Go to content

Laivalahdenkaari 22

Helsinki, Herttoniemenranta, Herttoniemi

kerrostalo 1998 , 3h, avokeittiö, kph, sauna, lasitettu parveke (Yj:n mukainen 2h+k+s)

Built
1998
Surface area
58 m²
Debt-free price
318 000 €

Target description

Tervetuloa nuorekkaaseen kotiin Laivalahdenkaarelle suositussa Herttoniemenrannassa! Tämä ihastuttava koti sijaitsee vain kivenheiton päässä Tuorinniemenrannan uimarannasta ja helpon etäisyyden päässä niin kulkuyhteyksistä kuin Herttoniemen monipuolisista palveluista. Asunnon pohjaratkaisu on muokattu kaksiosta pieneksi kolmioksi lisäämällä pieni extra-huone, joka soveltuu mainiosti työtilaksi tai vaikka lapsenhuoneeksi. Vuonna 2018 uusittu avokeittiö luo tilantuntua ja oleskelutilassa on mukavasti tilaa niin ruokapöydälle kuin oleskeluryhmällekin. Tilaa jatkaa lasitettu parveke, jossa voit nauttia aamukahvista ja seurata alueen elämää iltaisin auringonlaskun värittäessä maisemaa. Makuuhuone on tilava ja siellä on käytännöllinen vaatehuone, joka helpottaa arjen järjestystä. Kylpyhuoneen yhteydessä oma sauna tarjoaa rentouttavia hetkiä kiireisen päivän päätteeksi. Asunnon iloinen ja raikas sisustus sekä värimaailma luovat viihtyisän ja kodikkaan tunnelman. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja sijaitsee omalla tontilla, mikä lisää asumisen vakautta. Tule tutustumaan ja ihastu! Nikita Missiouk Yrittäjä, LKV p. 044 244 6364 nikita.missiouk@spkoti.fi

Basic information

Target number
20292072
Location
Laivalahdenkaari 22, 00810 Helsinki
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
3h, avokeittiö, kph, sauna, lasitettu parveke (Yj:n mukainen 2h+k+s)
Rooms
3 Rooms
​​Living space surface area
58 m²
Total surface area
58 m²
Floors
2
Residential floors
5
Year of construction
1998
Commissioning year
1998
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
315 166,42 €
Velkaosuus
2 833,58 €
Debt-free price
318 000,00 €
Price per square meter
5 482,76 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
266,80 €/kk
Financing fee
78,30 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
345,10 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Yhtiövastike koostuu hoitovastikkeesta 266,80 e/kk sekä rahoitusvastikkeesta (julkisivulaina) 78,30 e/kk. Mikäli asuntoa koskevan julkisivulainan 2833,58 euroa /30.3.2024 maksaa pois, rahoitusvastike poistuu.

Muut maksut

Water fee
25,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
More information about fees
Autopaikkavuokra 25 €/kk, autohallivuokra 40 €/kk Hallituksella valtuutus periä tai jättää perimättä enintään kahden kuukauden ylimääräinen vastike.

More information about the apartment

Balcony type
lasitettu
Balcony orientation
länsi
The apartment includes
hissi, parveke, oma sauna, kaapeli-tv
Additional energy class information
Energiatodistus (D) 11.3.2013-10.3.2023 vanhentunut eikä lainvoimainen. uusi energiatodistus on tilauksessa.
Condition
hyvä
More information about condition
Asunto on hyväkuntoinen, mutta tavanomaista kulumista paikka paikoin havaittavissa.
Heating system
kaukolämpö, muu
More information about the heating system
Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen poisto
Views
Asunnosta näkymät pääosin Laivalahdenkaaren suuntaan.
Completed repairs
2020: Uusittu lavuaari ja hana, allaskaappi, suihkuseinä, sadesuihku ja peilikaappi lavuaarin ylle. 2018: Keittiö uusittu, keittiöstä erotettu erkkeri erillishuoneeksi.

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Wall materials
Pääasiassa maalatut, kylpyhuoneessa kaakelia.
Flooring materials
Pääasiassa laminaattia, kylpyhuoneessa laattaa.
Roof type
Lapekatto
Roofing material
Peltikate
Description of the living room
Olohuoneesta kulku lasitetulle parvekkeelle.
Description of the kitchen
Vuonna 2018 uusittu tyylikäs ja ajaton Parman avokeittiö jossa varusteluna Integroidut kodinkoneet jääkaappi/pakastin sekä astianpesukone, induktioliesi, erillisuuni, mikro.
Description of the bedrooms
Hyvänkokoinen makuuhuone, jossa vaatehuone. Erillisestä erkkeristä muokattu pieni työtila, joka aikaisemmalla omistajalla vauvan huoneena.
Description of the bathroom
Laatoitettu kylpyhuone, jonka yhteydessä oma sauna. Kylpyhuoneen varustelua on parannettu vuonna 2020 uusimalla lavuaari ja hana, allaskaappi, suihkuseinä, sadesuihku ja peilikaappi. Lisäksi asennutettu isot kaapistot pyykkihuoltoa varten. Kylpyhuoneessa pesukoneliitäntä, bidee-suihku, wc-istuin.
Type of sauna stove
sähkökiuas
Description of storage facilities
Häkkivarasto sekä huoneiston sisällä vaatehuone.

Plot and zoning

Plot size
2329 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Helsingin kaupunki 09 310 22111 tai https://kartta.hel.fi/ Muut suunnitelmat: Herttoniemen kaupunginosavisio suunnitelman kuvaus Tulevaisuutta hahmotellaan noin 15 vuoden päähän. Keskeisiä pohdittavia asioita ovat alueen kaavoitus ja täydennysrakentaminen, katujen, puistojen, aukioiden ja viheralueiden parantaminen ja hoito sekä kaupungin tiloihin liittyvät tarpeet.

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Helsingin Laivalahdenkaari 22
Contact details of the property manager
10+ Isännöinti Oy / Karoliina Malinen p. 020 718 1892 karoliina@10p.fi
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Cosci-tunning Oy
Housing company parking spaces
Parkkipaikkoja: 18
Housing company garage parking spaces
13
Information on the housing company’s parking spaces
Autopaikat Herttoniemen pysäköinnin vuokrapaikoilla seuraavasti. P20-alue 25e/paikka/kk, P21-alue 25e/paikka/kk, P05-halli 40e/paikka/kk. Autopaikat jaetaan jonotusperiaatteella isännöitsijäntoimiston kautta. 15.4. saadun tiedon mukaan, vapaita autopaikkoja ei ole tällä hetkellä.
Completed repairs
2023 Energiaselvityksen laatiminen 2023 Märkätilojen kosteuskartoitus 2023 Vesikalusteiden tarkastus ja pienet korjaukset 2022 Ulko-ovet Metalli ulko-ovet: rakenneteräksiset, B-portaan ulko-oven uusiminen 2022 Ohutrappaus Rappaus , Julkisivun paikkakorjaukset + pesumaalausurakka 2022 Pihan metalli/puukatokset Talovarusteet: lipputangot, pölytys- ja kuivaustelineet, Sisäpihan katosten laudoitusten uusiminen 2021 Julkisivun lisätutkimukset 2020 Julkisivujen kuntotutkimus 2020 Kuntoarvio laadittu 2020 Myrskyvaurioiden korjaukset julkisivussa ja ikkunoissa 2019 Alakerran vaakaviemäreiden korjaukset 2019 Katon paikkakorjaukset 2018 Päiväkodin laajennus viereiseen liiketilaan 2018 Raitisilmaventtiilien uusiminen ja iv-kanavien puhdistus/säätö 2017 Lukituksen uusiminen NAbloy Sento) 2017 Porraskäytävien valaistuksen uusiminen 2016 Patteriverkoston perussäätö ja patteritermostaattien uusiminen 2016 Pystyviemäreiden sukitus osittain N2014 kuvauksen perusteella) 2015 Julkisivun rappauskorjauksia 2015 Parvekkeiden laudoituksen uusiminen 2015 Päiväkodin IV-koneiden uusiminen 2015 Vesikaton kuntotutkimus 2014 Hissien oviverhojen uusiminen (kaikki hissit) 2014 Päiväkodin pintaremontti 2014 Viemäreiden painehuuhtelu + kuvaus 2013 Ikkunapokien ja parvekkeiden maalaus 2013 Ikkunoiden kunnostus
Upcoming repairs
Hallituksen kunnossapitotarveselvitys 2024: IV-kanavien nuohous ja ilmamäärien säätö. Ulko-oven uusiminen (C-rappu). Ikkunoiden huolto ja tiivistys. Porraskäytävien halkeaminen paikkaus ja seinien maalaus. Huippuimureiden uusiminen. 2025: Yleisten tilojen (varastot, pyöräkellarit) valaistuksen uusiminen. Ulko-oven uusiminen (A-rappu). Parvekkeiden betoniosien maalaus. 2026: Hissien modernisointi. 2027: Tasakaton kermikatteen uusiminen. Märkätilojen kuntokartoitus.
Other details about the housing company
Taloyhtiössä suojaisa leikkipiha, ulkoiluvälinevarasto, kellarikomerot sekä kuivaushuone. Yhtiökokouksen 20.5.2024 päätökset päätettiin valtuuttaa hallitus neuvottelemaan kutsun ja liitteen mukaisista urakoista (IV-urakka, porraskäytävien maalaus, ikkunahuolto ja C-rapun ulko-ovi), sekä valita urakoitsijat sekä valvonta. Päätettiin hallituksen valtuuttamisesta nostaa korkeintaan 120 000 limiittilaina, viiden vuoden laina-ajalla, ja määrittää lainaehdot pankeilta saatavien tarjousten pohjalta, sekä myöntää hallitukselle valtuudet pantata tarvittava määrä olemassa olevia tai teetettäviä panttikirjoja lainan vakuudeksi. Päätettiin myös hallituksen valtuuttamisesta määrittää lainan hankeosuudet ja pääomavastikkeet. Päätettiin, että taloyhtiö osallistuu osakkaiden kylpyhuoneremontteihin. Päätöstä rajattiin seuraavasti: -Kannusteraha on 3500,00 euroa/märkätila -Kannusteraha koskee ainoastaan alkuperäisiä märkätiloja -Kannusteraha ei koske erillis-WC:tä. -Kannusteraha on voimassa seuraavat 3 vuotta yhtiökokouspäivämäärästä alkaen -Kuluvan kalenterivuoden aikana hallituksen hyväksymät kannusterahapäätökset lasketaan sen vuoden päätöksiksi, vaikka remontti alkaisi viivästyksen vuoksi esim. seuraavana vuonna. -Kannusterahoja maksetaan maksimissaan 5 kpl/vuosi. -Valtuutettiin seuraava yhtiökokous päättämään mahdollisesta kannusterahan vuosittaisen kappalemäärän lisäämisestä, tai ajanjakson jatkamisesta. -Osakkaan muutostyöt kannusterahan osalta suoritetaan isännöitsijältä saatavan työohjeen mukaisesti ja valvotusti. Päätettiin kartuttaa lainanlyhennysrahastoa mahdollisilla lainaosuuksien osakassuorituksilla. Pääomavastikkeita ei rahastoida vaan ne tuloutetaan. Päätettiin valtuuttaa hallitus muuttamaan pääomavastikkeita korkotason muutosten puitteissa. Päätettiin valtuuttaa hallitus keräämään tarvittaessa kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike tai tarvittaessa jättää keräämättä taloudellisen tilanteen niin salliessa.

Services and transportation connections

Services
Laivalahdenkaari 22 sijaitsee huippupaikalla Herttoniemenrannassa, monipuolisten palveluiden ja kulkuyhteyksien lähettyvillä. Naapurustosta löytyy hyviä ravintoloita, lähikauppa K -market Ruokakippari n. 400 m sekä päiväkodit ja koulut ovat lyhyen kävelyetäisyyden päässä. Tuorinniemen kaunis hiekkaranta sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä ja alueella on myös talviuintimahdollisuus. Ostoskeskus Hertsi, josta löytyy Prisma, useita ravintoloita, kirjasto ja erityisliikkeitä sijaitsee n. 950 m päässä. Lidl 0,9 km, S-Market Herttoniemi (24h) n. 800 m.
Traffic connections
Herttoniemessä on erinomainen julkisen liikenteen verkosto, Metro sekä useita bussiyhteyksiä. Bussi 81 Herttoniemen ja Kulosaaren metroasemalle, lähin pysäkki n. 60 m. Kulku omalla autolla niin keskustaan kuin Kehä yhdelle tai Lahden väylälle sujuu helposti itä-väylää pitkin.
Schools
Koulu: Herttoniemenrannan ala-aste (n.450m), Degerö lågstadieskola (n.900m), Porolahden peruskoulu (n. 1,8km), Hertsikan ala-aste, Herttoniemen yhteiskoulu ja lukio (n.2,6km), Kulosaaren yhteiskoulu (n. 2,8km).
Kindergarten
Monipuolinen ja laadukas päiväkotitarjonta niin kunnallisen kuin yksityistenkin palveluntarjoajien puolesta. Alueella on useita kunnallisia päiväkoteja, jonka lisäksi englanninkieliset päiväkodit kuten Bumblebees ja Duckies sijaitsevat lähellä. Lisäksi alueella on musiikkiin ja liikuntaan painottuneita yksityisiä päiväkoteja esim. Pilke taikapomppu.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations