Go to content

Katajaharjuntie 2-4

Helsinki, Lauttasaari

kerrostalo 1963 , 4-5h, avok, kph, s, wc, lasit.p

Built
1963
Surface area
90.5 m²
Debt-free price
797 000 €

Target description

Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen perheasuntoon, jossa mahdollisuus neljään makuuhuoneeseen. Vuonna 2022 valmistunut yksilöllinen asunto on viimeistelty laadukkaasti. Olohuoneen avaruus antaa tilaa luoville sisustusratkaisuille ja luo miellyttävän tunnelman. Keittiö on varusteltu moderneilla laitteilla ja tarjoaa hyvät säilytystilat. Kodissa on nyt kolme makuuhuonetta ja tilat mahdollistavat myös neljännen makuuhuoneen. Ilmalämpöpumput takaavat viihtyisät olosuhteet ympäri vuoden. Skandinaavisen vaalea kylpyhuone, johon saunan ja kylpyhuoneen jakava lasiseinä tuo eleganttia ja tilaa avaavaa tunnelmaa. Kodissa on kaksi vessaa. Läpitalon kodin olohuoneesta on kaksi kulkua parvekkeelle ja näkymät merelle päin länteen ja makuuhuoneissa nautit aamuauringosta. Kodin kruunaa hissitalon ylimmän kerroksen huikeat näkymät! Viimeisimmät toimenpiteet, kuten linjasaneeraus, sähkösaneeraus ja pihan kunnostus, kertovat omistautumisesta asumisviihtyvyyden ylläpitämiseen. Lisäksi hissit on juuri uusittu. Taloyhtiö on ylhäällä kukkulan päällä ja sijaitsee Katajanharjunniemen rauhallisella alueella ja on rakennettu vuonna 1963 omalle tontilleen. Yhtiö on pidetty kunnossa ja arvostettu säännöllisten remonttien ja kunnostusten ansiosta. Merellinen Lauttasaari on täynnä aktiviteetteja ympäri vuoden. Upeat ulkoilumaastot, meri ja luonto, hyvät pyöräilyreitit sekä erinomaiset liikenneyhteydetluovattäydellisen ympäristön kaupunkiasumiselle. Tämä koti tarjoaa enemmän kuin asumista - se tarjoaa viihtyvyyttä elämään. Tietoa nopeasti: - oma tontti - velaton huoneisto - koti on yksi vuonna 2022 lisärakentamisena toteutetuista huoneistoista - rakennusyhtiö on edelleen olemassa ja suorituskyvyttömyysvakuus suoritettu - yhtiöön on rakennettu kokonainen uusi kerros - yhtiössä on suuret remontit tehty - vastike 416,3 €/kk + vesi 21 €/kk/hlö Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa esittelyaikasi tähän ainutlaatuiseen kotiin!

Basic information

Target number
20274784
Location
Katajaharjuntie 2-4, 00200 Helsinki
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
4-5h, avok, kph, s, wc, lasit.p
Rooms
5 Rooms
​​Living space surface area
90.5 m²
Total surface area
90.5 m²
Floors
6
Residential floors
6
Year of construction
1963
Commissioning year
1963
Release
heti

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
797 000,00 €
Debt-free price
797 000,00 €
Price per square meter
8 806,63 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
416,30 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
416,30 €/kk

Muut maksut

Water fee
21,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
More information about fees
Vesimaksu on ennakko, huoneistossa mittarit. Huoneistossa on kaksi ilmalämpöpumppua (sähkö) joita voi käyttää tarvittaessa viilennykseen kesäisin. Autopaikat 50€/kk, kylmävesitasaus 3,77€/m3, lämminvesitasaus 11,38€/m3, saunamaksu 10€ kpl, Vesiennakko per hlö 21€/kk.

More information about the apartment

Balcony type
lasitettu
The apartment includes
hissi, parveke, oma sauna, kaapeli-tv
Energy class
E2007
Condition
hyvä
More information about condition
Huoneisto on uusi (lisärakentamishanke, yksi kokonainen kerros lisää yhtiöön), rakennusvalvonta on hyväksynyt huoneiston käyttöön 18.10.2022 / 3.1.2023. Myyjä on asettanut asunto-osakeyhtiölle 2 % vakuuden vuositakuutöiden osalta ja toimittanut asunto-osakeyhtiölle todistuksen suorituskyvyttömyysvakuutuksesta.
Heating system
kaukolämpö, muu
More information about the heating system
huoneistossa on kaksi ilmalämpöpumppua viilennystä varten
Views
Läpitalon kodissa on ikkunat ovat kahteen ilmansuuntaan. Valoisa koti isoine ikkunoineen. Osasta ikkunoista ja parvekkeelta upeat näkymät merelle länteen Koivusaaren suuntaan ja makuuhuoneista pohjoiseen.
Other trade-significant information
Kaavamuutos & lisärakentaminen: Merkintäsopimus rakennettavista uusista huoneistoista (lisäkerroksen rakentaminen, 5. kerros) allekirjoitettiin Lakewood Oy:n kanssa 9.8.2021. Huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistaja toimii huoneiston rakennuttajana. Rakennusvalvonta on hyväksynyt huoneiston käyttöön 18.10.2022. Merkintäsopimuksen mukaisesti: Merkittävät osakkeet myydään velattomina eli niihin ei kohdistu esimerkiksi rahoitusvastikkeella katettavaa velkaosuutta ennen uusien osakkeiden merkintää päätetyistä ja aiemmin suoritetuista korjaustoimenpiteistä (vesi- ja viemärinousujen linjasaneeraus ja tässä yhteydessä tehtävät korjaus- ja uudistustyöt) eikä yhtiön itse toteuttamista lisärakentamisen yhteydessä suoritettavista muista mahdollista korjauksista taikka yhtiön ottamista veloista muutoin. Vastaavasti merkittävillä uusilla osakkeilla ei ole oikeutta merkintähintaan, vaan se käytetään ennen merkintäsopimuksen allekirjoittamista päätettyjen hankkeiden ja merkintäsopimuksesta yhtiölle aiheutuvien kustannusten rahoittamiseen sekä yhtiön aiempien pitkäaikaisten lainojen lyhentämiseen. Varsinainen yhtiökokous 15.6.2022 Päätettiin myöntää hallitukselle valtuus kerätä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike taloudellisen tilanteen niin vaatiessa ennalta arvaamattomien kulujen kattamiseksi ja yhtiön maksuvalmiuden turvaamiseksi. Tämä valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Päätettiin rahastoida linjasaneerauksen lainaosuussuoritukset 2022.

Spaces and materials

Construction and surface materials
tiili
Roof type
Tasakatto
Roofing material
Huopa
Description of the living room
Lattia: yksisauvainen tammiparketti Seinät: maalattu
Description of the kitchen
Integroidut Mielen kodinkoneet: jääkaappi/pakastin, astianpesukone, kalusteuuni, induktiotaso, liesituuletin, mikroaaltouuni, kvartsitaso (Ylämaan graniitti / Calacatta gold), kaapistot (tammiviilu), kiinteä led-valaistus. Katso tarkemmat erittelyt Asuntojen pintamateriaalit ja kodinkoneet -liitteestä Lattia: Yksisauvainen tammiparketti Seinät: Maalattu, välitila: lasi (pure white)
Description of the bedrooms
Lattia: yksisauvainen tammiparketti Seinät: maalattu
Description of the bathroom
Kylpyhuone: sadesuihku, suihkuseinä, käsisuihkut, peilikaapit, allaskaapit vetolaatikoilla, seinäkiinnitteiset wc-istuin, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteä led-valaistus. Lattiat laattaa, Seinät saniteettitiloissa laattaa
Description of the toilets
Erillinen wc: lattiat laattaa, seinät laattaa
Description of the sauna
Lattiat laattaa, seinä paneelia.
Type of sauna stove
sähkökiuas
Description of storage facilities
Kellarikomero ensimmäisessä kerroksessa.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Eteisessä liukuovikaapisto alumiinikehyksellä ja peilillä

Plot and zoning

Plot size
3408 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Lisätietoa: Helsingin kaupunki. Koivusaaren alueella vireillä kaavamuutos, jossa tavoitteena rakentaa uusi asunto- ja työpaikka-alue. Katajaharjun alueella mahdollisuus lisä- ja täydennysrakentamiseen. Lisätietoja: ttps://kartta.hel.fi/. Mikäli em. kaavamuutos toteutuu, uudisrakennuksilla saattaa olla vaikutusta nykyisten rakennusten maisemiin/näkymiin. Lähialueen kaavasta tietoa myös https://www.hel.fi/fi/kaupunkiymparisto-ja-liikenne/kaupunkisuunnittelu-ja-rakentaminen/uutta-helsinkia-rakentamassa/koivusaari

Housing company

Housing company name
Asunto oy Katajanharjutie 4
Contact details of the property manager
Aavatalo Oy, Pohjoinen Hesperiankatu 15 B 22b, 00260 Helsinki, 010 311 3300, info@aavatalo.fi. Isännöitsijä: Vesa Maja, vesa@aavatalo.fi
Maintenance
huoltoyhtiö
Housing company parking spaces
Parkkipaikkoja: 18
Housing company garages
14
Information on the housing company’s parking spaces
Autotallit omilla osakkeilla. Yhtiön omistamat piha-autopaikat vuokrattavissa yhtiöltä, jonotussysteemi. Alueella asukaspysäköinti ja 4h - paikkoja. Auto ei ole alueella pakollinen hyvien julkisten kulkuyhteyksien ansiosta: bussipysäkki 50 m. päässä ja metrolle vain 600m.
Completed repairs
2023 parvekelasit. 2022 julkisivujen pesu, lisäkerroksen rakentaminen, hissien uusiminen ja esteettömyys. 2021 lukituksen uusiminen (iLOQ). 2020 linjasaneeraus (sisältäen käyttövesi- ja viemäriputkiston uusiminen, märkätilojen peruskorjaus, sähkö- ja tietoliikenneverkon uusiminen, lämmitysverkoston perussäätö ja tasapainotus, yleisten tilojen kunnostus, saunojen ja pesutuvan peruskorjaus, uudet irtainvarastot), porrashuoneiden ulko-ovien uusiminen, hulevesiliittymä, autotallien ovien uusiminen, ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen. 2017 linjasaneerauksen hankesuunnitelma. 2015 piharemontti. 2012 salaojien uusimisen suunnittelu ja kilpailutus, pihasuunnittelu. 2010 LVV-kuntotutkimus. 2009 kuntoarvio. 2008 kaukolämpölaitteisto uusittu, valoaukkojen kuilut kunnostettu (A- ja C-porras). 2007 käyttövesiputkiston ja patteriverkoston linjasäätöventtiilien uusiminen, asennettu Bauer-vedenkäsittelyjärjestelmä. 2006 A- ja B-portaiden hissien lukkoradat uusittu. 2005 kellarikerroksen ikkunoiden uusiminen. 2003 mineriittiseinien uusiminen, ilmanvaihtohormien nuohous. 1999 parveke- ja levyseinäremontti. Ks. tarkempi listaus taloyhtiössä tehdyistä remonteista korjaushistoriasta.
Upcoming repairs
Korjaustarveselvitys 2023-2027: 2024 pihan toimivuuden parantaminen. 2025 porraskäytävien portaiden hionta. Lisäksi 5.6.2023 pidetyssä varsinaisessa yhtiökokouksessa päätettiin käynnistää autopaikkojen latausjärjestelmän suunnittelu.
Repairs have been decided
Kyllä
Other details about the housing company
Hissi, kaksi saunaa, talopesula, kuivaushuone, mankeli, ulkoiluvälinevarastot, irtainvarastot, väestönsuoja, taloyhtiölaajakaista.

Services and transportation connections

Services
Ruokakaupat: K-Market Oliivi n. 0.35km K-Market Kasinonranta n. 1.3km S-Market Lauttasaari n. 1.4km
More information about the services
esimerkkejä lähipalveluista: Terveysasema / Lauttasaari, neuvola n. 1.4km Lauttasaaren liikuntapuisto n. 0.6km Telkänkujan venekerho n. 0.25km Vaskilahden venekerho n. 0.6km Koivusaaren pursiseura n. 0.7km Pyrkän tenniskentät n. 0.4km Lauttasaaren skeittiparkki n. 0.6km Open Padel Lauttasaari n. 0.5km
Traffic connections
Liikenneyhteydet: Metro, Koivusaari n. 0.35km
Schools
Lauttasaaren yhteiskoulu n. 0.7km Lauttasaaren ala-aste n. 0.85km Drumsö långstadieskola n. 1.3km
Kindergarten
Päiväkodit: Päiväkoti Lokki n. 0.65km Päiväkoti Lauttasaari n. 0.75km

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations