Go to content

Juustopolku 88

Lempäälä, 418-417-6-40 HARRILA

metsätila

Debt-free price
103 400 €

Target description

Pirkanmaalla, Lempäälässä on nyt myytävänä mielenkiintoinen metsätila. Runsaspuustoisella Harrila-tilalla on hyväkasvuista metsämaata noin 11 ha. Tilalla on edellytyksiä myös suojelukohteeksi, sillä puusto on pääosin luonnontilassa ja alueella on runsaasti maa- ja pystylahopuuta. Pirkanmaan ELY-keskuksen alustavan katselmuksen perusteella kohde täyttää pääosin METSO-rahoituksen kriteerit. Harrila- tilalle on erinomaiset tieyhteydet. Metsätilan kasvupohjat ovat pääosin tuoreita kankaita. Puustosta noin 80% on varttunutta kasvatusmetsää. Kokonaispuuston määrä tällä myyntikohteella on 2992 m3, josta tukkipuun osuus on 45%. Puuston keskitilavuus metsätalousmaalla on keskimäärin 261 m3/ha. Metsätoimisto Junnila Oy | Oskari Junnila on laatinut Lankavuoren tilasta maastoinventoidun metsäarvion 13.4.2024. METSÄARVIO löytyy tämän myynti-ilmoituksen kohdasta 'Lisätietolinkit'. XML-tiedostoon ladattavissa metsäarviotulosteen toisella sivulla olevasta linkistä. Kohde myydään TARJOUSAIKAKAUPPANA. Tarjoukset pyydetään jättämään 11.6.2024 klo 16 mennessä. Harrila-tilan OSTOTARJOUSLOMAKE löytyy tämän myynti-ilmoituksen kohdasta 'Lisätietolinkit'.

Basic information

Target number
20283180
Location
Juustopolku 88 , 37500 Lempäälä
Type
metsätila
Release
heti

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
103 400,00 €
Debt-free price
103 400,00 €

Muut maksut

More information about fees
Harrila-tilalla on Paarentien tieyksiköitä 632 kpl. Tiemaksua on kerätty viimeksi vuonna 2023, yhteensä 82,16 € . Huom. muutos aiempaan tietoon: Tiekunta tulee keräämään tiemaksun tulevalta ostajalta jo tältä vuodelta.

Kohteen lisätiedot

Tontin muut lisätiedot
tie perille, tien käyttöön liittyvä oikeus

Plot and zoning

Tilan pinta-ala
11,695 ha
Metsän pinta-ala
11,5 ha
Property ID
418-417-6-40
Property name
HARRILA
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Yleiskaava
Plot zoning information

Alueella vaikuttaa Säijän osayleiskaava. Pääosa tilasta sijaitsee alueella, jossa kaavamerkintä on M, maa- ja metsävaltainen alue. Koivuinen vuoren eteläosassa vaikuttaa kaavamerkintä luo-1, Luonnon monimuotoisuuden kannalta tärkeä alue. Metsälain §10:n erityisen tärkeä elinympäristö.

Metsän kuvaus
Talousmetsää

Additional information links

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations