Go to content

Näkinkuja 5

Joensuu, Noljakka

omakotitalotontti

Debt-free price
84 000 €

Target description

Etu Noljakassa upea puistoon rajoittuva tontti tien päässä, ei siis läpikulkua autoilla, tie jatkuu kevyenliikenteen väylänä. Tontille saa rakentaa omakotitalon tai paritalon. Tontilla on purettavaksi tarkoitetut rakennukset. Tässä rakennuspaikka josta on lyhyt matka Joensuun keskustan palveluiden äärelle. Tontilla valmiina sähkö-, viemäri- ja vesiliittymä.

Basic information

Target number
20527007
Location
Näkinkuja 5, 80140 Joensuu
Type
omakotitalotontti
Release
muu ehto
More information about vacating
1 kk kaupasta tai sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
84 000,00 €
Debt-free price
84 000,00 €

More information about the plot

The plot includes
tie perille, sähköliittymä siirtyy
Energy certificate
Ei lain vaatimaa energiatodistusta
Water supply
kunnan
Drain
kunnan
Transferred subscriptions
vesi- ja viemäriliittymä.

Plot and zoning

Plot size
1079 m²
Tontin tehokkuusluku
0.25
Plot’s planning permission
1. Rakennuksissa on oltava harjakatto. 2. Julkisivumateriaaleina on käytettävä vaaleata kiviainesta tai puuta. Mikäli rakennus sijoittuu kortteliin, on rakennuksia entuudestaan, tai muuten sellaiseen paikkaan jossa se täydentää olemassa olevaa kokonaisuutta, kuten esim. katusivua, on julkisivumateriaalin oltava puuta. 3. Rakennuksen suurin yhtenäinen julkisivupituus saa olla enintään 20 metriä. 4. Tontti on aidattava joko pensasaidalla tai puuaidalla. 5. Ellei asemakaavassa ole toisin osoitettu, osoitetusta rakennusoikeudesta enintään 10 % saadaan rakentaa myymälätyö- ja kokoontumistiloiksi sellaista toimintaa varten, mikä ei aiheuta ympäristölleen kohtuutonta haittaa melun, tärinän, ilman pilaantumisen eikä liikenteen muodossa. Näihin tiloihin on sisäänkäynti järjestettävä suoraan varsinaiselta kadulta. 6. Mikäli tontilla jo olevien rakennusten kerrosala ylittää asemakaavaan merkityn rakennusoikeuden, ovat niiden rakennusten rakennusluvan varaiset muutos- ja peruskorjaustoimenpiteet sallittavia asemakaavan niitä estämättä. 7. Rakennusta ei saa sijoittaa kahta metriä lähemmäksi naapuritontin rajaa, lukuun ottamatta naapuritontteja, joiden rakennukset kytketään kiinni toisiinsa. 8. Tontilla saadaan kadunpuoleinen rakennusalan raja ylittää enintään kahdella metrillä kuistin yms. vähäisen rakennuksen osan rakentamista varten.
Plot’s planning permission area
270 m²
Type of plot
Tasamaatontti
Property ID
167-401-17-93
Tontin nimi
Portinkorva
Ownership of the plot
oma
Lisätietoja tontista
Loivasti nouseva tontti, jolla sijaitsee purettavaksi tarkoitetut rakennukset. Tontti sijaitsee hyvällä paikalla päättyvän tien päässä, josta lähtee kevyenliikenteen väylät, eli erinomaiset kulkuyhteydet kaupunkiin joko autolla tai kevyenliikenteen teitä pitkin.
Zoning situation
Asemakaava
Plot zoning information

AOR-2, erillisten tai kytkettyjen pientalojen korttelialue.

Services and transportation connections

Services
Lyhyen kävelymatkan päässä Noljakassa.
Traffic connections
bussit.
Schools
Alakoulu Noljakassa, muut koulu Joensuun keskustassa.
Kindergarten
Noljakassa.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations