Go to content

Simonkyläntie 34

Vantaa, Ruskeasanta

paritalo 1993 , 3h+k+khh+sauna+pesuh.+wc+varasto

Built
1993
Surface area
84 m²
Debt-free price
264 000 €

Target description

Etsitkö asuntoa Vantaan Ruskeasannasta? Tämä viehättävä paritalokoti lapsiperheiden suosimalla Ruskeasannan alueella Tikkurilan kupeessa on heti vapaana uusille asukkaille. Tässä muuttovalmiissa paritalokolmiossa on kivoja yksityiskohtia, jotka antavat joustoa elämäntilanteen mukaan. Sisääntulokerroksessa on olohuone, keittiö ja ruokailutila sekä tilava kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna, erillinen wc sekä varastohuone. Varastohuoneesta on suora käynti ulos, joka helpottaa lapsiperheen ja lemmikkiperheen elämää, sillä esim. lastenvaunut saa tuotua suoraan sisään tätä kautta ja samalla hoituu vaunujen säilytys sisätiloissa. Olohuoneesta on pääsy omalle pihalle, joka on varustettu katetulla ja osittain lasitetulla terassilla sekä puulämmitteisellä paljulla, jossa on ihana rentoutua vaikkapa saunomisen ohessa tai viilentyä kuumana kesäpäivänä. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta ja kaksi isoa vaatehuonetta, joista saa helposti tehtyä myös esimerkiksi työhuoneen. Lisäksi yläkerrasta löytyy kylpyammeella varustettu kylpyhuone, johon on tehty ihana tähtitaivas ammeen yläpuolelle. Koti lämpiää sähköllä, jota tehostaa ilmalämpöpumppu. Ilmalämpöpumpulla saat myös miellyttävää viilennystä kesän kuumimpina päivinä. Tässä kodissa on runsaasti säilytystilaa (kaksi vaatehuonetta, kodinhoitohuoneen jatkeena iso varastohuone, josta uloskäynti sekä lisäksi ulkovarasto). Asunnolle kuuluu kaksi autopaikkaa sähköpistokkeella. Hyvin hoidetussa taloyhtiössä on 6 asuntoa. Yhtiössä on edulliset asumiskustannukset. Oma tontti. Rauhallinen Ruskeasanta on pientaloalue, joka on lapsiperheiden suosiossa ja alueella onkin leikkipuistoja ja useita päiväkoteja. Myös koulut sijaitsevat vain lyhyen matkan päässä. Lähin ruokakauppa on muutaman sadan metrin päässä ja Tikkurilan laajat palvelut löytyvät läheltä. Myös Kauppakeskus Jumbossa on runsaasti kauppoja ja palveluita. Samassa yhteydessä sijaitsevassa viihdekeskus Flamingossa voit nauttia mm. kylpylä- ja ravintolapalveluista. Ole yhteydessä ja sovitaan esittely! TÄMÄN KODIN MYY Sari Salmela Yrittäjä, toimitusjohtaja Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, YKV, eMBA, kaupanvahvistaja Puh. +358 50 380 9219 sari.salmela@spkoti.fi

Basic information

Target number
20551603
Location
Simonkyläntie 34, 01390 Vantaa
Type
paritalo
Ownership type
oma
Apartment description
3h+k+khh+sauna+pesuh.+wc+varasto
Rooms
3 Rooms
​​Living space surface area
84 m²
Total surface area
84 m²
Floors
2
Residential floors
2
Year of construction
1993
Commissioning year
1993
Release
heti

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
264 000,00 €
Debt-free price
264 000,00 €
Price per square meter
3 142,86 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
193,20 €/kk
Erityisvastike
50,00 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
243,20 €/kk

Muut maksut

Water fee
14,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
More information about fees
Vesimaksuennakko 14 eur/kk/hlö. Vesimaksu tasataan vuosittain kulutuksen mukaan. Talousarvio 2024: Hallituksella valtuudet periä tarvittaessa korkeintaan kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen. Sähkönkulutus (ml. käyttösähkö) on ollut 15 202 kWh viimeisen 12 kuukauden aikana aikavälillä 26.9.2023 - 26.9.2024 kolmen henkilön taloudessa. Keskimääräinen kuukausikulu 10 c/kWh hinnalla laskettuna on ollut 126,70 eur/kk. Lisäksi sähköyhtiö laskuttaa sähkön siirtomaksun.

More information about the apartment

Balcony orientation
etelä
More information
muu verkkoyhteys
The apartment includes
parveke, oma sauna, kulku suoraan ulos, antenni, kuntotarkastusta ei ole tehty, kosteusmittaus tehty
More information 2
kaapistot, sälekaihtimet/rullaverhot, verhotangot, naulakko, kiinteät valaisimet, lämminvesivaraaja, ilmalämpöpumppu
Energy certificate
Ei lain vaatimaa energiatodistusta
Condition
hyvä
Heating system
sähkö
Views
Pihalle
Completed repairs
Nykyisen omistajan toimesta: Seinien maalaus 2024 ja lasiseinän asennus terassille 2023 Edellisen omistajan toimesta: Seinien tapetointi ja maalaus, paljun asennus, alakerran laminaatin asennus 2015, pintaremonttia 2012-2015, etu- ja takapihan terassien uusinta 2017, liesituulettimen vaihto 2017, lämminvesivaraajan vaihto 2019 (yhtiön toimesta)
Other trade-significant information
Yj. 16 §: Huoneistojen peruskorjaus- ja huoltotyöt Huoneistojen C5 ja C6 osakkeenomistajat vastaavat kaikista ulko- ja sisäpuolisista peruskorjaus- ja huoltotöistä, jotka kohdistuvat jo vuosia muita rakennuksia aiemmin rakennettuun yhtiöön kuuluvaan rakennukseen, missä huoneistot C5 ja C6 sijaitsevat. Huoneistojen A1, A2, B3 ja B4 osakkeenomistajat eivät ole velvollisia osallistumaan huolto- ja peruskorjaustöistä aiheutuviin menoihin huoneistojen C5 ja C6 osalta. Huoneistojen A1, A2, B3 ja B4 osakkeenomistajat vastaavat kaikista ulko- ja sisäpuolisista peruskorjaus- ja huoltotöistä, jotka kohdistuvat 1990-luvulla rakennettuihin neljään (4) paritalohuoneistoon. Huoneistojen C5 ja C6 osakkeenomistajat eivät ole velvollisia osallistumaan huolto- ja peruskorjaustöistä aiheutuviin menoihin huoneistojen A1, A2, B3 ja B4 osalta. Piha-alueiden, huoltorakennuksen sekä muiden kuin huoneistoihin kuuluvien piha-aitojen peruskorjauksista ja huollosta sekä muista yhtiön hallinnassa olevista rakennuksista ja alueista sekä asioista vastaavat edelleen kaikki osakkaat yhdessä.

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu, tiili
Roof type
Harjakatto
Roofing material
Peltikate
Living room floor
laminaatti
Living room walls
maalattu
Kitchen countertops
puu
Kitchen floor
laminaatti
Kitchen walls
maalattu, tapetti
Kitchen equipment
astianpesukone, liesituuletin / hormi
Stove
keraaminen
Refrigerator and freezer
jääkaappi/pakastin
Number of bedrooms
2
Bedroom floor
laminaatti
Bedroom walls
tapetti
Description of the bathroom
Kylpyhuone, yläkerta: Suihku, amme, wc-istuin, allaskaappi, pyyhekuivain Pesuhuone alakerta: Suihku, pyyhekuivain, lattialämmitys
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Description of the toilets
Wc-istuin, allaskaapisto
Toilet floor
laatta
Toilet walls
kaakeli
Number of toilets
1
Sauna floor
laatta
Type of sauna stove
sähkökiuas
Utility room floor
laatta
Utility room wall
kaakeli
Utility room equipment
pesukoneliitäntä, lattialämmitys, lattiakaivo, pyykkikaapit
Description of other storage facilities
ulkovarasto
Other premises
Kaksi isoa vaatehuonetta, joita voi hyödyntää myös esim. työhuoneena. Iso varastohuone kodinhoitohuoneen yhteydessä, jossa on oma uloskäynti.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Puulämmitteinen palju, ruokailutilan seinähylly, vaatekaapit varastohuoneessa.

Plot and zoning

Plot size
1998 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Vantaan kaupunki/kaavoitus Puh. 09 839 11 vantaa-info@vantaa.fi
Pihan kuvaus
Puulämmitteinen palju Pihan ilmansuunta: etelä

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Vantaa Simonkyläntie 34 A
Contact details of the property manager
Riitta Niemelä, hallituksen puheenjohtaja Puh. 040 5311 668
Maintenance
asukkaat
More information about maintenance
Lähivuosina taloyhtiö tulee hankkimaan kiinteistöhuoltoyrityksen hoitamaan ulkoalueen talvikunnossapitoa, sekä tarvittavia korjauksia yhtiössä. Sopivaa huoltoyritystä etsitään.
Housing company parking spaces
Autopistokepaikkoja: 12
Information on the housing company’s parking spaces
Autopaikkojen sähköpistokkeet voidaan laittaa päälle asunnosta.
Completed repairs
2011 A-D kuntokartoitus 2013 Hsto E5 kuntokartoitus 2016 A-D-asuntojen kattoremontti 4/2016 2018 B-C etupihan laatoituksen/kivetyksen kunnostus, E-F käyttövesiputkien uusinta 8/2028, A-B huippuimurien korjaus 2018-2019 A-D viallisten lämmityspattereiden vaihto 2019 Kuusten kaadot taloyhtiön tontilla, E-F katon maalaus, A-D lämminvesivaraajien vaihto 12/2019, E-F putkiston kuntokartoitus/sukitus 2020 Tontti-/sadevesiviemärien tyhjennys, painepesu, kuvaus 2022 Ilmanvaihtokanavien puhdistus, mittaus, säätö, A-D ulko-ovien uusiminen, C-D huippuimurit korjaus 2023 Ulko-ovien uusinta 11/2023
Upcoming repairs
2024 Julkisivupuolen piha-aidan uusinta, A_F-huoneistojen ikkunoiden uusinta (v.24-25/rahoituksen saanti), valokuitu taloyhtiöön ja huoneistoihin 2025 Latauspisteet (1-2) sähköautoille, huoneistojen piha-aitojen uusiminen 2026 Piha- ja parkkialueen kunnostus 2027 - 2028 -
Other details about the housing company
Koneellinen poistoilmanvaihto, pihavarasto.

Services and transportation connections

Services
K-Market Ristipuro 600 m Tikkurilan laajat palvelut 3,5 km Kauppakeskus Jumbo ja Flamingo 5,1 km
More information about the services
Kuismapuiston leikkipaikka 450 m Harjupuiston leikkialue 450 m Kuismapuiston pallokenttä 550 m
Traffic connections
Bussi 180 m Juna (Leinelän asemaa) 2,6 km
Schools
Simonkallion koulu 1,4 km Simonkylän koulu 1,8 km
Kindergarten
Mistelin päiväkoti 280 m Ristipuron päiväkoti 300 m Useita päiväkoteja alueella

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations