Go to content

Isosaarentie 20

Sastamala, Kiurala

omakotitalotontti

Debt-free price
220 000 €

Target description

Isosaarentie 20 sijaitsee Sastamalan Kiuralassa aivan Ellivuoren kupeessa. Kuvankaunis jylhällä paikalla sijaitseva n. 1 ha:n kiinteistö muodostuu luonnonvaraisesta metsäalueesta sekä kallioisesta rinteestä. Ylhäältä rinteeltä katsoessa avautuu upea näkymä Rautaveden rannoille. Tällä kiinteistöllä on rinteen päällä tasainen rakennuspaikka ja rakennusoikeutta n. 450m2 omakotitalolle tai paritalolle, kohde vaatii poikkeusluvan. Kiinteistöllä on kunnan vesi-ja viemäri johdosto, sähköliittymä sekä valokuitu valmiina sekä erittäin hyväkulkuinen tiestö. Kiinteistö sijaitsee lähellä Ellivuoren matkailukeskusta, Lakeside Golfia sekä Kärppälän ratsutilaa. Rautavesi on yksi Suomen parhaista vesistöistä, jonka voimakkaasti virtaavat vuolteet ovat mielenkiintoisia kalastuspaikkoja. Myllyvuolteen rantaan on noin 150 metriä. Myllyvuolle on alueena yksi kuuluisimmista Pirkanmaan kalastuspaikoista. Kuhan ja ahvenen kalastuksen lomassa vieheeseen voi napata myös Pirkanmaan maakuntakala, kirkaskylkinen toutain. Alueen monipuolinen luonto tarjoaa kokonaisuudessaan virikkeitä niin vakituiseen asumiseen kuin lomaa viettävälle upeissa maisemissa sisävesireitin varrella. Etäisyys Tampereelta on noin 45 kilometriä. Rautaveden ranta-alueet kuuluvat maan vanhimpiin asutusalueisiin. Alue on yksi Suomen kansallismaisemista ja Rautaveden rannoilla voi kohdata sekä metsien jylhyyttä että keskiaikaisia kirkkoja. Huom! Mahdollisuus ostaa myös suurempi määräala omarantaisena. Tule tutustumaan kohteeseen paikan päälle ja varaa yksityisnäyttö! Myynti ja esittelyt: Kristiina Noppari Kiinteistönvälittäjä, LKV, MAT Sisustussuunnittelija p. 040 172 7803 kristiina.noppari@spkoti.fi

Basic information

Target number
20178268
Location
Isosaarentie 20, 38140 Sastamala
Type
omakotitalotontti
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
220 000,00 €
Debt-free price
220 000,00 €

More information about the plot

The plot includes
tie perille
Energy certificate
Ei lain vaatimaa energiatodistusta
Water supply
kunnan
Drain
kunnan

Spaces and materials

Description of storage facilities
Pieni erillisvarasto
Description of other storage facilities
muu erillinen varasto

Plot and zoning

Plot size
1 ha
Plot’s planning permission
Sastamalan kaupunki
Plot’s planning permission area
450 m²
Type of plot
Rinnetontti
Property ID
790-422-6-60
Tontin nimi
Takametsä
Ownership of the plot
oma
Lisätietoja tontista
Myynnin kohteena on n. 1ha:n kokoinen lohkomaton määräala Takametsä -kiinteistöstä 790-422-6-60.
Zoning situation
Yleiskaava
Ranta
Rannan tyyppi: Järvi
Rautavesi/Kulovesi

Additional information links

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations