Go to content

Sandnäsintie

Parainen, Hangslax

vapaa-ajan tontti

Debt-free price
85 500 €

Target description

Upea Vapaa-ajan Tontti Meren Rannalla Nauvossa! Kaipaatko omaa rauhallista paikkaa meren äärellä? Tässä on tilaisuutesi omistaa hieno vapaa-ajan tontti Hangslaxin kylässä, vain lyhyen matkan päässä lauttarannasta. Tontin Tiedot: Tämä matalarantainen ja viihtyisä tontti sijaitsee suojaisalla alueella Hangslaxin kylässä, tarjoten oman pienen paratiisin rauhallisessa ympäristössä. Alustava tie on jo valmiiksi rakennettu tontille asti, joten pääsy tontille on vaivatonta. Nauti meren äänen rauhoittavasta vaikutuksesta ja rakenna unelmiesi vapaa-ajan koti tälle idylliselle paikalle. Sijainti ja Palvelut: Lauttarantaan on matkaa alle kymmenen minuuttia, mikä tekee paikasta helposti saavutettavan. Nauvon vilkas vierasvenesatama ja kaupat ovat noin 10 km:n päässä, tarjoten mahdollisuuden nauttia kesäisestä elämästä saaristossa. Lähin idyllinen kahvila Sandnäsintien alkupäässä houkuttelee sinut rentoutumaan, ja se on vain vajaan kahden kilometrin päässä tontilta. Rakennusoikeus: Tontilla on runsaasti rakennusoikeutta, mahdollistaen mökin rakentamisen 125 m², talousrakennuksen 30 m² sekä oman rantasaunan 25 m². Voit suunnitella tilat juuri haluamallasi tavalla ja nauttia omasta rauhallisesta paikasta meren rannalla. Tämä vapaa-ajan tontti tarjoaa upean mahdollisuuden luoda oma keidas, missä voit paeta arjen kiirettä ja nauttia merellisestä tunnelmasta. Ota yhteyttä ja varaa esittelyaikasi. Tule, näe ja koe, miten tämä tontti voi olla se ihanteellinen paikka rentoutumiselle ja vapaa-ajan viettoon! Lisätietoa ja esittelyt: Veijo Hämeenaho Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV,KED, KiAT Puh. +358405885745 Veijo.hameenaho@spkoti.fi

Next showing

27.7.2024 at 11:00-12:00

Basic information

Target number
20316399
Location
Sandnäsintie , 21650 lillandet
Type
vapaa-ajan tontti
Ownership type
oma
Release
heti

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
85 500,00 €
Debt-free price
85 500,00 €

More information about the plot

The plot includes
tie perille, rannan edessä vesijättöä
Energy certificate
Ei lain vaatimaa energiatodistusta

Plot and zoning

Plot size
4728 m²
Plot’s planning permission
Mökki 125m2+30m2 talousrakennus. Lisäksi rantasauna 25m2
Type of plot
Rantatontti
Property ID
445-549-5-9
Tontin nimi
Leppis
Ownership of the plot
oma
Lisätietoja tontista
Matalarantainen, metsäinen tontti.
Zoning situation
Ranta-asemakaava
Ranta
oma ranta, omaa rantaviivaa
Rannan tyyppi: Meri
saaristomeri
Pitkälle matala ranta

Housing company

Repairs have been decided
Ei päätettyjä remontteja

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations