Go to content

Bassenraitti 1

Espoo, Kauklahti

rivitalo 2022 , 1-2h+k+kph

Built
2022
Surface area
40.2 m²
Debt-free price
210 000 €

Target description

ATELJEEMAINEN HIENO RIVITALOHUONEISTO VEHREILLÄ IKKUNANÄKYMILLÄ. KOHDE ON VALMISTUNUT 2022, JA SITÄ ON PIDETTY ERITYISEN SIISTISTI. ULKOSEINÄRAKENTEENA LAMELLIHIRSI, LÄMMÖNLÄHTEENÄ MAALÄMPÖ JA TIETOLIIKENNEJÄRJESTELMÄNÄ VALOKUITUVERKKO. AMMATTI-ISÄNNÖITSIJÄ VASTAA TALOYHTIÖN ISÄNNÖINNISTÄ JA HUOLTOYHTIÖ HUOLLOSTA. TÄSSÄ KODISSA ON HUOLETONTA ASUA. Sisääntulokerroksessa on korkeaa ja yhtenäistä tilaa olohuoneessa ja keittiössä. Näkymä on huikean kaunis suoraan vihreään metsään kuitenkin niin, että asunto on raikkaan valoisa. Keittiö on valkoinen ja linjakas ja kodinkoneet ovat laadukkaita. Keittiö on suunniteltu käytännölliseksi. Ruokailutilaan mahtuu neljän hengen ruokapöytä ja olohuoneessa tilaa pitkälle sohva ja TV-kalusteelle. Olohuoneesta käynti viihtyisälle parvekkeelle, jossa on myös vararastotila. Kylpyhuone-wc on kaunis ja käytännöllinen. Siellä on paikka pesutornillekin. Eteisessä hyvin vaatekaappitilaa ulkovaatteille. Yläkerrassa on reilun kokoinen makuuhuonetila, jossa on myös työtilaa isommallekin työpöydälle. Vaatekappeja on useita. Ikkunanäkymä on kahteen suuntaan. Huoneistossa on toiminnallisesti hyvä pohjaratkaisu, ja tilat on suunniteltu taitavasti sujuvaa asumista varten. Ahtauden tunnetta ei tässä kodissa ole. Tämä huoneisto sopii niin yksineläjille kuin pariskunnillekin. Taloyhtiön pihapiiri on kaunista ja siistiä kuten myös ympäristö. Taloyhtiön pihassa on mukava leikkipaikka ja taloyhtiön takaa menee lenkkipolku. Lähellä on metsäinen lampikin. Junapysäkille on kävelytäisyys ja paikallisbussitkin kulkevat läheltä. Tervetuloa tutustumaan tähän hienoon moderniin kotiin! Mikäli oma asuntosi on vielä myymättä, saat minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Leena Ollila Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Puh. 050 3838 767 leena.ollila@spkoti.fi Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Ukkohauentie 11-13B, 02170 Espoo Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi

Next showing

20.10.2024 at 13:50-14:20

Basic information

Target number
20627063
Location
Bassenraitti 1, 02780 Espoo
Type
rivitalo
Ownership type
oma
Apartment description
1-2h+k+kph
Rooms
2 Rooms
​​Living space surface area
40.2 m²
Total surface area
40.2 m²
More information about the area
Huoneistoselitelmä on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 1-2h+k+kph ja pinta-ala 40m2. Rakennuttaja on teettänyt tarkistusmittauksen taloyhtiöiden asuntoihin. Tarkastusmittauksen perusteella huoneiston B2 pinta-ala on 40,2m2. Asuintilojen pinta-alaksi on tässä myynti-ilmoituksessa ilmoitettu 40,2m2 tarkastusmittauksen mukaan. Kaikki edellä mainitut pinta-alat saattavat poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Asunnon todellinen pinta-ala voi siten olla myynti-ilmoituksessa mainittua pinta-alaa merkittävästi pienempiä tai suurempia.
Floors
1-2
Residential floors
2
Year of construction
2022
Commissioning year
2022
Release
muu ehto
More information about vacating
30.11.2024 mennessä tai sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
210 000,00 €
Debt-free price
210 000,00 €
Price per square meter
5 223,88 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
320,00 €/kk
Tontin vuokravastike
0,00 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
320,00 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Erillistä tontinvuokravastiketta ei peritä, vaan se sisältyy vastikkeeseen. Yhtiökokous 17.4.2024 päätti antaa hallitukselle valtuutuksen kerätä taloyhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa yksi tai kaksi (1 -2) ylimääräistä hoito- ja rahoitusvastiketta.

Muut maksut

Water fee
20,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
More information about fees
Vesimaksuennakko 20€/hlö/kk. Vesimaksun tasaus suoritetaan vuosittain mittarin perusteella: Kylmä vesi 4,06€/m3 ja lämmin vesi 10,00/m3 Autopaikan hoitovastike 8€/jyvitetty neliö Sähköennakkomaksu (Sähköauton lataus) 15,00€/kpl. Latauksen tasaus kerran vuodessa toteutuneen keskisähkönhinnan mukaan. Saunamaksu yksi vuoro/vko 20€/kk Saunamaksu yksittäisvuoro 10€/krt Maksumuistutuskulu 5,00€/kpl

More information about the apartment

Balcony type
ulostyönnetty
Balcony orientation
kaakko
More information
valokuitu
The apartment includes
parveke, kaapeli-tv
More information 2
sälekaihtimet/rullaverhot, verhotangot
Energy class
B2018
Additional energy class information
Energiatodistus laadittu 12.2.2021
Condition
hyvä
Heating system
maalämpö, muu
More information about the heating system
Maalämpö lämmönlähteenä ja vesikiertoinen lattialämmitys lämmönjakotapana. Lämmöntalteenotto.
Views
Kauniit vehreät metsäiset näkymät.
Other trade-significant information
Yhtiöllä on luotollinen pankkitili, missä tililuotto on 20 000 euroa, limiitistä käytetty 6228,93€. Saldon päivämäärä 18.8.2024

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu
Roof type
Harja
Roofing material
Pelti
Description of the living room
Olohuone: Säleverhot, seinät maalattu ja lattia parkettia. Käynti parvekkeelle.
Description of the kitchen
Keittiö: Jääkaappi-pakastin, induktioliesi, erillisuuni, astianpesukone, mikroaaltouuni, välitila levyä, tasot laminaattia, seinät maalattu ja lattia parkettia.
Description of the bedrooms
Makuuhuone: Vaatekomeroita, seinät maalattu ja lattia parkettia
Description of the bathroom
Kylpyhuone-wc: Suihkuseinät, pesukoneliitäntä ja paikka pesutornille, wc-istuin, bidee-suihku, lavuaari, lavuaarikaappi, peilikaappi valolla, seinät kaakelia, lattia laattaa ja lattialämmitys.
Description of storage facilities
Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneistolle kuuluu varasto. Varasto sijaitsee parvekkeella. Lisäksi taloyhtiöllä on häkkikoppivarasto, jossa huoneiston käytössä on ollut häkkikoppi.
Other premises
Ruokailutila: Seinät maalattu ja lattia parkettia. Eteinen: Vaatekaappeja, seinät maalattu ja lattia laattaa.

Plot and zoning

Plot size
2721 m²
Ownership of the plot
vuokrattu
Lessee of the plot
Espoon Kaupunki
Rent of the plot
13 656,58 €/vuosi
Plot rental period
16.12.2076
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Espoon kaupunki puh. 09 81621

Housing company

Housing company name
As Oy Espoon Ateljeeasunnot I
Contact details of the property manager
Isännöintitoimisto Sp-Isännöintipalvelut Oy, Helsinki Tikkuraitti 11 01300 Vantaa Isännöitsijä Miika Överlund Puh. 010 2065183
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Huoltia Espoo Oy Peuraniitty 5 B 29 02750 Espoo
Housing company parking spaces
Autopistokepaikkoja: 6
Upcoming repairs
Kunnossapitotarveselvityksen 2024 mukaan kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavan viiden vuoden aikana ovat: - Yhtiön portaiden huoltokäsittely Kunnossapitotarveselvityksen mukaan huomioiden kiinteistön ikä, kiinteistöllä ei ole vuosille 2023-2027 muita korjaustarpeita kuiin huoltokirjan mukaiset toimenpiteet. Hallitus ei voi ottaa kantaa yllättäviin korjaustarpeisiin.
Repairs have been decided
Ei päätettyjä remontteja
Other details about the housing company
A-talon alakerrassa sijaitsee lämmönjakohuone, urheiluvälinevarasto sekä sauna ja pesuhuone, lisäksi varastot 20 kpl, joista huoneistolle kuuluu 1 varasto.

Services and transportation connections

Services
Espoonlahden Lippulaivan kattavat kunnalliset ja kaupalliset palvelut nopean ajomatkan tai bussiyhteyden päässä. Kauklahdessa ruokakauppoja ja ravintoloita. Lähellä myös upeat ulkoilu- ja lenkkeilymaastot.
Traffic connections
Hyvät julkiset liikenneyhteydet. Kauklahden juna-asema kävelyetäisyydellä ja lähellä paikallisbussin bussipysäkki. Nopea ajoyhteys Länsiväylälle ja Kehä III:lle.
Schools
Alueella ja alueen läheisyydessä useita kouluja.
Kindergarten
Alueella ja alueen läheisyydessä useita päiväkoteja.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations