Go to content

Peltokylänraitti 5

Helsinki, Suutarila, Siltamäki

rivitalo 1987 , 3h+k+kph+et+var.+piha (Yj:n muk. 3 H+K)

Built
1987
Surface area
74.5 m²
Debt-free price
219 000 €

Target description

Tervetuloa tutustumaan tähän hurmaavaan rivitalokolmioon, joka tarjoaa kodikasta asumista ja upean piha-alueen! Asunnon makuuhuoneet ovat tilavia ja niissä on mukavasti kiinteää säilytystilaa, joka helpottaa arjen järjestämistä. Olohuone on avara ja muuntautumiskykyinen, ja sinne mahtuu tarpeen mukaan myös työpiste muiden kalusteiden lisäksi. Keittiö on mukavan kokoinen ja siellä on hyvin tilaa ruokapöydälle. Tämän kodin kruunu on suojaisa ja tunnelmallinen piha-alue, missä on kivan kokoinen terassi ja kompakti nurmialue – täydellinen paikka rentoutumiseen ja viihtymiseen. Lisäksi pihalta löytyy kätevä kylmä varasto. Sijainti on vehreä ja palvelurikas, ja läheltä löytyy upeita ulkoilualueita mm. Vantaanjoen varrelta. Suuret kaupat Tammiston puolella sekä koulut ja päiväkodit ovat kätevästi lähellä, mikä tekee sijainnista erinomaisen perheille ja kaikille, jotka arvostavat toimivaa ja viihtyisää asumista. Tule ja ihastu tähän ihanaan kotiin, jossa kaikki on kohdallaan! Myynti ja yhteydenotot: Nikita Missiouk p. 044 244 6364 nikita.missiouk@spkoti.fi

Basic information

Target number
20377671
Location
Peltokylänraitti 5, 00740 Helsinki
Type
rivitalo
Ownership type
oma
Apartment description
3h+k+kph+et+var.+piha (Yj:n muk. 3 H+K)
Rooms
3 Rooms
​​Living space surface area
74.5 m²
Total surface area
74.5 m²
Floors
1
Residential floors
2
Year of construction
1987
Commissioning year
1987
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
219 000,00 €
Debt-free price
219 000,00 €
Price per square meter
2 939,60 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
435,75 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
435,75 €/kk

Muut maksut

Water fee
20,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
Parking fee
11,00 €/kk
Sauna fee
12,00 €/kk
More information about fees
Autokatospaikka 16 e / kk. Autopaikan latausmaksu 20 e / kk.

More information about the apartment

More information
laajakaista
The apartment includes
kaapeli-tv, oma sopimus
Storage use
ulkovarasto myyjän käytössä
Energy class
D2018
Additional energy class information
1.11.2018-1.11.2028
Condition
hyvä
More information about condition
Asunto on kauttaaltaan siistissä kunnossa, joskin normaalia elämisen aiheuttamaa kulumista on havaittavissa myös.
Heating system
kaukolämpö, muu
More information about the heating system
Ilmanvaihto: Koneellinen.
Views
Vehreät ja rauhalliset näkymät läpitalon huoneistosta asunnon piha-alueelle ja yhtiön piha-alueelle.
Completed repairs
2020 tienoilla vaihdettu lattia vinyylikorkkiin (muovimatto alla).

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu, betoni
Wall materials
Maali, tapetti, kaakeli
Flooring materials
Vinyylikorkki, laatta.
Roof type
Harjakatto
Roofing material
Peltikate
Roofing materials
Maali.
Description of the living room
Tilava olohuone, jossa mukavasti tilaa kalusteille sekä käynti pihalle.
Description of the kitchen
Tilava ja valoisa keittiö, jossa runsaasti kaappi- ja laskutilaa. Varusteina keraaminen liesi/sähköuuni, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappi/pakastin sekä kaapistot ja tasot.
Description of the bedrooms
Kaksi tunnelmallista makuuhuonetta, joissa molemmissa mukavasti kiinteää säilytystilaa.
Description of the bathroom
Tyylikäs kylpyhuone, jossa varusteina peilikaappi, allas/allaskaappi, wc-istuin, suihkuseinä, kuivauspatteri, ikkuna, suihku sekä pesukoneliitäntä.
Description of storage facilities
Tilava ulkovarasto huoneiston piha-alueella.

Plot and zoning

Plot size
16504 m²
Ownership of the plot
vuokrattu
Lessee of the plot
Helsingin Kaupunki
Rent of the plot
50 879,83 €/vuosi
Plot rental period
31.12.2050
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Helsingin kaupunki tai https://kartta.hel.fi/. Suutarila, Siltakyläntie 9 ja 11 - Suunnitelman kuvaus: Nykyisen Siltamäen ala-asteen tontille suunnitellaan uusia perusopetuksen ja varhaiskasvatuksen tiloja. Asemakaavamuutoksella mahdollistetaan koulutontin tehokkaampi ja joustavampi käyttö sekä enintään kolmikerroksinen rakentaminen. Tontille 40094/14, osoitteessa Siltakyläntie 11 tutkitaan 2-3 kerroksista asuintalorakentamista. Lisätietoja antaa Arkkitehti Ann Charlotte Roberts, p. (09) 310 37033. Siltamäen keskus - Suunnitelman kuvaus: Siltamäen ostoskeskuksen ja sen lähitonteille suunnitellaan uutta asuin- ja liikerakentamista. Olemassa olevat keskuksen rakennukset on tarkoitus purkaa. Lisätietoja antaa Ann Charlotte Roberts, arkkitehti, p. (09) 310 37033. Siltamäen lähiön kehittämisperiaatteet - Suunnitelman kuvaus: Selvityksen keskeisenä tavoitteena on ollut määritellä, millä rakennetun ympäristön ominaisuuksilla tai osilla on alueen ominaisluonteen kannalta siinä määrin merkitystä, ettei niitä tulisi olennaisesti muuttaa. Lisäksi selvityksellä pyritään vastaamaan asuntoalueen tulevaisuuden kannalta tärkeisiin kysymyksiin, mm. alueen ostoskeskuksen kehittämistarpeisiin. Korjausikään tulleet betonijulkisivut ovat suuri haaste alueen asuntoyhtiöille. Edessä on massiivinen peruskorjaus; toisaalta edessä olevat korjaukset antavat mahdollisuuden rakennusten energiatehokkuuden ja asumisviihtyvyyden parantamiseen. Rakennuskannan ohella selvityksessä käsitellään alueen miljöötä ja viheralueita ja annetaan niiden kehittämisestä ohjeita. Naapuriyhtiön parkkipaikan kohdalle kaavassa mahdollisuus rakentaa kerrostalo, lisätietoja: Asemakaavan muutoksen nro 12243 selostus.
Pihan kuvaus
Huoneistolla viihtyisä ja suojaisa piha-alue, jossa mukavan kokoinen terassi sekä hieman nurmialuetta ja kylmä pihavarasto. Ilmansuuntana lounas/länsi.

Housing company

Housing company name
Asunto-oy Tapaninpuisto
Contact details of the property manager
TH-Isännöinti Oy / Jari Linna (p. 010 440 6420 / jari.linna@th-isannointi.fi).
Maintenance
huoltoyhtiö
Housing company parking spaces
Autopistokepaikkoja: 27
The number of housing company parking spaces
16
Information on the housing company’s parking spaces
Tilanne 15.5.2024: Pihapaikkoja vapaana (huoneistolla B15 myös tällä hetkellä autopaikka). Autokatospaikkoihin on jonoa. Osassa paikoista on latausmahdollisuus sähköautolle/hybridille.
Completed repairs
Lukituksen uudistus Abloy Easy, betonipäätyjen huoltomaalaus 2023. Kurtturuusujen poisto, ulkopistorasioiden vaihto 2022. IV-kanavien puhdistus, alapohjan viemäreiden kannakointi C18, C19, D27, D28, D29, D30 E33 ja E34 2021. Lämmönjakohuoneen putkien korjaus, I- ja H-talojen välisen viemärin oikaisu, vesijohdon tonttiliittymän sulun vaihto, 5-pihan saunan paneelien ja lauteiden korjaus 2020. Pihavalaisimien uusiminen, kerhohuoneen kunnostus 2019. Vesikaton uusiminen saatettu loppuun 2017. Elementtisaumausten uusiminen, patteriventtiilien uusiminen, lämmönvaihtimen uusiminen ja patteriverkoston perussäätö, vesikaton uusiminen aloitettu 2016. Korjattiin F-talon kattoa yhden huoneiston osalta. Muuten tehtiin vain välttämättömiä huolto- ja ylläpitokorjauksia 2015. Kylpyhuoneiden kunnostus 14 kpl 2014. Leikkipaikan, parkkialueen ja antenniverkon kunnostus 2012. Julkisivuremontti, osa 1 ja osa 2 2009. Parkkialueen kaapelointi, viemäriputken korjaus 2005. Aitojen kunnostus 2000. Eteläpuolen ikkunoiden maalaus, päätykatosten katot ja pergolat 1998. Julkisivujen korjaus, käyttövesijärjestelmän korjaus ja säätö 1997.
Upcoming repairs
Perustuksien tarpeelliset korjaukset, yläkerran ikkunoiden maalaus ja kunnostus, viemäreiden kuvaus 2024. Rakennusten välisten lämpöputkien tarkastus 2025. Seinien puuosien huoltomaalaus, yläkerroksien hätäpoistumisteiden asennus 2027.
Number of owned apartments
1
Area of owned apartments
60,0 m²
Number of commercial premises
3
Area of commercial premises
207,0 m²
Other details about the housing company
Sauna, pesutupa, ulkoiluvälinevarasto ja kerhohuone. 15.5.2024 yksi yhtiön liiketila vapaana.

Services and transportation connections

Services
K-Market noin 600 m. Tammiston kauppatien palvelu (mm. Citymarket) noin 1,7 km. Kauppakeskus Jumbo/Viihdekeskus Flamingo noin 4 km. Kirjasto noin 1,5 km. Hammashoitola/Terveysasema noin 1,6 km. Tapanilan Urheilukeskus noin 2,1 km.
Traffic connections
Bussipysäkki noin 100 m. Juna-asema noin 2,6 km.
Schools
Siltamäen ala-asteen koulu noin 900 m. Suutarilan ala-asteen koulu noin 1,7 km. Staffansby lågstadieskola noin 1,7 km. Helsinge gymnasium noin 2,3 km.
Kindergarten
Päiväkoti Perttu noin 450 m. Ryhmäperhepäiväkoti varakoti Tiikeri noin 560 m.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations