Go to content

Huvituksenkatu 12

Turku, Mäntymäki

omakotitalotontti , Omakotitalotontti, jossa vanha huonokuntoinen asuinrakennus sekä autosuoja

Debt-free price
109 000 €

Target description

Omakotitalotontti erinomaisella paikalla Turun Mäntymäessä! Tontti sijaitsee erittäin suositulla Mäntymäen asuinalueella, joka on Turun keskustan välittömässä läheisyydessä. Keskustan palvelut ovatkin vain reilun parin kilometrin päässä ja useampi lähikauppa odottelee kävelymatkan etäisyydellä. Luonnonläheinen alue tarjoaa todella idyllisen ympäristön asua ja lähiympäristö muodostuukin pääasiassa vanhoista omakotitaloista. Päättyvän kadun varrella sijaitsevalla tontilla saa nauttia rauhallisuudesta ja turvallisuudesta. Lähistöllä on myös paljon viihtyisiä ulkoilureittejä sekä monipuolisia urheilumahdollisuuksia. Tontilla on 1940-luvulla rakennettu vanha, huonokuntoinen asuinrakennus sekä autosuoja/piharakennus. Molemmat rakennukset ovat erittäin huonokuntoiset. Asuinrakennuksen keskikerroksessa on olohuone, ruokahuone, keittiö ja erillinen wc. Yläkerrassa on yksi isompi huone ja kaksi pienempää huonetilaa. Kellarikerroksessa on pukuhuone, kylpyhuone ja sauna sekä pannuhuone, vanha kylmiö ja varastotilaa. Talo on painunut, perustuksissa on isoja halkeamia ja muun muassa yläkerran lämmitysputkistossa on ollut vuoto. Talossa on öljy- ja sähkölämmitys. Kiinteistöllä on kaupungin vesi- ja viemäriliittymät sekä sähköliittymä. Tontti on aikanaan lunastettu omaksi. Asemakaavan mukaisesti tontille on määritetty rakennusala yksikerroksista palonarkaa ( P. L. 4 § D I ) kolmen perheen omakotirakennusta varten, jonka korkeus katonrajaan on enintään 6 m ja katonkaltevuus 30 astetta sekä ulkolaudoitus pystyä. Ullakosta 3/5 saadaan sisustaa asuinhuoneiksi, käytäviksi, säiliöiksi tms. Ota yhteyttä ja mennään yhdessä katsomaan tonttia paikan päälle! Myynti ja lisätiedot: Mari Hynnä Kiinteistönvälittäjä LKV 050 389 2677 mari.hynna@spkoti.fi Sp-Koti Turku

Basic information

Target number
20281395
Location
Huvituksenkatu 12, 20810 Turku
Type
omakotitalotontti
Apartment description
Omakotitalotontti, jossa vanha huonokuntoinen asuinrakennus sekä autosuoja
Release
muu ehto
More information about vacating
1 kk / sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
109 000,00 €
Debt-free price
109 000,00 €

Muut maksut

More information about fees
Lainhuudatuskulut, puolet kaupanvahvistajan palkkiosta ja ostaja maksaa varainsiirtoveron 3 % kauppahinnasta.

More information about the plot

The plot includes
tie perille, sähköliittymä siirtyy
Energy certificate
Ei lain vaatimaa energiatodistusta
Water supply
kunnan
Drain
kunnan
Transferred subscriptions
Vesi- ja viemäriliittymät

Plot and zoning

Plot size
607 m²
Plot’s planning permission
Rakennusala yksikerroksista palonarkaa ( P. L. 4 § D I ) kolmen perheen omakotirakennusta varten, jonka korkeus katonrajaan on enintään 6 m ja katonkaltevuus 30 astetta sekä ulkolaudoitus pystyä. Ullakosta 3/5 saadaan sisustaa asuinhuoneiksi, käytäviksi, säiliöiksi tms.
Type of plot
Tasamaatontti
Property ID
853-31-14-18
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Plot zoning information

Turun kaupunki

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations