Go to content

Reiherintie 1

Helsinki, Laajasalo, Yliskylä

kerrostalo 1979 , 3h+k+kph+et+las. parveke (Yj:n muk. 3 h+k)

Built
1979
Surface area
70.5 m²
Debt-free price
219 000 €

Target description

Tervetuloa tutustumaan tähän monien mahdollisuuksien kerrostalo kolmioon, joka tarjoaa sinulle loistavan tilaisuuden remontoida tästä kodista omaan tyylin sopiva omalla tahdilla! Tämä koti tarjoaa käytännöllisen ja muokattavan pohjaratkaisun ja mukavuutta arvostavalle sopivat ominaisuudet. Halutessasi saat muokattua asunnosta vaikka neliö, erottamalla keittiöstä kompaktin työ- tai vierashuoneen. Asunnolle kuuluva kellarikomero, kuivaushuone sekä taloyhtiön saunatila sijaitsee samassa kerroksessa ja ovat näin helposti käytettävissä. Kodin sydän eli keittiö on remontoitu tyylikkäästi, tuoden modernin ja toimivan tilan kokkailuihin ja yhdessäoloon. Valoisa olohuone tarjoaa mukavasti tilaa niin rentoutumiselle kuin vieraiden viihdyttämiselle. Makuuhuoneet on sijoitettu omalle puolelleen asuntoa, tarjoten rauhallisen ja levollisen unen ilman häiriöitä. Huoneet on helppo sisustaa ja pitävät sisällään mukavasti kiinteää säilytystilaa. Ja mikä parasta, asunnon kruunaa tilava lasitettu parveke, jossa on mukava nauttia kevätauringosta. Voit istahtaa sinne aamukahville auringon noustessa tai rentoutua illalla katsellen kaupungin valojen loistetta. Yhtiötä on ylläpidetty huolella, mikä on arvon säilymisen kannalta ehdottoman tärkeää. Myös tulevaisuutta suunnitellaan huolella. Autopaikkoja löytyy mukavasti ja sähköautonkin saa ladattua, lisäksi vieraille löytyy vieraspaikkoja. Sijaintinsa puolesta alue tarjoaa parhaat puolet sekä Kruunuvuorenrannasta että Yliskylästä, sillä asunto sijaitsee lähes näiden alueiden rajalla. Kaikki tarvittavat palvelut ovat helposti saavutettavissa, olit sitten suuntaamassa merenrantaan Kruunuvuorenrantaan tai kaupunkimaisempaan ympäristöön Yliskylään päin. Alueen monipuoliset palvelut, kuten kaupat, koulut ja liikuntamahdollisuudet, tekevät siitä houkuttelevan asuinpaikan kaikenikäisille. Lisäksi alueen luonto ja ulkoilumahdollisuudet tarjoavat upeita maisemia ja virkistysmahdollisuuksia asukkaille ympäri vuoden. Tässä kodissa yhdistyy käytännöllisyys ja kodikkuus. Varaa rohkeasti oma esittelyaikasi ja tee tarjous! Asunto vapautuu tarpeen mukaan hyvinkin ripeästi. Myynti ja yhteydenotot: Nikita Missiouk p. 044 244 6364 nikita.missiouk@spkoti.fi

Basic information

Target number
20234907
Location
Reiherintie 1, 00870 Helsinki
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
3h+k+kph+et+las. parveke (Yj:n muk. 3 h+k)
Rooms
3 Rooms
​​Living space surface area
70.5 m²
Total surface area
70.5 m²
Floors
1
Residential floors
4
Year of construction
1979
Commissioning year
1979
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
213 237,37 €
Velkaosuus
5 762,63 €
Debt-free price
219 000,00 €
Price per square meter
3 106,38 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
394,80 €/kk
Financing fee
73,95 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
473,68 €/kk

Muut maksut

Water fee
20,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
Parking fee
25,00 €/kk
Sauna fee
15,00 €/kk
More information about fees
Autopaikka 2 / lämmin 30 e / kk.

More information about the apartment

Balcony type
lasitettu, ulostyönnetty
Balcony orientation
etelä, lounas
More information
laajakaista
The apartment includes
parveke, kaapeli-tv, oma sopimus
Storage use
kellarikomero myyjän käytössä
Energy class
D2007
Condition
tyydyttävä
Heating system
kaukolämpö, muu
More information about the heating system
Ilmanvaihto: Koneellinen tulo/poisto.
Views
Olohuoneesta, keittiöstä ja parvekkeelta avarat näkymät yhtiön pihan/parkkipaikan suuntaan. Makuuhuoneista vehreät näkymät sisäänkäynnin puolelle.
Completed repairs
03.2020 keittiön kaapistojen ja kodinkoneiden sekä kylpyhuoneen kalusteiden ja hanan uusiminen.

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Wall materials
Tapetti, pelti, maali, kaakeli.
Flooring materials
Laatta, parketti.
Roof type
Aumakatto
Roofing material
Huopakate
Roofing materials
Maali.
Description of the living room
Valoisa olohuone, jossa runsaasti tilaa sekä käynti lasitetulle parvekkeelle.
Description of the kitchen
Moderni ja kaunis keittiö, jossa varusteina jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi, sähköuuni, integroitu mikro, integroitu astianpesukone, kaapistot ja tasot.
Description of the bedrooms
Tilavat makuuhuoneet omassa rauhassa asunnon toisella puolella.
Description of the bathroom
Tilava kylpyhuone, jossa varusteina peilikaappi, allas/allaskaappi, pesukoneliitäntä, suihku, suihkukaappi ja pyykkikaappi.
Description of storage facilities
Perinteinen kellarikomero löytyy kätevästi asunnon kanssa samasta kerroksesta.
Other premises
Käytännöllinen eteinen, jossa runsaasti naulakko- ja kaappitilaa.

Plot and zoning

Plot size
23344,5 m²
Ownership of the plot
vuokrattu
Lessee of the plot
Helsingin kaupunki
Rent of the plot
62 522,85 €/vuosi
Plot rental period
31.12.2040
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Helsingin kaupunki 09 310 1691 tai https://kartta.hel.fi/.

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Reiherintie 1
Contact details of the property manager
Vuo-Kiinteistöpalvelut Oy / Mikko Höstman (p. 0108213500 / mikko.hostman@vuokki.fi).
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Cosci-Tuning Oy (p. 09-3215952)
Housing company parking spaces
Autopistokepaikkoja: 95
Information on the housing company’s parking spaces
27.3.2024: autopaikkoja on useita vapaana.
Completed repairs
1993 Rappukäytävien maalaus, parvekkeiden maalaus 1994 Julkisivun Kenitex-pinnoitus 1999 l-ja L-talojen vesikattojen saneeraus 2002 Antennijärjestelmä digi-kelpoiseksi 2004 Patteritermostaattien vaihto, lämmitysjärjestelmien korjaus 2006 llmanvaihtokanaviston nuohous ja perussäätö, lukituksen uusiminen 2007 Vesikattojen kunnostus 2008 Parvekkeiden ja julkisivujen kuntotutkimus 2009 Julkisivun kunnostus aloitettu, kondessikuivaimen uusiminen 2010 Saunojen kunnostus saatettu päätökseen, halkovaja, parvekkeiden ja julkisivujen kunnostus, kuivausrumpu uusittu, viemäreiden huuhtelu ja pesu 2011 Aluevalaistusta lisätty, L-talon saunaosasto saneerattu 2012 Aitojen kunnostus 2013 lV-laitteiden kunnostus 2014 lV-koneiden uusiminen 2 kpl, pesukone hankittu 2015 A-, B-ja C-talojen pihavarastojen kunnostus, B-talon salaojitus (osittainen) 2016 Parkkialueen aita, aidan rakentaminen Koirasaarentien puolelle, l- talon pihavaraston kunnostus 2017 Porrashuoneiden ikkunoiden uusiminen, vesikatteen kuntoarvio, poistoilmakanavien puhdistus, kaikki talot 2018 Ulkovarastojen peruskunnostus 2018 lkkunoiden, parvekeovien, yleisten tilojen ovien uusinta 2019 Huoneistojen ilmanvaihdon säätö 2021 Autopaikoitusalueen ja pihan pinnoitus uusiminen autojen latausvalmius, valaistuksen parantaminen ulkoiluvälinevarastoissa sisätiloissa, ulkovarastojen ovivalojen parantaminen 2023 Putkiston kuntotutkimus, grillipaikan kunnostus portaineen, tonttivaakaviemärien huuhtelu ja kuvaus, märkätilojen tarkastus.
Upcoming repairs
Korjaustarveselvitys vuosille 2024-2028: 2024-28 Vesikaton kuntokartoitus ja huoltosopimus 2024-25 Lukituksen uusiminen 2024-28 Satpa LVIS-kuntotutkimuksen suosituksen mukaisia toimenpiteitä 2024-28 Drainman raportin mukaisia toimenpiteitä koskien viemäreitä 2024 Palohälyttimen tarkistus ja tarvittava lisäys huoneistoihin ja yleisiin tiloihin Putkiremontin hankesuunnitelma seuraavan 10-vuotis jakson aikana 2024-28 Jakson aikana tulevia pienkorjauksia
Repairs have been decided
Ei päätettyjä remontteja
Number of owned apartments
1
Area of owned apartments
56,5 m²
Other details about the housing company
Kerhohuone, mankeli, pesutupa, sauna, kellarikomerot, ulkoiluvälinevarasto.

Services and transportation connections

Services
Laajasalossa on erinomaiset peruspalvelut, koulut ja päiväkodit. Alue kehittyy jatkuvasti Kruunuvuorenrannan ja Yliskylän ympäristön kehittyessä. Etäisyys moderniin kauppakeskus Saareen n. 1,6km, jossa ruokakaupat K-market sekä S-market, useita ravintoloita, kirjasto sekä kuntosali. Myös apteekki, alko sekä erikoisliikkeitä. Lähikauppa Alepa, noin 250m päässä.
More information about the services
Rudolfintiellä on monipuolinen leikkipuisto Rudolf, jonka yhteydessä päiväkerho ja iltapäiväkerhotoimintaa. Laajasalossa on useita luonnonkauniita uimarantoja sekä merellisiä ravintoloita ja puistoreittejä. Rantaviivaa on huikeat 25km, metsäpolut ja puistotiet houkuttelevat liikkumaan jalkaisin, pyörällä ja lumisena talvena hiihtäen. Laajasalossa on hyvät harrastusmahdollisuudet sekä liikuntamahdollisuudet. Kehittyvä Kruunuvuorenranta tuo sillan mukana raitiovaunuyhteyden kantakaupunkiin arviolta vuonna 2027 ja Kruunuvuorenrantaan rakentuu uusia liiketiloja, asuntoja sekä palveluita kuten uusia kauppoja, koulu, saunakylä sekä liikuntapuisto.
Traffic connections
Bussipysäkki n.150m (84), Bussipysäkki n. 300m (88, 88B). Herttoniemen metroasema n. 3,9km. Kesäkäytössä olevien kaupunkipyörien pysäkkejä lähettyvillä.
Schools
Tahvonlahden ala-asteen koulu n. 900m ja Laajasalon peruskoulu 1,7km. Helsingfors stad Brändö gymnasium n. 2,3km ja Herttoniemen yhteiskoulu ja lukio n. 3,8km.
Kindergarten
Lähin päiväkoti Nalle heti taloyhtiön vieressä, Pk Börgstrominmäki n. 500m päässä, lisäksi useita muita päiväkoteja alueella.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations