Go to content

Benktankuja 1

Helsinki, Herttoniemenranta, Herttoniemi

kerrostalo 2000 , 3h+k+kph/s+wc+las. parveke+et (Yj:n muk 3 h+k+s)

Built
2000
Surface area
78.5 m²
Debt-free price
467 000 €

Target description

Ylimmän kerroksen valoisa koti läheltä meren rantaa ja palveluita! Halutussa Herttoniemenrannassa nyt ihastuttava läpitalon kolmio. Hyvin hoidettu taloyhtiö, oma tontti, pienet asumiskustannukset, avara parveke ja heti talon ulko-ovelta aukeava merellinen näkymä kruunaavat asumisen tässä kodissa. Taloyhtiö siirtyy maalämpöön vuoden 2024 loppuvuoden aikana, joka pienentää asumiskustannuksia sekä parantaa talon energiatehokkuutta. Asunnossa on todella käytännöllinen pohjaratkaisu. Makuuhuone, työhuone ja olohuone ovat aamuauringon suuntaan, keittiö ja parveke iltapäiväaurinkoon. Olohuoneen ja keittiön suuret ikkunat sijaitsevat toisiaan vastapäätä, joten koti on erittäin valoisa koko päivän. Tilavassa, lattialämmitteisessä kylpyhuoneessa on myös oiva kodinhoitotila sekä ikkuna niin kylpy- kuin löylyhuoneen puolella. Asunnossa on myös kolmiolle epätyypillisenä luksuksena erillinen wc, mikä helpottaa aamun kiireissä. Naulakkotilat on sijoitettu eteisessä kaappeihin, joten yleisilme on helppo pitää selkeänä ja siistinä kun tavarat ja vaatteet saa kaappeihin piiloon. Halutessasi saat lisättyä asumismukavuutta asentamalla ilmalämpöpumpun. Kodin helmi on keittiön suuren ikkunan taakse sijoitettu, lasituksin ja kaihtimin varustettu tilava parveke. Keittiö ja parveke ovatkin kuin samaa, ikkunan jakamaa tilaa. Parvekkeelta avautuu näkymä puistikkoiselle, laajalle piha-alueelle. Sen takana sijaitsevien talojen väleistä pilkahtelee myös vaihtuvien säätilojen ja vuorokaudenaikojen sävyttämä meri. Parveke toimii keväästä syksyyn kätevästi ruokailutilana ja lisähuoneena, missä voit nautiskellen katsella taivasta, lintujen lentelyä ja joskus myös pupujen hyppelyä pihamaalla. Asunto on pidetty hyvin, joten asuinhuoneet ja keittiö ovat pinnoiltaan ja kalustukseltaan hyvässä, siistissä ja asuttavassa alkuperäiskunnossa. Tässä kodissa niin pariskunnan kuin lapsiperheenkin on hyvä asua. Ulkoilua rakastaville alueelta ja sen läheisyydestä löytyy paljon kivoja merenranta- ja metsikköreittejä niin lyhyempään kuin pidempään retkeilyyn. Koiranulkoiluttajalle alue on ihanteellinen. Nykyinen omistaja on ollut asuntoonsa hyvin tyytyväinen, mistä kertoo myös pitkä asumisaika, lähes 20 vuotta. ”Kolme tärkeintä asumismukavuuteen vaikuttavaa tekijää ovat olleet asunnon valoisuus ja rauhallisuus sekä avara, viihtyisä parveke. Sekä tietenkin se, että kaikki on niin lähellä: meri, viheralueet, julkinen liikenne ja kaupat. Kaikki lyhyen kävelymatkan päässä.” Lähimpään kauppaan ja bussipysäkille onkin vain noin 80 metriä. Kauppakeskus Hertsi ja metroasema sijaitsevat noin kilometrin päässä. Ruokaravintoloita on sadan metrin säteellä useampia. Lapsiperheelle on hyvä tieto se, että Herttoniemenrannan ala-asteelle on vain noin 700 metriä. Yksi päiväkoti löytyy aivan kodin pihapiiristä, useampia lähietäisyydeltä. Varaa aika yksityisesittelyyn, sinua palvelee: Nikita Missiouk Yrittäjä, LKV 044 244 6364 nikita.missiouk@spkoti.fi

Basic information

Target number
20148985
Location
Benktankuja 1, 00810 Helsinki
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
3h+k+kph/s+wc+las. parveke+et (Yj:n muk 3 h+k+s)
Rooms
3 Rooms
​​Living space surface area
78.5 m²
Total surface area
78.5 m²
Floors
4
Residential floors
5
Year of construction
2000
Commissioning year
2000
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
465 494,82 €
Velkaosuus
1 505,18 €
Debt-free price
467 000,00 €
Price per square meter
5 949,04 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
384,65 €/kk
Financing fee
18,06 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
402,71 €/kk

Muut maksut

Water fee
20,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
Parking fee
23,00 €/kk
More information about fees
Pysäköintitalopaikka 43 euroa/kk.

More information about the apartment

Balcony type
lasitettu, ulostyönnetty
Balcony orientation
itä, länsi
More information
laajakaista
The apartment includes
hissi, parveke, oma sauna, kaapeli-tv, kuntotarkastus tehty, oma sopimus, kosteusmittaus tehty
Storage use
kellarikomero myyjän käytössä
Energy class
F2013
Additional energy class information
13.2.2015-12.2.2025
Condition
hyvä
More information about condition
Huoneisto on todella siistissä alkuperäiskunnossa. Modernisoitavaa löytyy halukkaille, mutta hyvässä asumiskunnossa sellaisenaan. Huoneiston kylpyhuoneen lattialämmityksen termostaatti vaihdettu 10/2022. Keittiön allaskaapissa hajulukko ja viemäriliitännät uusittu 10/2022. Saunan kiuaskivet vaihdettu 10/2022. Kylpyhuoneen allaskaapissa hajulukko ja viemäriliitäntä uusittu 2023.
Heating system
kaukolämpö, maalämpö, muu
More information about the heating system
Ilmanvaihto: Koneellinen poisto. Maalämpöön siirtyminen 2024 aikana.
Views
Vehreät ja avarat näkymät läpitalon päätyhuoneistosta. Tilava kulmaparveke on rauhallisen sisäpihan puolelle, josta merikin pilkottaa. Avaralla, kahteen suuntaan avautuvalla parvekkeella parvekelasit, haitarikaihtimet, köynnöskukille tarkoitettu ja parvekkeen väreihin sopiva puusäleikkö.

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Wall materials
Maali, kaakeli ja paneeli.
Flooring materials
Parketti, laatta.
Roof type
Tasa/pulpettikatto
Roofing material
Peltikate
Roofing materials
Maalattu, paneloitu.
Description of the living room
Valoisa olohuone, jossa suuri ikkuna kahdella reilun kokoisella tuuletusikkunalla päästämässä luonnonvaloa sisälle.
Description of the kitchen
Vaalea ja valoisa keittiö, jossa hyvin tilaa ruokailuryhmälle ja käynti tilavalle parvekkeelle. Varusteina liesikupu, keraaminen liesi, sähköuuni (kiertoilma), astianpesukone, täyskorkea jääkaappi, kaapistot ja tasot. Kodinkoneet Bosch merkkisiä, uusittu syksyllä 2021.
Description of the bedrooms
Isompi päämakuuhuone, jonka yhteydessä hyvin säilytystilaa. Pienempi makuuhuone, jossa vastaavat säilytystilat, sopii mainiosti myös työhuoneeksi.
Description of the bathroom
Tilava kylpyhuone, jonka yhteydessä sauna ja kodinhoitonurkkaus. Varusteina peilikaappi, allas/allaskaappi, bidee-suihku, wc-istuin, ikkuna, suihkuseinä, suihku, lattialämmitys, vesikiertoinen patteri, pyykkikaappi ja pesukoneliitäntä.
Description of the toilets
Käytännöllinen erillinen wc, jossa varusteina wc-istuin, peilikaappi, allas/allaskaappi ja bidee-suihku.
Description of the sauna
Tunnelmallinen ja tilava sauna, jossa lauteet, ikkuna, vesikiertoinen patteri sekä sähkökiuas. Seinät ja katto paneloitu sekä lattia laatoitettu.
Other premises
Käytävämallinen eteinen, jossa runsaasti säilytystilaa.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Asunnon kaikissa ikkunoissa on sälekaihtimet.

Plot and zoning

Plot size
4185 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Helsingin Kaupunki tai https://kartta.hel.fi/

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Helsingin Neidonpaula
Contact details of the property manager
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy (Eero Rytioja) / p. 020 74 88 397 tai eero.rytioja@kiinteistotahkola.fi.
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Linnavuoren huolto Oy.
Information on the housing company’s parking spaces
Kaavan mukaiset autopaikat 37 kpl. Yhtiö kuuluu alueelle perustettuun pysäköintiyhtiöön, Herttoniemen Pysäköinti Oy. Pysäköintiyhtiö vuokraa taloyhtiöille niiden asemakaavan mukaiset autopaikat. Taloyhtiöt vuokraavat autopaikat niiden varsinaiselle käyttäjille. Lisäksi yhtiön hallinnassa on kaksi yhtiön pihalla sijaitsevaa invapysäköintipaikkaa.
Completed repairs
Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö 2011 Asuinhuoneistojen kaikkien vesikalusteiden kuntotarkastus ja puutteiden korjaaminen, pihaleikkivälineiden uusiminen, korvausilmasuodattimien uusiminen 2015 Kattojen huoltomaalaus sekä pellin ja betoniseinän välisten saumojen uusiminen, pihavalaistuksen uusiminen, parvekkeiden lasikaiteiden korjaukset (16 kpl) 2016 Lukituksen uusiminen Iloq-järjestelmään, porrashuoneiden valaistuksen uusiminen 2017 Viemäriverkoston huuhtelu, aidan jatkaminen ja vanhan puuaidan purkaminen 2018 Porraskäytävien alimman kerroksen maalaus, hissipuhelinten uusiminen 2019 Lämmönvaihtimien uusiminen 2020 C iv-koneen moottorin uusiminen, C portaan maalaus 2021 Korvausilmansuodattimien uusiminen, ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö 2022 Energiaremontin (mm. maalämpöön siirtymisen) selvitykset, elementtisaumojen uusiminen 2023.
Upcoming repairs
Yhtiökokous 26.9.2023 päätti energiaremontin (mm. maalämpöön siirtyminen) toteuttamisesta ja rahoittamisesta enintään 720 000 euron lainalla, joka hankkeen toteuttamisen jälkeen jyvitetään osakkaille. Ara-avustus päätös saatiin syksyllä 2023. Hanke alkaa keväällä 2024. Alustava aikataulu: - Toimenpideluvan jättäminen tammikuu 2024, sen käsittely noin 4vko - Porausten (jos lupa saatu) aloitus huhtikuu 2024, kesto noin 2-3vko - Maanrakennustyöt porausten jälkeen, kesto noin 3-4vko - LTO-laitteiden asennus kesäkuu 2024, putkitukset julkisivussa ja aurinkopaneelit katolle, kesto noin 4-6vko - Maalämpöpumppuasennukset alkaa em työvaiheiden lomassa, ja lämmönkatko saadaan elokuulle - Viimeistelytyöt ja luovutusdokumentit -> vastaanotto elo/syyskuu 2024
Repairs have been decided
Kyllä
Number of commercial premises
2
Area of commercial premises
149,0 m²
Other details about the housing company
Yhtiön välittömään hallintaan jää kussakin portaassa sijaitsevat irtaimistovarastot yht. 103 m2, A- ja C-portaissa sijaitsevat ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot yht. 77,5 m2, B-portaassa sijaitsevat siivous- ja kuivaushuoneet yht. 34,5 m2, B-portaassa sijaitsevat tekniset tilat yht. 13 m2 ja pihalla sijaitseva jätehuone yht. 30 m2. Yhtiön hallinnassa olevat tilat yhteensä 258 m2.

Services and transportation connections

Services
K-market noin 100 m. Prisma, Lidl, S-Market, K-Supermarket noin 1 km. Kauppakeskus Hertsi noin 1 km.
More information about the services
Tuoriniemen uimaranta, skeittipuisto, liikuntapuisto sekä koirapuisto noin 500 m.
Traffic connections
LInja-autopysäkki noin 50 m. Herttoniemen metroasema noin 1 km.
Schools
Herttoniemen ala-asteen koulu noin 500 m. Degerö skola noin 900 m. Kruunuvuorenrannan peruskoulu noin 1,4 km. Herttoniemen yhteiskoulu ja lukio noin 2,3 km.
Kindergarten
Alueella useita päiväkoteja, joista lähin noin 50 m.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations