Go to content

Säteritilankatu 6

Vantaa, Tammisto

kerrostalo 2011 , 4h+k+s

Built
2011
Surface area
91.5 m²
Debt-free price
369 000 €

Target description

Heti vapaa hyväkuntoinen perheasunto halutusta yhtiöstä Keskuspuiston pohjoisreunalta luonnon ja palvelujen välistä. Tämän kodin keskiössä on iso avokeittiö-olohuone -yhdistelmä, joka mahdollistaa avaran ja valoisan tilan monipuoliset sisustusmahdollisuudet. Lasitetulta parvekkeelta on rauhalliset näkymät Keskuspuistoon päin ja niinpä ladut, lenkkipolut sekä Haltialan luontopolut ovat käden ulottuvilla. Kolme makuuhuonetta ovat omassa siivessään ja näissä kaikissa on myös vaatekaapistot. Erillinen wc tuo helpotusta arkeen ja kylpyhuoneessa on hyvin tilaa pyykkihuollolle. Sijainti on mitä mainioin lapsiperheitä ajatellen, sillä naapurissa on mm. Tammistonrannan päiväkoti. Lisäksi koulut sekä Tammiston ja Jumbon kattavat palvelut löytyvät lähietäisyydeltä. Hyvät julkisen liikenteen palvelut, sillä runkolinjalla 600 pääsee Helsingin keskustaan puolessa tunnissa. Taloyhtiö on vuokratontilla, mutta tämän huoneiston osalta tonttiosuus on maksettu. Taloyhtiöllä ei ole yhtiölainaa. Lämmitysmuotona kaukolämpö. Halutessasi voit ostaa erillisen autohalliosakkeen hintaan 10.000 eur. Yhtiössä on käynnistymässä myös sähköautojen latausinfran toteutus. Ota rohkeasti yhteyttä ja mennään tutustumaan tähän kaupoilla vapautuvaan uuteen kotiisi!

Next showing

25.2.2024 at 13:00-13:30

Basic information

Target number
20319199
Location
Säteritilankatu 6, 01520 Vantaa
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
4h+k+s
Rooms
4 Rooms
​​Living space surface area
91.5 m²
Total surface area
91.5 m²
More information about the area
Huoneiston asuinpinta-ala on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 91,5 m². Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu
Floors
2
Residential floors
4
Year of construction
2011
Commissioning year
2011
Release
heti

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
369 000,00 €
Debt-free price
369 000,00 €
Price per square meter
4 032,79 €/m²

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu
On

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla. Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle

Vastikkeet

Maintenance fee
475,80 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
475,80 €/kk

Muut maksut

Water fee
23,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
Parking fee
32,50 €/kk
More information about fees
Elisa taloyhtiölaajakaista (10M) sisältyy vastikkeeseen. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään, joten ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

More information about the apartment

Other restrictions on use and transfer
Kts. Yj 8 §: Autopaikan hallintaan oikeuttavan osakkeen myynti.
Balcony type
lasitettu
Balcony orientation
luode
More information
välitysliike on vastaanottanut avaimet
The apartment includes
hissi, parveke, oma sauna, kaapeli-tv, kuntotarkastusta ei ole tehty, kosteusmittausta ei ole tehty
Energy class
D2013
Condition
hyvä
Heating system
kaukolämpö, muu
More information about the heating system
ilmanvaihtojärjestelmä koneellinen tulo/poisto
Completed repairs
2021: Kylpyhuoneen kaappien, peilikaapin, tason altaan ja hanan vaihto uusiin. Samalla vaihdettu altaan alla olevat putkiosat. Wc:n uuden allaskaapin, altaan, hanan, bideen ja peilikaapin ja altaan alla olevien putkien asennus. Kahden peilikaapin sähköjen asennus. 1-paikkaisen pistorasian muutos 2-paikkaiseksi, jotta pyykkikone ja kuivausrumpu ottaa siitä kummatkin virran. Yhden peilikaapin taakse jäävän pistorasian sulkeminen pois käytöstä. 2020: Maalattu seinät ja vaihdettu keittiökaappien ovet.
Other trade-significant information
Huoneisto on lunastanut tonttiosuuden. Yhtiökokouksessa 10.5.2023 päätettiin korottaa limiittilainaa kohonneiden peruskorjauskustannusten vuoksi 10.000 eurosta 50.000 euroon. Myönnettiin hallitukselle valtuudet tarvittaessa periä tai jättää perimättä enintään yksi ylimääräinen hoitovastike. Ylimääräisen yhtiökokouksen päätökset 18.12.2023: Valtuutettiin hallitus valitsemaan ulkopuolinen ammattilainen projektinjohtajaksi ja kilpailuttamaan urakoitsijat liittyen autohallin alajakokeskuksen muutokseen ja osakasautopaikoille tehtävään latausinfraan. Autopaikkoja koskevan latausinfran selvittelykustannukset, projektinjohdon ja kilpailuttamisen maksavat autopaikkojen osakkeenomistajat ja kustannus on alustavasti arviolta n. 5000 euroa, joka katetaan autopaikkaosakkailta perittävillä ylimääräisillä vastikkeilla. Koko hankkeen rahoittamiseen liittyvä yhtiökokouksen päätös edellyttää kokonaiskustannusten selvittämistä. Yhtiön hallitus on käynyt keskusteluja NCC/Bonava kanssa liittyen aiemmin havaittuun pysäköintihallissa notkolla olevaan sadevesiviemärilinjaan. Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 18.12.2023 päätettiin, että tämän osalta ei toistaiseksi lähdetä jatkotoimiin NCC/Bonavaa vastaan. Pysäköintihalliin sovelletaan kolmen siinä olevan yhtiön (Asunto Oy Vantaan Tammiston Larus, Asunto Oy Vantaan Passer, Asunto Oy Vantaan Tammiston Loxia) välillä olevia rasitesopimuksia, joten sadevesiviemärilinjan korjauskustannukset jakautuvat näille yhtiöille prosentuaalisesti. Asunto Oy Vantaan Tammiston Loxian osuus arvioidusta n. 50.00 eur kulusta on n. 38%. Seuraavat päätökset tullaan tekemään em. yhtiöiden keskinäisessä ns. hallikokouksessa, johon osallistuvat kahden muunkin yhtiön hallitukset. Tämän kokouksen ajankohta on vielä sopimatta.

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Roof type
Tasakatto
Roofing material
Pelti/bitumikermi
Description of the living room
Parkettilattia, seinät maalattu
Description of the kitchen
Parkettilattia, seinät maalattu, välitilassa kaakeli, työtaso laminaatti. Jääkaappi, pakastin, astianpesukone, keraaminen liesi, liesituuletin
Description of the bedrooms
Parkettilattia, seinät maalattu. Kaikissa makuuhuoneissa vaatekaapistot
Number of bedrooms
3
Description of the bathroom
Lattialämmitys, laattalattia, seinät kaakeloitu, wc-istuin, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä ja kylpyhuoneeseen mahtuu myös kuivausrumpu, peilikaappi, allaskaappi, kylpyhuonekaapisto, pyykkikaappi. Pöytätaso kivikomposiitti.
Description of the toilets
Laattalattia, lattialämmitys, seinät maalattu, peilikaappi, allaskaappi, bidee-suihku
Number of toilets
1
Description of the sauna
Paneeliseinät, laattalattia, sähkökiuas
Other premises
Eteisessä parkettilattia, seinät maalattu, vaatekaapisto

Plot and zoning

Plot size
4208 m²
Ownership of the plot
valinnainen vuokratontti
Lessee of the plot
Suomen Osatontti Ky
Rent of the plot
51 958,00 €/vuosi
Plot rental period
29.3.2057
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Vantaan kaupunki, p. 09 839 11.

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Vantaan Tammiston Loxia
Contact details of the property manager
Jari Ahtee, Myyrmäen Huolto Oy, Ojahaanrinne 4, 01600 Vantaa, p. 050 448 3398
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Kiinteistöhuolto A. Vänskä Oy
The housing company includes
kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, Huoneistokohtaiset varastot, lastenvaunuvarasto
Housing company garage parking spaces
31
Information on the housing company’s parking spaces
Kaikki autopaikat ovat osakepaikkoja ja ne sijaitsevat autohallissa, joka on yhteinen Asunto Oy Vantaan Tammiston Laruksen ja Asunto Vantaan Tammiston Passerin kanssa.
Completed repairs
2012-2013: Rakentajan vuositakuukorjaukset 2013: Liittyminen Elisa Oyj:n taloyhtiökohtaiseen laajakaistapalveluun 2015: Salaojien tarkastus, kuvaus ja huuhtelu 2016: Jäte- ja sadevesiviemärien kuvaus ja huuhtelu 2017: Kylpyhuoneiden kuntotarkastus, salaojien tarkastus, kuvaus ja huuhtelu (vaihe 1) 2018: Julkisivujen kuntotutkimus, IV-kanavien nuohous, mittaus ja säätötyö, autohallin valaistuksen muuttaminen LED-valaisimiksi, salaojien tarkastus, kuvaus ja huuhtelu (vaihe 2) 2019: Parvekelasitusten tarkistus ja huolto, vesikatteen tarkistus, julkisivukorjaukset (NCC), ulkovalaisimien uusiminen LED-valaisimiksi 2020: Kiinteistön kuntotarkastus 10-vuotistarkastusta varten 2021: 10-vuotisreklamaatio, murtosuojien asennukset, pelastussuunnitelma, porraskäytävän valaistuksen muuttaminen liiketunnistimilla toimiviksi LED-valoiksi, verkkovirtaan kytkettyjen palovaroittimien uusiminen 2022: Parvekelasien huoltotyö, jäte- ja sadevesiviemäreiden kuvaus ja tulosten raportointi yhtiölle, pihan parannustyöt (jatkuvat 2023-2025) 2023: 10-vuotisreklamaation loppuunsaattaminen tarkistuksineen (loput tarkastukset tehdään keväällä 2024), hissien korjauskustannusten alentaminen, pihavalaistuksena parantaminen, autohallin viemäriputken kunnon seuranta, pihateiden kunnostus, vaakaviemäreiden kuntoarvio (otettu seurantaan)
Upcoming repairs
Hallituksen korjaustyöehdotuksia vuosille 2024-2028: 2024: Autohallin valaistuksen seuranta/kunnostus, leikkialueen parannustyöt, ulkokattojen kuntoarviot, julkisivujen kunto ja elementtisaumojen tarkastus ja huoltotoimia, porrashuoneiden ikkunoiden kalvottaminen, autohallin betonilattian kunnostus, selvitetään autohallin latausinfran toteutusmahdollisuudet 2025: Lukitusjärjestelmien uusiminen (lisenssi loppuu v. 2026) 2026: Sokkelien maalauskustannus, julkisivujen huoltomaalaus ja elementtisaumojen uusiminen

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations