Go to content

Kemiankatu 9

Tampere, Hervanta

kerrostalo 1979 , 2 mh, oh, k, vh, kph/ wc, lasitettu parveke

Built
1979
Surface area
77.5 m²
Debt-free price
115 000 €

Target description

AVARAA VALOISUUTTA VASTAREMONTOIDUSSA HUONEISTOSSA _________________________________________________________________________________ Asunto Oy Malminkallio on omalle tontille vuonna 1979 rakennettu taloyhtiö joka koostuu 75 asuinhuoneistosta. Yhtiön teknisestä tilasta on huolehdittu vuosittain tunnollisesti ja viimeisimmän vuoden 2021 tilinpäätöksen mukaan yhtiön maksuvalmius on ollut hyvä. Taloyhtiössä on toteutettu mm. julkisivu- ja parvekekunnostus sekä ikkunoiden ja ulko-ovien uusinta. Yhtiöön on laadittu putkiremontin hankesuunnitelma, mutta hallitus päätti viime kokouksessa, että esitetään hankesuunnitelma ja tehdään siihen liittyvät päätökset vasta tämän vuoden varsinaisessa yhtiökokouksessa keväällä 2024. Remontin laajuutta ja toteutusajankohtaa ei toistaiseksi ole vielä päätetty. Talohtiön sijainti on mitä parhain Ahvenisjärven ja Ahvenispuiston viheralueiden naapurissa, kuitenkin vain vajaan kilometrin päässä Kauppakeskus Duon palveluista. Suolijärven luontopolku uimarantoineen ei myöskään ole kaukana. Ratikkalinjan ansioista yhteydet ovat erinomaiset, joten autoa et tarvitse. Myyntiin avattu huoneisto on remontoitu pieteetillä ja sen vaalean raikas värimaailma on miellyttävän harmoninen. Keittiö on kokenut täydellisen muodonmuutoksen ja sen skandinaavisen eleetön tyyli tulee kestämään aikaa. Lattioiden leveät, viileänsävyiset laminaattilankut, uusitut väliovet ja puhtaan valkoiset seinät luovat täydellisen raamin kotisi sisustukselle. Myös kylpyhuoneen kaikki varusteet on uusittu huoneistoremontin aikana. _______________________________________________________________ Tervetuloa, sovi perhekohtainen esittely tähän valoisaa kotiin! Susanna Manninen Laillistettu kiinteistönvälittäjä 041 528 5023 susanna.manninen@spkoti.fi

Next showing

25.2.2024 at 14:00-14:30

Basic information

Target number
20183221
Location
Kemiankatu 9, 33720 Tampere
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
2 mh, oh, k, vh, kph/ wc, lasitettu parveke
Rooms
3 Rooms
​​Living space surface area
77.5 m²
Total surface area
77.5 m²
Floors
3
Residential floors
5
Year of construction
1979
Commissioning year
1979
Release
heti

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
115 000,00 €
Debt-free price
115 000,00 €
Price per square meter
1 483,87 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
298,38 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
447,57 €/kk

Muut maksut

Water fee
25,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
Parking fee
18,00 €/kk
Sauna fee
11,00 €/kk
More information about fees
Yhtiökokous päätti 4.5.2023, että lämmitysverkoston patteri- ja linja sulkuventtiilit uusitaan, ja hanke rahoitetaan perimällä puolikas ylimääräinen hoitovastike heinä-, elo-, syys-, loka-, marras- ja joulukuussa 2023. Yhteensä kolme ylimääräistä hoitovastiketta. Mikäli osakeluettelo on huoneistietojärjestelmässä tai tulee kaupankäynnin aikana siirtymään huoneistotietojärjestelmään, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Rahoitusvastike on yhtiön tämän hetkisen talousarvion mukainen, korkojen vaihtelu saattaa rahoitusvastikkeen suuruuteen tulevaisuudessa.

More information about the apartment

Balcony type
lasitettu, ulostyönnetty
The apartment includes
hissi, parveke
More information 2
kiinteät valaisimet
Storage use
kellarikomero myyjän käytössä, kylmäkellarikomero myyjän käytössä
Energy class
B2018
Additional energy class information
E-luku: 95. Voimassa 21.05.2031 asti.
Condition
hyvä
More information about condition
Huoneisto remontoitu 2023, jolloin myös väliovet ja pistorasiat vaihdettu.
Heating system
kaukolämpö, muu
More information about the heating system
PILP

Spaces and materials

Construction and surface materials
elementti, betoni
Wall materials
maali.
Flooring materials
lankkulaminaatti Parador Classic.
Roof type
tasakatto
Roofing material
huopakate
Description of the kitchen
Keittiö remontoitu 2023. Kiintokalusteet. Välitilaseinä: laminaatti. Työtasot: laminaatti. Kodinkoneet: integroitu liesitaso, liesituuletin (RST), kalusteuuni (RST), astianpesukone, jääkaappi/ pakastin (RST).
Description of the bathroom
Seinät: laatta. Lattia: laatta. Uusittu vuonna 2023: Wc- istuin, allaskaapisto, peili, suihku, suihkuseinämä, sisäkatto, seinälaatan päällä kulkeva vesiputki. PK- liitäntä.

Plot and zoning

Plot size
5460,03 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Tampereen kaupunki, Palvelupiste Frenckell p. 041 7308 168

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Malminkallio
Contact details of the property manager
Kiinteistötahkola Isännöinti/ Emma Hemilä Kuokkamaantie 4, 33800 Tampere 020 748 8300
Maintenance
huoltoyhtiö
The housing company includes
sauna, talopesula, mankeli, jäähdytetty kellari, kellarikomero, urheiluvälinevarasto
Housing company parking spaces
Parkkipaikkoja: 47
Information on the housing company’s parking spaces
Autopaikat jaetaan jonotuksen perusteella. Kysy vapaita autopaikkoja isännöitsijältä.
Completed repairs
1999 Lämmitysjärjestelmien korjaukset. Lämmönjakolaitteiden, patteri- ja linjasäätöventtiilien uusiminen, tasapainotus. 2000 Sauna- ja pesulaosastojen korjaukset. Talosaunan saneeraus. 2001 Sisäpuolisten lukostojen, sulkijoiden, ym. korjaukset. Lukostosarjoitus. Kuntotutkimukset. Julkisivu- ja parvekerakenteiden kuntotutkimus. Korjaussuunnittelun, -valvonnan, ym. veloitukset. Julkisivu- ja parvekekunnostus/ hankesuunnittelu- ja suunnitteluvaihe. 2002 Ulkoseinien korjaukset. Julkisivu- ja parvekekunnostus/ toteutusvaihe. 2003 Jätekatosten, -aitausten ja muiden rakennelmien korjaukset. Jätekatoksen rakentaminen. 2005 Asfaltti- ja muiden pihapäällysteiden korjaukset. Pysäköintialueen kunnostus. 2007 Porraskäytävätilojen korjaukset. Porrasaulojen maalaus. 2007 Ulkoaluerakenteiden, -varusteiden ja -kalusteiden korjaukset. Yhteispihan perusparannus. 2008 Kuntoarviot. Peruskuntoarvion laatiminen. 2010 Ikkunoiden ja ovien korjaukset. Ikkunoiden ja ovien huoltokäsittely (osittainen). Muiden erityislaitteiden ja koneiden korjaukset. Kylmiölaitteiden uusiminen/ saneeraus. Ilmastointijärjestelmien korjaukset. Ilmanvaihtokanavien puhdistus, ilmamäärien säätö, laitteiden huolto. 2011 Muiden yhteistilojen korjaukset. Kellaritilojen huoltomaalauksia. Sauna- ja pesulaosastojen korjaukset. A- saunan saneeraus. Vesi- ja viemärijärjestelmien korjaukset. Pohjaviemärin painehuuhtelu. Kuntotutkimukset. Lämpö-, viemäri- ja käyttövesiverkoston kuntotutkimus. 2012 Kuntoarviot. Vesikaton huolto- ja korjauskartoitus. Kattorakenteiden korjaukset. Vesikatteen korjauksia. Rakennusautomaatiojärjestelmien korjaukset. Automaatiojärjestelmien saneeraus. Sisäpuolisten lukostojen, sulkijoiden, ym. korjaukset. Lukostosarjoitus ja ovikoodilaitteiden asennus/ G4S. 2013 Kattorakenteiden korjaukset. Kartoitusraportin mukaiset korjaustoimenpiteet (suositeltavat korjaukset). Kuntoarviot. Pesu- ja WC- tilojen kuntokartoitus. 2014 Osakashallinnassa olevien huoneistojen märkätilojen vesieristeiden korjaukset. Pesu- ja WC- tilojen kunnostuksia kartoituksen mukaan 2 kpl. 2015 Ulkoaluerakenteiden, -varusteiden ja -kalusteiden korjaukset, pysäköintialueen muutoksen toteutus. 2020 Ikkunoiden ja ovien korjaukset. Ulko-ovien uusinta. Ikkunoiden uusinta. 2021 LVI- järjestelmien korjaukset PILP. 2022 Lämpö-, viemäri- ja käyttövesiverkoston kuntotutkimus, märkätilojen kuntokartoitus, korvausilmasuodattimien vaihto.
Upcoming repairs
Kunnossapitotarveselvityksen (vuodelta 2023) mukaan: 2023 Patteri- ja linjasäätöventtiilien uusiminen, tasapainotus. Ilmanvaihtokanavien puhdistus, ilmamäärien säätö, laitteiden huolto. LVIS- saneeraukset hankesuunnitteluvaihe. Toistuvat huollot/ tarkastukset: Vesikaton huoltokäynti 1 krt/ vuosi. Sadevesikaivojen hiekkapesien tyhjennyt 1 krt/ vuosi. Kiinteistöautomaatiolaitteiden tarkastus- ja huoltokäynti 1 krt/ vuosi. Kylmiölaitteiden tarkastus- ja huoltokäynti 1 krt/ vuosi.
Other details about the housing company
Ilmanvaihto: koneellinen poisto. Sateliittiantentti. Laajakaista. Tupakointikielto huoneistoparvekkeilla. Yhtiökokous päätti 5.5.2022 hyväksyä uuden yhtiöjärjestyksen.

Services and transportation connections

More information about the services
Kattavat palvelut 1-2 km. säteellä.
Traffic connections
TKL, ratikka.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations