Go to content

Kisapolku 2

Järvenpää, Keskusta

paritalo 1981 , 4h+k+kph+s+khh+2xerill.wc+at (yj.6h+k+s)

Built
1981
Surface area
165 m²
Debt-free price
368 000 €

Target description

Etsitkö uutta kotia seuraavilla vaativilla kriteereillä: Kodin sijainti tulisi olla palveluiden äärellä, mutta ohimenevää liikennettä tai siitä aiheutuvaa melua ei tietenkään saisi olla? Koulut, päiväkodit ja Tuusulanjärvi tulisi löytyä 500 metrin säteellä kotiovesta? Ja vaikka keskustakodista onkin kyse, pitää olla oma autotalli sekä suojaisa piha-alue? Toiveenne on toteutunut. Nyt myynnissä harvinaista herkkua todelliselta huippupaikalta Järvenpäätä. Päättyvän tien päässä sijaitseva hulppea paritalokoti, jossa asuminen muistuttaa pääosin omakotitalomaista asumista. Asunnon yhtiöjärjestyksen mukainen pinta-ala on hulppeat 165m2 ja kaikki tilat vielä toimivasti yhdessä tasossa. Pohjaratkaisu on muokattavissa lukemattomilla eri tavoilla ja se taipuu todella monen asukkaan tarpeisiin. Nykyisellä kokoonpanolla makuuhuoneita on kaksi, mutta väliseinän palauttamisella pohja muuttuu vaivattomasti kolmen makuuhuoneen kodiksi. Lisää huoneita on myös mahdollisuus muodostaa helposti, jos niille on tarvetta. Asunnon yleiskunto on hyvä ja vaikka osa pinnoista onkin alkuperäisiä, on kaikki siististi pidetty ja koti täysin muuttovalmis. Olohuone, ruokailutila ja takkahuone muodostaa ison avoimen tilan, josta on käynti ja näkymät omalle suojaisalle piha-alueelle. Kodinhoitohuoneessa vesipiste, lattiakaivo, kaapistot, tila pesutornille ja käynti sen yhteydessä olevaan vaatehuoneeseen. Säilytykseen kodin kaapistojen lisäksi on varauduttu kattavasti. Huoneistokohtainen erillinen kylmävarasto sekä lämmin kaukokäyttöisellä nosto-ovella varustettu autotalli luovat luksusta arjen säilytys ongelmien keskelle. Kodin asumiskustannukset kestävät suuresta pinta-alasta huolimatta vertailua, sillä vuodelle 2024 suunniteltu talousarvio kertoo kuukausimenojen olevan noin 110€/kk + vesimaksu kulutuksen mukaisesti. Lisänä tähän tulee jokaisen oma sähkölasku. Sähkön kokonaiskulutus on nykyisellä omistajalla ollut viime vuonna noin 16.500 kwh. Tähän kotiin on asennettu ilmalämpöpumppu. Taloyhtiössä on kaksi saman kokoista asuntoa ja kunnossapito sekä kulurakenne on hyvin omakotitalomaisesti toteutettu. Molemmat vastaavat pääosin omien huoneistojensa kunnossapidosta sekä piha-alueista. Yhtiöjärjestyksessa on eritelty yhteisvastuulliset rakenteelliset asiat viisaasti. Entäpä esittelyt? Tähänkin kohteeseen pääsee tutustumaan joustavasti yksityisesittelyin. Varaa siis oma esittelysi välittäjältä. Tämänkin harvinaisuuden myynnistä vastaa: Janne Toivonen (LKV, LVV, KiAT, Yhteistyöyrittäjä), P. 044 533 6387, E-mail: janne.toivonen@spkoti.fi, Facebook: Janne Toivonen LKV tai Ig: jannetoivonenlkv

Basic information

Target number
20387022
Location
Kisapolku 2, 04400 Järvenpää
Type
paritalo
Ownership type
oma
Apartment description
4h+k+kph+s+khh+2xerill.wc+at (yj.6h+k+s)
Rooms
5 Rooms
​​Living space surface area
165 m²
Total surface area
165 m²
Floors
1
Residential floors
1
Year of construction
1981
Commissioning year
1981
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
368 000,00 €
Debt-free price
368 000,00 €
Price per square meter
2 230,30 €/m²

Vastikkeet

Yhtiövastike yhteensä
0,00 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Taloyhtiössä on päätetty, että varsinaista vastiketta ei kerätä, vaan maksut hoidetaan siten, että yhteiset laskut maksetaan sitä mukaa kun niitä tulee. Kaapeli-TV-, vakuutus-, kiinteistövero- ja mahdollisesti muut yhteiset maksut jaetaan osakkeen omistajien kesken tasan. Vesimaksut maksetaan kulutuksen mukaan. Kuluarvio vuodelle 2024 on nyt myytävän huoneiston osalta 108,33€/kk + vesimaksu kulutuksen mukaan. Vesimaksu on ollut nykyisillä asukkailla 50€/kk.

Muut maksut

Water fee
25,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan

More information about the apartment

More information
laajakaista
The apartment includes
oma sauna, kaapeli-tv, oma sopimus
More information 2
sälekaihtimet/rullaverhot, kiinteät valaisimet, ilmalämpöpumppu
Parking
autotalli
Energy certificate
Ei lain vaatimaa energiatodistusta
Condition
hyvä
Heating system
sähkö, Ilmalämpöpumppu
Fireplace
takka
Completed repairs
Täydellinen kattoremontti vuonna 2005. Yläpohjan eristystyö 2017. Autotallin nosto-ovi uusittu 2016. Ulko-ovi uusittu 2015. Iv-kanavien nuohous 2015. Viemäreiden kuvaus ja huuhtelu 2019. Sähköpattereita uusittu tarpeen mukaan.

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu, tiili
Roof type
Aumakatto
Roofing material
Teräspelti
Living room floor
parketti
Living room walls
tapetti
Kitchen countertops
kivi
Kitchen floor
parketti
Kitchen walls
maalattu
Kitchen equipment
liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kiinteät valaisimet
Stove
erillisuuni, liesitaso
Refrigerator and freezer
jääkaappi/pakastin
Number of bedrooms
3
Bedroom floor
parketti
Bedroom walls
maalattu, tapetti
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Bathroom equipment
suihkuseinä, lattialämmitys, suihku, kiinteät valaisimet
Toilet floor
laatta
Toilet walls
kaakeli
Toilet equipment
lattialämmitys, peilikaappi
Number of toilets
2
Sauna floor
laatta
Sauna walls
puu
Type of sauna stove
sähkökiuas
Utility room floor
laatta
Utility room wall
maalattu
Utility room equipment
pesukoneliitäntä, pesuallas, lattialämmitys, lattiakaivo, pöytätaso
Description of other storage facilities
ulkovarasto

Plot and zoning

Plot size
911 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava

Housing company

Housing company name
As Oy Kisakatu 2
Maintenance
asukkaat
The housing company includes
kaapeli-tv
Housing company parking spaces
Parkkipaikkoja: 2
Housing company garages
2
Completed repairs
2023 Kisapolun saneeraus valmistui. Samalla uusittiin vesihuollon tonttiliittymät kadulla tiilimuuriin saakka. 2022 Huoneiston A salaojat kuvattiin ja osittain huuhdeltiin (tukkeuma B-huoneiston vajan alla). 2021 Huoneiston B huippuimuri uusittu. 2019-2020 Molempien huoneistojen jätevesiviemärit huuhdeltiin ja kuvattiin. 2017 Molempien huoneistojen yläpohjien lämmöneristystä lisättiin puhallusvillalla. 2016 Molempien autotallien ovet uusittiin. Huoneistojen A ja B ulko-ovet (kadun puoli) uusittiin. 2006-2012 Huoneiston A osalta uusittiin ulkovaraston katto (2012). 2002-2005 Vesikattojen peruskorjaukset tehtiin molempien huoneiston osalta. Samoin kattovesien johtamista parannettiin. (2005) 2001 Vesivahinkoremontti tehtiin molemmissa huoneistoissa. Keittiökalusteet uusittiin huoneistossa A.
Upcoming repairs
Yhtiöjärjestyksen 13 §:n mukaan kunnossapitovastuu jakautuu huoneistojen haltijoille lukuun ottamatta yhtiöjärjestyksessä mainittuja yhteisiä putkia, johtoja ja muita laitteita. Vuoden 2023 yhtiökokouksen pöytäkirjassa on maininta kunnossapitotarpeista seuraavasti: - huoneiston A salaojassa on tukkeuma huoneiston B vajan alla. Korjaustoimenpiteisiin palataan myöhemmin.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations