Go to content

Maanmittarintie 12b A

Helsinki, Itä-Pakila

omakotitalo 2022 , Yk: K/rt/oh, mh, wc/kh. Ak: 2 mh, kh, s, wc, khh.

Built
2022
Surface area
98.5 m²
Debt-free price
529 000 €

Target description

Itä-Pakilan kauneimmalla puistokadulla melkein uusi, pienen perheen tai pariskunnan omakotitalo. Modernin linjakas ilme ja erinomainen sisätilojen suunnittelu on arkkitehtitoimisto Pet Michaelin varmaa kädenjälkeä. Kaksikerroksiseen taloon noustaan sisään kadun puolelta. Yläkerrassa on yksi makuuhuone, wc/kylpyhuone ja talon eteläpäässä upean avara keittiö-ruokailutila-olohuone -yhdistelmä melkein seinän kokoisine ikkunoineen. Puustellin laadukkaassa keittiössä on integroidut kodinkoneet sekä saareke. Tasot ovat kvartsia. Isolle ruokapöydälle on paikka ikkunan edessä. Lännen puolen seinän yläosaan on sijoitettu nauhaikkuna, josta aukeaa kaunis luontomaisema. Katettu parveke on kuin olohuoneen jatke; tilaa on kesäkalusteille, grillille ja ruokapöydälle. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, joista toisesta on käynti katetun terassin kautta omalle pihalle. Tilavassa kodinhoitohuoneessa on paljon säilytystilaa. Molemmissa kerroksissa on wc:t. Saunaosaston kaunis hiekansävyinen laatoitus on valittu kestämään aikaa, ja saunan ja kylpyhuoneen välinen lasiseinä avartaa tilan. Sadesuihkuja on kaksi. Koko talossa on vesikiertoinen lattialämmitys. Lämmönlähteenä on poistoilmalämpöpumppu. Sähkön kokonaiskulutus neljän henkilön perheellä on ollut n. 8000 kWh vuonna 2023. Keväällä on asennettu 11 kilowatin sähköautonlatausasema. Valinnainen vuokratontti on mahdollista lunastaa omaksi. Pyydä esittelyaikasi – tervetuloa! Anne Korkeakoski Kiinteistönvälittäjä, LKV 040 934 1111 anne.korkeakoski@spkoti.fi

Basic information

Target number
20632856
Location
Maanmittarintie 12b A, 00680 Helsinki
Type
omakotitalo
Apartment description
Yk: K/rt/oh, mh, wc/kh. Ak: 2 mh, kh, s, wc, khh.
Rooms
4 Rooms
​​Living space surface area
98.5 m²
Total surface area
98.5 m²
More information about the area
98,5 m2 on hallinnanjakosopimuksessa ilmoitettu pinta-ala. Helsingin kaupungin epävirallisessa rakennus- ja huoneistorekisteriotteessa huoneistoalaksi on ilmoitettu 80 m2 ja kellarin pinta-alaksi 25 m2.
Floors
1-2
Residential floors
2
Year of construction
2022
Commissioning year
2022
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
529 000,00 €
Debt-free price
529 000,00 €
Price per square meter
5 370,56 €/m²

Muut maksut

Property tax
593,20 euroa €
Road toll
39 euroa/2024
More information about fees
Vuoden 2023 kokonaissähkönkulutus (lämmitys + käyttösähkö) oli 8002 kWh (neljän henkilön talous). Käyttö- ja jätevesimaksut perustuvat Helsingin Veden tariffeihin ja niistä saa lisätietoa www.hsy.fi. Voit arvioida vuosittaisen vesimaksusi suuruutta vesimaksulaskurin avulla. Vesimaksulaskuri löytyy osoitteesta hsy.fi/vesimaksulaskuri. Vuokralainen maksaa vuokranantajalle tontista vuotuista vuokraa. Vuokra suoritetaan vuosittain 12:ssa yhtä suuressa erässä kuukauden 5. päivään mennessä. Vuoden 2024 kuukausivuokra on 754,02 e. Vuokran tarkistus vuosittain elinkustannusindeksin mukaisesti tai vähintään 1 %:lla. Vuokralainen voi lunastaa tontin vuokranantajalta vuosittain. Tontin lunastushinta A-talon osalta tällä hetkellä 180 965,14 euroa. Tontin lunastushinta nousee vuosittain elinkustannusindeksin mukaan tai vähintään 1 %:lla. Tonttiosuuden lunastuksessa lunastaja maksaa lunastushinnasta 3 %:n varainsiirtoveron, lainhuudatuskustannuksen, kaupanvahvistusmaksun sekä muut mahdolliset maksut. Varainsiirtovero on 3 % kauppahinnasta.

More information about the apartment

The apartment includes
oma sauna, sähköliittymä siirtyy, antenni, kuntotarkastusta ei ole tehty, kosteusmittausta ei ole tehty
Energy class
B2018
Condition
hyvä
Heating system
poistoilmalämpöpumppu
Ventilation
koneellinen tulo, koneellinen poisto, lämmön talteenotto
Water supply
kunnan
Drain
kunnan
Transferred subscriptions
Vesiliittymä
Completed repairs
Yksivuotistarkastus pidetty 23.10.2023. Yläkerran ulko-ovi vaihdettu vuositarkastuksen yhteydessä. Lattiamateriaali vaihdettu vinyylilankuksi 9/2023. Keväällä 2024 on asennettu 11 kilowatin sähköautonlatausasema.
Other trade-significant information
Poistoilmalämpöpumppu Nibe750 ja ilmanvaihtokone SAM41. Kaikkialla vesikiertoinen lattialämmitys ja alakerrassa tuplana. Joka huoneessa omat termostaatit ja yleinen hallintapaneeli yläkerrassa (lämmön, ilmanvaihdon, lämpimän veden määrän noston säätö).

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu, betoni
Roof type
Pulpettikatto
Roofing material
Huopakate
Description of the living room
Lattiapinnoite vinyylilankku Powerstep 9000 Tekapo asennettu 09/2023.
Living room floor
vinyyli
Living room walls
maalattu
Description of the kitchen
Puustellin keittiö. Kalusteisiin integroidut kodinkoneet Siemensin Studioline -sarjaa: täyskorkea jääkaappi sekä pakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone, induktiotaso ja kalusteuuni. Saarekkeen ja työtasojen materiaali kvartsia (Louhi Carrara Quartz 20 mm).
Description of the bedrooms
Lattiapinnoite vinyylilankku Powerstep 9000 Tekapo asennettu 09/2023.
Number of bedrooms
3
Bedroom floor
vinyyli
Bedroom walls
maalattu
Description of the bathroom
Upotetut LED-valaisimet. Kaksi sadesuihkua. Alakerran tilojen vesikiertoiset lattialämmitysputket on asennettu tuplana, joten tilat lämpenevät tehokkaasti kylmälläkin ilmalla.
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Description of the toilets
Alakerrassa erillinen wc, jonka varusteina bidee, peili ja allaskaappi. Yläkerran kylpyhuoneessa suihku, suihkuseinä, wc, bidee, peili ja allaskaappi. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Toilet floor
laatta
Toilet walls
kaakeli
Number of toilets
2
Description of the sauna
Saunan panelointi sekä lauteet tervaleppää. Katossa pistemäiset kuituvalot. Saunan ja kylpyhuoneen välinen seinä ja ovi lasia. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Sauna floor
laatta
Type of sauna stove
sähkökiuas
Description of the utility room
Kodinhoitohuoneessa runsaasti säilytystilaa ja tila pesutornille.
Utility room floor
laatta
Utility room wall
kaakeli, maalattu
Utility room equipment
pesukoneliitäntä, pesuallas, lattialämmitys, lattiakaivo, pyykkikaapit, pöytätaso
Other premises
Eteisessä laattalattia ja peililiukuovikaappi. Pihaterassilta käynti asunnon varastoon. Talon itäpuolelta käynti tekniseen tilaan.

Plot and zoning

Plot size
1115 m²
Rasitteet
Hallinnanjakosopimus 19.10.2022 Kulkuyhteys-, johto- ja jätteiden kokoamispaikkarasitteet: oikeutettu kiinteistö 91-34-15-50
Plot’s planning permission area
93 m²
Type of plot
Rinnetontti
Property ID
91-34-15-49-L1
Ownership of the plot
vuokrattu
Lessee of the plot
Pääkaupunkiseudun tonttirahasto Ky
Rent of the plot
9 048,28 €/vuosi
Lisätietoja tontista
A-talo hallitsee yksin hallinnanjakokartassa A merkittyä aluetta. A:n määräosaluku on 1/3. Vuokralainen maksaa vuokranantajalle vuotuista vuokraa. Vuokra suoritetaan vuosittain 12:ssa yhtä suuressa erässä kuukauden 5. päivään mennessä. Vuoden 2024 kuukausivuokra on 754,02 e. Vuokran tarkistus vuosittain elinkustannusindeksin mukaisesti tai vähintään 1 %:lla. Vuokralainen voi lunastaa tontin vuokranantajalta vuosittain. Tontin lunastushinta A-talon osalta tällä hetkellä 180 965,14 euroa. Tontin lunastushinta nousee vuosittain elinkustannusindeksin mukaan tai vähintään 1 %:lla. Tonttiosuuden lunastuksessa lunastaja maksaa lunastushinnasta 3 %:n varainsiirtoveron, lainhuudatuskustannuksen, kaupanvahvistusmaksun sekä muut mahdolliset maksut.
Plot rental period
30.9.2071
Zoning situation
Asemakaava
Plot zoning information

AP Asuinpientalojen korttelialue

Pihan kuvaus
Eteläpiha.

Services and transportation connections

Services
Lähikauppa K-Market Pikkusisko Yhdyskunnantie 22, n. 200 m.
Traffic connections
Bussit Yhdyskunnantietä.
Schools
Metsolan ala-aste Kansantie 1, n. 650 m.
Kindergarten
Alueella useita päiväkoteja.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations