Go to content

Karhunkatu 11

Pori, Riihiketo

kerrostalo 1927 , Oh, k, 3mh, kph/wc

Built
1927
Surface area
104.2 m²
Debt-free price
249 000 €

Target description

Upea koti arvostetussa Asunto-osakeyhtiö Viisikannassa! Tämä on sinulle, joka arvostat vanhanajan rakennuskantaa. Vuonna 1927 valmistuneen kivitalon käytävillä ja asunnoissa on tunnelmaa: kiviseinät, isot ikkunat leveine ikkunalautoineen sekä, lähes kolmen metrin huonekorkeus. Tätä kotia on pidetty ja asuttu rakkaudella: kauniit vaaleat pinnat läpi huoneiston ja heti eteisaulaan asutessa huokuu kodikas ja rauhallinen tunnelma. Keittiössä on kaunis tiililadonta -laatoitus, upea led -tähtitaivas ja ikkunat sisäpihalle. Olohuone on suuri, ja nykyisellään toimii niin rentoutumiseen kuin illanviettoihin ison ruokapöydän ääressä. Makuuhuoneita on kolme, ne ovat erillään toisistaan ja kaikissa on oma tunnelmansa. Kylpyhuone on juuri sopivan kokoinen kaikille toiminnoille. Säilytystilaa on asunnossa hyvin, vanha talo kätkee sisäänsä mm. hurmaavia komeroita! Ikkunat Karhunkadun ja sisäpihan puolelle tuovat omaa rauhaa. Bonuksena tässä yhtiössä on isot säilytystilat niin kellarissa kuin ullakollakin. Tähän voi oikeasti muuttaa omakotitalostakin, sillä säilytystilaa on paljon! Kellarin tila tällä huoneistolla on upea "bonustila", jonka voi ottaa vaikka kuntoilukäyttöön, rentoutumiseen tai mitä vain keksitkin! Perheen nuorille tämä on varmasti lempipaikka. Arvostetun taloyhtiön rakennustöiden aloitteentekijöinä on kertoman mukaan aikoinaan ollut naisopettajia ja suunnittelusta vastasi arkkitehti Matti Björklund. **Linjasaneeraus on parhaillaan käynnissä, soita ja kysy lisää aikataulusta!** Tämän uudistuksen jälkeen talo alkaakin olla arvoisessaan kunnossa, sillä mm. ikkunat, katto sekä ulko-ovet on myös uusittu vanhaa kunnioittaen! Tämän kodin TOP 3: - arvokkuutta huokuva asunto ja taloyhtiö - kaunis koti ja persoonallinen pohjaratkaisu - säilytystilat ja "bonustila" kellarissa Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää yhtiöstä ja huoneistosta: Henna Huhtanen Myyntijohtaja, LKV, KiAT HYVÄN VÄLITYSTAVAN LÄHETTILÄS 2024 p. 0401282142 / henna.huhtanen@spkoti.fi / @lkv_henna_huhtanen #hennamyy Ps. Minun kauttani saat Aito Säästöpankista NOPEAN yhteydenoton laina-asioissa!

Basic information

Target number
20324127
Location
Karhunkatu 11, 28100 Pori
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
Oh, k, 3mh, kph/wc
Rooms
4 Rooms
​​Living space surface area
104.2 m²
Total surface area
104.2 m²
More information about the area
Yhtiöjärjestyksen mukaan 4h+k. Yhtiön huoneistojen pinta-alatietoja ei ole tarkistusmitattu, tämän vuoksi todelliset pinta-alat saattavat olla ilmoitettua suurempia tai pienempiä.
Floors
2
Residential floors
3
Year of construction
1927
Commissioning year
1927
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
231 856,49 €
Velkaosuus
17 143,51 €
Debt-free price
249 000,00 €
Price per square meter
2 389,64 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
437,64 €/kk
Financing fee
167,77 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
605,41 €/kk

Muut maksut

Water fee
20,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
Parking fee
50,00 €/kk
Sauna fee
10,00 €/kk
More information about fees
Laajakaistamaksu sisältyy hoitovastikkeeseen. Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 29.2.2024 päätettiin linjasaneerauksen toteuttamisesta, urakan rahoituksesta, hallitukselle ja isännöitsijälle annettavasta valtuudesta hankkeen hoitamiseen. Urakan kustannusarvioksi vahvistettiin 950 000 €. Tähän huoneistoon kohdistuu vielä nostamattomasta linjasaneerauslainasta arvioitua osuutta noin 44 388,15 €. Hallitukselle on annettu valtuudet periä tarpeen vaatiessa yhden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen.

More information about the apartment

Other restrictions on use and transfer
Yhtiöllä lunastuspykälä yhtiöjärjestyksessä. Pykälää ei sovelleta, koska yhtiöjärjestyksessä on Suomen lain vastaisia määräyksiä osakkeiden lunastamisesta.
More information
laajakaista
The apartment includes
kaapeli-tv, kuntotarkastusta ei ole tehty, kosteusmittausta ei ole tehty
More information 2
sälekaihtimet/rullaverhot
Energy class
F2013
Condition
hyvä
Heating system
kaukolämpö
Views
Näkymä sisäpihalle sekä Luvianpuistokadun suuntaan.
Other trade-significant information
Yhtiön osakeluettelo on HTJ:ssä, ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Roof type
Harjakatto
Roofing material
Peltikate
Description of the living room
Olohuoneen seinät maalattu v. 2016. Parkettilattiat maalattu v. 2016.
Living room floor
parketti
Living room walls
maalattu
Description of the kitchen
Keittiön kaapistot, kodinkoneet, katto sekä lattia uusittu edellisen omistajan aikana v. 2010. Keittiön katossa tähtitaivas led-valaistus. Keittiön seinään valkoinen tiililadonta -laatoitus, seinät maalattu, keittiön sokkeli sekä kaapistojen ovet maalattu v. 2016. Yläkaapit poistettu v. 2016 (ovat tallessa vielä, valkoiset, alakaappien maalisävy tiedossa)
Kitchen floor
korkki
Kitchen walls
kaakeli, maalattu
Kitchen equipment
astianpesukone, liesituuletin / suodatin
Stove
induktio, erillisuuni
Refrigerator and freezer
jää/viileäkaappi
Description of the bedrooms
Makuuhuoneiden seinät maalattu ja yksi seinä tapetoitu sekä kaappien sisärungot maalattu ja hyllyt uusittu v. 2016.
Number of bedrooms
3
Bedroom floor
parketti, muu
Bedroom walls
maalattu, tapetti
Description of the bathroom
Kylpyhuoneen laatoitus, kaapistot sekä suihkukaappi uusittu edellisen omistajan aikana v. 2010.
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Bathroom equipment
suihkukaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, peili
Description of the sauna
Viihtyisät ja remontoidut taloyhtiön saunatilat.
Sauna floor
laatta
Sauna walls
puu
Type of sauna stove
sähkökiuas
Description of storage facilities
Huoneistolla käytössä vintissä 1kpl iso varasto, sekä kellarissa toinen iso varasto (toimii nyt kuntoiluhuoneena).
Other premises
pienessä huoneessa alkuperäinen puulattia.

Plot and zoning

Plot size
1960 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Porin kaupunki.

Housing company

Housing company name
Asunto-Osakeyhtiö Viisikanta
Contact details of the property manager
Op-isännöinti. Aki Pirttimäki, 050 374 2017
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
City Talohuolto Oy, 044-0598834 /
The housing company includes
sauna, talopesula, mankeli, vinttikomero, askarteluhuone, Huoneistokohtaiset varastot
Information on the housing company’s parking spaces
Toteutetut autopaikat 13 kpl. Autopaikat jonotuslistan mukaan.
Completed repairs
Hallituksen selvitys suoritetuista kunnossapito -ja muutostöistä valmistumisajankohtineen: Jäteaitauksen ja aidan rakentaminen v. 2009. Saunaosaston peruskorjaus v.2009. Pyykinkuivauspaikan rakentaminen 2010. Ullakkotilojen valaistuksen parantaminen 2011. Ikkunat uusittu v. 2012. Lämmönvaihtimen uusinta v. 2012. Tuuletusparvekkeiden ovien uusinta v. 2015. Kaikkien syöksytorvien uusinta suppiloineen v. 2016. Syöksytorviin ja vesikouruihin asennettu rännilämmitykset v. 2016. Porraskäytävien ikkunoiden kunnostus v. 2016. A-portaan asuntojen A1, A2 ja A3 kylpyhuonelinjanviemärit, sähköt ja vesijohdot uusittu v. 2017. C-portaan keittiölinjan (asunnot C 17 ja C 16) osalla viemärin ja vesijohtojen uusintavesivahinkokorjauksen yhteydessä v. 2017-2018. B-portaan keittiölinjan (asunnot B 10, B11 ja B12) viemärin ja vesijohtojen uusintavesivahinkokorjauksen yhteydessä v. 2017. C-portaan keittiölinjan (asunnot C13, C 14 ja C15) viemärin ja vesijohtojen uusinta vesivahinkokorjauksen yhteydessä v. 2018. A5 ja A6 huoneistossa on uusittu vesivahingon vuoksi pesuhuonelinjan viemärit ja vesijohdot sekä pesuhuoneet v. 2019. Vesikaton uusinta v. 2021. B 11 ja B 10 asunnon wc-linjan viemäriputket ja käyttövesiputket uusittu v. 2022. Uusittu taloyhtiön kadunpuolen rappukäytävien ulko-ovet, sisäpihan rappukäytävien ulko-ovet, saunaosaston ulko-ovi sekä taloyhtiön vuokra-asunnon ovi. Uusiin oviin asennettu ILOQ-lukitus ja sisäpihan porraskäytävien oviin näppäinkoodilaite. Tehty v. 2022. Pesutuvan lattiapinnoite uusittu kosteusvauriokorjauksen yhteydessä v. 2024.
Upcoming repairs
Selvitys korjaustarpeesta vuosille 2023–2027: Huoneistojen ovet ovat alkuperäiset: Ovien huolto on suoritettava. Porraskäytävien ikkunoiden ja ovien tarkastus ja tarvittava huolto. Pihanpuoleisten kellari-ikkunoiden tarkastus ja huolto. Asbestieristeiden purkaminen. Kartoitus vesi-ja viemärijärjestelmään: Vesi- ja viemäriputkia on uusittu asunnoissa kylpyhuoneremonttien yhteydessä. Käyttövesiputkien, viemärien ja sähköjohtojen uusinta vaiheittain. Julkisivujen maalausremontin tarjouspyyntöasiakirjojen laadinta ja remontin toteuttaminen.
Number of owned apartments
1
Area of owned apartments
35,0 m²
Other details about the housing company
Kylmäkellari poistettu käytöstä, tilaan tuotu 2 isoa jääkaappia.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations