Go to content

Tammikatu 9 B

Lahti, Saksala

paritalo 1955 , AK: Oh,mh,rt,k YK: aula,vh,kph/wc,2mh,p Kellari: ph/kotibaari,wc,khh,psh,s

Built
1955
Surface area
96 m²
Debt-free price
143 000 €

Target description

Keskikerros muistuttaa eniten 1950 -luvun rakennustyylistä: olohuone ja virallinen ruokatila on avonainen ja valoisa. Tunnelmaa luo alkuperäinen katto sekä portaiden pylväs. Komea tunnelmatakka ruokailutilan nurkassa. Keittiön ruokapöydän äärestä näkymä etupihan puutarhaan ja kadulle. Keskikerroksessa yksi makuuhuoneista. Leveät portaat johtavat yläkertaan: kaksi makuuhuonetta, joista molemmista kulku parvekkeelle. Yläkerrassa lisäksi pesuhuone, vaatehuone ja tilava aula. Kellarikerroksessa paljon aputiloja ja kodinhoitopiste. Rentoutumishetkiin kylpyhuone ja sauna, jonka jälkeen voi rentoutua kotibaarissa. Oma tontti (kokonaisala 1200m2) on jaettu hallinnanjakosopimuksella. Tontti rajoittuu takapihalta puistoalueeseen. Lämmitysyhtymällä kaukolämmitys käytössä. Ei lain ed. e tod. Sijainti on mitä mainioin: Saksalan eikä keskustan palveluihin ole pitkä matka, liikenneyhteydet ovat sujuvat myös oman auton käyttäjillä. Täällä olet kaupunkielämän vilskeen ulkopuolella.

Basic information

Target number
20426402
Location
Tammikatu 9 B, 15520 LAHTI
Type
paritalo
Apartment description
AK: Oh,mh,rt,k YK: aula,vh,kph/wc,2mh,p Kellari: ph/kotibaari,wc,khh,psh,s
Rooms
4 Rooms
​​Living space surface area
96 m²
Other floor area
50 m²
Total surface area
146 m²
Floors
3
Residential floors
3
Year of construction
1955
Commissioning year
1955
Release
muu ehto
More information about vacating
n. 2 kk kaupasta tai sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
143 000,00 €
Debt-free price
143 000,00 €
Price per square meter
1 489,58 €/m²

Muut maksut

More information about fees
Kiinteistön vakuutus 343,35 €/v, Kiinteistövero 238,70 €/v, Salpakierto perusmaksu 33,50 €/v Veden perusmaksu 8,00 €/kk, Lämmönjaon sähkö 7,00 €/kk, Muut kulut 6,00 €/kk

More information about the apartment

Other restrictions on use and transfer
Asemakaavan ja yleiskaavan mukaiset määräykset
The apartment includes
oma sauna, tie perille, kaapeli-tv, sähköliittymä siirtyy
The transaction does not include
Kodin irtaimisto
Additional energy class information
Ostaja on tietoinen siitä, että myyjä ei ole hankkinut lain edellyttämää energiatodistusta eikä rakennuksen energialuokka ole täten tiedossa. Rakennuksen energiatodistuksen hankkimisesta vastaa lain mukaan rakennuksen omistaja.
Condition
tyydyttävä
Heating system
kaukolämpö
Fireplace
muu
Other description of the fireplace
Ruokailutilan tunnelmatakka
Ventilation
painovoimainen
Water supply
kunnan
Drain
kunnan
Completed repairs
1990 salaojien huuhtelu ja pihakaltevuuden korjaus pois rakennuksesta päin, sorastus päätyseinustalle, 1995, ikkunat uusittu ja sälekaihtimet asennettu, 2005 käyttövesiputket uusittu, 2007 kellarikerroksen saunaosasto saneerattu ja varastotilat huoltomaalattu, 2013 viemärit sukitettu, 2017 hallinnanjakosopimus laadittu ja kirjattu 2023 vesikaton pesu ja maalaus, 2023 ulkoverhouksen maalaus

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu, tiili, betoni
Rakennusmateriaali: Betoniperustus, ulkokehikko betoniharkko, väliseinät tiiltä
Roof type
Harjakatto
Roofing material
Peltikate
Description of the living room
Olohuoneen ja ruokailutilan lattia parkettia, seinät maalattua lasikuitutapettia, sisäkatto mahonkiviilulevyä. Avotakan seinät kolibrimaalattu, osittain punatiiltä ja päätyseinä tapetoitu. Yläkertaan menevä portaikko remontoitu 2000, kaiteet uusittu ja seinät maalattua lasikuitutapettia
Description of the kitchen
Keittiö remontoitu 2005. lattia parkettia, seinät maalattu, sisäkatto valkolakattua paneelia. Varustukseen kuuluu valkoiset kaapistot, jääkaappi, pakastekaappi, keraaminen sähköhella kiertoilmauunilla, liesituuletin (hormikytkentä, ei imuria), astianpesukone, samassa yhteydessä uusittu sähkötyöt.
Description of the bedrooms
Alakerran makuuhuoneen lattia parkettia, seinät puolipaneelia ja yläosa tapetoitu. Yläkerran makuuhuoneiden lattiat parkettiaseinätmaalattua lasikuitutapettia. Molemmista makuuhuoneista käynti takapihalle avautuvalle parvekkeelle.
Number of bedrooms
3
Description of the bathroom
Yläkerran kylpyhuone/wc remontoitu 2000. Lattia laatoitettu, seinät laatoitettu, vesikiertoinen lattialämmitys. Varustukseen kuuluu suihku, altaalla varustettu suihkukaappi, wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, pesukoneliitäntä ja rättipatteri. Saunan yhteydessä oleva pesuhuone saneerattu 2007. Lattia laatoitettu, seinät laatoitettu, vesikiertoinen lattialämmitys.
Description of the toilets
Yläkerran wc pesuhuoneen yhteydessä. Kellarikerroksen wc pukuhuoneen vieressä.
Number of toilets
2
Description of the sauna
Kellarikerroksen saunaosasto saneerattu 2007. Saunan lattia laatoitettu, vesikiertoinen lattialämmitys, seinät paneelia
Type of sauna stove
sähkökiuas
Description of the utility room
Kodinhoitohuone saneerattu 2007. lattia laatoitettu, vesikiertoinen lattialämmitys. Varustukseen kuuluu pesuallas, pesukoneliitäntä ja kaapistot sekä lattiakaivo
Description of storage facilities
Kellarikerrksen varastot, vaatehuone ja kaapistot
Other premises
Alakerrassa neljä varastotilaa

Plot and zoning

Plot size
1200 m²
Rasitteet
Hallinnanjakosopimus MML/28445/73/2017, Naapuriosapuolet, yhteisseinärasite (398-1954-K8), Kiinteisöllä oikeus, käyttörasite rakennuksessa (398-1971-K5)
Plot’s planning permission
AO omakotitonttien korttelialue R 70-200, rakennusala jonka sisäpuolelle saa rakentaa I-II kerroksisen 1-2 perheen omakotitalon, jonka pinta-ala on numeroin ilmaistu. Rakennus on rakennettava välitonttirajaan kiinni ja mikäli mahdollista samaan räystäs- ja harjakorkeuteen välirajan toiselle puolelle rakennettavan rakennuksen kanssa ja lisäksi niin, että ne muodostavat rakennustaiteellisen kokonaisuuden.
Plot’s planning permission area
200 m²
Type of plot
Tasamaatontti
Property ID
398-20-1144-5
Property name
201144
Ownership of the plot
oma
Lisätietoja tontista
Kiinteistöllä on hallinnanjakospimus joka kirjattu 16.1.2017. Omistajat hallitsevat hallinjakosopimuksen karttaliitteeseen merkittyä osaa B rakennuksesta ja siihen kuuluvaa takapihalla olevaa n. 80m2:n suuruista aluetta. Yhteishallintaan jää muu n. 848m2:n suuruinen piha-alue.
Zoning situation
Asemakaava
Plot zoning information

asiakaspalvelu.maankaytto@lahti.fi, Puhelin 044 416 3962 tai 044 018 7176 Käyntiosoite: Askonkatu 2, siakaspalvelu 4.kerros) 15100 Lahti

Services and transportation connections

Services
Saksalassa K-lähikauppa ja Launeen marketpalvelut

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations