Go to content

Rudolfintie 21

Helsinki, Laajasalo

kerrostalo 1969 , 3h, k, kph, vh ja lasitettu parveke. (Yj.n mukaan 3h+k)

Built
1969
Surface area
72.8 m²
Debt-free price
289 000 €

Target description

Tervetuloa tutustumaan viehättävään kolmioon Laajasalon alueella! Tämä valoisa, läpitalon asunto hurmaa sinut heti sisään astuessasi. Asunnon rouheat pinnat luovat tunnelmallista karheutta ja luonnetta, joka tekee tästä kodista erityisen viehättävän. Putkiremontin yhteydessä asunnossa on tehty pintaremontti sekä uusittu keittiö, että kylpyhuone, joten pääset nauttimaan modernista ja laadukkaasta varustelusta ilman remonttihuolia. Asunnosta avautuu kauniit näkymät taloyhtiön piha-alueille, joissa mäntyjen vihreys luo rauhoittavaa tunnelmaa. Taloyhtiö tarjoaa asukkailleen erinomaiset yhteiset tilat, joissa asukkaiden tarpeet ja toiveet on huomioitu monipuolisesti. Saunominen on rentouttavaa putkiremontin yhteydessä uusituissa saunatiloissa, nikkarointipaja antaa mahdollisuuden luovaan puuhasteluun, ja autonpesupaikka pitää huolen ajoneuvosi puhtaudesta. Grillipaikka houkuttelee viettämään ulkoilmahetkiä ystävien ja perheen kesken, kun taas istutuslaatikot mahdollistavat viherpeukaloiden puuhastelut. Lisäksi pesutupa kuivaushuoneineen helpottaa arjessa. Sijainti Rudolfintiellä on keskeinen. Lähistöltä löytyy peruspalvelut kuten, päiväkodit, koulu, lähikauppa sekä liikuntapuisto. Yliskylän monipuoliset palvelut ovat helposti saavutettavissa n. 1,5 km etäisyydeltä. Kruunusiltojen mahdollistaman raitiovaunun lähipysäkki tulee olemaan noin 500 metrin päässä. Tämä tarjoaa kätevän yhteyden kaupunkiin ja mahdollistaa vaivattoman liikkumisen. Tällä hetkellä yhteys Herttoniemen metroasemalle on näppärästi kuljettavissa bussilla tai pyörällä. Upeat ulkoilumaastot, puistot ja ranta-alueet kutsuvat nauttimaan luonnosta ja elämästä kehittyvällä alueella. Tervetuloa tutustumaan, asuntoa esitellään pääosin yksityisnäytöin, joten sovithan oman esittelyaikasi: Sinua palvelee: Hanna Daw Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Hyvän välitystavan lähettiläs 2021-2022 Sp-Koti Helsinki Kortteli Puh. +358 400 810 002 hanna.daw@spkoti.fi

Basic information

Target number
20599049
Location
Rudolfintie 21, 00870 Helsinki
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
3h, k, kph, vh ja lasitettu parveke. (Yj.n mukaan 3h+k)
Rooms
3 Rooms
​​Living space surface area
72.8 m²
Total surface area
72.8 m²
Floors
2
Residential floors
5
Year of construction
1969
Commissioning year
1970
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
226 690,70 €
Velkaosuus
62 309,30 €
Debt-free price
289 000,00 €
Price per square meter
3 969,78 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
371,07 €/kk
Financing fee
495,90 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
866,97 €/kk

Muut maksut

Water fee
15,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
Parking fee
12,00 €/kk
Sauna fee
12,00 €/kk
More information about fees
Asuntoa koskee taloyhtiön velkaosuus 62 309,30 / 31.8.2023 LVIS peruskorjauksesta. Nykyinen osakas maksaa velkaosuutta takaisin rahoitusvastikkeena 495,90 euroa kuukaudessa. Mikäli velkaosuuden maksaa pois, rahoitusvastike poistuu. Velkaosuuden voi maksaa kahdesti vuodessa, kesäkuussa ja joulukuussa, tieto maksusitoumuksesta tulee saada edellisen kuun loppuun mennessä. Lainaosuuden poismaksusta isännöitsijäntoimisto ei veloita mitään. Vesimaksu on ennakkoa ja tasaus tehdään kerran vuodessa ja normaalisti jaksotus tasauslaskutuksessa on ollut huhtikuu-maaliskuu. Autotalli pieni 32 €/kk, Autotalli iso 35 €/kk. Nikkarivajan vuosimaksu 25 €. Hallituksella valtuudet kerätä enintään kaksi ylimääräistä hoito- ja pääomavastiketta tarvittaessa.

More information about the apartment

Balcony type
lasitettu
More information
välitysliike on vastaanottanut avaimet
The apartment includes
hissi, parveke, kaapeli-tv
Energy class
E2013
Additional energy class information
30.11.2014-30.11.2024
Condition
hyvä
More information about condition
Asunto on hyvässä kunnossa, mutta asuntoon on omistajan mieltymyksen mukaisesti jätetty näkyviin esim. betoniseinien rouheutta.
Heating system
kaukolämpö, muu
More information about the heating system
Ilmanvaihtotapa: koneellinen poisto
Views
Läpitalon asunnosta viehättävät näkymät kumpaankin suuntaan taloyhtiön piha-alueille.
Completed repairs
Putkiremontin yhteydessä; Pergot vinyylilattia, seinät ja katot maalattu kauttaaltaan, eteisen väliseinä purettu sekä kaikki sähköpistokkeet ja valaisinkytkimet modernisoitu. Kylpyhuone ja keittiö remontoitu putkiremontin yhteydessä.

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Wall materials
Seinissä pääosin maali, rouheaa maalattua betonipintaa tai levypinnoitetta. Kylpyhuoneessa laatta ja keittiössä yhdellä seinällä puulaudoitus kalanruotomalliin ladottuna.
Flooring materials
Rouheaan tunnelmaan sopiva kestävä ja raikas mattapintainen vinyylilattia. Kylpyhuoneessa laattalattia.
Roof type
Tasakatto
Roofing material
Huopakate
Roofing materials
Maalattu
Description of the living room
Avara olohuone, josta hurmaavat, mäntyiset näkymät takapihansuuntaan.
Description of the kitchen
Putkiremontin yhteydessä tyylikkäästi remontoitu keittiö. Varusteluna: LG.n Jääkaappi/pakastin, Zanussin tiskikone, liesi sekä uuni. Keittiön tehosteseinä tehty aidosta puusta ja käsitelty pellavaöljyllä.
Description of the bedrooms
Kaksi tilavaa makuuhuonetta, joista toisen yhteydessä vaatehuone.
Description of the bathroom
V. 2020 linjasaneerauksen yhteydessä remontoitu kylpyhuone. Varusteluna: Suihku, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, bidee-suihku, lattialämmitys (sähkö) ja wc-istuin. Seinät kaakelia ja laattalattia.
Description of the sauna
Taloyhtiössä on putkiremontin yhteydessä uusitut siistit ja tyylikkäät saunatilat.

Plot and zoning

Plot size
24211 m²
Ownership of the plot
vuokrattu
Lessee of the plot
Helsingin Kaupunki
Rent of the plot
48 502,63 €/vuosi
Plot rental period
31.12.2030
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Laajasalossa on valmisteilla useita kaavoitusmuutoksia/alueen kehittämissuunnitelmia (Laajasalon renesanssi) ja täydennysrakentamista mm. kaupunkibulevardi, Kruunuvuorenrannan alue, täydennysrakentamista Laajasalontielle sekä Koirasaarentielle, Kruunusillat, Yliskylänlahti, Nuottaniemen huvilat, Stansvikinkallion itäosa - jne. Tutustu alueen kaavoitukseen; Helsingin kaupunki 09 310 22111 tai https://kartta.hel.fi/ Lisätietoja antaa: Tyko Saarikko, arkkitehti, p. (09) 310 37441 Tiimipäällikkö Anu Kuutti, puhelin (09) 310 37154.

Housing company

Housing company name
Asunto-oy Rudolfintie 21
Contact details of the property manager
Isännöinti Neliapila / Pasi Vähä-Touru (p. 050 476 9434).
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Helsingin Kiinteistöpalvelu Oy.
Information on the housing company’s parking spaces
Autopaikkoja yhteensä 110 kpl. Autopaikkoja jaetaan jonotusjärjestyksessä. 23.8.2023 saadun tiedon mukaan talleihin on kaksi jonossa ja pihapaikkojen jonoon pääsisi ensimmäiseksi.
Completed repairs
Vesikattojen pinnoitteiden uusiminen 1993-94 Käyttöveden noususulkujen uusiminen 1995-96 Saunojen panelointien ja lauteiden uusiminen 1996-97 Porrashuoneiden maalaus 1997-98 Horminuohous 1998 1. ja 3-talojen autotalliovien paneloinnin uusiminen 1998-99 Antenniverkon kunnostus 1999 Autotalliovien kynnysten uusiminen 2000-02 Piha-alueen asfaltoinnin uusiminen ja jätekatosten rakentaminen 2002 Kiinteistön peruskuntoarvio 2003 Digi-valmius, Lämmönvaihtimen uusiminen 2004 lkkunasaneeraus 2005-06 Lukitusjärjestelmän uusiminen 2006 Patteritermostaattien uusiminen ja kiinteistön tasapainotus, 2- ja 4-talojen eteläpuolen julkisivumuurauksen uusiminen 2007 2-talon löylyhuoneen panelointien Ja lauteiden uusiminen, grillipalkan rakentaminen 2009 4-talon löylyhuoneen panelointien ja lauteiden uusiminen 2010 Porrashuoneiden käytävämattojen uusiminen, pesutuvan pesukoneen uusiminen, lipputangon uusiminen, tonttijohtojen uusiminen (sadevesi ja viemärijohdot), varaputkien (sähkö ja valokultu) asentaminen, hiekotushiekan säilytyssiilo, 3-talon löylyhuoneen panelointien ja lauteiden uusiminen 2013 Jätehuoneiden verkotus, 1-talon löylyhuoneen panelointien ja lauteiden uusiminen, parvekkeiden kuntotutkimus 2014 Parvekesaneeraus, parvekelasitus 2015-16 LVIS-peruskorjaus (putkiremontti) 2019-20 1-ja 3:-talojen lukostojen uusinta 2020 Paineenkorotusasema asennus, katon kiireelliset korjaukset, pihaistutuksia 2021 2-ja 4-talojen lukostojen uusinta 2021-22
Upcoming repairs
KUNNOSSAPITOTARVE YHTIÖKOKOUSTA SEURAAVIEN VIIDEN VUODEN AIKANA: Porrashuoneiden ulko-ovien uusiminen, ikkunoiden huoltokierros / tiivisteiden uusinta. 2-talon hissien peruskorjaustarpeen arviointi, muiden talojen hissiasennusten selvittäminen. Lämmönvaihtimen uusinta. Vesikatteen kunnon seuraus ja uusiminen tarkastelujakson loppupäässä. Muu selvitykseen liittyvä informaatio: Pienimuotoiset kunnostukset sekä kiireelliset korjaukset sisällytetään normaaliin talousarvioon. Suuremmat toimenpiteet rahoitetaan pääsääntöisesti lainalla, jonka osakas voi maksaa myös kertamaksu suorituksena. Tämä 5-vuoden kunnossapitotarveselvitys päivitetään vuosittain. Jokaiseen lainaa vaativaan toimenpiteeseen ryhtymisestä ja rahoituksesta tehdään aina erillispäätökset yhtiökokouksessa.
Number of owned apartments
1
Area of owned apartments
58,4 m²
Other details about the housing company
Taloyhtiössä on erinomaiset yhteiset tilat sekä säilytysmahdollisuudet. LVIS remontin yhteydessä on uusittu taloyhtiön saunaosastot sekä pyykkitupa. Lisäksi taloyhtiöstä löytyy kuivaushuone, mankeli, autonpesupiste, nikkarointipaja, grillipaikka pihalla sekä iso leikkialue lapsille. Istutuslaatikkoja vuokrattavissa. Jäähdytetty sekä lämmin varasto, ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja.

Services and transportation connections

Services
Laajasalossa on erinomaiset peruspalvelut, koulut ja päiväkodit. Alue kehittyy jatkuvasti Kruunuvuorenrannan ja Yliskylän ympäristön kehittyessä. Etäisyys moderniin kauppakeskus Saareen n. 1,5 km, jossa ruokakaupat K-market sekä S-market, useita ravintoloita, kirjasto sekä kuntosali. Myös apteekki, Alko sekä erikoisliikkeitä. Lähikauppa Alepa, noin 600 m päässä.
More information about the services
Laajasalossa on useita luonnonkauniita uimarantoja sekä merellisiä ravintoloita ja puistoreittejä. Rantaviivaa on huikeat 25km, metsäpolut ja puistotiet houkuttelevat liikkumaan jalkaisin, pyörällä ja lumisena talvena hiihtäen. Laajasalossa on hyvät harrastus- ja sekä liikuntamahdollisuudet. Kehittyvä Kruunuvuorenranta tuo sillan mukana raitiovaunuyhteyden kantakaupunkiin arviolta vuonna 2027 ja Kruunuvuorenrantaan rakentuu jatkuvasti lisää uusia liiketiloja, asuntoja sekä palveluita kuten uusi koulu, saunakylä sekä juuri valmistunut monipuolinen liikuntapuisto. Liikuntapuistoon sijoittuu tekonurmikenttä (50x70m), tenniskentät (tulossa), kuntoilualue, lähiliikunta-alue, liikunnallinen leikkialue, monitoimiareena sekä skeittipaikka.
Traffic connections
Hyvät kulkuyhteydet sekä julkisilla, että omalla autolla. Bussipysäkki noin 400m, matka bussilla Herttoniemen metroasemalle reilu 10min. Kesäkäytössä olevien kaupunkipyörien pysäkkejä lähettyvillä. HSL lauttaliikenne kulkee keskustaan ympäri vuoden Kruunuvuorenrannasta, etäisyys n. 2km. Raideliikenne arviolta 2027 Kruunusiltojen myötä.
Schools
Tahvonlahden ala-aste (n. 0.2 km), Laajasalon peruskoulu (n. 1.4 km). Helsingin kaupunki Kruunuvuorenrannan peruskoulu noin 500 m. Herttoniemen yhteiskoulu ja lukio noin 5 km.
Kindergarten
Useita päiväkoteja alueella. Mm. päiväkoti Tahvonlahti noin 250 m. pk Nalle noin 300 m, pk Yliskylä n. 800m. Luomupäiväkoti Kirsikka noin 1 km.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations