Go to content

Ristiretkeläistenkatu 11

Helsinki, Viikinmäki

paritalo 2020 , 4h+k+s

Built
2020
Surface area
97.5 m²
Debt-free price
585 000 €

Target description

Vankka paritalokoti kallion päällä – valoa, tilaa ja maisema vailla vertaa! Hieman vajaa sataneliöisen asunnon tilanjako on suunniteltu juuri oikein. Alakerran olohuone-keittiö -yhdistelmän seinän korkuisista ikkunoista avautuu näkymä, johon et kyllästy: omalla pihallasi on vastassa kaunis kallio ja kauempana siintää vuodenaikojen mukaan asuaan vaihtava metsämaisema. Kaunis Novartin keittiö ei tuota pettymystä; työ- ja säilytystilaa on riittävästi. Makuuhuoneista yksi on alhaalla ja kaksi ylhäällä. Yläkerran asunnon levyinen länsiparveke katselee korkealta alas Vantaanjoelle. Saunaosasto kodinhoitotiloineen on yläkerrassa. Makuuhuoneiden kaapistoissa on reilut säilytystilat. Sisääntulossa on asunnon iso erillinen varasto. Yhtiössä on pesutupa, iso keittiöllinen kerhohuone, askarteluhuone sekä ulkoiluvälinevarastot. Kalliolle rakennettu talo on jykevää tekoa: seinärakenteet ovat betonia, tiiltä ja välipohjat ontelolaattaa. Alapohja on koneellisesti tuuletettu. Kaukolämmitteisessä talossa on vesikiertoinen lattialämmitys. Koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla on nykypäivää. Alueen mittaamattomat ulkoilumaastot Vantaanjokivarren ja Vanhankaupunginlahden maisemissa sekä Pikkukosken uimaranta täytyy tulla itse tutkimaan! Lähikauppa, alakoulu ja päiväkoti ovat kävelyetäisyydellä. Kattavat palvelut löydät Viikin Prismakeskuksesta sekä Arabiasta. Pikaraitiotie Raide-Jokeri Itäkeskuksesta Espooseen on valmis. Myyjällä on kaksi autopaikkaa. Otathan yhteyttä ja sovitaan esittely. Tervetuloa! Anne Korkeakoski Kiinteistönvälittäjä, LKV 040 934 1111 anne.korkeakoski@spkoti.fi

Basic information

Target number
20735113
Location
Ristiretkeläistenkatu 11, 00710 Helsinki
Type
paritalo
Ownership type
oma
Apartment description
4h+k+s
Rooms
4 Rooms
​​Living space surface area
97.5 m²
Total surface area
97.5 m²
Floors
1-2
Residential floors
2
Year of construction
2020
Commissioning year
2020
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
585 000,00 €
Debt-free price
585 000,00 €
Price per square meter
6 000,00 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
585,00 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
585,00 €/kk

Muut maksut

Water fee
18,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
Parking fee
20,00 €/kk
More information about fees
Myyjällä on kaksi autopaikkaa. Toinen paikoista on mukana kokonaishinnassa 585 000 euroa ja toisen hinta on 7 000 euroa. Hallituksella on valtuudet periä tai jättää perimättä enintään kahden kuukauden hoitovastikkeen määrä. Vesimaksu on ennakko ja tasaus tehdään vuosittain toteutuneen kulutuksen mukaan. Kylmävesitasaus 3,62 e/m3 ja lämminvesitasaus 7,71 e/m3. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään. Asunnon ja autopaikkojen osakekirjat ovat paperisia. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta kahden kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoittamisesta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta maksetaan kaupanteossa.

More information about the apartment

Balcony type
sisäänvedetty
Balcony orientation
länsi
More information
laajakaista
The apartment includes
parveke, oma sauna, kaapeli-tv, oma sopimus
More information 2
sälekaihtimet/rullaverhot, verhotangot, ilmalämpöpumppu
Energy class
C2013
Condition
hyvä
More information about condition
Uudehko erittäin hyväkuntoinen asunto.
Heating system
kaukolämpö
Views
Omalle pihalle ja Vantaanjoelle sekä yhtiön piha-alueille. Ikkunoiden suunnat länsi-itä-etelä.
Completed repairs
Keittiön kaapistojen ovien ja laatikostojen sekä osin kaapistorunkojen uusinta 11/2022. Lisättiin uudet tasovalot. Samassa uusittiin pesuallas ja laitettiin induktiotasoliesi sekä kalusteisiin upotettava erillisuuni ja integroitiin kalusteisiin mikroaaltouuni. Yläkerran toiseen makuuhuoneeseen laitettiin kaksi lisäkaappia. Eteiskaapistoon laitettiin liukuovet. Alakerran wc/kylpyhuoneeseen laitettiin kääntyvä suihkuseinäovi sekä sähkötoiminen pyyhekuivain. Viilennystä varten asennettu ilmalämpöpumppu 3/2022.
Other trade-significant information
Asunto Oy Helsingin Rubiinin osakeluettelo on Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmässä. Huoneistolla H 48 ja autopaikoilla 27 ja 42 ei ole sähköistä omistajamerkintää. Asunto-osakeyhtiöillä Rubiini, Topaasi ja Graniitti on yhteisjärjestelyjä koskevat rasitesopimukset. Ks. yhtiöjärjestyksen 4 § sivu 3.

Spaces and materials

Construction and surface materials
tiili, betoni
Roof type
Pulpettikatto
Roofing material
Kumibitumikermi
Description of the living room
Olohuone-ruokailutila-keittiön isot ikkunat avautuvat omalle länsipihalle. Kapea ikkuna etelän suuntaan.
Living room floor
laminaatti
Living room walls
maalattu
Description of the kitchen
Induktiotasoliesi. Kiertoilmauuni (pyrolyysitoiminto). Mikroaaltouuni. Astianpesukone. Jää-pakastinkaappi. Liesikupu (josta ohjataan iv-konetta). Kaapistojen välitila laattaa. Työtasot laminaattia. Keittiö remontoitiin 11/2022 (Novart): kaikki ovet ja laatikostot, pesuallas, koneet (pl. apk ja jk/pk), valaistukset kaappien alle sekä osa rungoista vaihdettiin.
Description of the bedrooms
Alakerrassa yksi makuuhuone ja ylhäällä kaksi. Kaikissa makuuhuoneissa on kiinteät vaatekaapistot. Toisesta makuuhuoneesta käynti lännen suuntaiselle parvekkeelle, josta näkymät Vantaanjoelle.
Number of bedrooms
3
Bedroom floor
laminaatti
Bedroom walls
maalattu
Description of the bathroom
Yläkerran saunaosaston pitkänomainen kylpyhuonetila jakaantuu käytännöllisesti kolmeen osaan. Saunan vieressä on suihku. Keskellä tilaa on tason alla paikat pyykinpesukoneelle ja kuivurille sekä lisäksi kaapistot ja IV-koje. Toisessa päässä on wc-tila, jossa on allaskaappi, peilikaappi ja bidee.
Description of the toilets
Alakerrassa on tilava wc/kylpyhuone. Jälkiasennuksena laitettu sähkötoiminen pyyhekuivain sekä kaareva suihkuseinäke. Allaskaappi, peilikaappi ja bidee.
Description of the sauna
Saunassa on ikkuna.
Sauna floor
laatta
Sauna walls
puu
Type of sauna stove
sähkökiuas
Other premises
Eteisen kaapistoon jälkiasennettu liukuovet. Jämäkät sisäportaat betonia, pinnoite umpipuuta. Huoneiston varasto sisäänkäynnin vieressä.

Plot and zoning

Plot size
7727 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Pihan kuvaus
Pihan ilmansuunnat länsi-etelä.

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Helsingin Rubiini
Contact details of the property manager
Virta Isännöinti Oy Isännöitsijä Ilkka Prusi 040 527 2926 ilkka.prusi@virtaisannointi.fi 020 733 5050 asiakaspalvelu@virtaisannointi.fi Itätuulenkuja 1 B 02100 Espoo
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Kotikatu Pukinmäki
The housing company includes
talopesula, kuivaushuone, mankeli, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, kaapeli-tv
Information on the housing company’s parking spaces
19 autopaikkaa osakkeina. Yhtiön hallinnassa Länsi-Viikinmäen Pysäköinti Oy:n autohallissa sijaitsevat kaksi paikkaa.
Completed repairs
2020 - 2022 Vuositakuukorjaustöitä. Rakennusvaiheen jälkeistä vakuutta (RS2) (taloyhtiön yleisten tilojen ja alueiden osalta) ei ole vielä vapautettu joidenkin avonaisten ja sopimatta olevien vuositakuukorjausten vuoksi.
Upcoming repairs
Kunnossapitotarveselvitys 2023 -2027 2023-24 Lämmityksen perussäätö (rakennuttajan toimesta, toteuttajana Skanska Oy) 2023-24 Taloyhtiön vastuulle kuuluvien vuositakuukorjausten valmistuminen 2023 Valmiudet asennuttaa osakasmuutostyönä hidaslataustolpat (3,2 kW) jokaiselle yhtiön osakasautopaikalle. Lisäksi taloyhtiössä tarkastetaan ilmanvaihdon toimivuus ja tarvittaessa tehdään säätötyöt.
Other details about the housing company
Yhteinen kerhotila Asunto Oy Helsingin Topaasin kanssa F-talossa. Koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Kaikissa tiloissa vesikiertoinen lattialämmitys.

Services and transportation connections

Services
Alepa Viikinmäki Harjannetie 46. Viikin Prismakeskus Viikintori 3: apteekki, ravintoloita, kampaaja, Alko. Arabiakeskus Hämeentie 135: kirjasto, posti, Iittala Design Center, Pentik, Finlayson. Viikin kampuskirjasto sekä Helsingin kaupungin kirjasto Viikinkaari 11. Kauppakeskus Arabia Hämeentie 111: mm. S-Market, K-Market, Lidl, Fressi, apteekki, Alko ym.
More information about the services
Hienot ulkoilureitit Vantaanjokivarressa pitkälle molempiin suuntiin. Lähistöllä on Vanhankaupunginlahden luonnonsuojelualue sekä Pikkukosken uimaranta. Uudet, pitkät kuntoportaat Pihlajiston Pyynikintieltä Savelanpuistoon.
Driving directions
Hernepellontie-Harjannetie-Erik Pyhän kuja-Ristiretkeläistenkatu
Traffic connections
Bussit 71, 77N ja 701. Raide-Jokerin pikaraitiotie aloittaa liikennöinnin 21.10. Pikaraitiotien varrella on 34 pysäkkiä. Linja yhdistää Itäkeskuksen, Aalto-yliopiston ja Keilaniemen metroasemat sekä Oulunkylän, Huopalahden ja Leppävaaran rautatieasemat. Lue lisää https://raidejokeri.info/
Schools
Viikinmäen ala-asteen koulu Harjannetie 36.
Kindergarten
Maarianmaa Harjannetie 36, Vikkeri Harjannetie 8.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations