Go to content

Leipäläntie 9

Turku, Kastu

omakotitalo 1972 , 4-6 h, k, s

Built
1972
Surface area
172 m²
Debt-free price
329 000 €

Target description

Loistavalla paikalla sijaitseva yksitasoinen omakotitalo. Siistikuntoinen, tilava koti puistoalueeseen rajoittuvalla Turun kaupungin 819 m² vuokratontilla. Aurinkoinen, suojaisa takapiha rajoittuu etelään, kaupungin kesäkukkapeltoon kävelypolkuineen. Aurinko paistaa tontille lähes koko päivän. Erinomainen sijainti lähellä keskustaa, kouluja, päiväkotia, palveluita ja harrastusmahdollisuuksia. Todella iso olohuone isoine ikkunoineen, ruokailutila, keittiö, johon mahtuu ruokapöytä ja jossa on runsaasti laskutilaa. Mahdollisuus viiteen makuuhuoneeseen, nyt yksi makuuhuoneista on tehty vaate/ pukeutumishuoneeksi ja kaksi makuuhuoneista on yhdistetty tilavaksi arkiolohuoneeksi/ työhuoneeksi. Kodinhoitohuone, josta pukuhuoneen kautta käynti pesuhuoneeseen, jossa on kaksi suihkua ja kylpyamme, sauna lämpiää lempeästi puukiukaalla. Talon yhteydessä on autotalli ja runsaasti varastotilaa, lisäksi etupihalla on kelohirsilato/ varasto ja takapihalla leikkimökki/ pihavaja. Sovi oma esittelyaikasi nina.turve@spkoti.fi tai Nina 050 3878011

Basic information

Target number
20429877
Location
Leipäläntie 9, 20300 Turku
Type
omakotitalo
Ownership type
oma
Apartment description
4-6 h, k, s
Rooms
5 Rooms
​​Living space surface area
172 m²
Other floor area
73 m²
Total surface area
245 m²
More information about the area
Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, tämän vuoksi pinta-alat saattavat poiketa olennaisestikin nykystandardien mukaan laskettavasta huoneistoalasta. Todellinen pinta-ala voi siten olla esitteessä ilmoitettua suurempi tai pienempi.
Floors
1
Residential floors
1
Year of construction
1972
Release
muu ehto
More information about vacating
1-2 kk kaupasta/ sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
329 000,00 €
Debt-free price
329 000,00 €
Price per square meter
1 912,79 €/m²

Muut maksut

Property tax
270 €/vuosi €
More information about fees
Vesi ja sähkö kulutuksen mukaan. Lämmitysöljy (nykyisillä asukkailla talvesta riippuen n. 3300-3700 l/ vuosi). Jätehuolto ja vakuutukset. Varainsiirtovero 3 % kauppahinnasta.

More information about the apartment

More information
valokuitu
The apartment includes
oma sauna, kuntotarkastus tehty, sähköliittymä siirtyy, antenni
Energy class
E2018
Condition
hyvä
Heating system
öljy
Fireplace
takka, muu
Other description of the fireplace
Avotakka, jossa takkasydän
Ventilation
painovoimainen
Water supply
kunnan
Drain
kunnan
Transferred subscriptions
Vesi- ja viemäriliittymä
Completed repairs
Koko talo pintaremontoitu, asennettu Harvian takkasydän avotakkaan olohuoneessa sekä asennettu keskuspölynimurijärjestelmä kattaen koko talon 1999, öljykattila ja öljypoltin uusittu (öljykattilassa on automaattinen sähkövastus varalla) 2001, kaikki patteriventtiilit uusittu 2002, talon vesi- ja viemäriliittymät talosta kaupungin linjaan uusittu 2002, kaikki kattoikkunat (4 kpl) uusittu 2003, lattian alla oleva tila (missä kaikki putkistot näkyvissä ja näin helposti huollettavissa ja kontrolloitavissa) puhdistettu rakennusaikaisesta karhuntaljajäämistöstä ja rakennusaikaisista rakennusjätteistä ja asennettu Finnfoam -levytys koko tilaan 2004, olohuoneen/ruokahuoneen tammiparketti hiottu ja lakattu 2005, autotallin lattia pinnoitettu, seinät maalattu sekä asennettu kauko-ohjattava nosto-ovi (Novoferm 45 mm eli se paksumpi) 2007, keittiön lattiapinta, keittiökalusteiden välitilalaatoitus, kodinkoneet (alumiini/rst) sekä tiskiallas, hanat sekä työtasot uusittu 2008, kaikkien makuuhuoneiden (4 kpl) pinnat (katot, seinät, lattiat) uudistettu, käyttövesiputkistot pääosin uusittu komposiittiputkiksi 2009, viemäriputkisto uusittu (paitsi n. 4,5 m osuus pääviemärissä kaivosta taloon päin uusimatta) 2010, Raision Pesuhuollon suorittamat viemäri yms. kuvaukset saatavissa, uusi keskuspölynimuri 2010, uusi ulko-ovi (Thermo -paras eristyskyky) ja uusi pihaovi ja varaston ovi 2012, öljysäiliö (sisäsäiliö, 4000 litraa) pinnoitettu (takuu 10 + 10 v) pöytäkirjat, Telian valokuitu 2015, isomman wc/suihkutilan uusiminen kalusteineen kaikkineen 2016, pihavarasto/leikkimökki maalattu, eteisen, 1 mh ja keittiön lattiamateriaalin uusiminen (vinyylilankku), keittiöön uudet pinnat, työtasot, välitilojen ja seinän laatoitus, kauko-ohjattava LED valaistus, etelän puolen ikkunapuitteiden huoltomaalaus, yksi makuuhuone muutettiin vaatehuoneeksi ja kaksi makuuhuonetta yhdistettiin yhdeksi 2018, uusien liukuovien asentaminen eteisen komerotilaan 2019, Ouman lämmönsäätöjärjestelmän uusiminen, pikkuvessan pintojen laitto ja kaikki uudet wc-kalusteet 2020, öljypoltinhuolto ja yksiputkijärjestelmän vaihto uuteen, viemäritukoksen avaus ja kaikkien viemäreiden kuvaus (Raision Pesuhuolto Oy, kaikki hyvässä kunnossa) 2022.

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu
Rakennusmateriaali: Puurunko, julkisivut kuitusementtilevyä, kalkkihiekkatiiltä ja vähäisemmiltä osin paneelia.
Roof type
Loiva harja/ pulpettikatto
Roofing material
Bitumihuopakate
Description of the living room
Parkettilattia, seinät tapetoitu/ maalattu.
Description of the kitchen
Kaapistot, jääkaappipakastin, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone. Autotallissa lisäksi side-by-side jääkaappipakastin. Lattia vinyylilankkua.
Description of the bedrooms
Parkettia, vinyylilankkua, muovimattoa.
Description of the bathroom
Kokonaan laatoitettu, kaksi suihkua, kylpyamme, lattialämmitys. Äänentoistojärjestelmä. Ikkuna.
Description of the toilets
Kaksi erillistä wc:tä, toisessa suihku (sähköinen tuuletus) ja lattialämmitys.
Description of the sauna
Puukiuas, seinät ja lauteet tervaleppää, kuituvalo- ja äänentoistojärjestelmä. Ikkuna.
Description of the utility room
Kaapistot, pesuallas.
Description of storage facilities
Kaapistot, varasto, pihavaja.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Pihalla lämmitystolppa kahdelle autolle.

Plot and zoning

Plot size
819 m²
Buildings
varasto
Plot’s planning permission area
200 m²
Type of plot
Tasamaatontti
Property ID
853-82-4-8-L1
Ownership of the plot
vuokrattu
Lessee of the plot
Turun kaupunki
Rent of the plot
250,00 €/vuosi
Plot rental period
31.5.2029
Zoning situation
Asemakaava
Plot zoning information

Turun kaupunki

Lisätietoa muista rakennuksista
Etupihalla kelohirsilato/ varasto, takapihalla leikkimökki/ pihavaja.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations