Go to content

Vanha Sveinsintie 7 B

Espoo, Rastaala

omakotitalo 2020 , oh/rt+avok+2mh+2vh+2wc+s+kph+pukuh+khh+var+ak

Built
2020
Surface area
139 m²
Debt-free price
850 000 €

Target description

TASOKAS JA ELEGANTTI VUONNA 2020 VALMISTUNUT YKSITASOINEN OMAKOTITALO OMALLA TILAVALLA TONTILLA. AIDATTU NURMIKKOPIHA, SUURI LASITETTU TERASSI SEKÄ ULKOTERASSIALUE, JOSSA ERITYISEN HIENO UIMA-ALLAS SUOJAKUVULLA. LÄMMITYS JA VIILENNYS ON TOTEUTETTU MAALÄMMÖLLÄ. LISÄKSI TALOSSA ON TAKKA. ASUMISKUSTANNUKSET OVAT EDULLISET, KOSKA TALO ON NUORI JA TEKNIIKKA TARKOIN VALITTUA. SISUSTUS- JA RAKENNUSTYÖT ON TEHTY AMMATTILAISTEN TOIMESTA. TYÖN JÄLKI ON ENSILUOKKAISTA JA MYÖS VIIMEISTELYTYÖT ON TEHTY HUOLELLISESTI VALMIIKSI ASTI. Tämä kaunis koti on suurista ikkunoista tulevan luonnonvalon valaisema ympärivuotisesti. Olohuone-ruokailutila on avaraa yhtenäistä tilaa, johon mahtuu niin oma perhe, sukulaiset kuin ystävätkin. Mittasuhteet ovat laajat, mutta tila on kodikas. Kunnollisen kokoiset huonekalut mahtuvat tilaan ilman ahtauden tunnetta. Näkymä ikkunoista on uima-allasalueen, lasitetun terassin ja avoterassin suuntaan. Tyylikäs takka luo tilaan lämpimän tunnelman. Valkoinen raikas Noblessen avokeittiö sijaitsee ruokailutilan vieressä. Se on suunniteltu käytännölliseksi ja visuaalisesti näyttäväksi. Säilytys- ja työskentelytilaa on paljon. Tasot ja välitila ovat vaaleaa kivikomposiittia. Kodinkoneet ovat integroituja ja laadukkaita. Viinikaappi avautuu ruokailutilan suuntaan. Talossa on kaksi makuuhuonetta, joissa kummassakin on tilava ja rauhallinen tunnelma sekä käynti vaatehuoneeseen. Master bedroomin yhteydessä oleva vaatehuone on hienostunut walk-in closet sekä wc kahdella lavuaarilla ja led-peileillä. Talon saunaosaston yhteydestä löytyy ainutlaatuinen löylyhuone muotolaudeistuimilla, kylpyhuone tuplasuihkuilla, rento pukeutumistila epäsuoralla valaistuksella ja kodinhoitohuone, josta käynti suoraan viherpihalle. Myös nämä tilat on toteutettu käytännön tarpeet huomioon ottaen tyylistä tinkimättä. Talon saapumispuolella on kaksi sisäänkäyntiä, joista pääsisäänkäynnin yhteydessä on kaunis tilava eteinen. Tehosteseinässä on puurimoitusta ja kalusteiden keskellä suuri peili. Eteisen yhteydessä on tyylikäs wc. Arkisisäänkäynti on pääsisäänkäynnin lähellä ja siellä on kunnollinen kurasuihku sekä paljon komeroita ulkovaatteiden säilytystä varten. Sisääntulon lähellä on kahden auton autokatos ja pihalla tilaa useammallekin autoille. Autokatoksen perällä on reilun kokoinen varasto/tekninen tila. Etupihan kulkuväylät on asfaltoitu. Tontti on 100%:sta itse omistetttu eikä hallinnanjakosopimusta siten tarvitse. Asuminen tässä talossa on siten omakotitaloasumista parhaalla mahdollisella tavalla. Tervetuloa tutustumaan tähän erityisen hienoon ja laadukkaaseen taloon! Mikäli oma asuntonne on vielä myymättä, saatte minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Leena Ollila Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Puh. 050 3838 767 leena.ollila@spkoti.fi Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Ukkohauentie 11-13B, 02170 Espoo Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi

Basic information

Target number
20747954
Location
Vanha Sveinsintie 7 B, 02620 Espoo
Type
omakotitalo
Ownership type
oma
Apartment description
oh/rt+avok+2mh+2vh+2wc+s+kph+pukuh+khh+var+ak
Rooms
3 Rooms
​​Living space surface area
139 m²
Other floor area
14.8 m²
Total surface area
153.8 m²
More information about the area
Rakennusluvan pohjakuvan 29.8.2019 mukaan rakennuksen pinta-alat ovat seuraavat: - Asunnon huoneistoala 139m2 - Puolilämmin varasto 14,8m2 - Kerrosala 179m2 - Kerrosala 250mm 174m2 - Kokonaisala 243m2 Rakennus- ja huoneistorekisteriotteen 21.5.2024 mukaan pinta-alat ovat seuraavat: - Asuinhuoneiston ala 139m2 - Käytetty rakennusoikeus 174m2 - Kerrosala 179m2 - Kokonaisala 243m2 Lisäksi talon vieressä on iso lasitettu terassi. Edellä mainitut pinta-alat saattavat poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Rakennusten todelliset pinta-alat voivat siten olla myynti-ilmoituksessa mainittuja pinta-aloja merkittävästi pienempiä tai suurempia. Asuntokaupan hinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Floors
1
Residential floors
1
Year of construction
2020
Commissioning year
2020
Release
muu ehto
More information about vacating
30.6.2024 mennessä tai sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
850 000,00 €
Debt-free price
850 000,00 €
Price per square meter
6 115,11 €/m²

Muut maksut

More information about fees
Toteutuneita kulutuksia ja kustannuksia 12 kuukauden ajalta jaksolta 1.5.2023 - 30.4.2024: SÄHKÖ: Kokonaissähkönkulutus noin 12 000 kWh, joka on sisältänyt talon lämmityksen ja myös ulkoaltaan lämmityksen (ulkoallasta lämmitetty toukokuu-joulukuu). Kokonaissähkönkulutus ja -siirto noin 2532 euroa/12kk VESI Vesimaksu noin 305 euroa/12kk, joka on sisältänyt uima-altaan vedenkulutuksen. JÄTE Jätemaksu noin 160 euroa/12kk Edellä mainittujen toteutuneiden sähkö-, vesi- ja jätekustannusten yhteenlaskettu kustannus kuukautta kohden on siten ollut noin 250 euroa/kk. KIINTEISTÖVERO Kiinteistövero vuodelta 2024 on 1768 euroa. Vuoden 2024 kiinteistöverosta vastaa myyjä. Esitetyt kulutusmäärät perustuvat nykykäytäntöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen mm. asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.

More information about the apartment

More information
muu verkkoyhteys
The apartment includes
oma sauna, sähköliittymä siirtyy, antenni, kuntotarkastusta ei ole tehty
More information 2
sälekaihtimet/rullaverhot, kiinteät valaisimet
Energy class
B2018
Additional energy class information
Energiatodistuksen laatimispäivä 4.9.2019
Condition
hyvä
Heating system
maalämpö
Heating system details
Hyvä
Fireplace
takka
Ventilation
koneellinen tulo, koneellinen poisto, lämmön talteenotto
Water supply
kunnan
Drain
kunnan
Other trade-significant information
Talossa on erillinen maa-viileäpuhallin, joka tuottaa viileää ilmaa sisätilaan. Pihan ympärille on teetetty vankkarakenteinen aita.

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu
Roof type
Lapekatto
Roofing material
Pelti
Description of the living room
Olohuone-ruokailutila: Isot ikkunat, joissa kaukosäädettävät verhot, kiertoilmatakka, seinät maalattu ja lattia kalanruotoparkettia. Käynti uima-allasterassille.
Description of the kitchen
Keittiö: Noblessen keittiö. Integroitu jääkaappi ja pakastin, induktioliesi integroidulla liesituulettimella, integroidut mikroaaltouuni, erillisuuni ja astianpesukone, keraaminen allas, integroituja pistorasioita, led-valot, välitila ja tasot kivikomposiittia, seinät maalattu ja lattia laattaa.
Description of the bedrooms
Master Bedroom: Käynti walk-in-closetiin ja wc:hen. Kaukosäädettävät pimennysverhot. Seinät maalattu ja lattia kalanruotoparkettia. Makuuhuone: Käynti vaatehuoneeseen. Säleverhot ikkunassa. Seinät maalattu ja lattia kalanruotoparkettia.
Description of the bathroom
Kylpyhuone: Kaksi suihkua, lasiseinä löylyhuoneen suuntaan, seinät kaakelia ja lattia laattaa.
Description of the toilets
Eteisen wc: Peili led-valolla, lavuaari, taso, lavuaarilaatikosto, seinä-wc-istuin, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Master Bedroomin wc: Kaksi peiliä led-valoilla, taso, lavuaarilaatikkoja ja -hyllyjä, seinä-wc-istuin, bidee-suihku, seinät kaakelia ja lattia laattaa.
Number of toilets
2
Description of the sauna
Sauna: Taive-sauna. Epäsuora valaistus, lauteisiin upotettu kivipilarikiuas, leveälankkuset lauteet, muotoistuimet, seinät ja katto paneelia ja lattia laattaa. Ikkuna.
Type of sauna stove
sähkökiuas
Description of the utility room
Khh: Pesukoneliitäntä ja paikka pesutornille, kivikomposiittityötaso, välitila mikrosementtiä, kaappeja, käynti ulos, seinät mikrosementtiä ja lattia laattaa.
Description of storage facilities
Autokatoksen yhteydessä on varasto.
Other premises
Eteinen: Komeroita, iso peili, seinät maalattu, ja lattia laattaa. Arkieteinen: Kurasuihku, komeroita, seinät maalattu tai kaakelia ja lattia laattaa. Pukeutumistila: Seinät lasia, paneelia tai mikrosementtiä ja lattia laattaa. Lasiseinä kylpyhuoneen suuntaan. Epäsuora valaistus. Varasto: Talotekniikkaa, kiinteät valaisimet, seinät maalattu ja lattia laattaa. Lasitettu terassi: Cover-lasitus, liukulasiovia, kattolämmitin ja huopamaton alla laudoitus.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Uima-allas

Plot and zoning

Plot size
1059 m²
Plot’s planning permission
Espoon kaupunki puh. 09 81621
Type of plot
Tasamaatontti
Property ID
49-60-239-11
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Plot zoning information

Espoon kaupunki puh. 09 81621

Services and transportation connections

Services
Lähialueilta löytyy useita eri ketjujen ruokakauppoja. Nopea ajo- ja bussiyhteys Leppävaaran Selloon ja Kauniaisten keskustaan.
Traffic connections
Nopea ajoyhteys Turun moottoritielle, Kehä II:lle ja III:lle. Lähellä paikallisbussireitteja ja -pysäkkejä. Erinomaiset pyörätieverkostot ja lenkkeilymaastot.
Schools
Alueella tai alueen läheisyydessä useita hyviä kouluja. Rastaalan koulu noin puolen kilometrin turvallisen etäisyyden päässä. Myös kielipainotteinen koulu kävelyetäisyydellä.
Kindergarten
Alueella tai alueen läheisyydessä useita kunnallisia ja yksityisiä päiväkoteja.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations