilla kuin omalla autollakin. Autolla hurauttaa Tampereen moottoritielle, Kehä III:lle tai Vihdintielle noin viidessä minuutissa, ja lähin juna-asema on Louhelassa alle kilometrin etäisyydellä. Myös lähistöllä sijaitsevat palvelut ovat erittäin kattavat, sillä alueella on lukuisia kauppoja, ravintoloita ja muita palveluita. Liikuntamahdollisuudet ovat vertaansa vailla, esimerkiksi hiihtoladun varteen matkaa on vain 300 metriä! Kiinnostuitko? Esittelen asuntoa mielelläni, ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan oma esittelyaikasi! Asunnon yhteydessä myydään myös autokatospaikka. Asunnon myy: Sakari Still Sp-Koti 050 550 7249 sakari.still@spkoti.fi

Basic information

Target number
20911227
Location
Loiskekuja 4, 01600 Vantaa
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
3h + avok + kph + s
Rooms
3 Rooms
​​Living space surface area
66.5 m²
Total surface area
66.5 m²
Floors
3
Residential floors
6
Year of construction
2018
Commissioning year
2018
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
113 025,38 €
Velkaosuus
155 974,62 €
Debt-free price
269 000,00 €
Price per square meter
4 045,11 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
252,70 €/kk
Financing fee
1 479,24 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
1 731,94 €/kk

Muut maksut

Water fee
20,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
More information about fees
Vesimaksu 20 €/hlö/kk on ennakkoa, tasaus kerran vuodessa. Hallituksella on valtuudet periä tarvittaessa enintään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen ulottuvalla kaudella ja olla perimättä kahden kuukauden vastikkeita tilanteen niin salliessa. Hallituksella valtuudet määritellä pääomavastike tarvittaessa uudelleen seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti ulottuvalla kaudella (lainan korontarkistuspäivät 19.7. ja 19.1.).

More information about the apartment

Other restrictions on use and transfer
LUNASTUSOIKEUS Jos autopaikkojen osakkeet nrot 111877-15876 siirtyvät yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle, joka ei omista asuinhuoneistojen hallintaan oikeuttavia osakkeita, on siirronsaajan viipymättä ilmoitettava siitä hallitukselle. Yhtiön niillä osakkailla, jotka omistavat asuinhuoneistojen hallintaan oikeuttavia osakkeita on oikeus lunastaa siirron kohteena olevat osakkeet yhtiöjärjestyksen §17 mukaisesti. YHTEISJÄRJESTELYSOPIMUKSET Yhtiön asukkaat ovat oikeutettuja käyttämään viereisellä tontilla sijaitsevaa jätepistettä sekä kriisiaikana naapuritaloyhtiön väestönsuojatiloja. Korttelissa olevilla taloyhtiöillä on yhteisjärjestelysopimus, jossa on sovittu taloyhtiöiden yhteisistä rasitteista. TUPAKOINTIKIELTO Taloyhtiössä tupakointi on kielletty yleisissä tiloissa sekä asuntoparvekkeilla ja -terasseilla viranomaispäätöksen nojalla. Taloyhtiön tupakointipaikka löytyy pysäköintialueelta.
Balcony type
lasitettu
Balcony orientation
etelä
More information
muut avaimet, välitysliike on vastaanottanut avaimet
The apartment includes
hissi, parveke, oma sauna, kaapeli-tv, kosteusmittausta ei ole tehty
Storage use
kellarikomero myyjän käytössä
Energy class
C2013
Condition
hyvä
Heating system
kaukolämpö, muu
More information about the heating system
Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen, lämmön talteenotto
Views
Sisäpihalle
Other trade-significant information
Finavian mukaan asunto sijaitsee lentomelualueella. Lisätietoja on saatavilla osoitteesta https://www.finavia.fi/fi Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen, mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Roof type
Tasakatto
Roofing material
Huopa
Living room floor
parketti
Living room walls
maalattu
Kitchen countertops
laminaatti
Kitchen floor
parketti
Kitchen walls
maalattu, osalaatoitus
Stove
keraaminen
Refrigerator and freezer
jääkaappi/pakastin
Number of bedrooms
2
Bedroom floor
parketti
Bedroom walls
maalattu
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Bathroom equipment
pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto
Sauna floor
laatta
Type of sauna stove
sähkökiuas

Plot and zoning

Plot size
5679 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Vantaan kaupunki, p. 09 839 11

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Vantaan Viherpeippo
Contact details of the property manager
Isännöitsijä: Nina Siivola Puhelin: 010 504 4513 Sähköposti: nina.siivola@fincap.fi
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Unce Kiinteistöpalvelut Oy
The housing company includes
kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, Huoneistokohtaiset varastot
Housing company parking spaces
Parkkipaikkoja: 19
The number of housing company parking spaces
21
Information on the housing company’s parking spaces
Autopaikat omina osakkeina Yhtiönhallinnassa LPA-tontilla 92-15-807- 1 sijaitsevat vieraspaikkoina toimivat 4 autopihapaikkaa nrot AP169- 172.
Completed repairs
2020 Kulkuväylien loivennukset 2 kpl, piha-aidan rakentaminen (pysäköintialueen vastaisella puoleisella), pihan ajoesteiden hankinta 2020-2022 Vuosikorjaukset, lämmitysjärjestelmän tasapainotus, sisäpihan salaojamuutos, pumppaamon toimivuuden selvitys 2021-2022 Jäteaseman parannukset, astiapellitysten lisääminen, magneettilukkojen asennus, portin lukituksen hankinta 2021-22 Pysäköintialueen sähkökattavuuden kartoitus sähkö- ja hybridiautojen latausta varten 2022 Huoneistokohtaisten palovaroittimien paristojen vaihto 2022 Sisäpihan nurmialueen suojaus pensailla, Loiskepolulle vievän kävelyväylän kohennus 2023 Irtaimistovarastojen ja kuivaushuoneiden lukituksen uusinta (Iloq) joka vuosi Huoltokirjan mukaiset iv- ja lämmitysjärjestelmien huoltotoimet, iv-suodattimien vaihdot 2xv
Upcoming repairs
2023 Pihavaraston varastorakennuksen lintuverkkojen lisäys 2023 Pitkäntähtäimen suunnitelman laatiminen (PTS) 2027 Ilmanvaihtokanaviston huolto ja puhdistus 2027 10-vuotistarkastuksen teettäminen

Services and transportation connections

Services
K-Market Myyrvalinta 500 m Alepa Martinlaakso 750 m Lidl Isomyyri 1,8 km Kauppakeskus Myyrmanni (Citymarket, Prisma) 2,1 km
More information about the services
Lukuisat ravintolat, kaupat ja liikuntamahdollisuudet lähistöllä! Paitsi Myyrmäen, myös Martinlaakson palvelut ovat kävelymatkan päässä, ja alueen liikuntamahdollisuudet ovat loistavat. Raappavuorentien toisella puolella kulkee Myyrmäen kuntorata, joka talvisin toimii valaistuna hiihtolatuna, matkaa kuntoradan varteen kotiovelta on vain noin 300 metriä! Parin kilometrin säteeltä löytyy myös jäähalli, uimahalli, yleisurheilukenttä, jalkapallokenttä sekä frisbeegolfrata!
Traffic connections
Hyvät, lähimmät bussipysäkit Raappavuorentiellä ja Martinlaaksontiellä noin 400 m päässä. Louhelan juna-asema n. 1km päässä, Martinlaakson asema alle 1.5km päässä. Autolla ajaa niin Tampereen moottoritielle, Vihdintielle kuin Kehä III:lle noin 5 minuutissa.
Schools
Martinlaakson koulu ja lukio n. 600 m Uomarinteen alakoulu 700 m Matikkatarmo lukio 1km Metropolia Myyrmäen kampus 1,9 km
Kindergarten
Daghemmet Timotej 100 m Koskikujan päiväkoti 500 m

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations