Go to content

Lempiäläntie 601

Ruokolahti, 700-473-3-11 TUPALA

metsätila

Debt-free price
52 400 €

Target description

Ruokolahdella, vain vartin ajomatkan päässä Ruokolahden keskustasta, on nyt myytävänä mielenkiintoinen metsäkiinteistö. Suikkalan metsäteiden varressa sijaitsevaan runsaspuustoiseen Tupala-tilaan kuuluu myös rakennusoikeutta yhdelle loma-rakennukselle Oininki-järven rannassa. Tupala-tilan puuston keski-ikä on metsäarvion mukaan 38 vuotta ja keski-tilavuus 167 m3/ha. Metsämaan kasvupaikat ovat pääosin tuoreita kankaita. Puuston kokonaismäärä on 1540 m3. Tilan puustosta noin puolet on nuoria kasvatusmetsiä, T2-taimikoita noin 2 ha ja uudistuskypsää metsää noin 2 ha. Kohteella on kiireellisiä taimikonhoitotarpeita. Myyntikohteen arvioitu metsätalousarvo on 52 400 euroa. Etelä-Karjalan Mhy | Esko Veijalainen on laatinut ajantasaisen arvion metsäkiinteistön arvosta 4.12.2023. METSÄARVIO löytyy tämän myynti-ilmoituksen kohdasta 'Lisätietoja'. Kiinteistöllä on yksi rakennuspaikka, ja kiinteistölle saa rakentaa yhden loma-asunnon talousrakennuksineen. Rakennusoikeutta on kunnan rakennusjärjestyksen mukaan 5 % rakennuspaikan pinta-alasta. Metsästysoikeus on vuokrattu Salo-Äitsaaren metsästysseuralle (pienriista) ja Äitsaaren Hirvimiehille (sorkkaeläimet). Mahdollisuus hakea metsästysseuran jäsenyyttä. Kohde myydään TARJOUSAIKAKAUPPANA. Voit tarjota kohteesta arvioitua arvoa vähemmän tai enemmän. Tarjoukset pyydetään jättämään ostotarjouslomakkeella 13.3.2024 klo 16 mennessä. Tupala-tilan OSTOTARJOUSLOMAKE löytyy tämän myynti-ilmoituksen kohdasta 'Lisätietoja'.

Basic information

Target number
20493740
Location
Lempiäläntie 601 , 56140 RUOKOLAHTI
Type
metsätila
Release
heti

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
52 400,00 €
Debt-free price
52 400,00 €

Muut maksut

Property tax
ei tiedossa €
Road toll
ei tiedossa

Kohteen lisätiedot

Tontin muut lisätiedot
tie perille, tien käyttöön liittyvä oikeus

Plot and zoning

Tilan pinta-ala
9,456 ha
Metsän pinta-ala
9,35 ha
Plot’s planning permission
"Uuden rakennuspaikan vähimmäiskoko on rakennusjärjestyksen mukaisesti 3 000 m2 ja rantaviivan vähimmäispituus 60 m. Kullekin vähintään 2000 m2 suuruiselle rakennuspaikalle saa rakentaa: - Yhden loma-asunnon. - Saunan, jonka kerrosala on enintään 25 k-m2. - Vierasmajan, jonka kerrosala on enintään 25 k-m2. - Muita talousrakennuksia. Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa kuitenkin olla enintään 200 k-m2 ja lukumäärä enintään neljä. Kullekin alle 2 000m2 suuruiselle rakennuspaikalle saa rakentaa: - Yhden loma-asunnon, jonka kerrosala on enintään 60 k-m2. - Saunan, jonka kerrosala on enintään 25 k-m2. - Muita talousrakennuksia. Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa kuitenkin olla enintään 5 % rakennuspaikan pinta-alasta ja lukumäärä enintään neljä."
Property ID
700-473-3-11
Property name
TUPALA
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Yleiskaava
Plot zoning information

Kaavakartta: https://ruokolahti.fi/media/pdf-tiedostot/rakentaminen-ja-tontit/saimaa-itaosa.pdf RA, loma-asuntoalue, 1 rakennuspaikka. M, maa- ja metsätalousvaltainen alue

Ranta
oma ranta
Oininki
Metsän kuvaus
Talousmetsää

Additional information links

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations