Go to content

Kopulantie 359

Siuntio, Kahvimaa

omakotitalo 2014 , 4h,k,s,khh

Built
2014
Surface area
93.5 m²
Debt-free price
425 000 €

Target description

Tämä hevostila sijaitsee kauniissa Kahvimaan maisemissa alle tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Vuonna 2014 valmistunut omakotitalo on rakennettu upeasti mäen päälle mistä avautuvat maisemat omalle pellolle ja omaa tonttia löytyykin yli neljä hehtaaria. Kodista löydät korkean olohuonetilan, kolme makuuhuonetta ja erillisen kodinhoitohuoneen josta kulku pesutiloihin. Ajattomat materiaalit ja modernit ratkaisut sisustuksessa. Terassilta ja sille kuljettavasta olohuoneesta kaunis näköala pellolle päin ja kodin takapiha on aidattua tasaista nurmialuetta. Koko kodin kiertää lattialämmitys, jonka lisäksi ilmanlämpöpumppu ja varaava takka olohuoneessa. Talon pihapiiristä löytyy myös kahden auton autokatos, jonka yhteydessä tilava lämmin varastotila jota voit käyttää myös mm. työtilana tai vaikkapa kuntosalina. Alempana pellolla on hevosharrastajalle valmiina siirtotalli kolmelle hevoselle, aitaus, ruokintakatokset ja säänsuojakatos. Koirille löytyy myös oma aitauksensa. Naapurista löytyy lisäksi ponikoulu, josta voi vuokrata ratsastuskentän käyttöönsä. Tämä kokonaisuus koostuu kahdesta kiinteistöstä, joista toiselle voit halutessasi hakea vielä rakennusluvan omakotitalolle tai vapaa-ajan asunnolle. Tule ihastumaan! Lisätietoja: Elisa Rinne 050 5215212 elisa.rinne@spkoti.fi

Basic information

Target number
20807391
Location
Kopulantie 359, 03100 Nummela
Type
omakotitalo
Apartment description
4h,k,s,khh
Rooms
4 Rooms
​​Living space surface area
93.5 m²
Other floor area
1.9 m²
Total surface area
95.4 m²
More information about the area
Rakennuslupapiirustusten mukaan asuinrakennuksen huoneistoala on 93,6 m2 ja teknisen tilan ala 1,9 m2. Rakennuksen kerrosala on 108 m2. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
Floors
1
Residential floors
1
Year of construction
2014
Commissioning year
2014
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
425 000,00 €
Debt-free price
425 000,00 €
Price per square meter
4 545,45 €/m²

Muut maksut

Property tax
473,68 e /v. 2023 €
Road toll
n. 143 e / vuosi
More information about fees
Pienpuhdistamon saostuskemikaali täytetty noin 2 krt vuodessa (n. 110 e / kerta). Roskn roll tyhjennys palveluntarjoajan hinnaston mukaisesti. Sähkö: Nykyisten omistajien sähkön vuosikulutus ollut 15000 kWh. Kulutus sisältää rakennuksen ja käyttöveden lämmityksen lisäksi kaiken käyttösähkön (kodinkoneet, viihde-elektroniikka, sisä- ja ulkovalaistus, ilmanvaihto, sauna, ym). 15000 kWh kulutus tarkoittaa euroissa keskimääräistä kuukausikustannusta n. 219 euroa. (Lähde: Kilpailuttaja.fi, sähkön kilpailutus, sisältää sähkönsiirtomaksun). Tiemaksu ei sisällä aurausta. Ilmoitetut kustannukset perustuvat nykyiseen kulutukseen ja ne saattavat muuttua ilmoitetuista käytön mukaan ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.

More information about the apartment

The apartment includes
oma sauna, tie perille, kuntotarkastus tehty, sähköliittymä siirtyy, kulku suoraan ulos, antenni, tien käyttöön liittyvä oikeus
More information 2
kaapistot, sälekaihtimet/rullaverhot, verhotangot, lämminvesivaraaja, ilmalämpöpumppu
Energy class
C2013
Additional energy class information
Energiatodistuksen viimeinen voimassaolopäivä 9.6.2024.
Condition
hyvä
Heating system
sähkö
Fireplace
muu
Other description of the fireplace
varaava takka
Ventilation
koneellinen tulo, koneellinen poisto, lämmön talteenotto
Water supply
oma
Drain
oma, maasuodattamo, pienpuhdistamo
Completed repairs
Kodinhoitohuoneen ovi tehty jälkikäteen v. 2018 sekä autokatoksen varaston ikkuna lisätty, muutostyöt hyväksytetty Siuntion kunnalla
Other trade-significant information
Kiinnitykset: Kiinteistöihin kohdistuvat Panttikirjat 2 kpl, yhteensä 340 000 euroa luovutetaan ostajalle kauppahinnan maksua vastaan. Varainsiirtovero 3%.

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu
Roof type
pulpetti
Roofing material
pelti
Living room floor
laminaatti
Living room walls
maalattu, tapetti
Kitchen countertops
laminaatti
Kitchen floor
laatta
Kitchen walls
maalattu
Kitchen equipment
liesituuletin, astianpesukone, kiinteät valaisimet
Stove
keraaminen
Refrigerator and freezer
jääkaappi, pakastin
Number of bedrooms
3
Bedroom floor
laminaatti
Bedroom walls
maalattu
Description of the bathroom
Kylpyhuoneen silikonisaumat uusittu v. 2024.
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Bathroom equipment
lattialämmitys, suihku, kiinteät valaisimet
Toilet floor
laatta
Toilet walls
maalattu
Toilet equipment
lattialämmitys, lattiakaivo
Number of toilets
1
Sauna floor
laatta
Sauna walls
puu
Type of sauna stove
sähkökiuas
Utility room floor
laatta
Utility room wall
maalattu
Utility room equipment
pesuallas, lattialämmitys, lattiakaivo, pöytätaso
Description of other storage facilities
ulkovarasto

Plot and zoning

Plot size
4,14 ha
Plot’s planning permission
Kiinteistölle 755-436-2-68 on Siuntion kunnalta saadun ennakkotiedon mukaan mahdollista rakentaa yksi enintään yksiasuntoinen ja korkeintaan kaksikerroksinen asuinrakennus, johon voi erityisestä syystä rakentaa myös sivuasunnon, tai vapaa-ajan asunnon. Rakennuspaikalle saa lisäksi rakentaa sen käyttötarkoitukseen liittyviä talousrakennuksia.
Type of plot
Rinnetontti
Property ID
755-436-2-73, 755-436-2-68
Property name
Katajamäki, Bergåder
Ownership of the plot
oma
Lisätietoja tontista
Upea tontti kahvimaan maalaisidyllissä. Omakotitalon tasainen pihapiiri sijaitsee ylempänä tontilla ja hevostalli peltoaukealla alempana.
Zoning situation
Yleiskaava
Plot zoning information

Kohde sijaitsee yleiskaava alueella, jossa ei kaavallisesti määritetä rakennusoikeutta, mahdollinen lisärakentaminen edellyttää aina poikkeuslupamenettelyä/suunnittelutarveratkaisua. Omakotitalo ja sen pihapiiri sijaitsee erillispientalojen alueella (A). Alueella voidaan rakentaa rakennusjärjestyksen mukaisesti erillispientaloja talousrakennuksineen ja/tai sellaisia työtiloja, jotka eivät aiheuta asumiselle haittaa. Lisäksi osa kiinteistöä sijaitsee maa- ja metsätalousalueella, joka on tarkoitettu tehokkaan maa- ja metsätalouden harjoittamiseen. Lisätietoja: Siuntion kaavoitus p. 044 386 1286

Lisätietoa muista rakennuksista
Autokatos kahdelle autolle sekä lämmin varasto. Rakennuksen kerrosala on rakennuslupapiirustusten mukaan 29 m2 ja rakennuksen ala 59 m2. Loppukatselmoitu v. 2017. Hevosen siirtotalli, jonka kerrosala on rakennuslupahakemuksen mukaan 30 m2. Siirtotalli on loppukatselmoitu v. 2018. Lisäksi kiinteistöllä sijaitsee v. 2018 rakennettu puuliiteri sekä purkukuntoinen varastona toimiva vanha rakennus. Lisäksi eläintenpitoa varten reilu aitaus, säänsuoja, ruokintakatokset sekä lantakontti.
Ranta
ei rantaa
Pihan kuvaus
Omakotitalon pihapiiri tasaista nurmikkoa, sisääntulopiha soraa. EU-tukikelpoista peltoa n. 3,5 ha. Peltoa ei salaojitettu, reunalla kulkee oja.

Services and transportation connections

Services
Nummelan keskustan palvelut n. 8,4 km. Siuntion keskustan palvelut n. 19 km. Terveyskeskus Siuntio, Nummela.
Schools
Siuntiossa Aleksis Kiven koulu n. 16 km. Koulukyyti lähtee tien varresta postilaatikolta.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations