Go to content

Kankaretie 2

Helsinki, Jakomäki

kerrostalo 1990 , 2h+k

Built
1990
Surface area
49.5 m²
Debt-free price
129 000 €

Target description

Viihtyisä kaksio kerrostalon päädystä, jossa ikkunat kolmeen eri ilmansuuntaan! Fiksulla ja valoisalla pohjalla oleva viihtyisä kaksio, joka toimii loistavasti niin sinkulle kuin pariskunnallekin. Asunto sijaitsee kerrostalon päädyssä, ja siinä on ikkunat kolmeen eri ilmansuuntaan! Parveke lisää asunnon viihtyisyyttä entisestään, eikä asuntoon muutto vaadi remontteja. Taloyhtiössä on remontit tehty ajallaan, eikä suurempia remontteja ole tiedossa. Lähistöltä löytyy kattavat palvelut, kuten Jakomäen uimahalli, liikuntapuisto, Vaaralan Riviera ja useita pikaruokaloita ja kuppiloita. Tämä nuorekas koti sopii loistavasti vaikkapa ensiasunnoksi! Mikäli haet sijoitusasuntoa, on tässä oiva vaihtoehto! Asunnon sijainti on loistava esimerkiksi opiskelijoita silmällä pitäen, sillä julkisilla pääsee jopa seitsemään eri korkeakoulukampukseen alle puolessa tunnissa! Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan oma esittelyaikasi! Asunnon myy: Sakari Still Sp-Koti Helsinki Urbaanit 050 550 7249 sakari.still@spkoti.fi

Basic information

Target number
20105932
Location
Kankaretie 2, 00770 Helsinki
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
2h+k
Rooms
2 Rooms
​​Living space surface area
49.5 m²
Total surface area
49.5 m²
Floors
4
Residential floors
5
Year of construction
1990
Commissioning year
1990
Release
muu ehto
More information about vacating
1 kuukausi kaupanteosta, tai sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
121 884,72 €
Velkaosuus
7 115,28 €
Debt-free price
129 000,00 €
Price per square meter
2 606,06 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
325,29 €/kk
Financing fee
92,94 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
418,23 €/kk

Muut maksut

Water fee
15,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
Sauna fee
12,00 €/kk

More information about the apartment

Other restrictions on use and transfer
Yhtiöjärjestyksen pykälät 9-12 koskevat lunastusoikeutta. Yj:n 9 § mukaan: Jos osakas luovuttaa omistamansa asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavat osakkeet muulle kuin aviopuolisolleen, rintaperilliselleen, ottolapselleen, vanhemmilleen, ottovanhemmilleen, sisaruksilleen tai sisarpuolilleen, on hänen ilmoitettava luovutuksesta ja sen ehdoista yhtiön hallitukselle. Helsingin kaupungilla on 1 kuukauden kuluessa siitä, kun osakkeiden siirtymisestä on hallitukselle ilmoitettu tai kun osakkeiden siirtyminen on muulla tavalla tullut hallituksen tietoon, oikeus lunastaa osakkeet 11. pykälän määräämällä tavalla lasketusta lunastushinnasta. Mitä edellä on sanottu luovutuksesta, ei koske perintöä, testamenttia eikä ositusta.
Balcony type
ulostyönnetty
Balcony orientation
etelä
More information
välitysliike on vastaanottanut avaimet
The apartment includes
hissi, parveke
More information 2
sälekaihtimet/rullaverhot
Energy class
D2018
Condition
tyydyttävä
Heating system
kaukolämpö, muu
More information about the heating system
Ilmanvaihtojärjestelmä koneellinen poisto
Completed repairs
Kph remontoitu 2016. Jääkaappi/pakastin ja liesituuletin vaihdettu 2018.
Other trade-significant information
Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen, mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Spaces and materials

Construction and surface materials
muu
Roof type
Harjakatto
Roofing material
Pelti
Living room floor
laminaatti
Living room walls
maalattu
Kitchen countertops
laminaatti
Kitchen floor
laminaatti
Kitchen walls
maalattu
Kitchen equipment
liesikupu, astianpesukone
Stove
sähköliesi
Refrigerator and freezer
jääkaappi/pakastin
Bedroom floor
laminaatti
Bedroom walls
maalattu
Bathroom floor
muovi
Bathroom walls
tapetti
Bathroom equipment
pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi

Plot and zoning

Plot size
7507 m²
Ownership of the plot
vuokrattu
Lessee of the plot
Helsingin Kaupunki
Rent of the plot
38 000,00 €/vuosi
Plot rental period
1.1.2050
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Jakomäen Vuorensyrjän alue: Jakomäen keskusta-aluetta kehitetään. Suunnitelmassa Jakomäen palvelutalon, Jakomäen kirkon ja yhden pientalon tonteille suunnitellaan asuinkerrostaloja. Suunnittelualueeseen kuuluu myös viereisiä tontteja, jotta liikennejärjestelyistä saadaan toimivat. Lisätietoja: https://kartta.hel.fi Vantaan ratikka: Vantaan kaupunginvaltuusto päätti kokouksessaan 22.5. Vantaan ensimmäisen pikaraitiotielinjan toteuttamisesta. Ratikan rakentaminen voi alkaa syksyllä 2024 ja liikennöinti vuonna 2029. Vantaan ratikka tulee kulkemaan Vaaralasta Hakunilan kautta Tikkurilaan ja aina Helsinki-Vantaan lentokentälle saakka. Lisätietoja: https://kartta.vantaa.fi

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Kankaretie 2
Contact details of the property manager
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Jukka-Pekka Martikainen jukka-pekka.martikainen@kiinteistotahkola.fi 020 7488 290
More information about maintenance
Hakunilan Huolto Oy
The housing company includes
sauna
Housing company parking spaces
Autopistokepaikkoja: 27
The number of housing company parking spaces
16
Completed repairs
2023: Piha aitojen ja väliaitojen kunnostus 2021: Kattoremontti 2021: Elementtien saumojen uusiminen 2019: Porrashuoneet maalaus 2016: Patteriventtiilien ja termostaattien uusiminen 2016: Parvekkeiden vaurioiden korjaus/paikkakorjauksia 2015: Lisälämmöneristys 2012: Jätekatos + aita, maalaus ja kunnostus 2012: Talosaunat, puuosat: Kunnostus ja tarvittaessa uusiminen 2010-2016: Asfaltointi: Kunnostus, tarvittaessa uusiminen. Osaksi suoritettu. 2010: Lämmönsiirrin yms. 2010: Ikkunat ja ovet, maalaus ja tarvittaessa uusiminen
Upcoming repairs
2018-2019: Märkätilat, kph/sauna, vedeneristys ja pinnoitteet. Suoritettu osittain. 2024: Lukoston uusiminen 2024-2028: Leikkipaikan päivittäminen 2026: Lämmönsäätö, virtausten ja lämpötilojen säätö 2026: Ilmanvaihdon nuohous ja säätö
Other details about the housing company
Yhteisantenni

Services and transportation connections

Services
Lähimmät kaupat (S-Market ja K-Supermarket) Jakomäen kauppakeskuksessa, jonne matkaa on noin 500 m. Jakomäen Lidl noin 800 m päässä. K-Market Kastanja noin 1,5 km päässä.
More information about the services
Liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet ovat loistavat, Jakomäen uimahalli ja liikuntapuisto ovat heti Kankaretien toisella puolella vain parinsadan metrin päässä, ja toisella puolella Somerikkotien toisella puolella on Vaaralan Rivieraksi nimetty idyllinen ulkoilumaasto lampineen. Puolentoista kilometrin säteellä on lisäksi myös esimerkiksi padelhalli sekä useita pikaruokala, kuten Vaaralan McDonald's ja Jakomäen Grilli.
Traffic connections
Hyvät, Jakomäki sijaitsee kolmen valtaväylän, tie 4, tie 7 ja Kehä III, välissä, joten erityisesti omalla autolla joka suuntaan hurauttaa tuossa tuokiossa. Myös bussilla pääsee kätevästi niin pohjois-etelä, kauin itä-länsi suunnassa, niin Helsingin rautatieasemalle kuin esimerkiksi Tikkurilaankin pääsee julkisilla noin puolessa tunnissa.
Schools
Kankarepuiston peruskoulu 400 m. 7 eri korkeakoulukampusta alle 30 minuutin matkan päässä julkisilla, Helsingin Yliopiston Viikin ja Kumpulan kampukset, Haaga-Helian Malmin ja Pasilan kampukset, Metropolian Arabian ja Myllypuron kampukset sekä Laurean Tikkurilan kampus.
Kindergarten
Kankarepuiston päiväkoti noin 250 m, Päiväkoti Suurmetsä 750 m.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations