Go to content

Pihtisalmentie 362

Pälkäne, Rautajärvi

mökki tai huvila 1979 , 5h+k+kph+s+wc+var

Built
1979
Surface area
140 m²
Debt-free price
269 000 €

Target description

Rauhaisalta järvenrantatontilta löytyy ainutlaatuisen erilainen, upea ja iso, pyöröhirsinen paikka niin vapaa-ajan viettoon kuin edustamiseenkin. Rakennus on valmistunut 1979 ja puhelintyökuntien majoittamiseen aikanaan tehty. Rakentamisessa on hyödynnetty puhelintolppia, koska rakennuttaja ollut Posti ja lennätinlaitos. Valmistumisen jälkeen tätä upeaa vapaa-ajan paikkaa on laajalti remontoitu, joista viimeisimpänä uusittu katto kattoturvatuotteineen. 170 m2 pitää sisällää 3 makuuhuonetta, ison olohuoneen, keittiön, puku-/vierashuoneen, kylpyhuoneen, saunan ja erillis wc:n, joten tilaa riittää isommallekin porukalle. Sisältä löytyvät kaikki mukavuudet juoksevasta vedestä lattialämmitykseen ja suurimmat remontit on tehty. Ja koska kiinteistö myydään irtaimistoineen niin nauttimaan pääsee heti, ilman huolta isommista hankinnoista! Ja jos mökillä käynnistä tulee taukoa, niin paikka on kauppaan kuuluvine kameroineen varsin hyvin etävalvonnan ja -ohjauksen piirissä, lämmitystä voi ohjata etänä, lämpötilaa ja ilmanlaatua voi seurata etänä, palovaroitin ilmoittaa mahdollisen hälytyksen kännykkään ja kaikki tietoliikennelaitteet on akkuvarmennettu. Tosin työskentely hoituu mökiltäkin käsinkin, sillä kiinteistö on erinomainen etätyöpaikka valokuituliittymän ansiosta. Rakennus sijaitsee rinnetontin laella, joten terassilta aukeaa upeat järvimaisemat. Järveltä on hyvät veneyhteydet isoon Kukkia -järveen, joka on ihan nurkalla. Rantaviivaa on n. 70m ja laiturilta pääsee heti uimaan. Vesistö on todella kalaisa sekä rapujakin löytyy. Lisäksi tontilta löytyy varastotilaa ja mahdollisuus touhuta ja nauttia luonnosta. Rauhallisen paikan nimi on Mustikkamäki ja kesällä voikin muutamalla askeleella hakea tuoreet mustikat aamupuuroon. Tontilta löytyy myös puolukkaa, vadelmaa ja hieman jopa metsämansikkaa, sekä syksyisin kanttarelleja ja herkkutatteja. Rautajärven keskustaan on n. 4 km ja Luopioisten keskustaan n, 8 km. Pihtisalmentien talviauraus kuuluu kunnalle. Kiinteistölle on hyvät kulkuyhteydet, esim. Tampereelle ja Hämeenlinnaan on matka-aika n. tunti, Lahteen n. 1,5 tuntia ja Helsinkiin n. 2 tuntia. Tervetuloa ihastumaan!

Basic information

Target number
20247406
Location
Pihtisalmentie 362 , 36910 Pälkäne
Type
mökki tai huvila
Apartment description
5h+k+kph+s+wc+var
​​Living space surface area
140 m²
Other floor area
30 m²
Total surface area
170 m²
More information about the area
Ei tarkistusmitattu
Floors
1
Residential floors
1
Year of construction
1979
Commissioning year
1979
Release
heti

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
269 000,00 €
Debt-free price
269 000,00 €
Price per square meter
1 921,43 €/m²

Muut maksut

Property tax
506 €
More information about fees
Jätekaivon tyhjennys n. 120€/krt, jätemaksu n. 70€/vuosi. Halutessaan pihanauraus ollut n. 100€/talvi.

More information about the apartment

Other restrictions on use and transfer
Maantien suoja-alue (alueelle ei saa rakentaa)
More information
valokuitu
The apartment includes
oma sauna, tie perille, talviasuttava, kuntotarkastus tehty, sähköliittymä siirtyy, rannan edessä vesijättöä, kosteusmittausta ei ole tehty
More information 2
kaapistot, sälekaihtimet/rullaverhot, verhotangot, kiinteät valaisimet, lämminvesivaraaja, ilmalämpöpumppu, hälytys- /valvontajärjestelmä, pyykinpesukone
Additional energy class information
Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta.
Condition
hyvä
More information about condition
Kohteessa on tehty paljon remontteja ja perusparannuksia. Radonmittauksia tehty 1.4.2023-23.3.2024, ja arvot olleet alle viitearvojen. 2023-24 tehty omatoimisia sisäilmamittauksia, jotka olleet yli selkeästi parhaimmassa luokassa, sekä virallinen sisäilmamitatus 04/2024, jossa ei ollut terveydelle haitallisia yhdisteitä. Raportit saatavilla välittäjältä.
Heating system
puu, sähkö, Ilmalämpöpumppu
Fireplace
takka
Ventilation
painovoimainen
Water supply
oma
Drain
oma, saostuskaivo, umpisäiliö
Completed repairs
2023 Paisuntasäiliö uusittu, terasseja ja laituria huollettu, kaivovesi tutkittu, uusittu lämpöpattereita ja valaisimia, 2022 uusittu peltikatto kattoturvatuotteineen ja tehty tuulettuvaksi rakenteeksi, 2021 eteisen käyttövesiputki korjattu, kylpyhuoneen viemäriputki uusittu, 2020 liitytty valokuituun, 2019 uusittu sauna, 2018 uusittu sähköpäätaulu ja lämmittimet sekä Wi-fi etäohjaus lämmittimiin, 2018 uusittu näköalaikkuna olohuone sekä keittiön jääkaappi, 2016 maalattu julkisivut, 2015 uusittu sisäkatot, 2012 suoritettu vakuusyhtiön valvoma laaja kosteusvahinkosaneeraus (aiheutunut vesijohdon vuodosta) jonka yhteydessä uusittu alapohjarakenteita, alapohjaeristeet, lattiapinnat ja pesutilojen lattialaatoitukset sekä uusittu käyttövesijohdot, v. 2007 suoritettu ulkoseinien lisäeristys ja asennettu hirsipanelit, keittiö on uusittu v. 2007.
Other trade-significant information
Kohde on varsin hyvin etävalvonnan ja -ohjauksen piirissä. Pihalla on neljä akkukäyttöistä kameraa, lämmitystä voi ohjata etänä, lämpötilaa ja ilmanlaatua voi seurata etänä, palovaroitin ilmoittaa mahdollisen hälytyksen kännykkään ja kaikki tietoliikennelaitteet on akkuvarmennettu.

Spaces and materials

Construction and surface materials
hirsi
Rakennusmateriaali: Maanvarainen teräsbetonilaatta, puukoolaus, eriste lattiapinnoite, pesuhuoneessa ja pukuhuoneessa betoni ja lattiapinnoite, hirsirunko (rakentamisessa hyödynnetty puhelintolppia, rakennuttaja ollut Posti ja lennätinlaitos) harjakatto, peltikate. Seinäpinnat hirsipaneli/lisäeristys ja pintakäsitelty hirsi, lattiapinnat mäntylauta, kosteissa tiloissa laatta.
Roof type
Harja
Roofing material
Pelti
Description of the living room
Olohuoneessa varaava takka ja käynti ulos terassille
Living room floor
lauta
Living room walls
puu
Description of the kitchen
Induktioliesi uusittu 4/2024.
Kitchen countertops
puu
Kitchen floor
lauta
Kitchen walls
puu, osalaatoitus
Kitchen equipment
astianpesukone, liesituuletin / suodatin
Stove
induktio
Refrigerator and freezer
jääkaappi/pakastin
Number of bedrooms
3
Bedroom floor
lauta
Bedroom walls
puu
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli, puu
Bathroom equipment
pesukone, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, suihku, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto
Toilet floor
laatta
Toilet walls
puu
Toilet equipment
bidee-suihku
Number of toilets
1
Sauna floor
laatta
Sauna walls
puu
Type of sauna stove
puukiuas
Description of other storage facilities
vaatehuone, ulkovarasto, muu erillinen varasto
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteistö myydään irtaimistoineen, poislukien myyjän henkilökohtainen omaisuus. Lisäksi kauppaan kuuluu etävalvontalaitteiston 4 akkukäyttöistä kameraa, kaikki tontilla olevat polttopuut, laadukas Bergin 2021 ostettu hyväkuntoinen trampoliini. Mahdollista sisällyttää kauppaan myös osa puutarhakoneista ja -laitteista.

Plot and zoning

Plot size
7001 m²
Buildings
autokatos, varasto
Plot’s planning permission
Pälkäneen kunta. Ei voimassaolevaa kaavaa, joten rakentaminen kunnan rakennusjärjestyksen mukaan.
Type of plot
Rantatontti
Property ID
635-444-1-5
Property name
Mustikkamäki
Ownership of the plot
oma
Lisätietoja tontista
Tontti osittainen rinnetontti, joka laskee järvellepäin
Zoning situation
Kaavoittamaton
Plot zoning information

Pälkäneen kunta. Ei voimassaolevaa kaavaa, joten rakentaminen kunnan rakennusjärjestyksen mukaan.

Lisätietoa muista rakennuksista
Kiinteistöllä kaksi kevyttä varastorakennusta, sekä pressutalli
Ranta
oma ranta
Rannan tyyppi: Järvi
Rautajärvi, josta yhteys Kukkia -järveen
Kivikkoinen, jyrkästi syvenevä pohja. Laiturin päässä yli 4 m syvää.
Pihan kuvaus
Tontti on rinnetontti, joka laskee rantaan ja tiellepäin. Rakennusten ympärystä huoliteltu, muutoin tontti pääosin luonnontilassa. Omalta tontilta voi kerätä ämpäreittäin mustikoita, lisäksi löytyy puolukkaa ja vadelmaa sekä jonkin verran myös metsämansikkaa. Myös herkkutatteja ja kanttarelleja löytyy aivan läheltä.

Services and transportation connections

Services
Rautajärven keskustaan n. 3km, jossa ravintola/kahvila Elotähkä ja jossa tärkeimmät päivittäistavarat kuin myös tuoreet leivonnaiset ja parhaat pizzat. Luopioisten keskustassa apteekki, pankki, posti, terveyskeskus, kauppa, ravintola ym. n. 8 km., Käki Golf n.5km, Hiihto/tapahtumakeskus Sappee n. 21km. Pälkäneen keskusta n. 31km. Kauppakeskus Tuulonen n. 46km.
More information about the services
Luopioisista löytyvät Laipanmaan retkeilyreittialue, frisbeegolfrata, loistavat maastopyöräpolut, valaistu kuntorata, sekä erinomaiset marja- ja sienimaastot. Sappeen Matkailukeskuksesta löytyvät laskettelurinteiden lisäksi mm. alamäkipyöräilymahdollisuus, temppupyörärata, kiipeilyrata, sekä vieressä on myös Sappeen Ratsutila ja kesäteatteri. Golfaamaan pääset Käkigolfissa, Rautajärvellä jonne matkaa n.5km. Pälkäneen keskustasta löytyvät peruspalveluiden lisäksi vireä yritysverkosto, sekä monipuoliset palvelut kuten, Tokmanni, Hesburger, Kotipizza, JukuSushi, ravintoloita, Rautakauppa, Löytötex, Metsästys- ja Kalastusliike. Paikkakunnalla myös tilamyymälöitä mm. Niittyseppälä, Suttisen Marjatila, Heikkilän Juustotila, Katajan Liha, Rönnvikin Viinitila. Se mitä Pälkäneeltä ei löydy, sitä ei tarvitse. :)

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations