Go to content

Käskynhaltijantie 40

Helsinki, Oulunkylä

kerrostalo 2024 , 1H+K+VAR

Built
2024
Surface area
36.5 m²
Debt-free price
211 420 €

Target description

Muuta Oulunkylään – rauhallisella, kehittyneellä asuinalueella on mukava asua! Kivalterintien ja Käskynhaltijantien väliselle alueelle, Teininpuiston viereen, nousee viisikerroksinen rakennus, johon tulee 50 asuntoa. Rakentaminen etenee mukavaa tahtia, ja syksyllä 2024 – siis jo hyvin nopeasti – pääset muuttamaan täysin uuteen kotiin. Yhtiössä on kaiken kokoisia asuntoja eri elämäntilanteisiin: yksiöistä viiden huoneen asuntoihin. Isoimmissa asunnoissa on omat saunat. Talosauna on ylimmässä kerroksessa, jossa on myös kerhohuone. Pesutupa, kuivaushuone ja ulkoiluvälinevarastot ovat alakerrassa. Jokaisella on oma irtaimistovarastonsa joko asunnon yhteydessä tai pohjakerroksessa, jossa on myös autohalli. Käskynhaltijantietä liikennöi poikittaisliikenteen pikaraitiolinja 15, jolla liikut helposti Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen välillä. Ratikka pysähtyy Ogelin juna-asemalla, jolloin pääset hyppäämään lähiliikenteen junaan, onpa suuntanasi sitten keskusta tai lentokenttä. Lähikauppa ja koulut ovat pienen kävelymatkan päässä. Vantaanjokivartta seuraavat ulkoilureitit houkuttelevat liikkumaan. Oulunkylän liikuntapuistossa on kuntosali, jalkapallo- ja koriskentät sekä yleisurheilumahdollisuudet. Talvisin käytössä on iso tekojääkenttä. Tuomarinkylän kartanolla on ratsastustalli. Puolihitasyhtiössä ensimmäinen ostaja pääsee kiinni uuteen omistusasuntoon edullisemmin. Jälleenmyynnissä ei ole hintarajoitteita. Asuntokauppa Helsingin Onnimannista on sujuvaa: maksa 23% kaupanteossa ja loppuosa myyntihinnasta valmistumisen yhteydessä syksyllä 2024! Kun teet päätöksen nyt, jää hyvin aikaa myös nykyisen asuntosi myynnille. Otathan yhteyttä! Anne Korkeakoski 040 934 1111 anne.korkeakoski@spkoti.fi

Basic information

Target number
20351448
Location
Käskynhaltijantie 40, 00640 Helsinki
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
1H+K+VAR
Rooms
1 Rooms
​​Living space surface area
36.5 m²
Total surface area
36.5 m²
Floors
2
Residential floors
5
Year of construction
2024
Commissioning year
2024
Release
heti (uudiskohde)

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
64 268,00 €
Velkaosuus
147 152,00 €
Debt-free price
211 420,00 €
Price per square meter
5 792,33 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastikkeet

Maintenance fee
271,56 €/kk
Financing fee
305,71 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
577,27 €/kk

Muut maksut

Water fee
22,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
More information about fees
Autohallipaikat 80 euroa/kk. Sähköautonlatauspaikoista maksetaan lisäksi ennakkomaksuna 30 euroa/paikka/kk; tasaus tehdään paikkakohtaisen mittauksen perusteella. Arvioitu hoitovastike 7,44 euroa/m2/kk jakaantuu hoitovastikkeeseen 3,30 euroa/m2/kk sekä tontinvuokravastikkeeseen 4,14 euroa/m2/kk. Vesimaksu 22 euroa/hlö/kk on ennakko. Asuntoihin asennetaan vesimittarit. Huoneistoissa kulutetusta vedestä ja jätevedestä suoritetaan eri korvaus käyttäen perusteena mittareiden osoittamia kulutuslukuja. Pääomavastikearvio lainan lyhennyksestä on 0,493 euroa/osake/kk, 533,92 euroa/kk. Pääomavastikearvio sisältäen lyhennyksen ja korot on 839,63/euroa/kk. Yhtiölaina on mahdollista maksaa pois yhtiön valmistuessa tai myöhemmin yhtiön ilmoittamina ajankohtina tai alkaa lyhentää lainaa pääomavastikkeella. Taloyhtiön laina-aika on rakennusaika + 25 vuotta, josta lyhennysvapaata on kaksi vuotta valmistumisesta. Laina on tasaerälaina. Korko on sidottu 12 kk:n euriboriin. Marginaali on 0,95 % p.a. Yhtiölainan ensimmäinen arvioitu lyhennys on huhtikuussa 2027. Lainan lyhentämiseen tarvittavaa ensimmäistä pääomavastiketta voidaan alkaa kerätä aikaisemmin kuin lyhennysvapaa loppuu. Kaikki vastikearviot perustuvat 12 kuukauden euribor-korkoon (19.08.2022 +1,258) sekä oletukseen siitä, että euribor lainasta 2025 maksettavaa korkoa laskettaessa olisi 1,55 %. Todellisuudessa euribor-korkojen taso vaihtelee, ja tällä vaihtelulla voi olla huomattava suurentava vaikutus edellä esitettyihin vastikearvioihin. Korkotason muutokset ovat perustajaurakoitsijan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella.

More information about the apartment

Other restrictions on use and transfer
Yhtiö on puolihitas, jossa hintasääntely koskee vain ensimmäisen omistajan kauppahintaa. Jatkossa jälleenmyyntihinta on rajoituksista vapaa.
Balcony type
ranskalainen
Balcony orientation
kaakko
The apartment includes
hissi, parveke
Energy class
B2018
Condition
uusi
More information about condition
Arvioitu valmistuminen elo-lokakuu 2024.
Heating system
kaukolämpö
Views
Ilmansuunta kaakko.

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Roof type
Harjakatto
Roofing material
Bitumikate

Plot and zoning

Plot size
1491 m²
Ownership of the plot
vuokrattu
Lessee of the plot
Helsingin kaupunki
Rent of the plot
147 773,16 €/vuosi
Plot rental period
31.12.2080
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Helsingin kaupunki 09 310 1691

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Helsingin Onnimanni
The housing company includes
sauna, talopesula, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Housing company garage parking spaces
27
Information on the housing company’s parking spaces
Yhtiöllä on 27 autohallipaikkaa, joista osa on sähköauton latauspaikkoja.
Other details about the housing company
Huoneistoissa, kylpyhuoneissa ja huoneistosaunoissa on termostaatein ohjattava vesikiertoinen lattialämmitys. Kylmän ja lämpimän veden mittaus on etäluettava. Palovaroittimet on kytketty verkkovirtaan. Asunnoilla on huoneistokohtainen koneellinen tulo/poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Asunnoissa on ovipuhelinjärjestelmät. Yhtiöön tulee kaapeli-tv ja valokuitukaapeli. Kaikkiin asuntoihin on kytkettävissä laajakaistayhteys. Porrashuoneissa on automaattiovilla toimiva henkilöhissi. Osa irtaimistovarastoista, taloyhtiön tekniset tilat, liiketilat ja jätehuone sijaitsevat kellarikerroksessa. Talopesula ja varastotiloja on ensimmäisessä kerroksessa. Osalla asunnoista irtaimistovarasto sijaitsee asunnon yhteydessä. Ylimmässä kerroksessa on yhteiskäyttöinen kerhotila ja talosauna. Taloyhtiön väestönsuoja on yhteisjärjestelysopimuksen perusteella Asunto Oy Helsingin Oulunkylän Dominon rakennuksessa. Yhtiö on savuton, ks. yhtiöjärjestyksen 20 §. Lyhytaikainen vuokraustoiminta on kielletty, ks. yhtiöjärjestyksen 19 §.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations