Go to content

Voudinkatu 6

Kaarina, Keskusta

kerrostalo 1987 , 3h, k, s, p

Built
1987
Surface area
79 m²
Debt-free price
179 000 €

Target description

Ylimmän kerroksen kolmio, josta on hulppeat näkymät! Asunto sijaitsee aivan Kaarinan keskustan välittömässä läheisyydessä. Keskeisestä sijainnista huolimatta taloyhtiön takapiha rajautuu suojaisaan metsikköön, mikä tekee ympäristöstä viihtyisän ja vehreän. Erilaisten palvelujen osalta alue on myös erinomainen, sillä vain kävelymatkan päässä ovat keskustan päivittäistavarakaupat, Kaarinan uimahalli sekä koulu ja päiväkoti. Tästä ylimmän kerroksen päätyasunnosta aukeaa upeat maisemat kolmeen eri suuntaan. Erityisesti ihastuttaa olohuoneen ja lasitetun parvekkeen näkymä, joka on aurinkoisesti etelän suuntaan ja kantaa näyttävästi aina pitkälle Kuusistoon asti. Hieno keittiö on remontoitu perusteellisesti vuonna 2023 ja varusteltu erittäin laadukkaasti. Dektonin keraamiset työtasot ovat huippuluokkaa, apteekkarinkaappi tuo käytännöllistä säilytystilaa ja muun muassa viinikaappi tarjoaa pientä arjen luksusta. Tilava kylpyhuone on uusittu vuonna 2009 ja sen jälkeen lattioihin sekä seiniin on tehty vielä nanopinnoitus vuonna 2022. Asunnossa on myös oma sauna, jonka ikkunasta on metsäinen maisema, josta kelpaa nauttia löylyjen lomassa. Kodin pohjaratkaisu on monipuolinen ja sopii moneen eri tarpeeseen. Huoneet ovat erittäin tilavat ja esimerkiksi makuuhuoneet on sijoitettu käytännöllisesti eri puolille asuntoa omaan rauhaansa. Isommassa makuuhuoneessa on myös ilmalämpöpumppu, joka varmistaa asumismukavuuden kesälläkin. Asunto Oy Jahtipuisto on vuonna 1987 valmistunut taloyhtiö, johon kuuluu yksi asuinrakennus, jossa on 35 asuntoa. Taloyhtiöllä on oma tontti ja vuonna 2014 lämmitysjärjestelmäksi vaihdettiin taloudellinen sekä ekologinen maalämpö. Seuraavaksi suunnitteilla on muun muassa aurinkopaneelien asennus, mikä parantaa energiatehokkuutta entisestään. Taloyhtiön taloudesta on muutenkin pidetty huolta ja asumiskulut ovat pysyneet varsin kohtuullisina, sillä asunnon hoitovastike on vain 254,25 €/kk. Tätä asuntoa esitellään yksityisesittelyin, joten ota yhteyttä ja sovitaan aika omalle esittelylle! Myynti ja lisätiedot: Nina Turve Kiinteistönvälittäjä LKV 0503878011 nina.turve@spkoti.fi Sp-Koti Turku

Basic information

Target number
20394365
Location
Voudinkatu 6, 20780 Kaarina
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
3h, k, s, p
Rooms
3 Rooms
​​Living space surface area
79 m²
Total surface area
79 m²
Floors
8
Residential floors
8
Year of construction
1987
Commissioning year
1987
Release
muu ehto
More information about vacating
1 kk / sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
179 000,00 €
Debt-free price
179 000,00 €
Price per square meter
2 265,82 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
254,25 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
254,25 €/kk

Muut maksut

Water fee
24,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
More information about fees
Sähkö kulutuksen mukaan (taloyhtiö laskuttaa). Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,50 % velattomasta kauppahinnasta kaupanteossa. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Taloyhtiössä on päätetty lämmönvaihtimen uusimisesta sekä aurinkopaneelien asentamisesta. Hanketta varten nostettava laina on noin 65 000 € ja tämän asunnon arvioitu lainaosuus kyseisestä hankkeesta on noin 2 204 € ja rahoitusvastike noin 45 €/kk.

More information about the apartment

Balcony type
lasitettu
Balcony orientation
etelä
More information
laajakaista
The apartment includes
hissi, parveke, oma sauna, kaapeli-tv
Energy class
E2013
Additional energy class information
Voimassa 16.12.2024 asti.
Condition
hyvä
Heating system
kaukolämpö, maalämpö
Completed repairs
Isomman makuuhuoneen seinien ja katon maalaus sekä listoitus, keittiön perusteellinen remontointi, uusien jalkalistojen asennus olohuoneeseen, kylpyhuoneen pesualtaan ja allaskaapin uusinta, vinyylilattian sekä liukuovellisen peilikaapin asennus eteiseen 2023, kylpyhuoneen seinien, suihkun lasiseinän ja lattian nanopinnoitus sekä silikonisaumojen vaihto, eteisen seinien tapetointi ja eteisen kattolamppujen vaihto 2022, saunan kiukaan uusinta ja ilmalämpöpumpun asennus 2021, parkettilattian asennus isompaan makuuhuoneeseen 2017. Edellisen omistajan aikana olohuoneen parketin hionta ja lakkaus 2015, kylpyhuoneremontti 2009.

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Roof type
Tasakatto
Roofing material
Huopakate
Description of the living room
Lattia parkettia ja seinät tapetoitu.
Description of the kitchen
Hieno ja laadukas keittiö uusittu perusteellisesti vuonna 2023. Jääkaappi/pakastin, induktioliesitaso, erillisuuni, liesituuletin, astianpesukone, integroitu mikro ja viinikaappi. Keraamiset Dektonin työtasot ja välitilan levy, lattia vinyyliä ja seinät maalattu.
Description of the bedrooms
2 kpl. Toisessa makuuhuoneessa lattia parkettia ja toisessa laminaattia. Seinät tapetoitu sekä maalattu.
Description of the bathroom
Kylpyhuone uusittu vuonna 2009 ja seinien sekä lattian nanopinnoitus ja silikonisaumojen vaihto vuonna 2022. Suihku, suihkuseinä, wc-istuin, pesukoneliitäntä, peili- ja allaskaappi sekä lattialämmitys. Lattia ja seinät laattaa.
Description of the sauna
Saunan sähkökiuas uusittu vuonna 2021. Saunassa ikkuna.
Description of storage facilities
Häkkivarasto, jäähdytetty kellari ja eteisessä sekä toisessa makuuhuoneessa kaapistot.
Other premises
Eteinen.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ilmalämpöpumppu ja sälekaihtimet.

Plot and zoning

Plot size
1870 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Kaarinan kaupunki

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Jahtipuisto
Contact details of the property manager
Maininki Kiinteistöpalvelut Oy, Isännöitsijänä Kari Sarlin, puh. 02 276 4676
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Maininki Kiinteistöpalvelut Oy, Voudinkatu 3, 20780 Kaarina
The housing company includes
mankeli, jäähdytetty kellari, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Housing company parking spaces
Parkkipaikkoja: 35
Completed repairs
Sokkelit, parvekkeet, parvekeovet ja ikkunat 2010, huopakatto 2013, maalämpö ja lämmön talteenotto 2014, lämmitysjärjestelmän tasapainotus 2015.
Upcoming repairs
Yhtiön päättämät korjaukset: Lämmönvaihtimen uusiminen ja aurinkopaneelit 2024. Kunnossapitotarveselvityksen mukaan: 2023 lämmitysjärjestelmän energiatehokkuuden selvitys, 2024 huoneiston ovien ja lukituksen uusiminen, aurinkopaneelit, hissin peruskorjaus tai uusiminen. Lisäksi 2023-2027 jakson aikana huoneistojen märkätilaremontteja ja niihin liittyviä LVI-teknisiä töitä (jatkuvaa), sekä kylmäkellarin poistaminen käytöstä, kun nykyinen koneisto on käytetty loppuun (ei uusita).
Other details about the housing company
Kerhohuone, ilmanvaihtona koneellinen poisto lämmön talteenotolla,

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations