Go to content

Haltiantie 4

Vantaa, Louhela

kerrostalo 1966 , 2h+k+kph+las.parv. (Yj:n mukaan 2h+k)

Built
1966
Surface area
55.5 m²
Debt-free price
155 000 €

Target description

Loistava mahdollisuus luonnon ja palvelujen läheltä! Tämä ylimmän kerroksen valoisa läpitalon kaksio on remontoitu skandinaavisen hillityllä tyylillä (kylpyhuone saneerattu v. 2019 ja keittiö sekä lattiat uusittu v. 2021). 1960-luvun mukaisesti huoneet ovat reilunkokoisia, keittiöön mahtuu ruokapöytä ja sieltä on rauhalliset näkymät taloyhtiön sisäpihalle. Säilytystilaa on riittävästi eteisen, makuuhuoneen ja olohuoneen vaatekaapeissa. Sijainti erinomaisella paikalla Jokiuoman puiston vieressä. Peruspalvelut Louhelassa ja Myyrmannin kattavat palvelut parin kilometrin päässä. Louhelan asemalta pääset nopeasti niin Helsinkiin kuin lentoaseman kautta Itä-Vantaalle. Taloyhtiö on omalla tontilla ja lämmitysmuotona on kaukolämpö. Yhtiöllä on kattava korjaushistoria sekä selkeä suunnitelma tulevien kunnossapitotarpeiden osalta. Vuosien saatossa mm. parvekeovet ja -ikkunat on uusittu v. 2020, käyttövesi- ja viemäriremontti v. 2011 ja v. 2021 on toteutettu piharemontti, jolloin kunnostettiin viemärilinjat, sähköt sekä salaojat.

Basic information

Target number
20752743
Location
Haltiantie 4, 01600 Vantaa
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
2h+k+kph+las.parv. (Yj:n mukaan 2h+k)
Rooms
2 Rooms
​​Living space surface area
55.5 m²
Total surface area
55.5 m²
More information about the area
Huoneiston asuinpinta-ala on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 55,5m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen asuinpinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Floors
3
Residential floors
3
Year of construction
1966
Commissioning year
1966
Release
muu ehto
More information about vacating
2 kk kaupasta

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
152 058,90 €
Velkaosuus
2 941,10 €
Debt-free price
155 000,00 €
Price per square meter
2 792,79 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
249,75 €/kk
Financing fee
23,87 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
273,62 €/kk

Muut maksut

Type of water fee
oma mittari
More information about fees
Sauna 18 eur/kk, autopaikka tolppa 20 eur/kk, latauspaikka 50 eur/kk, kylmävesimaksu 3,53 eur/m2, lämminvesimaksu 8,27 eur/m2. Vedestä peritty maksu perustuu huoneistokohtaiseen vedenkulutusmittaukseen ja vesilasku toimitetaan huoneiston osakkaalle kolme kertaa vuodessa. Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen, mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

More information about the apartment

Balcony type
lasitettu
Balcony orientation
länsi
More information
välitysliike on vastaanottanut avaimet
The apartment includes
parveke, antenni
Energy class
G2013
Condition
hyvä
Heating system
kaukolämpö, muu
More information about the heating system
llmanvaihtojärjestelmä koneellinen poisto
Completed repairs
2019: Kylpyhuone saneerattu taloyhtiön toimesta 2021: Keittiöremontti, lattiaremontti
Other trade-significant information
Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 31.10.2023 päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet aloittaa vesikaton toteutussuunnittelu vuoden 2024 aikana yhtiön kassavaroilla. Varsinaisessa yhtiökokouksessa 14.6.2023 myönnettiin hallitukselle valtuudet tarvittaessa periä tai jättää perimättä yksi ylimääräinen hoitovastike. Päätettiin, ettei parvekeremonttia aloiteta, vaan hallitus teettää hankesuunnitelman huomioiden samalla mahdollinen julkisivu- ja kattoremontti. Hyväksyttiin yksimielisesti hallituksen esitys talousarvioksi sillä muutoksella, että parvekekorjaukseen liittyvät kulut ja remonttilimiitin korotus poistuvat talousarviosta. Yhtiöllä on luotollinen tili, jonka limiitti on 1,2 milj. eur. Limiittiä on käytetty 845 261,23 euroa. Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 31.10.2023 päätettiin konvertoida lainalimiitti velkakirjalainaksi ja myönnettiin hallitukselle sekä isännöitsijälle valtuudet laskea velkaosuudet, laskea/päättää pääomavastikkeen suuruus, päättää pääomavastikkeen keräämisen aloittamisen ajankohta, päättää pääomavastikkeiden maksuajankohdat, hoitaa tarvittavat kiinnitykset, sekä hoitaa kaikki lainajärjestelyt luottolaitoksen kanssa kaikkineen. Lainan pääomavastiketta aletaan keräämään 1.12.2023 alkaen. Taloyhtiö sijaitsee lentomeluvyöhykkeellä (LDEN 50-55 dB).

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Roof type
Harjakatto
Roofing material
Peltikate
Description of the living room
Olohuoneessa vaatekaapisto
Living room floor
vinyyli
Living room walls
maalattu, tapetti
Kitchen countertops
laminaatti
Kitchen floor
vinyyli
Kitchen walls
kaakeli, maalattu
Kitchen equipment
liesituuletin, astianpesukone
Stove
keraaminen
Refrigerator and freezer
jääkaappi/pakastin
Description of the bedrooms
Makuuhuoneessa vaatekaapisto
Number of bedrooms
1
Bedroom floor
vinyyli
Bedroom walls
maalattu
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Bathroom equipment
suihkuseinä, pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto
Other premises
Eteisessä vinyylilattia, seinät maalattu, vaatekaapisto

Plot and zoning

Plot size
32801 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Vantaan kaupunki, puh. 09 839 11 Lähistöllä olevat asemakaavamuutokset: Patotie 2 asemakaavan muutos. Vihertie 44-46 ja 48 kaavoitetaan monipuolista ja vehreää korttelia. Lisätietoja kartta.vantaa.fi.

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Kaarenhaltia
Contact details of the property manager
Ainoa & Co Oy, Tero Pitkänen/Emännöintitoimisto Aamu, PL181, 01301 Vantaa, p. 09 615 07 333, palvelumestari@aamu.io
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Louhelan Huolto Oy
The housing company includes
sauna, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, väestönsuoja, Huoneistokohtaiset varastot
Housing company parking spaces
Autopistokepaikkoja: 57
Housing company garages
85
Information on the housing company’s parking spaces
Autopaikat jonoperiaatteella. 85 autotallia omilla osakekirjoilla
Completed repairs
2022-2023: Uusien lämpöjohtojen kytkeminen lämmönsiirtimiin 2021-2022: Piharemontti osa 2 2021: Lämmönsiirtimien ja linjaventtiilien uusiminen, talon 1 saunan peruskorjaus, piharemontit, osio 1, huippuimuroiden uusiminen, IV-puhdistus ja-säätö 2020: Paisunta-astian uusiminen ja siirto, parvekeovien ja -ikkunoiden uusiminen, antennikeskuksen siirto, y. yleisten tilojen ja autotallien lukituksen uusiminen, makuuhuoneiden korvausilmaventtiilit 2019: Pyöräkellarien ovien uusiminen, leikkipihan kunnostus, kerhohuoneen remontointi 2018: Muovinkeräysastiat 2015: Kiinteistön kuntoarvio 2012: Sisäänkäyntien ovien uusinta ja lattian laatoitus, päätyjen uusinta 2011: Käyttövesi- ja viemäriremontti. Kylpyhuoneita ei saneerattu urakan yhteydessä ja huoneistoihin asennettiin huoneistokohtaiset vesimittarit 2011-2012: Laajakaistaremontti 2006: Lukkojen uusiminen, linjasäätöventtiilien ja sulkujen uusiminen 2005: Käyttöveden lämmönsiirtimet uusittu Tarkempi ja yksityiskohtaisempi lista saatavilla välittäjältä
Upcoming repairs
Hallituksen korjaustarveselvitys vuosille 2023-2027: 2023: Julkisivujen, vesikattojen ja parvekkeiden hankesuunnittelu, julkisivujen, vesikattojen ja parvekkeiden, toteutussuunnittelu aloitus, pihakunnostukset, puiden kaato ja uusien istuttaminen, turvavarusteet, yms., sähköasennusten tarkastaminen ja puutteiden korjaus, latauspaikkojen rakentaminen, porrashuoneiden lämpötilasäätö ja termostaattien asennus. 2024: Julkisivujen ja parvekkeiden kunnostuksen sekä vesikattojen toteutussuunnittelu, pihakunnostukset leikkipaikka 7-talo, istutuslaatikot, istutukset, varusteet yms, mh ja keittiöiden ikkunoiden aukipitolaitteiden, tiivisteiden ja kuluvien osien tarkastus ja tarvittavilta osin uusinta, saunatilojen remontointi, talot 2 ja 4, vedenpaineen mittaukset ja säädöt 2025: Julkisivujen ja parvekkeiden kunnostus sekä vesikattojen uusiminen sisältäen vesikourut ja rännit, laajuus määritellään myöhemmissä yhtiökokouksissa, pihakunnostukset talkoilla, kiinteistön sähkösuunnittelun käynnistäminen, aurinkovoimalan suunnittelu vesikatolle 2026: Autotallien ovien uusiminen 2027: Yleisten tilojen maalaus, kellaritilojen valaistuksen uusinta (valaisimet ja kytkimet), kiinteistön sähköjärjestelmän rakentaminen

Services and transportation connections

Services
K-market louhela noin 500 m, Martinlaakson ostari noin 1 km, Myyrmanni noin 1,9 km.
Traffic connections
Useita busseja Louhelantieltä ja Uomatieltä, noin 500 m. Louhelan juna-asemalle noin 600 m.
Schools
Kaivokselan koulu noin 900 m, Uomarinteen koulu noin 800 m, Vantaan ammattiopisto Varia noin 600 m, Vaskivuoren lukio noin 1 km.
Kindergarten
Useita päiväkoteja lähialueella.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations