Go to content

Carlanderintie 38

Tuusula, Kellokoski

omakotitalo 2009 , 4-5h,k,s,tkh,khh, vintti, pihavarasto, autotalli

Built
2009
Surface area
130 m²
Debt-free price
385 000 €

Target description

Tervetuloa hyvään taloon asumaan! Jos uuden ajan talotekniikka ja vanhan ajan tulisijat ovat uuden kodin vaatimuslistalla, niin täällä on sekä uutta tekniikkaa että kunnolliset, varaavat Tiileri-takat. Talon lämmitystä voit seurata ja säätää kotiverkon kautta, monipuolisesta lämmitysjärjestelmästä voit painottaa tarkoituksenmukaisinta. Hyvä ja toimivaksi osoittautunut pohja, jokaisella on soppensa. Ja jos säilytystilaa tarvitaan lisää, niin luukun takana on valmiiksi paneloitu iso vinttitila. Kaksi takkaa tuo sekä lämpöä että tunnelmaa, isolla, katetulla terassilla on hyvä vilvoitella saunan jälkeen. Pihalla, erillinen autotalli, jonne mahtuu harrastamaan hyvin varustettuihin tiloihin. Autotallissa vesipiste varaajineen ja öljynerotuskaivo, voimavirtapistoketta unohtamatta, joten täällä voi touhuta tosissaan. Saman katon alla myös autokatos ja halkovarasto. Pihan kulkualue on kivetty kauttaaltaan ja nurmikko kiertää taloa. Rajoilla aidat ja pensasaidat pitämässä huolta yksityisyydestä. Taloa on huolellisesti ylläpidetty ja huoltotoimet on tehty säännöllisesti. Alue on puistomaista seutua, jolle leimaa antaa Keravanjoki patoaltaineen, historiallinen sairaala-alue ja varsinkin Kellokosken Ruukin alue pikku putiikkeineen ja kahviloineen. Carlanderintien alue on pientalo aluetta, joka on rakentunut viime vuosikymmeninä Kellokosken keskustaajaman viereen. Kaikki alueen palvelut ovat helposti saavutettavissa. Esittelyt ja tiedustelut Tero-Pekka Lehtonen, 050 3019016, tero-pekka.lehtonen@spkoti.fi

Basic information

Target number
20134188
Location
Carlanderintie 38, 04500 Kellokoski
Type
omakotitalo
Apartment description
4-5h,k,s,tkh,khh, vintti, pihavarasto, autotalli
Rooms
5 Rooms
​​Living space surface area
130 m²
Other floor area
50 m²
Total surface area
180 m²
More information about the area
Rakennusrekisteriotteen mukaan huoneistoala on 130 m² ja asuinrakennuksen rakennusoikeudellinen kerrosala on 149 m². Autotalli/varastonrakennusoikeudellinen kerrosala on 50 m². rakennusoikeutta jäljellä n. 30 m² (tarkistettava rakennusvalvonnasta)
Floors
1
Residential floors
1
Year of construction
2009
Commissioning year
2009
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
385 000,00 €
Debt-free price
385 000,00 €
Price per square meter
2 961,54 €/m²

Muut maksut

Property tax
530,18 €

More information about the apartment

The apartment includes
oma sauna, kuntotarkastus tehty, kulku suoraan ulos
More information 2
sälekaihtimet/rullaverhot, keskuspölynimuri, kiinteät valaisimet, lämminvesivaraaja, ilmalämpöpumppu, jätesäiliö, istutukset
Energy class
B2018
Additional energy class information
Laadittu 15.8.2024, voimassa 15.8.2034 saakka.
Condition
hyvä
Heating system
poistoilmalämpöpumppu, sähkö, Ilmalämpöpumppu
Fireplace
takka
Other description of the fireplace
Talossa 2 varaavaa valkoiseksi pinnoitettua Tiilerin takkaa, olohuoneessa ja takkahuoneessa.
Ventilation
koneellinen tulo, koneellinen poisto, lämmön talteenotto
Water supply
kunnan
Drain
kunnan
Completed repairs
Takkojen pinnoitus kevät/2018, terassien pesu ja/tai öljyäminen kesä/2015, kesä/2018, kesä/2022, kesä/2024, ulkomaalaus (väri: Uula, tiili 4150) 2009-2010 (Uula pellavaöljymaali) ja (Teknos Nordica Eko) 5/2019, keittiön hanan vaihto kevät/2021, kalusteiden keittiö, khh ovien ja etulevyjen uusiminen syksy/2021, keittolevyn ja uunin uusinta 12/2021, katon- ja rännien pesu sekä katon pinnoitus kevät/2023, etäohjattavan ilmalämpöpumpun asennus 7/2023, etäohjattavat lattialämmitystermostaatit 4kpl, syksy/2023-talvi/2024, piha + kylmävaraston valaistus Ledeiksi syksy/2023, kattava TP-link Deco M9+ mesh "Carla" WiFi -verkko mm. IoT-laitteiden hallinta. talvi/2024, pesuhuoneen allaskaapin ja altaan uusinta kevät/2024 + Led valaistus, pesuhuoneen allashanan huolto kevät/2024, WC istuinten huolto, vesisäiliön puhdistus, huuhtelu painikkeiden uusinta, istuin kansien uusinta kevät/2024, Nilan suoja-anodin vaihto kevät/2015, syksy/2019, 7/2024, Nilan VP18C puhaltimien uusinta 7/2024, talon ja tallin huoltomaalausta kesä/2024, autokatoksen epoksi pinnoitteen uusiminen. Sikafloor®-2510 W, RAL 7032. 7/2024, vakiopaineventtiilin huolto (puhdistus+tiiviste) 8/2024.
Other trade-significant information
Käyttöveden ja tuloilman lämmitykseen Nilan VP18C poistoilmalämpöpumppu (PILP) takkakytkin toiminnolla, jossa on myös viilennystoiminto. Tuloilman kanavassa on 900W kanavalämmitin, joka avustaa pumppua ilmojen viiletessä.

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu, tiili
Rakennusmateriaali: Puu, betoni, Kahi tiili. Paikallaan rakennettu puurunko, pesuhuoneen päädyn seinät ovat Kahi tiiltä.. Kipsilevyseinät on villalla eristetyt. Kaikki kipsilevyseinät ovat erikoiskovaa kipsilevyä. Ulkoseinät on eristetty puhalletulla ekovillalla + 25mm runkoleijona. Perustukset betonia
Roof type
Harjakatto
Roofing material
Tiili, Benders-kattotiili.
Living room floor
laatta
Living room walls
maalattu, tapetti
Description of the kitchen
Keittiön hanan vaihto kevät/2021, kalusteiden keittiö, khh ovien ja etulevyjen uusiminen syksy/2021, keittolevyn ja uunin uusinta 12/2021
Kitchen countertops
laminaatti
Kitchen floor
laatta
Kitchen walls
maalattu
Kitchen equipment
astianpesukone, liesituuletin / hormi
Stove
keraaminen, erillisuuni
Refrigerator and freezer
jää/viileäkaappi, pakastin
Number of bedrooms
4
Bedroom floor
laminaatti
Bedroom walls
maalattu
Description of the bathroom
Suihkutilan silikonisaumojen uusinta. 4/2022
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Bathroom equipment
lattialämmitys, wc-istuin, suihku
Description of the toilets
valaistus liiketunnistimella
Toilet floor
laatta
Toilet walls
maalattu
Number of toilets
2
Sauna floor
laatta
Sauna walls
maalattu, puu
Type of sauna stove
sähkökiuas
Description of the utility room
Varustus: pesukoneliitäntä, pesuallas, lattialämmitys, pyykkikaapit, kuivakaivo + kurakaivo käsisuihkulla, pöytätaso. Lattia: laatta. Seinät: maalattu. kulku suoraan terassille.
Utility room floor
laatta
Utility room wall
maalattu
Utility room equipment
pesukoneliitäntä, pesuallas, lattialämmitys, lattiakaivo, pyykkikaapit, kurapiste, pöytätaso, keskuspölynimuri
Description of storage facilities
: Ulkovarasto 5 m², terassin aluset pihaleluille. Paneloitu 45 m² käyttöullakko keskuspölynimuri liitännällä, valolla ja sähköpistokkeilla.
Description of other storage facilities
vaatehuone, ulkovarasto, vinttikomero, kylmäkellarikomero
Muuta kauppaan kuuluvaa
kuuluvaa Sälekaihtimet/rullaverhot, keskuspölynimuri (Beam, kytkentäpisteet löytyvät keittiön seinästä,teknisestä tilasta ja käyttöullakolta), kiinteät valaisimet, lämminvesivaraajat, ilmalämpöpumput (2 kpl, olohuoneessa ilmalämpöpumppu ja käyttöveden sekä tuloilman lämmityksestä huolehtii juuri huollettu Nilan VP18C poistoilmalämpöpumppu), jätesäiliöt, istutukset. Asunnossa 3 kosteusvahtia: astianpesukoneen ja allaskaapin alla, pyykinpesukoneen alla sekä teknisessä tilassa..

Plot and zoning

Plot size
946 m²
Tontin tehokkuusluku
0.2
Buildings
autotalli, autokatos, puuliiteri
Type of plot
Tasamaatontti
Property ID
858-31-7406-8
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Plot zoning information

Tuusulan kunta, 09 87181. AO-40, erillispientalojen korttelialue. Tontin ollessa alle 1400 m² tontille saa rakentaa yhden asunnon ja tätä palvelevia talousrakennuksia. Tontin kerrosalaan laskettavan erillisen talosurakennuksen tai auton säilytyspaikan enimmäiskerrosala on 50 m²

Lisätietoa muista rakennuksista
Autotalli,ulkovarasto, autokatos, polttopuukatos. Autotallissa on kiinteä työpöytä ruuvipenkillä, öljynerotuskaivo, etäohjattava Devireg smart termostaatti varaavaan sähköiseen lattialämmitykseen, voimavirtapistoke, pesuallas ja lämminvesivaraaja. Autokatoksessa sulanapito kaapelointi. Autotallin ulkopistokkeet ovat ohjattavissa Theben viikkokellolla (RK).

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations