Go to content

Juhannusmäki 8

Espoo, Mankkaa

paritalo 1983 , 4h+k+rt+s+kph/wc+vh+aputila

Built
1983
Surface area
90 m²
Debt-free price
368 000 €

Target description

HIENOLLA JA RAIKKAALLA TYYLITAJULLA SISUSTETTU YKSITASOINEN KOLMEN MAKUUHUONEEN PARITALOHUONEISTO VIIHTYISÄLLÄ PIENTALOALUEELLA. APUTILASSA ON TILAA ETÄTYÖPISTEELLE. PALJON IKKUNOITA, RUNSAASTI LUONNONVALOA JA IHANAT VIHERNÄKYMÄT. TILAVALLA AIDATULLA KAHDEN SUUNNAN PIHALLA ON MM. ISO TERASSI, KUNNOLLINEN LEIKKIMÖKKI JA MARJAPENSAITA. TÄMÄ SYMPAATTINEN KOTI SOPII NIIN PERHEILLE, PARISKUNNILLE, YKSINELÄJILLE KUIN LEMMIKEILLEKIN. Huoneistossa on kaunista avaraa yhtenäistä tilaa oleiluun, ruokailuun ja ruuanlaittoon. Olohuone-ruokailutila-keittiö-tilaan mahtuvat reilun kokoiset huonekalut ilman ahtauden tunnetta. Monista ikkunoista tulee luonnonvaloa ympäri vuoden. Olohuoneesta käynti isolle terassille. Keittiö on hyvin suunniteltu ja siellä on paljon tilaa niin työskentelylle kuin säilytyksellekin. Makuuhuoneet ovat mitoitukseltaan perhe-elämälle sopivat. Yhdessä makuuhuoneista on seinällä akustiikkalevyjä ja ovessa lukko. Huone sopii erityisen hyvin rauhalliseksi työhuoneeksi, mutta yhtä lailla myös makuuhuoneeksi. Makuuhuoneiden lähellä on vaatehuone, joka on aina tarpeen. Saunaosaston kylpyhuone-wc:ssä on suihku, wc, lavuaari kaapistoineen sekä paikka pesutornille. Löylyhuoneeseen mahtuu koko perhe kerralla. Aputilassa on talotekniikkaa siististi ja siellä on myös nykyisen perheen käytännöllinen etätyötila. Tilasta on käynti pihaterassille ja valoa tähänkin tilaan tulee oven ikkunasta. Alue on suosittua pientaloaluetta, josta on nopea etäisyys Länsiväylälle ja Kehä II:lle. Pyörätieverkostot ovat hyvät ja pyörällä pääsee nopeasti mm. Tapiolan urheilupuistoon. Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen kotiin hyvälle asuinalueelle! Mikäli oma asuntosi on vielä myymättä, saat minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Leena Ollila Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Puh. 050 3838 767 leena.ollila@spkoti.fi Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Ukkohauentie 11-13B, 02170 Espoo Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi

Basic information

Target number
20594494
Location
Juhannusmäki 8, 02200 Espoo
Type
paritalo
Ownership type
oma
Apartment description
4h+k+rt+s+kph/wc+vh+aputila
Rooms
4 Rooms
​​Living space surface area
90 m²
Total surface area
90 m²
More information about the area
Huoneistoselitelmä on yhtiöjärjestyksen mukaan 4h+k+sauna+aputilat. Asuintilojen pinta-alaksi on tässä myynti-ilmoituksessa ilmoitettu 90 m2 yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Asunnon todellinen pinta-ala voi siten olla myynti-ilmoituksessa mainittua pinta-alaa merkittävästi pienempiä tai suurempia. Kohteen pinta-ala ei ole tarkastusmitattu.
Floors
1
Residential floors
1
Year of construction
1983
Commissioning year
1983
Release
muu ehto
More information about vacating
30.6.2024 mennessä tai sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
360 354,04 €
Velkaosuus
7 645,96 €
Debt-free price
368 000,00 €
Price per square meter
4 088,89 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
207,00 €/kk
Financing fee
50,50 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
257,50 €/kk

Muut maksut

Water fee
40,50 € / hlö / kk
Type of water fee
e / kk
More information about fees
Vesivastike-ennakko on ollut tälle asunnolle 40,5€/kk. Vesimaksun tasaus laskutetaan vuosittain huoneistokohtaisen vedenmittauksen perusteella. Kukin osakas vastaa oman huoneistonsa käyttösähkön ja lämmityssähkön kustannuksista omalla sähkösopimuksellaan. Vuoden 2023 sähkönkäytön kulutus oli myyjän mukaan 17 362 kWh. Toteutuneet sähkönkulutuksen kustannukset sisältäen sähkön ja sähkön siirron kustannukset 1.1.-31.12.2023 oli 2772€ eli noin 231€/kk. Esitetyt kulutusmäärät perustuvat nykykäytäntöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen mm. asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.

More information about the apartment

More information
valokuitu
The apartment includes
oma sauna, antenni
Energy certificate
Ei lain vaatimaa energiatodistusta
Condition
tyydyttävä
Heating system
sähkö, muu
More information about the heating system
Sähköinen lattialämmitys keittiö, kph ja tk. Niiden käyttökustannus kuuluu asunnon omiin sähkölaskukuluihin. Ilmanvaihtojärjestelmä koneellinen asunnoissa D, E ja F. Muissa painovoima.
Views
Vehreät ikkunanäkymät kahden ilmansuunnan viherpihalle kuin myös vehreälle sisääntulokujalle.
Completed repairs
2002 Koneellinen poistoilma ja raitisilmaventtiilit 2003 Lattialämmitys keittiö ja tuulikaappi 2005 Kylpyhuoneen ja saunan uusiminen 2007 Terassi 2013 Keittiön uusiminen 2014 Ulkovaraston katto 2016 Huoneiston kosteuskartoitus, laminaattilattian asennus, pintaremonttia 2019 Huoneiston D sähköpattereiden vaihto öljytäytteisiin sähköpattereihin (Purmo), leikkimökin katto ja lattia uusittu 2021 Huippuimurin moottorin vaihto 2023 Ilmanvaihtokanavien puhdistus
Other trade-significant information
Taloyhtiön käytössä vastuunjakotaulukko 31.3.2014.

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu, tiili
Roof type
Harjakatto
Roofing material
Huopa
Description of the living room
Olohuone-ruokailutila: Säleverhot, seinät maalattu ja lattia laminaattia. Käynti pihaterassille.
Description of the kitchen
Keittiö: Iso jääkaappi ja iso pakastin, erillisuuni, induktioliesi, astianpesukone, liesituuletin, laminaattitasot, välitila lasia, seinät maalattu ja lattia laattaa. Lattialämmitys.
Description of the bedrooms
Makuuhuone: 1: Vaatekomerot, säleverhot, seinät maalattu ja lattia laminaattia Makuuhuone 2: Vaatekomerot, seinässä akustiikkalevyjä, ovessa lukko, säleverhot, seinät maalattu ja lattia laminaattia. Makuuhuone 3: Liukukovikomerot, säleverhot, seinät maalattu ja lattia laminaattia.
Number of bedrooms
3
Description of the bathroom
Kph-wc: Suihku, suihkuseinät, lavuaari, allaskaapisto, peilikaappi, seinäkaappi, pyyheliinakuivain, wc-istuin, bideesuihku, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Lattialämmitys.
Description of the sauna
Löylyhuone: Sähkökiuas, seinät paneelia ja lattia laattaa.
Description of storage facilities
Taloyhtiöllä kylmävarasto sekä osakkailla käytössään taloyhtiön kylmiä varastotiloja asuntojen lähellä. Tällä asunnolla kaksi kylmää varastoa pihalla.
Other premises
Vaatehuone: Tankoja, hyllyjä, seinät maalattu ja lattia parkettia Eteinen: Vaatetankoa ja hyllyä, seinät maalattu ja lattia laminaattia Apuhuone: Lämminvesivaraaja, komero, seinät paneelia ja lattia laattaa Tuulikaappi: Seinät maalattu ja lattia laattaa. Lattialämmitys.

Plot and zoning

Plot size
2164 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Espoon kaupunki puh. 09 81621

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Juhannusmäki 8
Contact details of the property manager
Tomi Latvala Juhannusmäki 8B 02200 Espoo Puh. 040 720 2575
Maintenance
asukkaat
Information on the housing company’s parking spaces
Taloyhtiön hallinnassa on 8 autopaikkaa, joista 7 on sähkötolpallista.
Completed repairs
Taloyhtiön PTS:n (2022-2026) / isännöitsijän vahvistuksen mukaan: 2010 Aitojen kunnostusmaalaus, poistoilmaputkien nuohous, antennin vaihto ja energiasäästölamput pihavalaisimiin. 2011 Kattoremontti, B-taloon asennettu takka ja hormi ja välipohjan lämmöneristeiden tarkastus 2012 Julkisivujen kunnostus/ehostus ja autopaikkojen sähkötolppien kunnon tarkastus 2013 Salaojien ja sadevesijärjestelmien toiminnallinen tarkastus, B-talon pesuhuone ja sauna (vesieristys ja ulkopinnat), B-talon kodinhoitohuoneen vesieristys ja laatoitus sekä kaivon asennus vesivaraajan alle sekä B-talon sähköjen modernisointi (keskus ja maadoitukset) 2014 Lämminvesivaraajan vaihto asunto E, A-asunnon LVI-putken eristys välikatossa, oven lukkojen korjaus B (etuovi) ja D takaovi, lamppujen vaihto (pihavalot) sekä antennikorjaukset ja suuntaus sekä vahvistimen vaihto 2015 Välikaton tuuletuksen parantaminen asentamalla tuuletusritilät, piha-aidan ylälautojen vaihto ja lämminvesivaraajan vaihto (asunto E ja F) 2016 Pihan ympäristön puuston karsinta (kysely kaupunginlta, lupaa ei saatu), taloyhtiön asuntojen ikkunoiden ja etuovien uusinta sekä lämminvesivaraajan vaihto asunto C 2017 Aitojen maalaus, yhteisen piha-alueen asfalttipäällystys ja reunakivet, lämminvesivaraajien vaihto asunto D sekä valotolppien suorstaminen/pistokeuusinta 2018 Aitojen maalaus, varastomökin korottaminen tiilillä, leikkipaikan kunnostaminen, uusi hiekkalaatikko, lämminvesivaraaja asuntoon A ja tarjouskysely henkilökohtaisten sähkötolppien asentamisesta 2019 Kuntotarkastus taloyhtiölle sekä piha-alueen viimeistely 2020 Taloihin 3 tikasta (Uudenmaan peltityö) 2021 Piha-alueen viimeistely (kivet ja puiden kaatu) sekä valokuidun asennus 2022 Aitaselvitys ja luvan hakeminen kaupungilta. Suunnitelman laadinta. 2023 Kattojen rännien kunnostus ja peltiosat, välikaton eristepuutteiden tarkastus ja kustannusarvion laatiminen. Perustuu kuntoarvioon. IV-kanavien nuohoaminen ja tarkastus (osakas vastaa kustannuksista), PTS:ssä luetelluista korjaustoimenpiteistä vielä tekemättä: - Sähkötolppien uusinta. Kaapelien muuttaminen asuntokohtaiseksi. Valmistautuminen sähköautostandardien mukaiseen sähkönsyöttöön, taloyhtiön valaistuksen uusinta. Myyjän mukaan kartoitusta on tehty yhdessä sähkömiehen kanssa, mutta hanketta ei ole loppuunviety. - Taloyhtiön valaistuksen uusinta
Upcoming repairs
Taloyhtiön PTS:n / isännöitsijän vahvistuksen mukaisia mahdollisia tulevia suunnitelmia seuraavista remonteista 2024 - Lukupuron puoleisen aidan korjaus 200€. Myyjän mukaan toteutetaan E ja F asuntojen harkinnan mukaan. - Salaojien tarkastus ja kunnostus 2000€. - Tarvittavat korjaukset välikatolle (eristykset ja muu). Myyjän mukaan tehty. - Asfaltin paikkaus ja kaivon korjaus. Reunakivien korjaus. Tarjous oli 3000€. - Sokkelipinnoitteiden paikkauskorjausta. Tiiliseinän halkeamien injektointi ja alaosan betonirappauksen ja tiilien korjaus. - Kuusiaidan kaato ja uusi aita tilalle 2000€. Myyjän mukaan kuuset kaadettu, uusi aita vielä tekemättä. - Kiinteistön sähköjärjestelmien kuntotutkimus. 2025 - Talon ulkoverhoiulun puuosien tarkastus ja huolto/korjaus - B-talon lämminvesivaraajan vaihto - Roskiksille aidat/katos. 300€.
Other details about the housing company
Kylmäsäilytystilat ja muu säilytystila

Services and transportation connections

Services
Niittykummun, Tapiola ja Matinkylän ostoskeskukset ja kattavat palvelut nopean ajoyhteyden päässä
Traffic connections
Nopea ajoyhteys Länsiväylälle, Kehä II:lle ja Helsingin keskustaan. Erinomaiset pyörätieverkostot ja lenkkeilymaastot.
Schools
Alueella ja alueen läheisyydessä useita kouluja
Kindergarten
Alueella ja alueen läheisyydessä useita päiväkoteja

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations