Go to content

Hovineidonkatu 9

Turku, Herttuankulma

kerrostalo 2023 , 3h, kt, s, p

Built
2023
Surface area
59 m²
Debt-free price
279 600 €

Target description

NYT MAHTAVAT EDUT ASUNNON OSTAJALLE: - tontin lunastusosuuden suuruinen hyvitys asunnon hinnasta (34 710 €). - 6 kk vastikkeet (rahoitusvastikkeet ja pääomavastikkeet) veloituksetta. - autopaikka - 50 % Nämä edut ovat voimassa toistaiseksi. Tervetuloa tutustumaan viehättäviin koteihin historiallisessa Turun Linnakaupungissa! Loppuvuodesta 2023 valmistunut Asunto Oy Turun Herttua tarjoaa kodikkaita ja toimivia asuntoja seitsemässä kerroksessa. Sijainti on erinomainen, lähellä sekä keskustaa että yliopistoa, ja tarjolla on kompakteja pikkukoteja sekä isompia perheasuntoja. Herttuan tyylikäs tiilijulkisivu kätkee sisälleen mukavasti varusteltuja koteja, joissa on kaikki tarpeellinen viihtyisään asumiseen. Lattialämmitys lisää asumismukavuutta, ja jokaisessa asunnossa on joko ranskalaiset tai avarammat parvekkeet, osa niistä lasitettuja. Ylimpien kerrosten asunnoista avautuu upeat näkymät Turun linnalle tai merelle. Korttelin suojatulla sisäpihalla sijaitsee viihtyisä ja monikäyttöinen pihatalo, jossa on kaksi saunaa ja kerhotila. Pihalla on myös leikkialue ja monitoimikenttä, joissa voi nauttia kesäilloista ja viettää aikaa perheen kesken. Pihakannen alta löytyy parkkialue autoille. Ympäröivät istutukset ja viereiset puistoalueet luovat viihtyisän ja vehreän ympäristön. Asunto Oy Turun Herttua sijaitsee vuokratontilla, ja huoneistokohtainen osuus tontin lunastushinnasta ei sisälly huoneiston velattomaan hintaan. Turun sataman alue kehittyy tulevina vuosina merelliseksi Linnakaupungiksi, mikä tekee tästä sijainnista entistäkin houkuttelevamman ja arvokkaamman pitkällä tähtäimellä. Lisätiedot: Mikko 050 355 1557 | mikko.mannila@spkoti.fi

Basic information

Target number
20577273
Location
Hovineidonkatu 9, 20100 Turku
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
3h, kt, s, p
Rooms
3 Rooms
​​Living space surface area
59 m²
Total surface area
59 m²
Floors
4
Residential floors
7
Year of construction
2023
Commissioning year
2023
Release
heti (uudiskohde)

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
111 849,00 €
Velkaosuus
167 751,00 €
Debt-free price
279 600,00 €
Price per square meter
4 738,98 €/m²
Valinnaisen vuokratontin lunastushinta
34 710,00 €

Kohde on yhtiölainoitettu. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu
Ei
Tontin vuokravastike
126,85 €/kk
Lisätietoa tontin lunastuksesta
Huoneistokohtainen osuus vuokranantajan omistaman tontin määräosan lunastushinnasta ei sisälly huoneiston velattomaan hintaan. Osakkeenostaja/-omistaja voi halutessaan maksaa huoneistokohtaisen lunastusosuuden asunto osakeyhtiölle. Tontin määräosan lunastaminen on mahdollista kerran vuodessa. Hinnastossa esitetty arvio tontin lunastushinnasta on arvioitu lunastushetkelle 19.10.2023 (arvio n. 968.318 e). Tontin vuokranantaja/ myyjä laskee kauppahinnan kulloisessakin kauppatilanteessa. Lunastushinta sidotaan kiinteään 1,4 % siten, että koko vuokra-alueen lunastushinta maanvuokrasopimuksen allekirjoitushetkellä (16.6.2022) on ollut 950.411,94 euroa. Arvonnousu lasketaan päivittäin suhteessa vuotuiseen arvonnousuun siten, että vuotuinen kokonaiskorotus on edellä mainitut prosentit. Laskennallisena vuotena käytetään 365 vrk.
Valinnaisen vuokratontin lunastushinta
34 710,00 €

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla. Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle

Vastikkeet

Maintenance fee
224,20 €/kk
Financing fee
767,93 €/kk
Tontin vuokravastike
126,85 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
1 118,98 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Yhtiö tulee keräämään lyhennyksen osuutta pääomavastikkeessa (koron lisäksi) viimeistään puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen määräpäivää, jotta lyhennyksen osuus on yhtiön käytettävissä lyhennyksen eräpäivänä. Lainan ensimmäinen erä erääntyy maksettavaksi 31.12.2025. Pääomavastike on arvioitu käyttäen laskennassa n. 4,9 % kokonaiskorkoa (Eb 6 kk 6.9.2023 = 3,929 % + marginaali 0,95 % Viitekoron tai marginaalin muuttuessa myös pääomavastike muuttuu. Huoneistokohtaisen lunastusosuuden suorittaneet vapautuvat tontinvuokravastikkeen maksamisesta.

Muut maksut

Type of water fee
oma mittari
More information about fees
Vesi kulutuksen mukaan. Vesimaksu on ennakkomaksu, tasauslaskutus huoneistokohtaisen mittauksen perusteella (lämmin ja kylmä vesi). Huoneistokohtainen sähkömittaus (kph ja saunan mukavuuslattialämmitys huoneiston sähkönkulutukseen). Varainsiirtovero 1,5%. Tontinvuokravastike: Tontinvuokravastikkeen maksaminen ei vähennä tontin osuuden lunastushintaa. Vuokran suuruus maanvuokrasopimuksen allekirjoitushetkellä (16.6.2022) on ollut 39.222,22 e/vuosi. Taloussuunnitelmaan tontinvuokravastike ensimmäiselle rakentamisvaiheen jälkeiselle tilikaudelle on arvioitu siten, että perusvuokraan on tehty korotus yhteensä n. 7,8 %. Todellinen elinkustannusindeksi, johon korotus on sidottu, voi poiketa arvioidusta. Tontivuokravastike on laskettu päivitettyyn hinnastoon Ålandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahaston 29.8.2023 ilmoituksen mukaisesti, jolloin vuokranmäärä on ollut 42.819,18 e/vuosi. Vuokra on sidottu viralliseen elinkustannusindeksiin ja kulloinkin maksettavaa vuokraa tarkistetaan indeksin muutoksen mukaisesti. Perusindeksinä on marraskuun 2021 indeksiluku. Tarkistus tapahtuu aina kunkin kalenterivuoden lopussa ja tarkistettua vuokraa maksetaan 1.1. alkaen. Ensimmäistä kertaa vuokraa tarkistettaessa tarkistettu vuokra saadaan kertomalla perusvuokra luvulla, joka saadaan jakamalla tarkistusindeksi perusindeksillä. Tämän jälkeen vuokraa tarkistettaessa tarkistettu vuokra saadaan kertomalla tarkistushetkellä maksettava vuokra luvulla, joka saadaan jakamalla tarkistusindeksi indeksillä, jotka käytettiin vuokraa edellisen kerran tarkistettaessa. Vuokraa korotetaan ensimmäisen kerran 1.1.2023. HUONEISTOKOHTAISEN TONTINOSAN LUNASTAMISESTA SYNTYVISTÄ KULUISTA (ARVIO): Ostajan maksettavaksi tulevat määräosan lunastushinnan lisäksi kiinteistön määräosan kaupasta yhtiölle aiheutuvana kustannuksena syntyvät kiinteistökaupan varainsiirtovero, kaupanvahvistajan palkkio mahdollisine matkakuluineen, lainhuutokustannus, kiinnitysten purkamisesta aiheutuva kustannus sekä lisäksi isännöintitoimiston perimät kustannukset sekä mahdolliset notariaattipalkkiot. Varainsiirtovero tulee kunkin osakkeenostajan/-omistajan maksettavaksi ja muut kustannukset jaetaan kaikkien samaan aikaan lunastavien kesken. Arvio em. kuluista hinnaston laatimishetkellä: kiinteistökaupan varainsiirtovero 4 %, kiinnityksen purkaminen 40 €, kaupanvahvistajan palkkio 120 € ja matkakulut, lainhuudatus 144 €. Isännöintitoimiston kulut sopimuksen mukaisesti.

More information about the apartment

Balcony type
lasitettu
Balcony orientation
kaakko
More information
valokuitu
The apartment includes
hissi, parveke, oma sauna, kaapeli-tv
Energy class
B2018
Condition
uusi
Heating system
kaukolämpö
More information about the heating system
vesikiertoinen lattialämmitys

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Description of the living room
Lattiat parkettia, seinät maalatut.
Description of the kitchen
Jääkaappipakastin, erillisuuni 60 cm, induktioliesi, liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille, integroitu astianpesukone. Keittiön kodinkoneet valkoisia Electrolux merkkisiä, välitilassa laminaatti, työtasot laminaattipintaisia. Keittiön altaat tasoon upotettuja komposiitti altaita, Oras Safira hana apk-venttiilillä.
Description of the bedrooms
Lattiat parkettia, seinät maalatut.
Number of bedrooms
2
Description of the bathroom
Seinät ja lattia laattaa. Katto paneloitu (kuusi). Suihku, kääntyvä suihkuseinä (savun harmaa tai kirkas lasi), wc-istuin, peilikaappi, pesuallas, allaskaappi. Mukavuuslattialämmitys pesuhuoneessa ja saunassa (sähkö huoneiston sähköön). Pyykinpesukoneliitännät sekä tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Kylpyhuoneet ovat pääsääntöisesti kylpyhuone-elementtejä.
Description of the sauna
Laattalattia, seinät ja katto paneloitu (kuusi). Saunan ovi savunharmaa lasi, Harvian sähkökiuas.
Other premises
Eteisessä ja toisessa makuuhuoneessa kaapistot.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet.

Plot and zoning

Plot size
877 m²
Ownership of the plot
valinnainen vuokratontti
Lessee of the plot
Ålalandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahast
Rent of the plot
39 190,00 €/vuosi
Plot rental period
8.6.2051
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Turun kaupunki

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Turun Herttua
Contact details of the property manager
Asuntopehtoori Isännöinti Oy / Markus Kaukovalta
The housing company includes
sauna, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Information on the housing company’s parking spaces
Autopaikat sijaitsevat talon yhteydessä erillisessä puolilämpimässä autohallissa (myydään erikseen omina osakkeina). Vieraspaikat pihakannella.
Other details about the housing company
Huoneistokohtainen LTO-kone (ohjaus liesituulettimella), ylimmän kerroksen lasitetuilla parvekkeilla varustetuissa asunnoissa ilmalämpöpumpun sähkö- ja reikävaraus.

Services and transportation connections

Services
K-market 1,1 km ja Sale 800 m.
More information about the services
Kuntosali 200 m.
Schools
Topeliuksen koulu 450 m.
Kindergarten
Tallinmäenkentän päiväkoti 500 m.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations