Go to content

Ainolankatu 11

Kuopio, Hiltulanlahti

omakotitalotontti

Debt-free price
59 000 €

Target description

Tervetuloa tutustumaan omakotitonttiin Hiltulanlahdessa! Tämä tilava tontti tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden rakentaa unelmiesi koti rauhalliselle ja luonnonläheiselle alueelle. Hiltulanlahti on tunnettu kauniista maisemistaan ja vehreästä ympäristöstään, ja tämä tontti ei ole poikkeus. Alueella on myös monipuoliset ulkoilumaastot, jotka houkuttelevat liikkumaan ja nauttimaan luonnosta ympäri vuoden. Tontin läheisyydessä sijaitsevat tarvittavat palvelut, kuten kaupat, koulu ja päiväkodit, mikä tekee arjen sujumisesta vaivatonta ja helppoa. Lisäksi hyvät liikenneyhteydet mahdollistavat sujuvan liikkumisen niin keskustaan kuin muihinkin suuntiin. Tämä omakotitontti tarjoaa sinulle mahdollisuuden rakentaa juuri sinun tarpeisiisi sopivan kodin, jossa voit nauttia luonnonläheisestä ympäristöstä. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika tontin esittelyyn - tämä voi olla ensimmäinen askel kohti unelmiesi kotia!

Basic information

Target number
20821545
Location
Ainolankatu 11, 70870 Kuopio
Type
omakotitalotontti
Release
heti

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
59 000,00 €
Debt-free price
59 000,00 €

More information about the plot

Energy certificate
Ei lain vaatimaa energiatodistusta

Plot and zoning

Plot size
2305 m²
Tontin tehokkuusluku
0.1
Type of plot
Tasamaatontti
Property ID
297-36-60-5
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Plot zoning information

Kuopion kaupunki, puh. 017-182 111

Ranta
Matkusjärvi

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations