Go to content

Arabiankatu 6

Helsinki, Arabianranta

kerrostalo 2015 , 1h + kk + kph + lasitettu parveke (yhtiöjärjestyksen mukaan 1-2H+KK)

Built
2015
Surface area
47.5 m²
Debt-free price
339 000 €

Target description

Tervetuloa Arabiankadulle, elävään ja urbaaniin kaupunkikortteliin merenrannan läheisyyteen. Tämä 47,5 neliöinen seitsemännen kerroksen yksiö ihastuttaa näkymillään ja avaralla isolla huoneella. Keittokomerossa on hyvin lasku- ja säilytystilaa. kylpyhuone on hyvän kokoinen ja käytännöllinen sekä pesutornille on tilaa. Reilun kokoinen lasitettu parveke kruunaa tämän asunnon ja näkymät ovat hulppeat. Kalasataman uusien tornitalojen valot loistavat illan pimentyessä ja merikin pikkaisen pilkistää talojen välistä. Asuntoon on asennettu ilmalämpöpumppu 4/2022. Omalla tontilla sijaitseva ja vuonna 2015 rakennettu taloyhtiö on hyvin hoidettu. Yhtiöllä on puutarhamainen kattoterassi upeilla maisemilla saunan yhteydessä. Arabiankatu 6 sijaitsee keskeisellä paikalla niin kulkuyhteyksien, palveluiden kuin kauppojenkin kannalta. Raitiovanut 6 & 8 lähtevät suoraan ulko-ovelta ja K-kauppa löytyy muutaman askeleen päästä. Arabianrannan ulkoilumaastot ja liikuntapuisto monipuolisine harrastusmahdollisuuksineen on vain kävelymatkan päässä. Tervetuloa tutustumaan! Marko Meijanen 044 237 8058 marko.meijanen@spkoti.fi

Next showing

25.2.2024 at 14:15-14:45

Basic information

Target number
20261652
Location
Arabiankatu 6, 00560 Helsinki
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
1h + kk + kph + lasitettu parveke (yhtiöjärjestyksen mukaan 1-2H+KK)
Rooms
1 Rooms
​​Living space surface area
47.5 m²
Total surface area
47.5 m²
Floors
7
Residential floors
9
Year of construction
2015
Commissioning year
2015
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
339 000,00 €
Debt-free price
339 000,00 €
Price per square meter
7 136,84 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
228,00 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
228,00 €/kk

Muut maksut

Water fee
18,00 € / hlö / kk
Type of water fee
oma mittari
Sauna fee
20,00 €/kk
More information about fees
Varsinaisessa yhtiökokouksessa 28.6.2023 päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet periä tarvittaessa ylimääräinen enintään kahden (2) kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa ja vastaavasti jättää perimättä enintään kahta (2) hoitovastiketta vastaava määrä. Myönnettiin hallitukselle myös valtuudet nostaa tai laskea rahoitusvastikkeen suuruutta yhtiön rahoituslainojen korkomuutosten niin vaatiessa tai salliessa. Autopaikan vastike: ulko 12,9e/kk. Autopaikka vastike, halli 25,8e/kk.

More information about the apartment

Other restrictions on use and transfer
Lunastusoikeus koskee autopaikkaosakkeita numerot 9650-10109, yhtiöjärjestyksen17 §.
Balcony type
lasitettu
Balcony orientation
etelä, kaakko
More information
laajakaista
The apartment includes
hissi, parveke, kaapeli-tv
Storage use
kellarikomero myyjän käytössä
Energy class
B2018
Additional energy class information
9.10.2018-9.10.2028.
Condition
hyvä
Heating system
kaukolämpö, muu
More information about the heating system
Ilmanvaihto: Koneellinen tulo/poisto.
Views
Olohuoneesta, keittiöstä ja parvekkeelta näkymät etelään ja kaakkoon.
Completed repairs
Ilmalämpöpumppu asennettu 4/2022.

Spaces and materials

Construction and surface materials
muu
Wall materials
Maali ja kaakeli.
Flooring materials
Laminaatti ja kaakeli.
Roof type
Tasakatto
Roofing material
Huopakate
Roofing materials
Maali ja paneeli.
Description of the living room
Iso ja valoisa huone, josta kulku tilavalle lasitetulle parvekkeelle.
Description of the kitchen
Vaaleasävyinen keittiö, jossa on reilusti lasku- ja säilytystilaa.
Kitchen equipment
astianpesukone, liesituuletin / suodatin
Stove
induktio
Refrigerator and freezer
jääkaappi/pakastin
Description of the bathroom
Tyylikäs ja reilun kokoinen kylpyhuone, jossa on tilaa pesutornille. Varusteina wc-istuin, allas/allaskaappi, peilikaappi, suihku, suihkuseinä, bidee-suihku, pesukoneliitäntä ja lattialämmitys.
Description of the sauna
Oleskelutila ja puutarhamainen kattoterassi saunan yhteydessä.

Plot and zoning

Plot size
1868 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Helsingin kaupunki puh. 09 310 22111 tai https://kartta.hel.fi/. Arabian tehdaskorttelin suunnitelman kuvaus: Arabian tehdaskorttelin nykyisiin ja uusiin rakennuksiin suunnitellaan tiloja opetusta, työntekoa, palveluja, asumista ja kauppaa varten. Lisätietoja antaa Arkkitehti Tuukka Linnas, puhelin 310 37308.

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Helsingin Saksofoni
Contact details of the property manager
Iskurit Oy / Puhelin: 020 730 1330. Päävastuullisena isännöitsijänä toimii Lasse Palviainen lasse.palviainen@iskurit.fi.
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Kotikatu Arabia, Jarrumiehenkatu 2a, 00520 Helsinki. Puhelin: 010 270 8670, sähköposti: arabia@kotikatu.fi.
Information on the housing company’s parking spaces
Toteutettuja autopaikkoja yhtiössä on 46 kpl, autopaikkoihin kohdistuu 460 osaketta. Autopaikkojen jakamisesta yhtiössä on sovittu seuraavasti: 44 osakkeellista autohallipaikkaa, 2 osakkeellista pihapaikkaa. Alueelle on rakennettu 6 yhteisjärjestelysopimuksen mukaiseen vieraskäyttöön suunniteltua autopaikkaa, jotka jaetaan kolmen yhtiön kesken.
Completed repairs
2016 Kattoterassien lasittaminen. Yhtiön ollessa alle 10 vuoden ikäinen, varsinaisia huomattavia korjauksia ei ole vielä ollut. Takuukorjaukset on lähestulkoon tehty. Ainoa tiedossa oleva keskeneräisyys koskee parvekkeiden kaiteiden takuukorjauksia (parvekkeiden takuukorjaukset koskevat vain muutamia asuntoja. Kyse on kaiteiden sinkityksen lohkeilusta ja tämän korjaamisesta).
Upcoming repairs
Ainoa tiedossa oleva merkittävä asia on 10-vuotisvastuutarkastuksen ja korjausten suorittaminen.
Number of commercial premises
1
Area of commercial premises
593,0 m²
Other details about the housing company
Yhtiön välittömään hallintaan jäävät seuraavat tilat: Kellarikerroksessa autohalli, kaksi väestönsuojaa, jotka ovat irtaimistovarastokäytössä, taloyhtiön huolto- ja teknisiä tiloja, 1. kerroksessa irtaimistovarastoja, kaksi lastenvaunuvarastoa, kaksi kuivaushuonetta, jätehuone, talon varasto ja teknisiä tiloja, rakennusten 9. kerroksissa, kattoterassien yhteydessä sijaitsee A­ portaassa kerhotila ja B-portaassa saunaosasto. Suomen Osatontti Ky:n, Asunto Oy Helsingin Serviisin ja Asunto Oy Helsingin Fajanssin kanssa allekirjoitetun yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti yhtiöt ovat sopineet putkista, johdoista, kaapeleista, laitteista ja rakenteista, piha- ja oleskelualueista, parvekkeista/terasseista, kerhotilasta, pesulasta, irtaimisto- ja ulkoiluvälinevarastoista, vss-tiloista, autopaikoituksesta, jätehuollosta ja pelastusteistä sekä kulkuoikeudesta. Yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti yhteisessä käytössä on huoltopiha-alue, etupihan arkadialue sekä viereisellä Asunto Oy Helsingin Fajanssin tontilla 26 oleva katuaukio. Yhtiöllä on lisäksi yhteisjärjestelysopimuksen mukainen käyttöoikeus tontin 26 katutasossa sijaitseviin ulkoiluvälinevarastoon, korttelipesulaan ja kerhohuoneeseen. Yhtiön tontilla on asemakaavassa LAS-merkinnällä merkitty alue. Asemakaavan mukaan LAS-merkinnällä merkitty alue on: "Tasolla +1,5 oleva tila jolta on varattava lastaus- ja varastotilaa ympäristöhaittoja aiheuttamattoman teollisuuden käyttöön. 11 Yhtiö on velvollinen suostumaan asemakaavan mukaisen rasitteen perustamiselle viereisen TYYK-tontin niin vaatiessa. Alueelle on nykyisellään rakennettu 6 yhteisjärjestelysopimuksen mukaiseen vieraskäyttöön suunniteltua autopaikkaa.

Services and transportation connections

Services
K-market n. 10 m. Arabianrannan liikuntapuisto n. 230 m. Aalto-yliopiston kirjasto n. 470 m. Kuntosali Fressi n. 500 m. Kauppakeskus Arabia n. 700 m. Vallilan terveysasema n. 2090 m. Vallilan terveysaseman hammashoitola n. 2090 m.
Traffic connections
Ratikkapysäkki n. 170 m. Bussipysäkki n. 350 m.
Schools
Arabian peruskoulu n. 510 m. Vallilan ala-aste n. 2060 m. Koskelan ala-aste n. 2220 m. Helsingin aikuislukio n. 2290 m.
Kindergarten
Päiväkoti Loiske n. 240 m. Päiväkoti Arabia n. 480 m. Päiväkoti Floora n. 510 m.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations