Go to content

Sepänkatu 7

Jyväskylä, Nisula

kerrostalo 2021 , 3h,kt,erill.wc,kh,s,lasitettu parveke

Built
2021
Surface area
67 m²
Debt-free price
279 000 €

Target description

Tervetuloa Sepänkatu 7 A 37:ään, upeaan viidennen kerroksen kerrostaloasuntoon Jyväskylän sydämessä! Tämä vuonna 2021 valmistunut koti tarjoaa kaiken, mitä modernilta kaupunkiasumiselta voi toivoa. Astu sisään ja koe, kuinka valo ja tilan tuntu täyttävät tämän 67 neliömetrin kulmahuoneiston. Heti sisään astuessasi huomaat, kuinka avara olohuone sulautuu saumattomasti tyylikkääseen avokeittiöön. Täällä on tilaa niin arjen askareille kuin ystävien kanssa illanvietoille. Suuret ikkunat päästävät runsaasti luonnonvaloa sisään ja tarjoavat näkymät vilkkaaseen keskustaan. Olohuoneesta avautuu käynti tilavalle, lasitetulle parvekkeelle, joka toimii kuin ylimääräisenä huoneena kesäisin. Täällä voit nauttia aamukahvisi tai rentoutua pitkän päivän jälkeen, säästä riippumatta. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, jotka tarjoavat rauhallisen paikan levolle ja rentoutumiselle. Erillinen wc ja moderni kylpyhuone, jossa on oma sauna, lisäävät arjen mukavuutta. Kylpyhuoneen ajattomat materiaalit ja tyylikäs viimeistely tekevät jokaisesta kylpyhetkestä arjen nautinnon. Nisulan kaupunginosa on yksi Jyväskylän halutuimmista alueista, ja Sepänkatu 7 on vain lyhyt kävelymatka keskustan palveluihin ja viihtyisiin kahviloihin. Tämä koti tarjoaa täydellisen yhdistelmän kaupungin sykettä ja rauhallista asumista. Hintapyynti 279 000 € heijastaa tämän asunnon laatua ja sijaintia. Tämä koti on täydellinen valinta niin pariskunnille kuin pienille perheillekin, jotka arvostavat modernia asumista ja kaupunkielämän mukavuuksia. Tervetuloa tutustumaan – tämä asunto odottaa uusia onnellisia asukkaitaan! Kohdetta välittää Antrei Varis Sp-koti 0406378498 Antrei.varis@spkoti.fi

Basic information

Target number
20567403
Location
Sepänkatu 7, 40100 Jyväskylä
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
3h,kt,erill.wc,kh,s,lasitettu parveke
Rooms
3 Rooms
​​Living space surface area
67 m²
Total surface area
67 m²
Floors
5
Residential floors
8
Year of construction
2021
Commissioning year
2021
Release
muu ehto
More information about vacating
vuokrattu 21.1.2022 alkaen

Prices and costs

Vuokratiedot

Rent
980,00 €/kk

Hintatiedot

Selling price
83 214,00 €
Velkaosuus
195 786,00 €
Debt-free price
279 000,00 €
Price per square meter
4 164,18 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
247,90 €/kk
Financing fee
1 578,19 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
1 826,09 €/kk

Muut maksut

Water fee
20,00 € / hlö / kk
Type of water fee
oma mittari
More information about fees
Vesitasauslaskutus tehdään kerran vuodessa syksyisin ja aina asukasvaihdoksen yhteydessä. Mikäli haluat maksaa lainaosuuteni pois, ylimääräisestä lyhennyksestä veloitetaan osakkaalta Kiinteistöpaletin ja pankin hinnaston mukaiset kulut. Yhtiö on siirtänyt osakeluettelon huoneistotietojärjestelmään ja omistajamerkintä on sähköinen. Ostaja on tietoinen, että hänen tulee viipymättä kaupanteon jälkeen hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Rekisteröinnin kustannuksista vastaa ostaja.

More information about the apartment

Other restrictions on use and transfer
ks. yhtiöjärjestyksen 6 §
Balcony type
lasitettu
More information
taloverkko
The apartment includes
hissi, parveke, oma sauna, kaapeli-tv
Storage use
kellarikomero myyjän käytössä
Energy class
B2018
Condition
hyvä
Heating system
kaukolämpö

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Roof type
tasakatto
Roofing material
kumibit.kermi
Living room floor
parketti
Living room walls
maalattu
Bedroom floor
parketti
Bedroom walls
maalattu
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Bathroom equipment
suihkuseinä, pesukoneliitäntä, wc-istuin, peilikaappi
Toilet floor
laatta
Toilet walls
kaakeli
Toilet equipment
peilikaappi, bidee-suihku
Sauna floor
laatta
Sauna walls
puu
Type of sauna stove
sähkökiuas

Plot and zoning

Plot size
1527 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Jyväskylän kaupunki.

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Jyväskylän Sepänkatu 7
Contact details of the property manager
Jyvässeudun Kiinteistöpaletti Juha-Pekka Manninen juha-pekka.manninen@jskipa.fi Puh. 020 740 1985 Länsiväylä 4 A 40630 Jyväskylä
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
360 Palvelut
The housing company includes
kuivaushuone, kellarikomero, urheiluvälinevarasto
Housing company garage parking spaces
18
Information on the housing company’s parking spaces
Autohallipaikat omina osakkeinaan.
Completed repairs
HALLITUKSEN SELVITYS KUNNOSSAPITOTARPEISTA VUOSILLE 2024-2028 Yhtiön rakennuksissa ja kiinteistöissä tehdään vain taloyhtiölle laaditun huoltokirjan mukaisia huolto- ja kunnostustöitä. Kunnossapitoselvitys perustuu talolle laaditun huoltokirjan ja Rakennustietosäätiön Tekniset käyttöiät ja kunnossapitojaksot -ohjetiedostoon (RT 18-10493, 1992 ja RT18-10663, 1998. SELVITYS AIEMPINA VUOSINA TEHDYISTÄ KUNNOSSAPITO JA MUUTOSTÖISTÄ Yhtiön rakennuksissa ja kiinteistöissä on tehty vain taloyhtiölle laaditun huoltokirjan mukaisia huolto- ja kunnostustöitä. Yhtiökokouksen päätöksiä 15.5.2024: Valtuutettiin hallitus perimään tai jättää perimättä hoitovastiketta 1-2 kuukauden osalta seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Samalla valtuutettiin hallitus muuttamaan rahoitusvastiketta vastaamaan todellisia korko sekä lainanlyhennyskuluja seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Valtuutettiin hallitus käyttämään edelleen lakipalveluita ja mahdollisia asiantuntijapalveluita liittyen reklamoituihin 1-vuotiskorjauksiin. Päätettiin, että lainaosuussuoritusten lainanlyhennystä vastaavat erät rahastoidaan lainanlyhennysrahastoon ja rahoitusvastikkeet tuloutetaan.
Other details about the housing company
Yhtiö on siirtänyt osakeluettelon huoneistotietojärjestelmään ja omistajamerkintä on sähköinen. Ostaja on tietoinen, että hänen tulee viipymättä kaupanteon jälkeen hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Rekisteröinnin kustannuksista vastaa ostaja.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations